eitaa logo
ایده های بانوان
9هزار دنبال‌کننده
32.1هزار عکس
32.7هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
اگر می‌خواهید صورت پری داشته باشید، حتما این معجون را صبح‌ها بخورید !🍸 ▫️پسته ▫️️بادام ▫️️فندق ▫️️انجیر ▫️️خرما + ۴ عدد از هر یک از این مغز‌ها را با ۲ عدد خرما و انجیر ترکیب کرده و هر صبح نوش جان کنید 🦋🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 2_3 عدد سینه مرغ 300 گرم قارچ 1 عدد پیاز بزرگ 2 حبه سیر 1 لیوان اسفناج ریز خرد شده 1 لیوان شیر 1 لیوان آب مرغ 1 قاشق غذاخوری آرد مقداری روغن برای سرخ کردن پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده نمک،فلفل سیاه،پودر پاپریکا سینه های مرغ را از وسط برش دهی،مرغ ها را با نمک، فلفل و پاپریکا مزه دار کنید سپس با آرد کامل کاور کنید و داخل ماهیتابه هر طرف مرغ را به مدت 5دقیقه روی حرارت زیاد سرخ کنید، سپس به ظرف مخصوص فر منتقل کنید پیاز، سیر و قارچ خرد شده را در همان تابه بریزید، قارچ را با حرارت زیاد تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند 1 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و تفت دهید،در یک ظرف جداگانه شیر و آب مرغ را با هم مخلوط کنید و آن را روی قارچ ها بریزید،سپس اسفناج را اضافه کنید و با حرارت متوسط ​​بپزید و هر از گاهی هم بزنید و بگذارید غلیظ شود. وقتی غلیظ شد آن را از روی اجاق برداشته و سس را روی مرغ بریزید، روی آن پنیر رنده شده بپاشید ودر فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه قرار دهید تاروی پنیر برشته و طلایی شودمی توانید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سیب زمینی ۴ عدد سویا یک لیوان فلفل دلمه ای نصف لیوان میتونید یک رنگ باشه نمک فلفل زردچوبه( بقیه ادویه سلیقه ای) پیاز یک عدد متوسط رب یک ق غ جعفری یا شوید به دلخواه ✅سیب زمینی ابپز کنید پوست بگیرید با رنده یا گوشت کوب له کنید تا مثل خمیر بشه بزارید خنک بشه،سویا توی اب ملایم نیم ساعت خیس کنید ✅پیاز تفت بدید تا سبک بشه ،سویا اضاف کنید بعد فلفل دلمه ،ادویه ،رب ،در اخر جعفری ☘ مقداری از سیب زمینی کف دست پهن کنید یک ق از مواد سویا بزارید لبه هاش جمع کنید مثل کتلت بعد توی تخم مرغ بزنید بعد تو ارد سوخاری تو روغن داغ سرخ کنید. نوش جان حتما سیب زمینی خنک شد توش مواد سویا بریزید تا به راحتی تو روغن سرخ بشه ،تیکه نشه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 800 گرم فیله مرغ 1 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد پیاز 2 حبه سیر 2_3 قاشق غذاخوری سس مایونز 2_3 قاشق غذاخوری سس کچاپ 5 عدد نان ترتیلا یا پیتا یا تافتون 300 گرم پنیر نمک،فلفل سیاه،اورگانو،ریحان خشک برای فیکس کردن لبه های نان👇 1 قاشق غذا خوری آرد 30 میلی لیتر آب مرغ را با نمک و ادویه پخته و ریش ریش کنید،سیر و پیاز را در روغن تفت دهید بعد فلفل دلمه ای را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید،سپس ادویه، فیله مرغ، سس مایونز و سس کچاپ را اضافه کنید هم مواد را با هم مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید،برای فیکس کردن لبه نان در یک کاسه آرد و آب را با هم مخلوط کنید، نان ها را طبق ویدیو کنار هم بچینید و لبه ها را روی هم فیکس کنید،سپس وسط نان پنیررنده شده بگذارید و بعد مخلوط مرغ را اضافه کنید و مجدد پنیر گذاشته و نان ها رو جمع کنید و کف سینی فر بذارید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت 15_20 قرار دهید 🌟
ایده های بانوان
#سوهان_عسلی 👆👇
