90.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_زعفرانی
🍔 #آشپز_باشی 🍔
آموزش بهترین شیرینی ها؛ کیک ؛دسر؛غذاهای ایرانی و خارجی همراه با نوشیدنی ها و دمنوشها و هر آنچه یک آشپز ماهر لازم دارد
#نان_زعفرانی
یه نون عالی با بافتی نرم که برای میان وعده فوق العاده است ، اگر چه که حتی برای صبحانه هم بی نظیره 😊☺️
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ولرم ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
شکر ۴۰ گرم (حدود ۲ ق غ)
کره ۵۰ گرم
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
آرد نان فانتزی یا آرد سفید حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (حدود ۲ تا ۲.۵ لیوان)
زعفران غلیظ ۱ ق غ
گلاب ۱ ق غ (به دل خواه)
زنجبیل ۱ ق م (به دل خواه)
۱ ق م شکر رو داخل شیر ولرم ریختم و ترکیب کردم ، پودر خمیر مایه رو هم ریختم و در ظرف رو گذاشتم ، ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد .
توی ظرف بزرگتر تخم مرغ رو کمی زدم از لختگی در بیاد ، مابقی شکر ، کره نرم که به دمای محیط رسیده ، گلاب ، زعفران ، زنجبیل ، خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم . آرد الک شده رو کم کم و به تدریج اضافه کردم . میزان آرد تقریبی هست با احتیاط بریزید ،آرد زیادی لطافت خمیر رو می گیره . خمیر رو یا با دست ده دقیقه ورز بدید یا از دستگاه خمیرزن کمک بگیرید.
روی خمیر رو پوشوندم محیط نسبتا گرم یک تا یک و نیم ساعت ، تا زمانی که حجم خمیر بیشتر بشه ، استراحت داشته باشه . بعد از استراحت پف خمیر رو گرفتم و یک دقیقه ورز دادم .
من خمیر رو به ۸ قسمت و هر کدوم ۷۵ تا ۸۰ گرمی جدا کردم و چونه کردم . نحوه شکل دهی دل به خواهی هست . منهر چونه رو توی سینی با وردنه کمی پهن کردم و ۶ برش ایجاد کردم و هر دو برش رو به هم نزدیک کردم و گلبرگ درست کردم .
روش رو پوشوندم ۲۰ تا ۲۵ دقیقه استراحت داشته باشه ،برای رومال ،یه زرده تخم مرغ ، زعفران و ۱ ق م خامه (ماست یا شیر) رو با هم ترکیب کردم و رومال زدم . وسط نون ها هم سیاه دانه ریختم .
در فر از پیش گرم شده قرار دادم .
برای فر برقی دمای ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ، المنت پایین روشن ، حدود ۲۵ دقیقه .
برای فر گازی دمای ۱۹۰ درجه ، طبقه وسط ، حدود ۲۵ دقیقه .
ظرف حاوی آب هم بابت ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون ها قرار دهید .
بعد از پخت همون طور که گرم هست میشه شهد یا عسل رقیق شده با آب زد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
#نگهداری_سبزیجات برای زمان طولانی
🌟
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی سه سوته نمیخوای درست کنی؟!
تارت سیب و دارچین اونم با دو قلم😋
یه بسته خمیر هزارلای شیرین
چند ق شکر و یکم دارچین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تارت بادمجان
برای خمیر:
100 گرم کره
3 ق غ ماست
1 تخم مرغ
نصف ق چ بکینگ پودر
نصف ق چ نمک
2 پیمانه آرد
برای فیلینگ :
4-5 بادنجان کبابی
نمک و فلفل سیاه
100-200 میلی لیتر خامه صبحانه
1 ق غ کره
1 پیمانه پنیر کاشار، پارمسان یا پیتزا رنده شده
این خمیر چون شبیه تارت بود اسمشو تارت گذاشتم.
همه مواد خمیر رو ورز بدین و داخل قالب های دلخواه که چرب کردین بزارین و با چنگال سوراخ کرده و در فر گرم شده 170 درجه، حدود 40 دقیقه بپزین.خوب سرخ شن تا داخلشون خمیر نمونه.بادنجان های کبابی رو با کره تفت بدین،نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنین و از روی حرارت بردارین و بعد ازینکه کمی از داغی افتاد،خامه و پنیر رو اضافه کنین و مخلوط کنین روی تارتهای پخته ریخته و روش پنیر کاشار رنده شده بریزین و گوجه گیلاسی بزارین وداخل فر تا روشون برشته بشه بذارید.
🌱هرچی از دستت بر می آید
🌹برای یاری دیگران انجام بده
🌱مابقی رو بسپار
🌹به خدا و زمان
🌱فراموش نکن
🌹انسانهایی که
🌱قلبشون زیباست
🌹و کسانی که توکل بر خدا دارند
🌱همیشه برندهاند
🌹سلام صبح بخیر
ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاکو برگر😍😋
مواد لازم:
نون همبرگر🍔
کره🧈
گوشت چرخ کرده 🥩
رب گوجه فرنگی 🥫
نمک،فلفل و پاپریکا 🌶🧂
کاهو🥬
پنیر چدار ذوب شده🧀
برای سس:
سس مایونز
سس کچاپ
سس خردل
کمی سرکه
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•سالاد پاستا به سبک سزار🥗•
مواد مورد نیاز:
-سینه مرغ ( ۲۵۰ گرم )
-نمک
-پودر سیر
-فلفل
-پودر پاپریکا
-کاهو ( ۲ عدد )
-پاستا پخته شده ( ۲۰۰ گرم )
-گوجه گیلاسی
-ماست ( ۳ ق غ )
-سُس مایونز کم چرب ( ۲ ق غ )
-عسل ( ۱ ق غ )
-سُس خردل ( ۱ ق غ )
-روغن زیتون ( ۱ ق غ )
-سرکه یا آب لیمو ( ۲ ق غ )
-سیر ( ۱ حبه )
-پنیر پارمزان رنده شده ( ۳ ق غ )
-نمک و فلفل
پنکیک ذرت چگونه تهیه میشود؟😋😍
🌽مواد لازم
▫️آرد سفید :1 پیمانه
▫️سفیده تخم مرغ:1 عدد
▫️شیر:دو سوم پیمانه
▫️کنسرو ذرت:1 عدد، 200 گرمی
▫️نمک و فلفل :به مقدار لازم
▫️روغن :برای سرخ کردن
▫️چاتنی گوجه فرنگی :برای سرو
🥞طرز تهیه :
آرد، سفیده تخم مرغ ، شیر و نصف از ذرت را در غذاساز یا مخلوط کن ریخته تا پوره ای شکل شود. نمک، فلفل و مابقی ذرت را به مخلوط اضافه کنید.روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه را برداشته، داخل تابه بریزید و دو طرف پنکیک را سرخ کنید تا طلایی شود.پنکیک های آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و با چاتنی گوجه فرنگی یا به دلخواه با سس کچاپ یا تند سرو نمایید.
قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی
حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️