فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش گل دکوراتیو آسونو قشنگ
#ایده 💕
🎀
🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مدل_لباس 🦋🌼
مجلســـــی فوقالعاده🦋🌼
🧚♀
💜
🧚♀
💜
.
16.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد خیار و ذرت😍😋
مواد لازم:
خیار🥒
ذرت🌽
پیازقرمز🧅
جعفری☘️
برای سس:
گردو
مایونز 🥣۲ق
ماست یونانی🍶 ۴ق
روغن زیتون🫒
لیموی تازه🍋
فلفل سیاه و قرمز🌶
نمک🧂
پودر سیر یا سیر تازه رنده شده🧄
#کله_گنجشکی
طرزتهیه:
برای درست کردنش حدودا چهارصد گرم گوشت چرخ شده رو با یدونه سیب زمینی متوسط رنده شده ی آبگرفته، یدونه پیاز کوچیک رنده شده،یکی دوقاشق آرد معمولی،دوقاشق سبزی معطر که بیشترش ترخون و مرزه باشه،نمک، فلفل وادویه کاملا ورز میدم و کنار میزارم.
پیازداغ نگینی درست میکنم و رب گوجه و ادویه و نمک اضافه کرده کاملا تفت میدم و بعد به میزان کافی آب اضافه میکنم و صبر میکنم تا سس کمی بجوشه و قوام بیاد.
قلقلی ها رو جداگانه فقط در حد تغییر رنگ دادن یه تفت کوچیک میدم و بعد داخل سس میزارم.
حتما سیب زمینی هم داخلش بریزید خیلی لعابدار میشه👌
من امروز سیب زمینیها رو جداگانه سرخ کردم😊
🍥🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_خرمالو🍅😍😋
شیر 1 لیتر
4 قاشق غذاخوری آرد ( سرخالی)
2 قاشق غذاخوری نشاسته گندم
نصف لیوان شکر
1 بسته وانیل ( یک قاشق مرباخوری)
3 عدد خرمالو
آب نصف لیموترش
4 قاشق غذاخوری گردوی آسیاب شده
2 قاشق غذاخوری عسل
بیسکویت برای پایه حدود ۲۰ عدد
19.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب ترش رستورانی😍😋
مواد لازم برای 1 کیلوگرم گوشت
پیاز متوسط: 🧅2 عدد
گاوزیره: 2 قاشق چایخوری
نمک: 🧂1 و 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه:🌶 نصف قاشق چایخوری
رب انار: 3 قاشق غذا خوری
رب گوجه:🍅 1 قاشق غذا خوری سر خالی
روغن:🥃 3 قاشق غذا خوری
ماست چکیده: 🍶1 قاشق غذاخوری
گردو سابیده: 150 تا 200 گرم
20.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی بادمجون شکم پر😍😋
مواد لازم
بادمجون محلی ریز 🍆
سیر تازه🧄
فلفل سبز و قرمز تند🌶️
فلفل دلمه به دلخواه🫑
سبزیجات معطر شامل:
اوجی(پونه)
سرسم(سوسنبر)
زلنگ(چوچاق)
نعنا
گشنیز کمی
طرز تهیه :
بادمجون ها رو شسته و خشک میکنیم ، کلاهک بادمجون رو جدا کرده و وسط بادمجون شیار ایجاد میکنیم .
بادمجون ها رو داخل آب در حال جوش و نمک به مدت ده دقیقه تا یک ربع به همراه مقداری نمک میپزیم و آبکش میکنیم.
بادمجون های پخته رو داخل یک آبکش به ترتیب و جفت کنارهم قرار داده و روی اون یک جسم سنگین قرار میدیم تا چند ساعت بمونه تا تلخی و آب زرد و نفخش خارج بشه.
سبزیجات رو ساتوری یا آسیاب کرده و با نمک و فلفل سیاه و مقداری سرکه مخلوط میکنیم.
بادمجون ها رو از آبکش خارج کرده و شکمش رو با مواد پر میکنیم و داخل شیشه چیده و روش نمک و سرکه میریزیم .