#شیرین_عسل
مواد لازم برای خمیر:
250 گرم کره
150 گرم شکر
2 عدد زرده تخم مرغ
یک عدد تخم مرغ کامل
آرد به میزان لازم (تا جایی که خمیر به دست نچسبه)
وانیل نصف قاشق غذاخوری
خمیرمایه نصف قاشق غذاخوری
نمک یک پنس
شیر عسل کاراملی
شکلات
✍🏻همه مواد بجز آرد رو با هم مخلوط کنید تا یه کرم سفید به دست بیاد سپس به تدریج آرد رو اضافه کنید و با دست ورز بدید تا یک خمیر منسجم که به دست نچسبه بدست بیارید ، خمیر رو به هر شکلی که دوست دارید قالب بزنید و سپس اون رو توی فر با دمای 180 درجه قرار دهید
✍🏻بین هر دو تا بیسکوییت شیرعسلی کارامل بریزید و شیرین عسل رو در شکلات فرو کنید روش رو هم با شکلات آب شده میتونید تزیین کنی
بیسکوییت
۲ لیوان و نیم ارد الک شده
۱ لیوان نشاسته
کره نرم شده ۳۲۵ گرم
پودر قند یا پودر شکر ۱ لیوان
هل و وانیل به مقدار لازم
تخم مرغ دو عدد
۱ پنس نمک
همه مواد کم کم اضاف میکنیم و اخرین مرحله تخم مرغ اضاف میکنیم
و نیم ساعت در یخچال استراحت میدیم
و با وردنه خمیر پهن میکنیم قالب میزنیم
و سینی فرکاغذ روغنی میندازیم و خمیرها قالب میزنیم و میچینیم داخل سینی و میگذاریم داخل فر
بعد از خنک شدن بیسکوییت ها
مربا تمشک کشیدم یک سمت بیسکوییت و یکی دیگه باز گذاشتم روش.
• #ژله_دایره_ای
.
👈من از ۴ تا رنگ پودر ژله که هر کدوم نصف بسته استفاده کردم . قرمز هندوانه ، نارنجی هلو ، سبز لیمو ، آبی بلوبری
داخل هر کدوم نصف لیوان آب جوش ریختم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه . در محیط بمونه تا ژله ها خنک بشند . بعد به هر کدوم یک چهارم لیوان شیر که از قبل در دمای محیط بوده اضافه کردم . (جای شیر ، بستنی هم میشه)
ژله ها رو در داخل ظرف هایی ریختم که ارتفاع ژله زیاد نشه شاید حدود یک سانت بشه تا بشه قالب زد و در یخچال قرار دادم .
ژله بست از یخچال بیرون آوردم و با کاترهای گرد در سایزهای مختلف قالب زدم . مابقی ژله هایی که موند و قالب نخورده بود رو روی حرارت غیر مستقیم (ماکروفر یا بخار آب) قرار دادم و مجدد داخل ظرف هایی ریختم که مثل قبل ارتفاع کم بشه و قالب زد .
این جا دست خودتونه می تونید این زله ها رو آب کنید و در ترکیب ژله کلی استفاده کنید و یا در کنار دیس ژله تون به صورت رنده ای بریزید . بستگی به سلیقه شما هم داره ☺️
👈یک بسته پودر ژله آلوورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم . روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
یک کاسه گرد انتخاب کردم . من یه کاسه استیل انتخاب کردم . جنس ظرفتون فلزی یا پلاستیکی باشه بهتره که بتونید راحت از قالب خارج کنید .
کف کاسه کمی ژله آلوورا ریختم و در یخچال قرار دادم نیم بند بشه .بعد ژله های قالب زده رو به طور پراکنده چیدم . و روش ژله آلوورا کمی ریختم (توجه کنید که آلوررا در این مراحل گرمی نداشته باشه و خنک باشه) ، هی این مدل رو تکرار کردم کمی آلوورا و ژله قالب زده چیدم و یخچال گذاشتم کمی بست دوباره همین مراحل تا زمانی که کاملا ژله قالب زده و ژله آلوورا تموم بشه .
