eitaa logo
ایده های بانوان
9هزار دنبال‌کننده
32.1هزار عکس
32.7هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کاپ کیک🧁😍😋 بافت خیلی نرم و پنبه ای داره عاشقش میشید🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍🫘سالاد لوبیا موادلازم👇 ‌🔹لوبیا پخته شده : ۱ لیوان ‌🔹سیب زمینی آبپز : ۱ عدد ‌🔹کاهو : ۱ عدد ‌🔹خیارشور : ۱۰ عدد ‌🔹هویج : ۱ عدد ‌🔹شوید : ۱ مشت . ‌🔷 موادلازم‌سس👇 ‌🔹ماست چیکیده : ۴ ق‌غ ‌‌🔹مایونز : ۳ ق‌غ ‌‌🔹آب نصف لیمو ترش ‌‌🔹نمک و فلفل : ۱ ق‌چ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دفتر خرداد را باز کن برگ اولش را با کاغذی از جنس دلت جلد کن صفحه به صفحه اش را با امید خط کشی کن دلت را گرمِ خرداد کن بهترینهارو در ماه خرداد براتون آرزومندم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چی بخوریم برای چه مریضی؟ 👈واریس:آب ونان سبوس دار 👈پوکی استخوان:سنجد+ماست 👈آرتروز:آناناس،شلغم،کلم 👈تبخال:سیب زمینی(ضد زخم)، پیاز(ضد تاول) 👈میگرن:ماهی،گردو 👈معده درد:عسل
شینیون عروس👰🏻🦋 ✫─────୨୧─────✫ ༊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• ↯💄💋 آموزش خط چشم فانتزی رنگی😍 ┈━━━•••⊱✿⊰•••━━━┈ ⸀🌥• .
خيلي ام شيك و مناسب جشن و مهمونيه خب حالا بايد چيكار كنيم : در ويدئو براي قسمت سفيد اول شير عسلي (٢ليوان)و شير كم چرب(١/٥ ليوان)و پرچرب (٢ فنجان) با هم مخلوط ميكنه و دو ساشه پودر ژلاتين كه در نصف ليوان آب داغ حل شده هم به مواد اضافه ميكنه و كمي وانيل و داخل قالب ميريزيم و ميگذاريم كه ببنده( من هميشه از ژله بستني براي اينكار استفاده ميكنم) مثل ويدئو ژلرو برش ميديم و تكه هايي ازش بيرون مياريم و داخل جاهايي كه خاليه ميوه ميريزيم. حالا٤ فنجان آب داغ رو با نصف فنجان شكر و يك ساشه پودر ژلاتين و كمي وانيل مخلوط ميكنيم و روي ميوه ها ميريزيم كه باز هم من از ژله آلوئه ورا استفاده ميكنم براي اين كار. البته اينم بگم اگه ميخواهيد ژلتون خوشگل تر بشه روي هر ميوه ژله همون ميورو بريزيد و لذتشو ببريد. 🌟
برای نگهداری مربا به مدت طولانی آن را در شیشه های کوچک با دربهای محکم بریزید و آنها را درون قابلمه ای که تا روی شیشه ها را آب بگیرد به مدت ده دقیقه بجوشانید پس از آن آنها را بصورت ب عکس به مدت ده دقیقه بگذارید تا خنک شود و هوای آن خارج شود . سپس میتوانید آنها را حتی داخل کابینت نگهداری کن ꧁﹏ 👨‍🍳
🥘 😋 ▫️فیله ماهی(شیر، سنگسر، سرخو) 700 گرم ▫️گشنیز 1 کیلو ▫️شنبلیله 100 گرم ▫️سیر 3 تا 4 حبه ▫️پیاز 1 عدد ▫️تمر هندی 1 بسته ▫️زردچوبه 1 قاشق چایخوری ▫️آرد و زردچوبه و ادویه و نمک و فلفل و روغن به میزان کافی 🔸پیاز و سیر رو تفت بدید و سبزی رو به اون اضافه کنید و خوب تفت بدید. زردچوبه رو هم اضافه کنید و تفت بدید. بعد روی اون آب بریزید و بذارید تا جوش بیاد و حرارت رو ملایم کنید و بذارید تا خوب خورش به روغن بیفته! توی یه کاسه جدا تمر هندی رو بریزید و روی اون آب جوش بریزید و بعد چنگش بزنید و از صافی رد کنید و به خورش اضافه کنید. ماهی رو به تکه های کوچک و به دلخواه برش بدید و از قبل با نمک و فلفل و آب لیموترش و تخم گشنیز مزه دار کنید حدود 1 تا 2 ساعت قبل. در ظرفی آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه رو قاطی کنید. ماهی ها رو توی اون بزنید و در روغن سرخ کنید. حدود 10 دقیقه قبل از سرو خورش، به خورش اضافه کنید و نمک و فلفل خورش رو هم اندازه کنید.