سوهان عسلی یه شکلات سنتی خوشمزه و آسون واسه عید نوروزه، مقدار مواد و توضیحات روی کلیپ هست فقط چند تا نکته ی مهم و فوت کوزه گری داره پس خوب دقت کنید. -راستی مقدار مغزیجات نصف پیمانه هستش تو کلیپ یادم رفته بنویسم . نکات مهم :👇 نکته ی خیلی مهمش اینه که سرعت عمل داشته باشید چون زود سفت میشه و البته دقت کنید چون مواد مذابه و خطرناکه. اگه دیدین سفت شده یه کوچولو رو حرارت بذارید تا کمی روون بشه. دقت کنید که مغزها رو نسوزونید همینکه تغییر رنگ دادن و طلایی شدن مطابق فیلم از حرارت بردارید. بچه ها فوت کوزه گری سوهان عسلی تو همین قسمته یعنی اگر مغز ها تغییر رنگ نداده از حرارت بردارید سوهان چسبناک میشه، اگرم زیاد تغییر رنگ ‌بده سوهان طعم سوخته میده سینی فلزی باید صاف و مسطح باشه، سینی رو از قبل با روغن مایع یا کره چرب کنید برای سوهان عسلی هر آجیلی که مورد علاقه تونه یا در دسترس دارین میتونید استفاده کنید مثل بادام زمینی، پسته، شاه دونه، فندق، بادام هندی و ... دستور و نسبت مواد همینه. هر چهار تا مغز رو‌ داخل کلیپ گذاشتم تا سوهان عسلی هنوز گرمه روش پودر یا خلال ‌پسته بریزید _وقتی کامل خنک بشه راحت از سینی جدا میشه (چون داخلش کره داره) میتونید به مواد روی حرارت زعفران دم کرده یک قاشق مرباخوری اضافه کنید ولی من نزدم با رعایت همین نکات ساده سوهان عسلی ترد و شکننده و خیلی خوش طعم خواهید داشت ماندگاریش هم که علیٰ برکت الله 😅 در ظرف دربسته در محیط مدت طولانی ماندگاری داره. نوش جان‌ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ…..۴عدد شکر…..۱پیمانه وانیل….نوک قاشق روغن….نصف پیمانه پودر نارگیل…..نصف پیمانه شیر…..نصف پیمانه ارد…..۲پیمانه بکین پودر…..۲قاشق مرباخوری عسل یا شربت بار طرز تهیه: تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن حدودا ۶ تا ۷ دقیقه بزنید. بعد روغن و شیر بریزد حدود یک دقیقه هم بزنید.بعد پودر نارگیل را اضافه کنید. بکین پودر به ارد اضافه کنید.حتما الک کنید به مواد کیک اضافه کنید.به صورت دورانی هم بزنید.مواد داخل سینی ۲۰ در ۳۰ بریزد.(من کاغذ روغنی گذاشتم) داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ بمدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. بزارید کیک کمی خنک بشه،روش عسل یا شربت بار بزنید.بعد روش پودر نارگیل بریزد. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 1 کیلو فلفل قرمز تند🌶 2 عدد بوته سیر خشک 🧄 3 قاشق رب گوجه فرنگی🍅 3 کیلو سرکه قرمز🥃 4 لیوان آب🍶 3 قاشق غذاخوری پر نمک🧂 1 قاشق غذاخوری شکر فلفلارو میشوریمو قسمت انتهایی سبزو جدا میکنیم.فلفل +نمک + شکر + سرکه + رب گوجه + سیرهای پوست کنده شده + 1 لیتر آب میذاریم خوب له بشه و بپزه.(یک ساعت) وقتی پخت و خنک شد، صافش میکنیم (از سرکه جداش میکنیم)و با چرخ گوشتی میزنیمش با سرکه قاطیش میکنیم مجدد و توی صافی رد میکنیم و دونه هاش جدا شه (2بار صاف میکنیم)و در اخر ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میزاریم غلیظ شه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫هر شب 🌸پنجرہ های ملکوت آسمان 💫بسوی قلبها گشودہ می شود 🌸الهی امشب! 💫ﮐﯿﻨﻪ ﺭﺍ ﺍﺯ قلب های ما ﺑﺰﺩﺍﯼ 🌸و نور ایمانت را 💫در دلهایمان جاری کن 🌸شب تون آرام و امن 💫فرداتون قشنگ.... 🌸💫💫💫 ‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم 🕊ای پـــــروردگاری که سرشار از مهر و محبت و لطف و کرم و عنایتی در این روز جمعه زیبـاترین سرنوشت را برای دوستان و عزیزانم مقدر کن ... الهی به امید تو....... ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرار صبح های جمعه بی عشق مهدی دردلم لطف وصفا نیست لایق به خاک است آن دلی که مبتلا نیست هر روز باید از فراقش ناله سرداد مهدی فقط آقای روز جمعه ها نیست أللَّھُمَ عـجِـلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