👈 نصف بسته پودر ژله آلوورا رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم . روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا خوب حل بشه .گذاشتم که ژله به دمای محیط برسه و خنک بشه و بعد یک چهارم لیوان شیر که اون هم از قبل در دمای محیط بوده اضافه کردم (جای شیر، بستنی میشه)
روی لایه ژله ریختم و در یخچال قرار دادم .
تمام لایه ها پر شد ۶ ، الی ۷ ساعتی یخچال بمونه و بعد دورش رو با کارد آزاد کردم ،چند ثانیه داخل آب ولرم قرار دادم ، وقتی که دیدم کاملا آزاد شده و جایی گیر نداره روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
♥️
خوشبختى سراغ کسانى میرود که بلدند بخندند.
این زندگى نیست که زیباست.
این ما هستیم که زندگى را زیبا یا زشت مى بینیم.
دنبال رسیدن به یک خوشبختى بى نقص نباشید.
از چیزهاى کوچک زندگى لذت ببرید.
اگر آن ها را کنار هم بگذارید، مى توانید کل مسیر را با خوشحالى طى کنید.
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لواشک😋
چیا میخوایم:
آلو: ۲ کیلو
آب: نصف لیوان
نمک
نبات
یه تیکه نبات به مایع لواشک اضافه کن، هم سردیش رو میگیره، هم طعمش رو ملس و خوشمزه تر می کنه👌🏽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگچه مشهدی😍😋
امتحانش کنی عاشقش میشی
مواد لازم :
برنج ۱ لیوان
آب ۲ لیوان
شیر ۳ لیوان
زعفران دم کرده
هل دم کرده
گلاب نصف لیوان
خامه صبحانه نصف پاکت
وانیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا😍😋
اگه عاشق لازانیایی و وقت نداری این آموزشو تا اخر ببین😍
به یک عدد پیاز نگینی و تفت داده شده ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
ادویه ها (یک ق چ نمک، نصف ق چ پودر سیر ،نصف ق چ پودر آویشن، نصف ق چ فلفل سیاه، نصف ق چ پاپریکا و یک قاشق چایخوری ادویه لازانیا)
نصف پیمانه قارچ و مقداری فلفل دلمه رنگی بریزید.
وقتی خوب تفت خوردند، یک ق غ رب رو اضافه کنید.
یکبسته لازانیارو خرد و یکم زیر روش کنید تا مواد روی ماکارانی ها هم باشه.
تا روی لازانیا آب جوش بریزید و بذارید بپزه و آبش جمع بشه.
در آخر یک پیمانه پنیر پیتزا و مقداری اویشن بریزید و اجازه بدید پنیر آب بشه.
طعمش بی نظیره حتما امتحان کنید🤍
نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا
هدایتمان کن
تا به این باور برسیم که
جواب بعضی از دعاهایمان
فقط صبر است و انتظار....
خدایا
فردایی بهتر را به همه عطا کن...
شبتون بخیر عزیزانم
🌸آن زمان که آفتاب روز آرامش صبح را
🌼در هم میشکند در مه صبحگاهی
🌸بال بگشا دست جهان را در
🌼دستهایت بفشارو گل لبخند
🌸بر لبان بنشان چه با شکوه است
🌼زنده بودن سلام برمهربون خودم
🌸امروزت عالی
🌼دلت شاد
🌸و روزگارت پراز
🌼معجزات خداونــد
🌸آرزومندم امــروز
🌼عزمت راسخ
🌸نیرویت بی پایان
🌼سلامتیات پایدار
🌸کامیابیات روز افزون
🌼دست یاری دهندهات
🌸پرتوان باشــد
🌼روزت پراز
🌸موفقیت و کامیابی
⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan
پیامی برای امروز :
ای روشنی چشمانم🌸
ای توان و قدرت ِ قدم هایم
تو تسکین ِ دردهایِ منی
تو نور و امیدواری ِ جان منی.