۰ مواد لازم: تخم مرغ ۴ عدد آرد ۲ لیوان شکر ۱ لیوان شیر ۱ لیوان روغن نصف لیوان پودر نارگیل نصف لیوان بکینگ پودر ۱ ق ن وانیل کمی طرز تهیه: تخم مرغ وشکر ووانیل رو با همزن میزنیم تا حجمش زیاد کرم رنگ بشه بعد بهش شیر وروغن اضافه کرده کمی هم میزنیم آرد بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده الک میکنیم و کم کم به مایه کیک اضافه میکنیم و آخر هم پودر نارگیل میریزیم. قالب رو کاغذ روغنی میذاریم و مایه کیک در قالب میریزیم ودر فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار میدیم باز میگم دمای فر ها با هم تفاوت داره بعد از ۳۰ دقیقه حتما با خلال دندون کیک رو چک کنید اگه چیزی به خلال دندون نچسبید کیک آماده ست ‌برای اینکه روی کیک خوشرنگ بشه میتونید کمی عسل رقیق شده یا شیر عسل ویا شهد با برس بکشید وروش پودر نارگیل بپاشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍🍫شکلات پشمکی 😍😋 موادلازم : 🔹پشمک : به مقدارلازم 🔹شکلات کاکائویی سکه ای : ۱۵۰ گرم 🔹پودر پسته : به مقدار لازم 🔶احتیاج به دوتا شات قهوه خوری داریم که داخل یکیش پشمک میریزیم و با پشت قاشق خوب فشردش میکنیم بعد شات دومی رو داخل شات اولی میزارم و خوب فشار میدیم وقتی کاملا پشمکا فشرده شدن داخل ظرف یا روی توری پشمکارو برمیگردونیم . 🔶شکلات های سکه ای رو روی بخار کتری بنماری کنید و برای راحتی کار داخل قیف بریزید 🔶پشمک هارو رو‌ی یه توری بزارید و با شکلات ذوب شده کاورشون کنید( من یکم پودر پسته هم‌ روش ریختم ) توری رو چند مرتبه به سطح ضربه بزنید تا شکلات های اضافش بریزه و به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال بزارید 🔶بعد از ۱۰ دقیقه شکلات هارو به آرومی از توری جدا کنید و برعکس داخل شات قهوه خوری بزارید و قسمتی که شکلات نداره هم با شکلات ذوب شده کاور کنید و دوباره یخچال بزارید ( ۱۰ تا ۱۵ دقیقه )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یاد ﻟﯽ ﻟﯽ ﻭ ﻫﻔﺖ ﺳﻨﮓ.. بخیر یاد ﻧﯿﻤﮑﺘﺎﯼ 3 ﻧﻔﺮﻩ..بخیر یاد ﺛﻠﺚ ﺍﻭﻝ ﻭ ﺩﻭﻡ ﻭ ﺳﻮم.. بخیر یاد ﺗﻮﭖ ﻻﮐﯽ 2 ﻻﯾﻪ ﻭ ﺷﯿﺸﻪ ﺧﻮﻧﻪ همسایه! بخیر یاد قدیما که ظاهر و باطن یکی بود.. بخیر 😢 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب :😍😋 آرد ۱/۵لیوان شکر نصف لیوان روغن یک سوم لیوان شیر یک سوم لیوان سیب یک عدد بیکینگ پودر وانیل تخم مرغ . ابتدا تخم را با شکر هم میزنیم تا کرمی رنگی شود سپس شیر و روغن رو اضافه میکنیم ۳۰ثانیه هم میزنیم سپس آرد و بیکینگ پودر و وانیل رو الک کرده و هم میزنیم سیب را حلقه کرده کف قابلمه مقداری روغن میریزیم دو قاشق شکر را میریزیم سیب های حلقه شده را روی آن میچینیم مواد کیک را روی آن میریزیم دم کنی میزاریم روی شعله پخش کن قرار میدهیم با شعله ی ملایم به مدت ۴۵دقیقه با خلال دندان چک کنید که پخته باشه سیو کن حتما درستش کنی
