فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خودت گل کاموایی درست کن 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلاقیت بادکنک آرایی🎈🎏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کش مو دخترانه
👒💎
🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اموزش میکاپ چشم مجلسی💙
𖡼𖡼𖡼𖡼°❀•°✮°•❀°𖡼
🍃🌸
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شالتو سینمایی ببند😁
𖡼𖡼𖡼𖡼°❀•°✮°•❀°𖡼𖡼𖡼𖡼
🍃🌸
پایه ۷ رو به ۸ دکلره
دکلره خام و شفاف مو زرده پیگمنت نارنجی نداره روی مویی که زرده مات و چرکه و با رنگ روشن شده در نمیاد
رنگ مارال
ارغوانی رزالین ۷/۰۹۱ حجم اصلی
سه صفر یک سوم حجم اصلی
طلایی ۸/۵ دو سوم رنگ دوم ❌️ برای پایه ۸/۵ و ۹ از طلایی ۹/۵ استفاده کنید
اکسیدان ۳ درصد مو حتما نمدار شود
دوستان برای مدت مکث دقت کنید باید دائم ماساژ بدید رنگ گرفت مکث کنید دائم مو چک کنید حدودا ده دقیقه مکث لازمه ولی اگر موهاتون نازکه برای اینکه همین رنگ بشه شاید نیاز بشه زودتر بشویید بدون شامپو کردن فقط ماسک یا نرم کننده
برای دوام بیشتر و پررنگ تر شدن مقدار سه صفر مقداری کمتر و مدت مکث کمی بیشتر شود
🍃🌸
همیشه قدمهای انسانهای مهربان، گل ریزان است،
به هر کجا میروند،
همه را لبریز از آرامش میکنند…
اثر قدمهایشان، نقش زیبای محبت است،
نقشی که هیچ نیرویی، نمیتواند آن را محو کند…
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#بقچه_بادمجان
چنجه گوساله مکزیکی......۱۵۰ گرم
بادمجان قلمی.......۲عدد
گوجه.....۱عدد
رب.....۲قاشق
نمک و فلفل
چنجه طعم دار شده داخل ظرف مناسب فر قرار دهید.حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان می بره تا بپزد.داخل یه تابه کمی روغن بریزد،گوجه پوره شده رو اضافه کنید.بعد رب بریزد و ادویه.کمی اب بریزد.تا سس رقیق بشه.بادمجان با پوست به صورت ورقه ای برش بزنید.حدود یک ساعت داخل اب و نمک قرار بدید.تا تلخی بادمجان گرفته بشه.بعد در روغن سرخ کنید.
بادمجان ها رو به شکل بعلاوه روی هم بزارید.از چنجه های پخته شده روی بادمجان بزارید .بادمجان روی هم بیارید با خلال دندون فیکس کنید.داخل سس بزارید.اجازه بدید تا کامل بپزد به جای چنجه آماده میدونید گوشت قلقلی درست کنید.داخل روغن سرخ کنید بعد وسط بادمجان قرار میدبم
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی😋
مواد لازم🔻
🥚تخم مرغ ۱ عدد
🥄شکر ۱ ق غ
🧂نمک ۱ ق چ
🥄روغن ۸۰ میلی لیتر
🥛شیر گرم ۱۵۰ میلی لیتر
🍶آب گرم ۱۵۰ میلی لیتر
🥄مایه خمیر خشک ۱ ق چ
🥣آرد ساده (گندم) ۵۵۰ گرم
برای یک ساعت روی خمیر رو بپوشونید و بذارین استراحت کنه.
بعد به تکه های کوچک تقسیمش کنید و دوباره برای ۱۰ دقیقه روی خمیر رو بپوشونید.
برای داخل پیراشکی🔻
🥔سیب زمینی ۸۰۰ گرم
🥄روغن ۴ ق غ
🧅پیاز ۱ عدد
🧂نمک نصف ق چ
🍅گوجه فرنگی له شده ۱ عدد
☘️جعفری به دلخواه
🌭میتونید بجای سیب زمینی از سوسیس هم استفاده کنید.
🥟برای روی خمیر:
🥚تخم مرغِ کاملِ همزده ۱ عدد
🥄کنجد
🌡دمای فر:
۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۶۰ درجه فارنهایت
🕰به مدت:
۲۵-۳۰ دقیقه
🌼
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
املت فرانسوی😋😍
👉بفرست واسه دوستت
-------------------
••••●❥JOiN👇
⤹༢➥ 🍕🍰🍗