فضای زندگی فرصتی نیست برای
دل بریدن ها!
معجزه ایست برای دل دادن ها.
آرزو میکنم؛
در این عصر زیبا مهر و عشق ،محبت
همنشین شما باشد.
عصر زیباتون بخیر🌸
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
هدایت شده از تبلیغات گسترده ماهان
‼️😳اتفاقی عجیب😳‼️
دو حیوان عجیب که در بهشت زهرا........😱
این حیوان ها در حال کندن یک قبر بودن🤯
جلل خالق😖مگه میشه همچین اتفاقی😳🔞👇
https://eitaa.com/joinchat/3663069237Ce1613dbd95
اطلاعات بیشتر+فیلم🚷داخل کانال زیر سنجاقه😰👇
https://eitaa.com/joinchat/3663069237Ce1613dbd95
https://eitaa.com/joinchat/3663069237Ce1613dbd95
⛔️اگه نمی ترسی وارد کانال شو⛔️
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🔴درآوردن ماری بزرگ از معده یک زن😳🩸👇
سی ثانیه دیگ میپاکماااااااا👇❌❌
https://eitaa.com/joinchat/3663069237Ce1613dbd95
https://eitaa.com/joinchat/3663069237Ce1613dbd95
⛔️ورود زیر18+ سال ممنوع⛔️😳👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#برشتوک_نخودچی
آرد نخودچی: ۱۵۰ گرم(1 لیوان)،کره یا روغن جامد: ۹۰ گرم، پودر قند : 75 گرم(نصف لیوان)، هل ساییده: ۱ قاشق چایخوری، شکلات های طعم دار هر رنگ : ۱۰۰ گرم
شکلات رو خرد کرده و به روش بن ماری (روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری در حال جوش) ذوب میکنیم.یک سوم قالبها رو پر میکنیم وده دقیقه در یخچال قرار میدیم . در این فاصله آرد نخودچی رو الک کرده ،در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم حدود یک ربع تفت میدیم تا بوی خامی آرد از بین بره. کره یا روغن جامد آبکرده رو اضافه کرده و هم میزنیم تا کره به خورد آرد بره و کمی تفت میدیم.حرارت رو خاموش کرده ، پودر قند و هل ساییده رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم, سپس قالبها رو با برشتوک پر کرده ،قالبها رو برای نیم ساعت در فریزر قرار میدیم. برشتوک ها به راحتی از قالب جدا میش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#رول_خوشمزه
مواد لازم
یه دونه تخممرغ
چهار قاشق شکر
یه قاشق کره اب شده
وانیل یه قاشق چای خوری
نمک بین دوانگشتتون
ارد یه لیوان
شیر یک چهارم لیوان
غلیظ شد یا رقیق شد شیر و اردتونرو میتونید کم و زیاد کنید
جای روغنرو سرش رو سه تا سوراخ درست کنید وو بریزید داخلش داخل تابه بدونروغنبریزید و اونو رولی جمع کنید با پودر قند یا کاکائو تزیین کنید
هدایت شده از تبلیغات گسترده ماهان
🎥 تولد عجیب این نوزاد درسطر خبر خبرگزاریهای جهان😱😱
شگفتی پزشکان از تولد این نوزاد 😍
فیلم زایمان #سزارین این نوزاد با
#کیسه آب😱
#زایمان سزارین 11قلوها😳
♨️ فقط نیم ساعت داخل کانال میمونه
https://eitaa.com/joinchat/2585919506Cc8f4e2c77c
بدووو تا پاک نشده 😱👆
هدایت شده از تبلیغات عجایب
💢 کلیپ حاملگی #خارج_از_رحم 🙊
از اولین #قاعدگی تا #یائسگی در کنار شما هستیم👩🏻⚕️❤️
🔴تاحالا شده سوالی داشته باشی که نتونی از کسی بپرسی؟؟؟؟💔
🔴اگر یه دختر خانمی که داری برای اولین بار پریود رو تجربه میکنی👩🏻⚕️
🔴اگر داری ازدواج میکنی و کلی سوال داری
🔴#باردار شدی و هر روز سوال برات پیش میاد🤱🏻
https://eitaa.com/joinchat/2585919506Cc8f4e2c77c
این پیجُ هر خانمی باید دنبال بکنه😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#نازلقمه
مواد لازم :
گوشت چرخکرده
بادمجان
پیاز و جعفری
فلفل دلمه
گوجه
روغن زیتون
سیر
رب گوجه
پاپریکا، پودرسیر و پیاز
ماست پرچرب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳#خوراک ماش👩🍳