پیش رویم راهی ست ناپیدا...
در این مسیر 🍃🌸
دستانم را بگیر و با من قدم بردار
همچون راه های رفته ی دیروزها...
که سرنوشت هر چه باشد
عشق و نگاه ِ تو نیاز است، چون هوا...🪻🤍
🌸🍃پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش ادیت عکاسی📸📱
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده خوشگل کردن قاب گوشی🤩📱
.
.
.
.
.
.
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
از سبدهای بافته شده از حصیر و کنف برای نگهداری اشیا در قسمتهای مختلف خونه استفاده کنید👌
.
.
.
.
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه شنبه تون پراز 🌷
شکوفه های اجابت 🌸
امیدوارم که
روزتون پرازبرکت🌷
عمرتون باعزت🌸
مشکلاتتون اندک
شادی هاتون فراوان🌷
مهربانی راه و رسمتون🌸
و لبخند خدا بدرقه زندگیتون🌷
کسانیکه مشکل اگزما و خارش در بهار دارند، دو دسته هستند :
1⃣ اول گروهی که پوست سرد وتیره دارند و همزمان اگزما هم دارند
👌در این افراد ماندن زیاد در حمام که بیش از ۴۵ دقیقه طول بکشد باعث بازگشت رطوبت به پوست شده و درجه اگزما کاهش خواهد یافت .
👌استفاده از روغن بادام و سیاهدانه کمک کننده میباشد .
2⃣ اما در گروهی که اگزما همراه با قرمزی و التهاب و داغی پوست میباشد :
👌حجامت کردن
👌نوشیدن آب انار و آب زرشک
👌روغنهای خنک کننده مثل روغن بنفشه و معتدل مثل بادام شیرین
👌 استفاده از مسهل های صفرا و دم
میتواند بسیار کمک کننده باشد
👶👧بروز اگزما و ضایعات خارش دار در بچه ها و اطفال در فصل بهار ، امری شایع می باشد
👌پختن 300 گرم کاهو در یک لیتر آب و شستشوی بدن بچه ها با آب آن در حمام
و ماساژ تفاله کاهو با روغن زیتون بر بدن
بسیار کمک کننده خواهد بود
💟 #دانستنی
🔴✍ مخلوط آب ليمو و دارچين در رفع چين و چروک و جوش صورت موثر است
🔴✍ اين مخلوط را به آرامی روی صورت ماساژ دهيد و بگذاريد کمی بماند
#خورشت_آلوچه_مسما_با_مرغ
✅در فصل بهار از نوبرانه گوجه سبز غافل نشوید و با مصرف آن از خواص گوجه سبز بهرهمند شوید.
مواد لازم:
مرغ: 800 گرم
گوجه سبز: 500 گرم
پیاز: 2 عدد متوسط
رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری
نعنا ی خشک: یک قاشق غذاخوری
آبغوره: نصف فنجان
زردچوبه، دارچین، فلفل و نمک: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
آب: 2 لیوان
طرز تهیه:
ابتدا تکههای مرغ را بشویید و نمک بزنید. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن ریخته و مرغها را تفت دهید تا تغییر رنگ دهند و با مقداری آب بپزید. پیازها را خیلی ریز خرد کنید و به آن زردچوبه زده و گوجه سبزها را اضافه کرده و آنها را هم با پیاز کمی تفت دهید. نعنای خشک، دارچین، فلفل و نمک را افزوده و به مرغ نیمهپز بیفزایید و آبغوره و رب گوجه فرنگی را هم روی آنها بریزید و حرارت را کم کنید تا خورش به آرامی پخته شود و به روغن بیفتد. بادمجانها را هم یکنواخت سرخ کنید و در انتهای پخت روی غذا بگذارید و چند دقیقه با بخار خورش پخته و آماده میشود. این خورش را با پلو زعفرانی میل کنید
⛑ #پـ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے
••••●❥JOiN👇🏾
░҉⃟🧚🏼♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚♂