eitaa logo
ایده های بانوان
9.1هزار دنبال‌کننده
31.2هزار عکس
32هزار ویدیو
110 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
یك عدد كلم سفيد كوچيك رو خوب به دلخواه خرد ميكنيم كه هر چه ريز و نازك باشه بهتره، بعد شستشو و آبكش ميكنيم تا كاملا آبش چكيده بشه يك پيمانه كالباس و نصف پيمانه خيارشور رو هم به خوبى نگينى كرده و بعد به كلم اضافه ميكنيم حالا به دلخواه نصف يك بسته از ماكارونى پيچى رو تو اب و نمك جوشانده و بعد ابكشى كرده و كمى اب سرد روش ميريزيم تا خنك بشه و بعد به مواد سالادمون اضافه ميكنيم براى سس سالاد هم نصف پيمانه ماست و نصف پيمانه سس مايونز و يك قاشق مربا خورى نمك رو با هم مخلوط و به سالادمون اضافه با كاملا باهم مخلوط و ميزاريم ي ساعتى تو يخچال
▪️شکر نصف لیوان ▪️شیر ۳ لیوان ▪️کاستر ۳ قاشق غذاخوری ▪️پودر کرم کارامل آماده ۱ بسته ▪️کره ۲۵ گرم 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 🔸تمام مواد را با هم زن دستی کاملا مخلوط کردم و روی حرارت گذاشتم و مرتب هم زدم تا غلیظ شود بعد روی حرارت برداشتم و گذاشتم از داغی بیفتدد وبعد در قالب ریخته وبه مدت ۳ ساعت در یخچال گذاشتم تا ببنده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Hassan Ataei - Moje parcham (320).mp3
2.92M
وقتی عباس به فرمانشه شک نکن پس کل عالم به فرمان ام البنینه ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
خرما رو از هسته جدا ميكنيم و با مغزگردو يا پسته پر ميكنيم و بطور منظم در ظرف ميچينيم و جدا در يك قابلمه نسوز كره رو اب ميكنيم و كمي روغن بهش اضاف ميكنيم و ارد سفيد رو توش الك ميكنيم هم ميزنيم تا ته نگيره و يك دست طلاي رنگ بشه ،بنا به سليقه اگر خواستين وقتي موادمونو خاموش كرديم شيرخشك بهش اضافه ميكنيم .كمي كه سرد شد ارد و روغن و ميريزيم روي خرما و يك لايه خيلي نازك پودر شكر ميريزيم روي ارد و روغن بعد هم كه تزيين ميكنيم وسايل تزيين هم پودر پسته گردو بادام و نارگيل بو داده استفاده كردم فقط دو رنگش رو از رنگ خوراكي استفاده شده خطوط دارچين هم با دست انجام ميدم با هيچ وسيله اي يا شابلون كار نميكنم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ ۱عدد آرد ۳۸۰ گرم کره گیاهی ۲۲۰ گرم وانیل ۱/۴ ق چ ب پ ۱/۴ ق چ پودر قند ۱۰۰ گرم طرز تهیه: ابتدا کره و پودر قند و تخم مرغ و وانیل را با هم بزنید در حد ۵ دقیقه بعد آرد و ب پ رو را در دو مرحله اضافه کنید. ❌اصلا ورز ندهید چون شیرینی به روغن می افتد. خمیر شیرینی را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید و بعد قالب بزنید. در دمای ۱۸۰ درجه فر به مدت یک ربع قرار دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا تابه‌ای🤩 مواد لازم : پیاز سیر هویج گوشت چرخ‌کرده آویشن پاپریکا سس گوجه لازانیا پنیر موزارلا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مرغ😍 مواد لازم : مرغ ۲ تکه پیازچه ۴ عدد جعفری یه مشت خیارشور ۲ عدد گردو یه مشت سس ۲ ق غ پنیر خامه‌ای ۱ ق غ ماست ۲ ق غ نمک فلفل پودر سیر آبلیمو نون تست
طرز تهیه کوکی کره نرم شده ۱۲۰ گرم پوست لیمو رنده شده ۲ قاشق چایخوری شکر دانه ریز ۲قاشق سوپخوری آرد سفید. ۱۵۰ گرم آرد برنج. ۲ قاشق سوپخوری شکر قهوه ای دانه درشت. به میزان لازم . . کره،پوست لیمو و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست بشه و بعد آرد برنج و آرد سفید رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا موادتون خمیر بشه. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشی شده اندکی ورز بدید و بعد بین دو کاغذ روغنی باز کنید. حالا خمیر رو برای ۱۵ دقیقه در یخچال نگه دارید. بعد از اون خمیر رو با قالبهای دلخواهتون قالب بزنید و در سینی شیرینی پزی بچینید و رویشان شکر قهوه ای بپاشید و برای ۲۰ دقیقه دیگه توی یخچال بزارید و بعد از اون به مدت نیم ساعت در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد در فر بپزید. کوکی هارو روی سیمی خنک کنید و بعد هم نوش جان کنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 1. ۳ تا موز بدون پوست رو‌۳ ساعت بگذار توی فریزر تا بزنه و بعد که از فریزر دَر آوردی با گوشکوب بکوبشون تا حسابی له بشن 2. ۲ قاشق غذاخوری از هرکدوم پسته، فندُق، بادوم، گردو (همه خام) و کُنجد بو داده باشه، بریزِشون تو یه ظرف و بِکوبشون تا خرد بشن بعد به موز اضافه کن، مغزها رو با دست بکوبی بهتره چون با دستگاه پودر میشن و اونجوری حس لذت‌بخش اومدنشون زیر دندون رو نداری 3. ۳ قاشق غذاخوری خامه اضافه کن و حسابی هم بزن تا همه‌ی مواد باهَم قاطی بشن. 4. ۱ قاشق غذاخوری گُلاب، نصف قاشق چایخوری پودرِ هِل، ۵ عدد خرمای بدون پوست و‌ هسته، ۳ قاشق غذاخوری عسل بریز و خوب مخلوط کن. 5. روی معجون رو‌ صاف کن به اندازه‌ی نصف قاشق چایخوری پودر دارچین بریز روش و بعد ۳ ساعت بگذارش توی فریزر. 6. میتونی برای تزئین روش؛ ۱ قاشق غذاخوری خامه رو با ۱ قاشق چایخوری از هرکدومِ زعفرون دم کرده، گلاب و عسل رو با هم قاطی کنی و بریزی رویِ معجونت و آخرشم خلال پسته ✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 برای شهد شیر یک لیوان شکر نصف لیوان زعفران دم کرده به مقدار کرمتون 🤣😍 هل یک قاشق چایخوری گلاب یک چهارم لیوان اونقدری روی گاز باشه که فقط شکر حل بشه نیاز به قوام‌اومدن نداره بعد بزارید کنار یک لیوان بیسکویت خورد شده که از الک رد کردید رو داخل تابه بریزید و حدود ۵ دقیقه تفت بدیدبعد بهش حدود بیست و پنج گدم کره و یک سوم لیوان روغن مایع اضافه کنید و بزارید با هم ده دقیقه خوب تفت بخوره بعد اینکه خوب تفت خورد شهد شو اضافه کنید که دستورشو بالا دادم کلیپ هم ببینید واضحه و دیگه حلواتون به کفگیر و لیسکتون نچسبید حلواتون امادس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 اول مقدار مواد: خامه صبحانه : ۱۰۵ گرم (تقریبا یه ذره از نصف لیوان کمتر) شکر : ۴ ق غ استاندارد وانیل : من یک بسته وانیل شکری زدم اگه از این پیدا نکردید ۱/۳ ق چ بزنید شیر : ۷۰ میلی لیتر (تقریبا ۱/۳ ق چ) عکس مقدار مواد بر اساس لیوان رو الان استوری می کنم 🌹 خوب بچه ها این رسپی واقعا فوق العاده آسون با مواد خیلی کم ولی واقعا خوشمزه و دقیقا طعم بستنی پاستوریزه رو می ده 👌 من برا اینکه شبیه بیرونی ها بشه یه ذره زعفران زدم شما می تونید ۳ ق چ پودر کاکائو بزنید یا همون طوری سفید بخورید یا کارامل بزنید با کارامل هم عالی میشه 👌 می تونید تو قالب بستنی مگنوم بریزید یا هر جور دیگه ای که دلتون خواست نوش جان کنید .عالیه🌹👌 نکنه خاصی نداره و خیلی آسونه فقط شش بار هم زدن بستنی با قاشق یا چنگال باعث میشه بستنی حالت یخی و منجمد نداشته باشه حتما انجام بدید اصلا کار سختی نیست🥰
🍮 😋 ▫️آرد گندم سه صفر ۴۵۰ گرم ▫️آرد برنج ۲۵۰ گرم ▫️پودر بادام ۲۰۰ گرم ▫️پودر قند ۷۰۰ گرم ▫️هل آسیاب شده ۲۰ گرم ▫️کره ۳۵۰ گرم ▫️روغن جامد ۲ ملاقه کوچک ▫️زنجبیل به میزان لازم 🔸آرد را در ماهیتابه روی حرارت با شعله ی کم قرار دهید و تف دهید تا خامی ارد بره و بوش کامل بلند بشه...نباید آرد برای این حلوا تیره شود و باید رنگ ان روشن باشد ....بعده تفت خوردن ارد....آرد برنج را نیز بریزید بعد آرد ها را از روی حرارت برداشته و الک کنید . دوباره تابه را روی حرارت گذاشته کره و روغن جامد را اضافه کنید . و بگذارید تا ارد با روغن کمی تف بخورد سپس از روی حرارت برمی داریم و پودر قند و پودر بادام و هل و زنجبیل را اضافه کنید و در نهایت در یک ظرف پهن کنید .و به قطر یک سانت و بعد به دلخواه برش بزنید یا قالب بزنید و در یخچال به مدت ۲ تا ۳ ساعت قرار دهید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوبیده‌ خونگی🤩 مواد لازم : گوشت چرخ‌کرده ۵۰۰ گرم مخلوط گوساله و گوسفندی پیاز سفید ۴۰۰ گرم تفاله‌ پیاز ۲۰۰گرم زعفران ۱ ق‌ غ نمک نصف ق‌ غ فلفل سیاه ۱ ق‌ چ جوش شیرین ۱/۴ ق‌ چ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ترفند جالب و متفاوت دخترونه که حتما به کارتون میاد، مخصوصا مو و لاک 😍👌 . . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به خاطر بسپار ؛ تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت ڪنید چه به دوست چه به دشمن ڪه دوست را بزرگ مے ڪند دشمن را دوست ...💛 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم 🌺🍃 🌷🙏 ✨امروز ✨چهار حاجتمان را روا کن ✨گناهــی برایمان مگـذار ✨جز آنکه بیامرزی ✨و اندوهی برایمان مگذار... ✨جزآنکه برطرفش سازی ✨دشمنــی برایمان مگذار ✨جز آنکه آن را دورگردانی 🌷🙏 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
دراین صبـــــح زیبــــــــــا برایتان یک حس قشنگ یک شادی بی دلیل ودنیا دنیا آرزوی خوب دارم ‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
تا نغمهٔ مرغ خوشنوا می آید🌸 از مأذنه بانگ آشنا می آید💕 ای همسفرانِ صبحدم ، برخیزید🌸 از باغِ سحر بوی خدا می آید💕 سلام صبح شهریور ماهتون به زیبایی بهشت🌺 سه شنبه تون پراز معجزه🌸 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
۲ پیمانه زیتون شورسبز وسیاه رو صاف کردم و گذاشتم آبش خشک بشه ... سیزیجات دیگه مثل گل کلم ۳پیمانه وفلفل دلمه رنگی ۱پیمانه و قارچ ریز ۲پیمانه که با کمی سرکه و اب جوشوندم و صاف کردم و نصف پیمانه موسیر خورد شده . نصف پیمانه سیر خورد شده و نصف پیمانه فلفل تند خورد شده .۱ پیمانه هویج و ۱ پیمانه بی بی کورن حلقه شده همه مواد خشک بشن و بعد باهم مخلوط بشن ۱ پیمانه روغن زیتون و ۱ پیمانه سرکه و ۲ قاشق نمک و ۱ قاشق فلفل قرمز کمی زردچوبه و سیاه دونه حدود ۲ قاشق هم شد چاشنی ترشی همه این مخلوط رو تو طرف تمیز درب دار ریختم و تو یخچال برای ۲ هفته زمان دادم
🍎 😋 ▫️سیب. ۱۰ عدد ▫️شکر. ۳/۴ لیوان ▫️آب. ۶ لیوان ▫️گلاب. ۱/۴ لیوان ▫️زعفران دم کرده غلیظ. ۲ قاشق غذا خوری( اختیاری) 🔸آب و شکر رو مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود. سپس زعفران و سیب رو اضافه کرده بعد از اینکه دو دقیقه جوشید شعله رو کم کنید و حدود یک ساعت زمان بدید تا سیب ها نرم بشن. یک ربع آخر پخت گلاب رو اضافه کنید. وقتی سیب ها نرم شد شعله رو خاموش کرده اجازه دهید خنک شود