مواد لازم:
ماش🥣 يك پيمانه
سيب زميني🥔 ٢عدد متوسط
آب 💧دوليوان
پياز🧅 يك عدد بزرگ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یه سالاد عالی😍😋
مواد لازم :
سینه مرغ پخته شده
کاهو پیچ
شوید تازه
خیارشور
ذرت
سیر
ماست
سی مایونز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴ مدل شربت زیبا خوراک هوای گرم😍😋
اینم یه نوشیدنی کهکشانی با طعم بهشتی
و جذاب برای سوپرایز کردن مهموناتون :)
مواد لازم :
تخم شربتی
خاکشیر
خیارسبز رنده شده
لیمو اسلایس شده
برگ نعناع
شربت بار
یخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک خیس😋😍😋
هم آسونه هم خوش بافت هم بدون همزن😍
~🤍مواد لازم:
آرد ۱پیمامه
شکر ۳/۴پیمونه(۱۷۰گرم هم میتونید بزنید)
تخم مرغ۲عدد
پودر کاکائو ۱/۳پیمونه(۳۵گرم)
شیر نصف پیمانه
اب جوش نصف پیمانه
روغن ۱/۴پیمونه
سرکه سفید ۱ق غ
نسکافه ۱ق غ
بکینگ پودر ۲ق چ
جوش شیرین نصف ق چ
نمک یک پینچ(یه کوچولو)
~🤎گاناش:
۱۰۰گرم شکلات تلخ
۱۰۰گرم خامه صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربا گل محمدی 😍😋
۱) استفاده از قاشق چوبی یا سیلیکونی
۲) استفاده از قابلمه لعابی یا شیشه ای
۳) تمیز کردن دور شیره با آبلیمو ( یا ترکیب آب و جوهر لیمو)
مواد لازم:
۳۰ گرم گل محمدی ( گل کاشان یا گل های کم رنگ استفاده نکنید چون باعث بیرون روی میشن، گل تبریز خوبه)
شکر ۴۰۰ گرم
آب ۲۵۰ گرم
ابلیمو برای دورگیری با قلمو
ابجوش کمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله مخملی آسون و جذاب😍😋
مواد لازم :
ژله لیمو ۱ بسته
شیر ۱.۵ لیوان
پودر بیسکوییت
رنگ خوراکی سبز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر شعریه
مواد لازم:
رشته ی شعریه🥣
کره🧈
گردوی پودر شده
بستنی برای سرو🍦
پودر پسته برای تزیین 💫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماییم و عنایت امام باقر
الطاف و کرامت امام باقر
یا رب! چه شود گناه ما را بخشی
در شام شهادت امام باقر
🏴 شهادت حضرت امام 🏴
محمد باقر علیه السلام تسلیت باد.
امام زمانم تسلیت مولا جان
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد زیتون رستورانی درست کن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پفیلا کچاپ
مواد لازم:
ذرت🌽
پودر گوجه🍅
نمک🧂
روغن🥃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_تابه_ای
گوشت چرخ شده (ترکیب گوسفند و گوساله) ۴۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۳ عدد درشت (کمی از آب پیاز رو بگیرید نیاز نیست کاملا آب پیاز گرفته بشه)
نمک ۱ ق م
فلفل سیاه ۱ ق چ
زردچوبه ۱ ق چ
گوجه۲ عدد
رب گوجه ۱ ق غ
فلفل دلمه ای ۱ عدد
گوشت و پیاز و ادویه ها رو با هم مخلوط کنید. نیاز نیست خیلی ورز بدید همین ک ترکیب بشن کافیه.
گوشت رو کف تابه پهن کنید. در تابه رو میزاریم تا زمانی ک آب بندازه. ب هیچ عنوان ب گوشت در حال سرخ شدن آب اضافه نکنید گوشتتون سفت میشه. و اینکه پیازی ک استفاده کردید ب اندازه کافی آب پس میده
در این فاصله ابتدا گوجه ها رو سرخ کرده و خارج میکنیم بعد یک قاشق رب رو توی همون روغن تفت میدیم تا رنگش باز بشه. حدودا دو تا سه قاشق آب هم اضافه میکنیم تا روون بشه. گوجه رو کباب اضافه کرده و سس رو نیز اضافه میکنیم. فلفل دلمه رو خلال درشت میبریم و روی گوشت اضافه میکنیم. (طعم فوق العاده ای بهش میده👌)
سس رو خوب با آبی ک گوشت انداخته ترکیب میکنیم و گوشت رو ب طور منظم میبریم تا سس ب خورد گوشت بره. حدودا پانزده دقیقه زمان میدیم تا جا بیفته و طعم ها با هم ترکیب بشن.
🌟
#ژله_سورپرایز
موادلازم :
شیر یک لیوان _خامه ی صبحانه ۱۰۰گرم _شکر ۵قاشق غذاخوری-پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری سرپر
پودر ژله ی دلخواه ۳ بسته .توت فرنگی😊
دستور تهیه
برای تهیه مغز دسر ابتدا شیر و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهید تا شکر در شیر کامل حل شود سپس خامه را روی بخار کتری بنماری میکنید تا روان شود،
ژلاتین را با ۱/۳ لیوان آب سرد روی بخار کتری بنماری میکنید تا شفاف شود.
خامه و ژلاتین بنماری شده را به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید و مخلوط نمایید ، دسر را در قالب مورد نظر که قبلا چرب شده بریزید و در یخچال قرار دهید تا کامل ببندد حدود ۲ تا ۳ ساعت
برای تهیه این دسر بهتر هست از قالبهای ساده استفاده شود .
عزیزان سعی کنید ژله ی که انتخاب میکنید رنگ آن با مغز دسر مخالف باشد تا خودش را بهتر نشان دهد .
سپس ۳ بسته پودر ژله را با چهار لیوان و نصفی آب جوش روی بخار کتری بنماری میکنید تا شفاف شود نیازی به آب سرد نیست .و کنار گذاشته تا خنک شود . قالب را از یخچال خارج کرده و و مطمئن میشوید که دسر کامل بسته ، سپس با کمک دستتون دسر را از دیواره های قالب کامل جدا می کنید و مقداری ژله را داخل آن میر یزید بعد از چند ثانیه دسر روی ژله شناور میشود ، قالب را در یخچال قرار میدهید تا ژله نیم بند شود و بعد قالب را خارج کرده و مابقی ژله ها را روی آن میر یزید و مجددا در یخچال قرار میدهید تا کامل ببندد.
برای خارج کردن ژله از قالب هم ابتدا با نوک چاقو ژله را از دیوارهای قالب جدا کنید و برای چند ثانیه قالب را در آب گرم قرار دهید و یک تکان به قالب بدهید تا مطمئن شوید ژله از قالب جدا شده.
هدایت شده از تبلیغات عجایب
قصه شنیدنی حاجی الماسی
و عنایت امیرالمومنین (ع)
قصه فقر و ثروت
مشاهده کنید(سنجاق شده)
از دست ندهید
عضو شوید 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/853344454Ca51ae84de8
#آموزش_تهيه_کنسرو_ذرت_خانگى 🍇
طرز تهیه:
بلالها رو پوست کنده ، دسته اش رو جدا کنید و بشورید.
تو یه قابلمه مقداری آب ونمک و برای هر ۴-۵ بلال یک قاشق شکر بریزید . (ریختن شکر باعث نرم شدن بلال میشه.)
ذرت ها رو تو این آب بپزید طوری که کاملا پخته بشه.
میتوید این کار رو با زودپز انجام بدید که مطمئن باشید ذرت هاتون کاملا پخته.
حالا بلال های پخته شده رو از آب در بیارید و یک ردیفش رو با چاقو خالی کنید و بعد به راحتی بلال ها رو دون کنید.
دونه های بلال رو تو شیشه های مناسب بریزید و با آبی که بلال رو توش پختید شیشه ها رو پر کنید.
در شیشه رو محکم ببندید ، یه قابلمه بزرگ رو پر از آب کنید و شیشه های ذرت رو توش بچینید طوری که تا نزدیک به در شیشه توی آب قرار بگیره ، وقتی آب داخل قابلمه جوش اومد ۲۰ دقیقه شیشه های ذرت رو بجوشونید.
نکات مهم:
برای تهیه کنسرو ذرت از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید .بلالهایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار میدید راحت له میشه و یه شیره ای ازش بیرون میزنه.
این کنسروها رو میتونید تا چند ماه در یخچال نگهداری کنید
🍇🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوره سیب زمینی
سیب زمینی ۵۰۰گرم
شیر ۱لیتر
پیاز ۱عدد
رب گوجه ۲ ق غ خ
کره ۲ ق غ خ
شوید مقداری
نمک.فلفل.زردچوبه
ابتدا سیب زمینی هارو با شیر و مقداری نمک بذارید بپزه
داخل تابه پیاز رو کمی تفت بدید حجمش که کم شد کمی اب اضافه کنید تا کمی نرم بشه بعد از سرخ شدن زردچوبه و فلفل بزنید رب گوجه رو اضافه کنید رنگ ربتون که عوض شد کمی اب بزنید که رقیق بشه سیب زمینی هارو داخلش بریزید و با گوشت کوب حسابی له کنید
در اخر وسطش رو خالی کنید ۲ ق غ خ کره اضافه کنید روشم شوید بزنید سیب زمینی هارو با کره اب شده مخلوط کنید در تابه رو ببندید تا برشته باشه
🌟