چه زود دیر می شود ! در باز شد ... برپا ! ... برجا ! درس اول : بابا آب داد ، ما سیراب شدیم . بابا نان داد ، ما سیر شدیم ... اکرم و امین چقدر سیب و انار داشتند در سبد مهربانی شان ... و کوکب خانم چقدر مهمان نواز بود و چقدر همه منتظر آمدن حسنک بودند ... کوچه پس کوچه های کودکی را به سرعت طی کردیم و در زندگی گم شدیم. همه زیبایی ها رنگ باخت ...! و در زمانه ایی که زمین در حال گرم شدن است قلب هایمان یخ زد ! نگاهمان سرد شد و دستانمان خسته ... دیگر باران با ترانه نمی بارد ! و ما کودکان دیروز دلتنگ شدیم ، زرد شدیم، پژمردیم ... و خشکزار زندگیمان تشنه آب شد... و سال هاست وقتی پشت سرمان را نگاه می‌کنیم جز ردپایی از خاطرات خوش بچگی نمی یابیم ، و در ذهنمان جز همهمه زنگ تفریح ، طنین صدایی نیست ...! و امروز چقدر دلتنگ " آن روزها ییم و هرگز نفهمیدیم ، چرا برای بزرگ شدن این همه بی تاب بودیم ؟ ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
🌸آرزوهای قشنگ 🍎بر روی لبها 🌸لبخند می نشاند 🍓لبخندهای پر انرژی 🌸دل ها را گرم می ڪنند 🍎و دل های گرم 🌸دنیا را می سازند 🍓دنیایی قشنگ بسازیم 🌸با لبخند و مهربانی 🍓عصر خرداد ماهتون بخیر ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹🍃 •پچ پچ🥐• مواد لازم خمیر 👇👇👇 آرد ۴۰۰ گرم (۳ و ۱/۳ لیوان فرانسوی ) شیر ۲۷۰ میلی لیتر ( ۱ و ۱/۳ لیوان) خمیرمایه ۷ گرم( ۱ قاشق غذاخوری ) شکر ۴۵ گرم (۱/۴ لیوان) نمک ۵ گرم (۱ قاشق چایخوری) کره ۴۰ گرم برای رومال 👇👇👇 ۱ عدد تخم مرغ کامل ، ۳ قاشق غذاخوری شیر ، وانیل و زعفرون (تخم مرغ قابل حذف) آماده سازی خمیر 👇👇👇 در ابتدا آرد رو الک کنید ؛همه ی مواد خشک رو به آرد اضافه کنید ؛شیر رو‌کم کم اضافه کنید و خوب ورز بدید ؛تا جایی که خمیر به تست کشسانی برسه و لطیف و یکدست بشه ؛بعد کره رو اضافه کنید و ۵تا ۱۰دقیقه ی دیگه خمیر رو‌ ورز بدید؛ خمیر رو چونه بگیرید و داخل ظرفی به مدت نیم ساعت تا ۴۵دقیقه استراحت کنه... نوش جان👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹🍃 مواد لازم 👇👇👇 350 گرم آرد 1 عدد تخم مرغ مقدار اندکی نمک 1 قاشق غذاخوری مخمر خشک 4 گرم بیکینگ پودر پودر وانیل شکر 30 گرم 40 گرم کره نرم شده 210 میلی لیتر شیر گرم طرز تهیه 👇👇👇 در ظرفی آرد، شکر، تخم مرغ، نمک، وانیل، بکینگ پودر و مایه خمیر خشک را با هم مخلوط کنید. شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و خمیر را حدود 10 دقیقه ورز دهید. بگذارید 2 ساعت در دمای اتاق استراحت کند. وقتی دونات ها را شکل دادید دوباره اجازه دهید 30-40 دقیقه دیگر استراحت کنند. سپس در روغن سرخ کنید و در نهایت در پودر قند یا شکر بغلتونین. نوش جان👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یک عدد پیاز بزرگ 200 گرم گوشت خورشتی ساقه کرفس و سبزی نعناع و جعفری سرخ شده زردچوبه فلفل دارچین زعفران نمک کمی رب یه کاسه کوچک لوبیا چیتی بدلخواه دوتا لیمو عمانی همونطور که دیدید اول پیاز رو تفت دادم کمی که سبک شد بهش گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم حالا نوبت ادویه هاست بعدش کرفس و سبزی را اضافه کردم و کمی تفت دادم کرفس و سبزی رو از قبل سرخ و فریز کردم بعد ابجوش ریختم و وقتی جوش اومد یک کاسه کوچک لوبیاچیتی و دو تا لیمو عمانی ریختم و گذاشتم خورش روی شعله کم جابیفته دو ساعت بعد لیمو هارو برداشتم که خورشت رو تلخ نکنه حدودا پخت خورشت کرفس 5.6 ساعت هست که بیشترم میتونه بمونه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید ⚠️لوبیا چیتی داخل خورشت کرفس کاملا دلبخواهیه و خورشت رو لعابدار میکنه⚠️ساقه کرفس رو خرد میکنم و سرخ میکنم به همراه سبزی نعناع و جعفری و فریز میکنم 🥗 .