35.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکی_سیب
یه کوکی با عطر و طعم دلنشین ، از عطرش نگم که موقع پخت اون قدر توی خونه می پیچه که آدم رو مدهوش می کنه 😍😍
یه میان وعده عالی و خوشمزه و لذیذ😋😋
#کوکی_سیب
تخم مرغ ۲ عدد
شکر سفید یا قهوه ای ۱۱۰ گرم (حدود نصف لیوان)
کره ۱۰۰ گرم
آرد سفید ۲۵۰ گرم (حدود ۱ و ۲/۳ لیوان)
سیب ۲ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
دارچین و پودر قند ۱ ق م (میزان قابل تغییر)
گردو خرد شده نصف لیوان
مواد به دمای محیط برسه
کره رو با شکر با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم . (من از شکر قهوه ای استفاده کردم که همون میزان جاش می تونید شکر سفید بریزید)،تخم مرغ رو اضافه کردم و یک دقیقه زدم. دورگیری کردم و وانیل ریختم و کمی زدم . بیکینگ پودر و آرد الک شده رو هم کم کم ریختم و ترکیب کردم .آرد زیادی به خمیر ندید که لطافتش از بین میره. سیب رو مکعبی خرد کردم و بهش پودر دارچین و پودر قند ریختم و به مواد اضافه کردم و به مواد اضافه کردم . گردوی خرد شده رو با کمی آرد ترکیب کردم (این کار بابت ته نشین نشدن هستش) و داخل مواد ریختم و با هم ترکیب کردم. روش رو کیسه فریزر انداختم و در بخچال نیم تا یک ساعت استراحت قرار دادم.
بعد از خمیر به اندازه ۱ ق غ برداشتم ، من هر کدوم رو حدود ۵۰ گرمی برداشتم ، توی دست کمی پهن کردم و در سینی با فاصله از هم چیدم و در فر از پیش گرم شده قرار دادم.
👈فر برقی : دمای ۱۶۵ درجه ، طبقه وسط ، المنت پایین روشن ، حدود ۲۵ دقیقه .
👈فر گازی : دمای ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
👈بدون فر در فر دست ساز روشش استوری هایلایت هست و یا در داخل تابه دوطرفه
⬅️ حدود ۱۳ عدد کوکی برای من شد .
39.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پوغاچا_پنبهای
مواد لازم
نصف لیوان شیر ولرم
نصف لیوان آب
نصف لیوان روغن مایع
یک عدد تخم مرغ(سفیده آن برای خمیر و زرده آن برای رومال)
یک قاشق سوپخوری شکر
یک قاشق چای خوری نمک
یک و نیم قاشق مرباخوری خمیر مایه فوری
آرد به مقدار کافی(من ۴ لیوان آرد استفاده کردم)
برای داخل پوغاچا
۴ عدد تره فرنگی
نصف لیوان روغن مایع
یک قاشق چایخوری پاپریکا
مقداری نمک
طرز پخت :
ابتدا خمیر را درست کنید و بگذارید تقریبا یک ساعت ور بیاید، سپس تره فرنگی را در روغن تفت دهید و نمک و پاپریکا را به آن اضافه کنید.
چونههایی از خمیر بگیرید و با وردنه به شکل مستطیل باز کنید، مواد میانی را داخل آن بگذارید(مانند عکسها و ویدیوها عمل کنید) و رول کنید. حالا رول را دور خودش بپیچید و داخل سینی فر بچینید. روی سینی پارچهای بندازید و بگذارید پوغاچاها نیم ساعت استراحت کنند.
در نهایت در فر با دمای ۲۰۰ درجه با حرارت از بالا و پایین و بدون فن بگذارید تا بپزد. برای من تقریباً ۲۴ دقیقه طول کشید ولی به این نکته خیلی توجه کنید که در فرهای مختلف این زمان تغییر می کند.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خشک کردن البالو
اول اینکه نمیزارم زیاد خشک و سفت بشن کافیه ۳/۴ روز جلوی نور قرار بگیره و خشک در حدی که رویه شون چروکیده بشه و بعد میارم ميشورم ، گرد و خاكى كه روش نشيته تميز شه و ابكش كرده ، آبش که رفت دوباره توسینی پهن میکنم و دوباره نمك ريز ميزنم میزارم تو هوای ازاد خشک بشه و یک روز تو دمای خونه نگه میدارم تا گرمای بیرون رو از دست بده و تو درب بسته در یخچال نگهداری میکنم، اگر البالوها زیاد بودن فریز کرده و هر بار برای مصرف بیرون اورده ونوش جان کرده در ظرف بسته در یخچال به این روش اصلا نه خراب نه کپک میزنه و همیشه هم تازگی خودش رو داره
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله بستنى
ژله بلوبرى ١ بسته
ژله انار ١ بسته
بستنى وانيلى ١ ليوان
آب جوش ٢ ليوان
اول از همه بستنى رو بايد تو دماى محيط بزاريم تا كاملاً آب بشه ، حالا ميريم سراغ درست كردن ژله بلوبرى با يك ليوان آب جوش و خوب مخلوطش ميكنيم تا كاملاً صاف و شفاف بشه بعد ميزاريم بمونه و به دماى محيط برسه بعد نصف ليوان بستنى بهش اضافه و در حد مخلوط شدن هم ميزنيم و تو قالب ميريزيم و ميزاريم تو يخچال تا سفت بشه بعد ژله انار هم با همين روش درست ميكنيم و آروم روى لايه اول ميريزيم و ميزاريم خوب ببنده ، بعد از قالب خارج ميكنيم و به دلخواه تزيين ميكنيم به همين راحتى يه دسر خوشمزه و قشنگ درست ميكنيم
نكته؛ ميتونيد از هر طعم و رنگ ژله اى استفاده كنيد ، زياد هم نزنيد كه دسرتون لايه لايه بشه با اين روش يك لايه از دسر شيشه اى و يك لايه كرمى ميشه ، لايه اول زياد تو يخچال نمونه چون در اين صورت موقع برگرشتن از قالب لايه ها ازهم جداميشه ، ميتونيد به صورت تكنفره و ليوانى درست كنيد.
🌟
38.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_مافین
موادی که شما نیاز دارید:
-2 تخم مرغ -100-150 گرم. شکر -250 گرم پنیر نرم
-120 گرم کرم 12٪
جوش شیرین -0.5 قاشق چایخوری
وانیلین
تخم مرغ ، شکر ، نمک ، خامه ، پنیر ، وانیلین - خوب مخلوط کنید
سمولینا را اضافه کنید ، مخلوط کنید و بگذارید 30 دقیقه بماند
سودا را اضافه کرده ، مخلوط کرده و خمیر را در قالب مافین قرار دهید
در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20-30 دقیقه بپزید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ربنا یه کاری کن برای سینه زنا🥺🖤
#اربعین
#امام_حسین_علیه_السلام🌱
#محرم
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
شرحِ دلتنگیِ من بی تو فقط یک جملهست ؛
تا جنون فاصلهای نیست از اینجا که منم :)
#امام_حسین🖤
#ما_ملت_امام_حسینیم
#حسین
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم تهیه کوکو تن ماهی👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکوسیب زمینی مخلوط
سیب زمینی ۳عدد
سوسیس ۲عدد
هویج ۲عدد
فلفل دلمه نیمی از فلفل
تخم مرغ ۲عدد
آرد سفید یا ذرت ۴ ق غ
فلفل پول بیبر. نمک. زردچوبه
✨خدایا...
🌷هر شب به آسمان نگاه می کنم
✨و می اندیشم...
🌷در این آرامش شب
✨چه بسیار دلها که
🌷غمگین و پر اضطرابند
✨خدایا تو آرام دلشان باش
🌷خدایا...
🌸شب مارا با یادت بخیر کن
🌷شبتون قشنگ و رویایی
#شب_خـوش
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
📖 #تقویم_شیعه
☀️ امروز:
شمسی: دوشنبه - ۱۶ مرداد ۱۴۰۲
میلادی: Thursday-7 -out-2023
قمری: ، 20 محرم 1445
🌹 امروز متعلق است به:
🔸سبط النبي حضرت امام حسن مجتبی علیه السّلام
🔸سیدالشهدا و سفينة النجاة حضرت امام حسین علیهما السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹دفن پیکر جون در کربلا توسط بنی اسد، 61ه-ق
📆 روزشمار:
▪️5 روز تا شهادت امام سجاد علیه السلام
▪️15 روز تا شهادت حضرت رقیه خاتون سلام الله علیها
▪️30 روز تا اربعین حسینی
▪️38 روز تا شهادت حضرت رسول و امام حسن علیهما السلام
▪️40 روز تا شهادت امام رضا علیه السلام
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
بارالها امروز را
با نام زیبایت آغاز میکنیم
🌷مهربانا
به حق بندگان خالصت
به زندگیمان بیش از پیش
نور رحمت بی انتهایت را بتابان
و ما را
در دنیا و آخرت عاقبت به خیر قرار بده ..
"الهی آمین "🙏
🌷الهی به امید تو ...
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
در این صبح تابستانی🌷
براتون دوتا آرزو دارم🙏
اول سلامتی و کانونی
گرم از عشق و محبت🍃
دوم آرامش و دل خوش🌷
امیدوارم خداوند هر دو را 🍃
به شما عنایت کند🙏
🌷صبحتون_بخیر🌷🍃
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#آبليمو_گيري
ليموها را بشوييد و آبش را بگيريد، سپس از صافي رد كنيد، اين قسمت داستان يكم حوصله ميخواد؛؛پالپ هاي باقيمانده از صافي را كه با هسته هاي ليمو مخلوط شده را با كمي حوصله و دقت ( هسته ها ) را از پالپ هاجدا كنيد و پالپ ها را مجدد داخل آبليموها بريزيد، ي طعم متفاوت و خاص ميگيره آبليموتون ؛ هر وقت آبليمو ميخوريد طعم ليمو تازه را حس مي كنيد.
.
و اما هسته ها را هم داخل گلدون بكاريد؛ البته نهال ليمو ترش دير ثمر ميده حوصله بخرج بديد و ي درخت ليمو خوش عطر براي خودتون داشته باشيد. سطح گلدون را مرطوب نگه داريد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_مرغ
سینه ی مرغ پخته و رنده شده ۱ عدد
هویج پخته و رنده شده ۲ عدد
سیب زمینی پخته و رنده شده ۲ عدد
تخم مرغ آب پز و رنده شده ۴ عدد
پودر گردو ۱/۲ پیمانه
لبو رنده شده ۲ عدد
انار دون شده ۲ عدد
سس مایونز ونمک فلفل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگچه مشهدی😍😋
امتحانش کنی عاشقش میشی
مواد لازم :
برنج ۱ لیوان
آب ۲ لیوان
شیر ۳ لیوان
زعفران دم کرده
هل دم کرده
گلاب نصف لیوان
خامه صبحانه نصف پاکت
وانیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پوره_گوجه🍅😍😋
گوجه ها رو بشورید و ته شو با یه چاقو یه علامت + بزنید و بندازین داخل آب جوش.
بعد از ۵ دقیقه درش بیارین و بندازین داخل آب و یخ یک دقیقه بمونه.
بعد خیلی راحت از قسمتی که علامت زدین پوستشو جدا کنید سر گوجه رو هم بگیرید و بریزید داخل میکسر.
این پوره رو میتونید صاف کنید تا تخمه هاش گرفته بشه.
برای رب ، ترشی گوجه و املت بسیار مناسبه.
نکته: اگه برای ترشی گوجه و رب خواستین استفاده کنید حتما تخمه هاشو جدا کنید تا کپک نزنه.
