eitaa logo
ایده های بانوان
8.9هزار دنبال‌کننده
32.5هزار عکس
32.4هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
12.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دو مدل دیزاین حلوا اونم به راحت ترین روش🤩 1️⃣مدل اول : فقط به نون میکادو نیاز داریم 🤌🏻نکات مهمی که هیچ جا نمیبینیش: ❌️به نون چند پاف آب اسپری کن ✅️اینجوری نون میکادو هنگام رول ترک نمیخوره حلوا رو بذار روی نون و آروم رولش کن ❌️بره داخل فریزر تا یکم خودشو بگیره بعد برش بده ✅️اینجوری برشات قشنگ تر میشه😍 2️⃣مدل دوم : حلواتو گرد کن و با قاشق شکل بده . . .
11.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برنجت از شب قبل اضافه اومده؟و نمیدونی چیکارش کنی🤔 این کوکوی خوشمزه و کار راه انداز و راحت و درستش کن😎👇🏻 برنج پخته شده یک لیوان،سیب زمینی دو عدد،تخم مرغ دو عدد،آرد سوخاری دو قاشق س،ارد نخودچی یک قاشق غ،جعفری یک مشت،نمک فلفل زردچوبه آویشن . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🙏 دلگرمی يک دوست چنان معجزه می کند گویی خـدا🙏 در زمين كنار توست جاویدان باد سايه ی دوستانی که در شادی و غمهایت شریکند. 🌹تقدیم به شما دوستان خوبم 🌹لحظه هاتون شاد و زیبا🌹 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
18.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک سوخاری😍😋 مواد لازم : سینه مرغ ۱ عدد نان تست ۱ بسته آب نصف لیوان آرد ۱/۳ لیوان رب ۱ ق غ سیر ۲ حبه فلفل سیاه پولبیبر نمک .
13.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این سوپ واقعا خوشمزست و یه حالت لطیف داره و‌ برای عزیزانی که به هر دلیلی باید سوپ رقیقِ بدون نیاز به جویدن؛میل کنن عالیه😍🤌🏻 . . . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این عصر زیبا🌺🍃 یک دنیاعاقبت بخیری🌺🍃 یک دنیاسعادت🌺🍃 یک دنیابرکت الهی🌺🍃 یک دنیاخوشبختی🌺🍃 یک دنیا مهربانی🌺🍃 از یکتای مهربان خواهانم🌺 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوجه فرنگی 6 کیلو کرفس یک دسته هویج یک کیلو سیر و فلفل تند هرکدام 200 گرم (اگرمیانه خوبی بافلفل نداریدمیتونیدکمتربریزید) گل کلم 2 عدد متوسط سرکه و نمک ( به ازای هرکیلو گوجه یک ق غ نمک و یک لیوان سرکه) طرز تهیه از شب قبل مواد رو نگینی خرد کنید و بشورید و بذارید کامل خشک بشن. گوجه هارو پوست بکنید و در غذاساز پوره کنید. گوجه هارو داخل قابلمه بریزید و یک ربع بجوشونید، در حال جوش سرکه رو هم اضافه کنید بعد از حدود یک ربع خاموش کنید و نمک وبقیه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید . کمی خنک شد داخل ظروف ترجیحا شیشه ای بریزید و یک روز در فضای آشپزخانه بذارید بمونه و بعد داخل یخچال نگهداری کنید. حدود ده روز بعد آماده مصرفه. بهتره از قاشق استیل استفاده نکنید برای هم زدن و برداشتن ترشی چون رنگ ترشی رو خراب میکنه.
12.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دنت شکلاتی خونگی😍😋 مواد لازم : شیر ۳ لیوان شکر ۱ لیوان پودر کاکائو ۲ ق غ نشاسته ذرت ۱/۲ لیوان خامه صبحانه ۱۰۰ گرم شکلات ۸۰ گرم .
مواد لازم: بستنی وانيلی : نيم لیتر شکلات تخته‌ای: 50 گرم موز: 1 عدد آب پرتقال: 1/3 ليوان پودر ژلاتین: 1 ق غ مغز گردو: به‌ مقدار لازم بيسکوئيت پتی بور: 18 عدد طرز تهیه: ابتدا آب پرتقال و ژلاتین رو داخل ظرفی ريخته، بنماری می‌کنیم. بستنی وانيلی رو از فریزر خارج می‌کنیم تا کمی شل شود. شکلات تخته‌ای و مغز گردو رو به صورت‌ نگینی خرد می‌کنیم. يک عدد موز رو از وسط نصف و برش های يکسان می‌دهیم. حالا همه ی مواد رو با هم مخلوط می‌کنیم. دقت‌ کنين که‌ حتمآ ژلاتین کاملا خنک بشه وقتی به‌ مواد اضافه می‌شه. یک رديف بيسکوئيت پتی بور کف قالب مورد نظرتون بچینین و بعد مواد بستنی رو روش بریزین و سطحش رو صاف کنید حالا يک رديف ديگه بيسکوئيت روی بستنی ها بچینین و قالب رو به‌ مدت‌ 8 ساعت‌ داخل فریزز قرار بدین تا کاملا ببنده و بعد با چاقوی تیز برش بدين. نکته‌: پودر ژلاتین باعث میشه بستنی ما دیرتر آب شه.