eitaa logo
ایده های بانوان
9.1هزار دنبال‌کننده
31.2هزار عکس
32هزار ویدیو
110 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
📖 ☀️ امروز: شمسی: یکشنبه - ۱۱ تیر ۱۴۰۲ میلادی: Sunday - 02 July 2023 قمری: الأحد، 13 ذو الحجة 1444 🌹 امروز متعلق است به: 🔸مولی الموحدین امیر المومنین حضرت علی بن ابیطالب علیهما السّلام 🔸(عصمة الله الكبري حضرت فاطمة زهرا سلام الله عليها) ❇️ وقایع مهم شیعه: 🔹شق القمر حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم 📆 روزشمار: ▪️2 روز تا ولادت امام هادی علیه السلام ▪️5 روز تا عید الله الاکبر، عید سعید غدیر خم ▪️17 روز تا آغاز ماه محرم الحرام ▪️26 روز تا عاشورای حسینی ▪️41 روز تا شهادت امام سجاد علیه السلام ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
مهمون میاد سریع نرو یه پارچ آب یخ درست کن بیار جلوشون 🤭 یکم سلیقه به خرج بده و درست کن 👌👑 بلد نیستی بیا اینجا یاد بگیر 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/4193976323Cdb50e9d329 https://eitaa.com/joinchat/4193976323Cdb50e9d329 دقیقه آی 🥂😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خــ️ـداوندا با نام تو که زیباترین نامهاست روزمان را آغاز می کنیم روزی که با نام و یاد تو باشد سراسر شادی است سراسر عشق و مهربانی و سراسر خیر و برکت است " بسم الله الرحمن الرحیم❤️   ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیروز عصری دخترم دوستاشو آورد خونه تا بازی کنن توخونه چیزی برای پذیرایی نداشتیم 😔 نشستم با ناراحتی باگوشیم سرگرم شم که یهو چشمم خورد به این 😍☝️ در عرض عصرونه درست کردم براشون لاکچری😎 عالی شد 🤗😋 https://eitaa.com/joinchat/3488219189C231a457111 الان همه مامانها پی وی منو ترکوندن که اینا رو چه جوری درست کردی بچه ام منو کچل کرده🤣🤣🤣
هدایت شده از 
کانال ارزونی مانتو ،پالتو ؛ تونیک وشلوار 😍😍👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3812163655Cd3729a47f1 تمامی مانتوها فقط.... 🤯🤯🤯 😍
هدایت شده از سابقه گسترده تاج👑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر موقع حس کردید ✨به حال خوب نیاز دارید ✨توصیه میکنم حتما 15 دقیقه ✨پست هاے کانال زیر و بخونید😍💕 💖👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/892797087C25c267badc https://eitaa.com/joinchat/892797087C25c267badc 💖آرام بخش ترین متن هاے جهان💖👆🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک بسته ژله هلو پودر ژلاتین ۲ ق غ هلو پوست گرفته شده و پوره شده ۵ عدد خامه ۱۰۰ گرم بستنے وانیلے ۱ لیوان شڪر نصف لیوان دسر ساده آسون و خیلے خوشمزه حتما امتحان ڪنید. ابتدا ژله هلو را با یک لیوان آب جوش هم زده و بعد نصف لیوان آب سرد روش بریزید و روے بخار ڪترے بزارید تا شفاف بشه. بعد ژلاتین را روے مقدار ڪمے آب سرد بپاشید و روے بخار ڪترے بزارید تا حل بشه وقتے آماده شد با ژله هلو قاطے ڪنید و در آخر سر به مواد اضافه ڪنید. هلو را در دستگاه مخلوط ڪن بریزید و پوره ڪنید و به بقیه مواد اضافه ڪنید. در قالب چرب شده م بریزید بعد در یخچال بمدت ۱۲ ساعت بزارید. وقتے آماده شد چند دقیقه بیرون یخچال بمونه لبه ها را با چاقو جدا و اگه قالبتون فلزے چند ثانیه در آب گرم بزارید تا از قالب به راحتے جدا بشه بعد روے ظرف مورد نظر برگردانید. من ڪمے خامه فرم گرفته تو فریزر داشتم رنگ صورتے هم داشت از اون استفاده ڪردم. از خامه صبحانه هم میشه استفاده ڪرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گردوی چرخ شده ۳۰۰گرم ۱عدد سینه ی مرغ کامل پیاز بزرگ رنده شده رب انار ۳قاشق شکر ۳قاشق (درصورت دلخواه) نمک،فلفل ۲۵گرم کره برا تفت دادن مرغ آب سرد بامقدارخیلی کمی روغن پیاز و تفت میدیم بعد گردو رو اضافه وبه خوبی تفت میدیم ⚠️تفت دادن گردو باعث خوشمزگی خورش میشه⚠️ رب انار نمو وفلفل قرمز وشکر رو میریزم آب رو هم میریزیم روش واجازه میدیم جوش بیاد بعد شعله رو کم میکنیم ومیزاریم تا گردوها بپزن وروغنشونو پس بِدن .حدوداً 1تا1ونیم ساعت زمان میبره تو این فاصله سینه ی مرغ رو خرد کرده وبا کره تفت میدیم کمی آب میندازه میزاریم باهمون آب بپزه وبعد سرخ میکنیم تکه های مرغ سرخ شده رو به خورشت اضافه میکنیم شعله رو کم میکنیم و2تا 3ساعتی میزاریم تاخورشت جابیوفته.خورش من بخاطر فلفل قرمزی که میزنم رنگش یه کم قرمزه😊 نکته ها🔹️🔹️🔹️ رب انارمن چون ترش بود شکر زدم اگه رب انارتون ملس هست نیازی به شکر نیست. برا بیشتر روغن پس دادن خورشت یه ربع آخر میتونین بهش چندتا تکه یخ بندازین من اینکار رو نکردم چون گردوهام به اندازه ی کافی روغن پس داده بودن . فسنجون رو با مرغابی ویا مرغ محلی هم درست میکنن که دراینصورت همون اول داخل خورشت باید ریخت چون گوشت اینا دیرپزن دوست داشتین یه قاشق رب گوجه فرنگی هم به همراه رب انار به فسنجون بزنین ،تاثیری تو طعمش ندار 🌟
دختر داری و هر روز موهاش 😢 جاریم هر سری میدید مسخرم میکرد میگف حیف خدا به من دختر نداد مگرنه هر روز موهاش یه مدل میبستم 😐 منم که اهل این نبودم تا اینکه دوستم گف برو تو این کانال ببین چه خبره 😍 https://eitaa.com/joinchat/2443837485Cd15e6a24aa حالا هر سری موهاش یه مدل میبندم و جاریم حسرت به دل مونده میگه کاش خدا به منم دخمل بده😁
هدایت شده از 
**جاریم زایمان کرده بود دس تنها بود 🤱 رفتم آشپزی کنم براش🤷‍♀ تا در هاش رو باز کردم کیف کردم از وچیدمانش😍 توبگو یذره در قوطیاش ادویه ای بود؟😳😕👌 بیشور خانم تا اومد خندید گف مث زل نزن بمن 😕😅 این کانال عضوشو🤠 https://eitaa.com/joinchat/2443837485Cd15e6a24aa **
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ "مینی پیده پیتزا" شیر ولرم 1 پیمانه روغن مایع نصف پیمانه شکر 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری آرد حدودا 4 پیمانه کم کم اضافه کنین و خوب ورز بدین به حدی که خمیر به دست نچسبه مجازین آرد اضافه کنین مواد داخل پیده: پنیر پیتزا و انواع پنیر به دلخواه انواع سوسیس و کالباس و یا هر چیز دیگه ای که دوست دارین میتونین اضافه کنین برای رومال خمیر 1 عدد زرده تخم مرغ خب حالا خمیر مایه ، شیر و شکر و نمک را با هم مخلوط کنین و بعد روغن را اضافه کرده و روی این مواد کم کم آرد اضافه کنین و خوب مخلوط کنین سپس با دست ورز بدین که خمیر نرمی به دست بیاد و به دست نچسبه حالا روی ظرف رو با کیسه پوشانده و روش حوله بندازین و نیم ساعت تا 40 دقيقه در دمای محیط به خمير استراحت بدین تو این فاصله مواد میانی دلخواه را خرد و حاضر کنین بعد از استراحت از خمیر چونه بگیرین و روی سطح کار آرد پاشی کنین و خمیر را باز کنین و از مواد داخلش گذاشته و مثل پیده شکل بدین (دو طرف خمیر را نیم سانتی بالا آورده و گوشه ها را به هم بچسبانید)درسینی فر آرد پاشی شده بزارین و در آخر یک زرده تخم مرغ را هم بزنین تا از لختی دربیاد و با برس روی اطراف خمیر کمی رومال کنین میتونین برای خوش طعم تر شدن چند تکه کره هم داخل خمیر ها بندازین ولی قابل حذفه فر را از 15 دقیقه قبل با دمای 200 درجه روشن کنین که گرم شه بعد از 15 دقیقه دمای فر را روی 180 بزارین پیده هارا در فر با دمای 180 درجه در طبقه وسط بپزین زمان 35-40 برای پخت کافیه البته به حرارت فر شما هم بستگی دارد نوش جان♥️ 🌟
یه لباسشویی روشن میکنی خودش کار میکنه🙄 یه جارو برقی هم میکشی ، یه نهار هم میذاری زودپز😐😐 اسمت هم گذاشتی زن😒😐 بیا ترفندای خونه داری یاد بگیر😁☺️ همون ترفندایی که تو دل برو شوهر میشی و جاری و خواهرشوهر انگشت به دهن میمونن😃😜 آموزش رب خونگی بدون کپک زدن🍅 آموزش آب گیری لیمو بدون تلخ شدن🍋 طرزفیریز کردن لوبیاسبز، باقالی،نخودسبز،هویج🥕 یه جوری بسته بندی کن طعم و مزه اش تغییر نکنه ، توی فریزر کوچیکت هم جابشه😁 بلدی سینک و چدن گاز برق بندازی ولی دستاتو نابود نکنی😐 بانمک تمیز کن☺️ بیا اینجا یاد بگیر👇 https://eitaa.com/joinchat/4177526803C7613a43b35
هدایت شده از 
جاریم تو فسقل جا میشینه😢 یعنی این طفلی وجب به وجب خونش با سلیقه و نظمدهیه😍👌 کلا دوتا دونه کابینت داره! همچین قابلمه ها رو چیده ...تو درای کابینت گیره چسبونده درای قابلمه هاشو آویزون کرده آدم حَض میکنه😳😍 فریزرش ازین فیلور کوچیکاس! درِشو که باز کردم چیدمان سوسیسیه گوشتاش رو دیدم دیگه بهم برخورد!😒 کشیدمش کنار گفتم لو میدی سلیقه ی کیه یا نه؟؟؟؟ بیچاره از ترسش زود لینک اینجارو داد😁عالیه ترفنداش خانما😍👌👇 https://eitaa.com/joinchat/4177526803C7613a43b35
ظهر یعنی تپش قلب زمان❤️ در هوس دیدن تو ڪه بیایی و زمین، گلشن اسرار شود سلام ظهر تون بخیر و نیڪی🌹 امروزتون شاد شاد🌺 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⛔️ چـقـدر حـیـفـه 😕 ⛔️ چـقـدر بـده ☹️ ⛔️ چـقـدر جـیـزه 😐 ⛔️ چـقـدر زشـتـه 😠 ⛔️ چـقـدر قـبـیـحـه 😡 . . . اگه تو بزرگترین کانال استیکر عضو نباشی 😄👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3388408012C671c2952a6 https://eitaa.com/joinchat/3388408012C671c2952a6
هدایت شده از 
دوسـتـام بـدجـوری گـیـر دادن بـهــم ایـنـهـمـه اسـتـیکــــر از کـجـا مـیـارم آخـه تو چتامون فقط با اسیتکر جوابشونو میدم. واسه هر چیزی که میگن یه استیکری دارم 😂 هنوز بهشون نگفتم از این کانال استیکر میارم 😅👇👇 ـ🟥ـ‌ 🟥🟥🟥🟥🟥 ـ🟥ـ 🟥 ـ🟥 ـ🟧 🟧 🟥 ـ🟥ـ 🟥 ـ🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 ـ🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 ـ🟥 🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥 ـ🟥 ـ🟧 🟧 🟥 ـ🟥🟥
خورشت بامیه یه پیاز بزرگ رو تفت دادم و بهش گوشت رو اضافه کردم بعد هم سیر خرد شده به همراه زردچوبه و فلفل کامل تفت دادم بعدش هم دوتا گوجه فرنگی پوست گرفته و رنده شده رو اضافه کردم و یه قاشق هم رب گوجه که خوشرنگ ترش میکنه اضافه کردم و اجازه دادم رب رنگ باز کنه بعدش لوبیا چینی که مقدارش خیلی کم باید باشه و سلیقه ای هستش ولی طعم خوبی به خورشتون میده اضافه کردم (من به تعداد نفرات یه قاشق لوبیا چیتی میریزم برای خودمون که چهار نفریم چهار تا قاشق) بعد هم ابجوش میریزیم و با حرارت کم دو ساعت و نیم میپزیم تا گوشت و لوبیا بپزه وبعد این مدت بامیه های سرخ شده رو به همراه نمک خورشت بهش اضافه میکنیم و نیم ساعت اجازه میدیم که بامیه ها بپزن و خورشت جا بیفته و ۱۰ دقیقه اخر پخت هم ابلیمو اضافه میکنیم 🌟