نکته: برای املت هم میتونید داخل زیپ کیپ ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید
🌼يه ظهرقشنگ🌼
🍰يــه دل خـــوش
🌼یــه جمع صـمـیـمی
☕️آرزوى من بــراى شمــا
🌼ظهرتون عاشقانه و شاد
جاتون سبز ☺️
بفرمایید ناهار 😋
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#چیپس_طعمدار_درماکروفر
سیب زمینی به اندازه دلخواه
ادویه های دلخواه
من از نمک،فلفل،پودر سیر و کمی شبت خشک استفاده کردم 👍🏻
روغن خیلی کم
کاغذ روغنی
ابتدا سیب زمینی را پوست گرفته سپس به نازک ترین شکل ممکن اسلایس کرده ، کف سینی ماکروفر کاغذ روغنی انداخته و با روغن مایع کل کاغذ را چرب میکنیم. اسلایس های سیب زمینی را روی کاغذ چیده ، نمک،فلفل و ادویه های دلخواه را روی سیب زمینی ها میریزیم و مدت ۶ تا ۷ دقیقه ، با دکمه استارت ماکرو داخل ماکرو گذاشته تا کاملا کریسپی و ترد شود.😋
سپس با کمی کچاپ نوش جان میکنیم.
اگر مساله ی رژیمیش براتون مهم نیست روی سیب زمینی هارو هم با یه براش روغن بمالید و بعد ادویه ها رو اضافه کنید. انقدر خوشمزه و ترده که به چشم به هم زدنی تموم شده
🍟🍟🍟🍟🍟🍟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باقالا_قاتوق😍😋
برای ۴ نفر:
کره: ۵۰ گرم
سیر: ۵ حبه
لوبیا کشاورزی(لوبیا رشتی) : ۴۰۰ گرم
شوید: ۵ قاشقغذاخوری
آب: تا جایی که روی مواد رو بگیره
نمک + فلفل
زردچوبه: ۱ قاشق چاییخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
اگه دوست داشتید ۲ تا تخممرغ بزنید، یا شوید بیشتر بزنید، روغن مایع یا جامد بزنید،
اما دقت کنید که لوبیا رو ۷-۸ دقیقه تفت بدید (اما آروم هم بزنید که خورد نشه)
بعد از اضافه کردن آب، خورشت باید ۴۵ الی ۶۰ دقیقه بپزه تا جا بیفته.
۲ دقیقه قبل از سرو خورشت، تخم مرغ رو اضافه کنید. برای تخم مرغ ۲ دقیقه کافی هست.
این خورشت رو به صورت سنتی در گمج (یه مدل قابلمه) درست میکنن که سفالی هست. این خورشت به عنوان پیش غذا هم سرو میشه.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
ذرت مکزیکی یکی از میان وعده های فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار در جهانه و از اسمش پیداست که اصالتش متعلق به کشور مکزیکه و با مواد و روشهای بسیار متنوعی طبخ میشه😋
.
مواد لازم👇
ذرت: ۵۰۰ گرم
قارچ: ۳۰۰ گرم
کره: ۲۰ گرم
سس مایونز: ۳ ق.غ
پنیرپیتزا: ۲۰۰ گرم
نمک، فلفل سیاه، فلفل پولبیبر، آویشن از هر کدام: ۱ق.چ
آبلیمو: ۱ق.غ
اول آب رو میذاریم تا جوش بیاد بعد ذرت رو داخلش میریزیم و میذاریم نیم ساعت بپزه بعد تو آبکش میریزیم تا آبش بره.
قارچ هامون رو خورد میکنیم و تو کره با حرارت زیاد تفت میدیم آبلیمو هم بهش میزنیم تا سفید بمونه بعد ذرت پخته شده رو همراه ادویه ها بهش اضافه میکنیم هم میزنیم و سس مایونز و پنیرپیتزا رو اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم تا پنیرمون کاملا آب بشه.به این مرحله رسید آمادست شعله رو خاموش میکنیم و تو ظرف سرومون میکشیم.
به همین راحتی یه ذرت مکزیکیِ سالم و خوشمزه خونگی درست کردیم😍
شما هم درست کنید و از خوردن این میان وعده خوشمزه و جذاب لذت ببرید😋
نوش جان❤
.
#ذرت #ذرت_مکزیکی #ذرت_بخارپز
.💓