🌸🍃الهـی در این ظهر دل انگیز 🌸🍃هیچ قلبی گرفته نباشه 🌸🍃و هر چی ڪه بهترينه 🌸🍃برای شماعزيزان رقم بخوره 🌸🍃و آرامش مهمون 🌸🍃همیشگی دلهاشون باشه 🌸🍃🙏 🌸🍃 🌸🍃😋 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 2 لیوان شیر گرم نصف لیوان آب گرم 1 لیوان روغن 1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق) تقریباً 1 قاشق غذاخوری نمک 3 قاشق غذاخوری شکر 2 عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای مالیدن روی خمیر) 1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک 8 لیوان آرد قنادی یک کف دست شوید خورد شده چند قاشق کره برای مالیدن مخمر و دو ق شکر و اب ولرم و شیر ولرم را درون یک کاسه بریزید تا ده دقیقه روش. و بپوشونید بزارید جای گرم تا تخمیر شود. مواد دیگر را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد (به مدت 10 دقیقه ورز دهید) و شوید را اضافه کنید و دوباره ورز دهیدخمیر را به مدت نیم ساعت بپوشانید و در جای گرم استراحت دهیدده قسمت کنید و روی هر قسمت یک قاشق کره بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) چانه را با دست پهن کنید. کره نرم شده را بمالید. نوارهایی به شکل رول درست کنید. و گرد کنید . آن را روی سینی فر مرتب بچینید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و روی خمیرها ها بزنیدبزارید تو فر به مدت نیم ساعت با دمای ​180-190 درجه. به محض بیرون اوردن روش پارچه بزارید تا خشک شود 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله تکنفره😍😋 نصف بسته از هر رنگ پودر ژله رو با نصف لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار اب جوش هم بزنین تا ذرات ژله کاملا حل بشه بعد از اینکه ژله ها کاملا سرد شدن به هرکدوم یک چهارم لیوان شیر یا بستنی نرم شده اضافه کنین (میتونین برای خوشمزه تر شدن، به یک چهارم لیوان شیر، یک قاشق غذاخوری خامه قنادی هم اضافه کنین، با اضافه کردن خامه به شیر، شیر تو ژله اصلا نمیبره) . قسمت جداکننده ی وسط قالب رو جدا کنین (اگه جدا نکنین هم مشکلی نیست و ژله ها خودشون به صورت اسلایسی و تک نفره میشن، ولی ممکنه مقداری از ژله به زیر قسمت جداکننده نفوذ کنه) . قالب رو با روغن مایع چرب کنین هر رنگ ژله رو که تو قالب میریزین بذارین تو یخچال نیمبند بشه و بعد ژله رو بعدی رو به ارومی تو قالب بریزین (من به ترتیب رنگای رنگین کمان ریختم) اخر کار بذارین ژله 6 ساعت تو یخچال 🌟
⚫️ زیارت امام زمان علیه السلام در روز جمعه 🔵 اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا حُجَّةَ اللهِ في اَرْضِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ اللهِ في خَلْقِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا نُورَ اللهِ الَّذي يَهْتَدي بِهِ الْمُهْتَدُونَ، وَيُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخآئِفُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْوَلِيُّ النّاصِحُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا سَفينَةَ النَّجاةِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ الْحَيوةِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ صَلَّي اللهُ عَلَيْكَ وَعَلي آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبينَ الطّاهِرينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ عَجَّلَ اللهُ لَكَ ما وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَظُهُورِ الاَْمْرِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يامَوْلايَ، اَنـَا مَوْلاكَ عارِفٌ بِاُوليكَ وَاُخْريكَ، اَتَقَرَّبُ اِلَي اللهِ تَعالي بِكَ وَبِآلِ بَيْتِكَ، وَاَنْتَظِرُ ظُهُورَكَ، وَظُهُورَ الْحَقِّ عَلي يَدَيْكَ، وَاَسْئَلُ اللهَ اَنْ يُصَلِّيَ عَلي مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، وَاَنْ يَجْعَلَني مِنَ الْمُنْتَظِرينَ لَكَ وَالتّابِعينَ وَالنّاصِرينَ لَكَ عَلي اَعْدآئِكَ، وَالْمُسْتَشْهَدينَ بَيْنَ يَدَيْكَ في جُمْلَةِ اَوْلِيآئِكَ، يا مَوْلايَ يا صاحِبَ الزَّمانِ صَلَواتُ اللهِ عَلَيْكَ وَعَلي آلِ بَيْتِكَ، هذا يَوْمُ الْجُمُعَةِ وَهُوَ يَوْمُكَ، الْمُتَوَقَّعُ فيهِ ظُهُورُكَ، َالْفَرَجُ فيهِ لِلْمُؤْمِنينَ عَلي يَدَيْكَ، وَقَتْلُ الْكافِرينَ بِسَيْفِكَ، وَاَنَا يا مَوْلايَ فيهِ ضَيْفُكَ وَجارُكَ، وَاَنْتَ يا مَوْلايَ كَريمٌ مِنْ اَوْلادِ الْكِرامِ، وَمَأْمُورٌ بِالضِّيافَةِ وَالاِْجارَةِ، فَاَضِفْني وَ اَجِرْني، صَلَواتُ اللهِ عَلَيْكَ وَعَلي اَهْلِ بَيْتِكَ الطّاهِرينَ. ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا