فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قند_تزیینی
این قند های تزیینی و فانتزی . که وقتی مهمون دارین می تونین توی قندون بریزین و در پذیرایی از مهمونی هاتون و همچنین در عید هم کاربرد داره .
🔷مواد لازم
🔹شکر نصف لیوان
🔹گلاب یا عرق هل ۲ ق م .
🔹شکر و گلاب رو با هم مخلوط کردم .
گلاب یا عرق هل تا جایی اضافه بشه که شکر به صورت ماسه ای در بیاد . زیاد نریزین که شل نشه .
از وانیل و یا هر اسانس دیگه ای هم می تونین استفاده کنین .
بعد برای اینکه به رنگ های مختلف دربیارین از رنگ خوراکی ، زعفران ، رنگ های طبیعی مثل آب البالو و لبو و ... می تونین استفاده کنین فقط زیاد نریزین که شل نشه . من تقسیم کردم به چند قسمت و هر کدوم رو به یه رنگی دراوردم .
بعد هم داخل قالب های فنری ریختم و منسجم کردم و توی یه ظرفی که کاغذ روغنی انداخته بودم قرار دادم .
توی محیط خونه نیاز به جای خاصی نداره یکی دو ساعت بمونه خشک میشه و خیلی راحت جدا میشه .
🌟
#دسر_ياقوتى ⛱
🔴مواد لازم🔻 🍧
▫️ ژله آلوورا یک بسته،
▫️خامه صبحانه 100 گرم،
▫️ژله انار یک بسته،
▫️انار دون شده
▫️ژله آلوورا یک عدد
🔴طرز تهیه🔻🍷
🔸ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه .دونه های انار رو داخل ليوان می ریزیم(ميتونيد از قالب هم استفاده كنيد)
نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق داخل ليوان می ریزیم .بعد ميزاريم داخل يخچال تا ببنده .
🔸50 گرم خامه رو با ویسک می زنیم .بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم .
بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده. بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش مجددا هم می زنیم .وقتى خنك شد مى ريزيم روى لايه دوم و ميزاريم داخل يخچال تا ببنده.
🌟
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
پسته رفسنجان☝️🏻
با ارائه پسته درجه یک صادراتی رفسنجان و سایر محصولات با کیفیت در خدمت شماست😋
👌بهترین کیفیت،مناسب ترین قیمت💯
تضمین تازگی و طعم اصیل پسته رفسنجان ،مرغوبترین پسته جهان
این فقط یک ادعا نیست توصیف مشتری های مجموعه پسته رفسنجانه😍😍😍
درکانال پسته رفسنجان همراهمون باشین خبرای خوبی در راهه📣📣📣👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2162163856Cac0fb7c99d
هدایت شده از تبلیغات عجایب
وقتی شوهرت یا مامانت خونه نبود گوشیتو باز کن و خیلی اروم بزن رو انگورا😉
ببین کجا میبرتتت🙈 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇
سورپرایز داریم♨️
⛔️بچه مچه نیاد⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک موزی🍪•
اگه رژیمی و هوس کیک کردی اینو واسه میانوعده ت درست کن😍
#کیک_موزی
🔆
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•خوراک لوبیا😋•
خیلی خوشمزه و راحته حتما امتحانش کنید 🤩
#خوراک_لوبیا
🌟
هدایت شده از گسترده چمران
کلیپو دیدی😍👆👆👆
#شکمووو نیستی نیا تو رو خدا😋🍟
واقعا بازی با روح و روان شکموهاس😍🤦♀
آدم چاق که سهله!😢
زن #باردار🤰 رو هم از پا میندازه🤦♀☹️
از بس خوردنیاش #هوس_انگیزن😋😂
معدنشه همش هم با صدا😜بیا شکمو😅👇
https://eitaa.com/joinchat/1462632571Ca223c90df3
اومدی #هندزفری یادت نره😊🎧👆
#کپی_بنر_درتمام_پیامرسان_ها_حرامه🔥
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🔴 #مهم
پیشگویی موبدان زرتشتی در زمان ساسانیان، در مورد آینده ایران چه بود؟
🚫از شنیدن این پیشگویی شوکه خواهید شد👇
http://eitaa.com/joinchat/1980432395Cf692b1e675
.
26.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_صبحانه
یه کیک ساده ، با بافتی عالی و نرم و لطیف که برای صبحونه و حتی عصرونه بی نظیره 😍☺️
#کیک_صبحانه
همنشین شایسته همانند عطر فروش است ، اگر چیزی به تو ندهد بوی عطرش به تو خواهد رسید. پیامبر اکرم (ص)
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان)
شیر ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان)
شکر ۱۶۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
آرد سفید ۲۲۵ گرم (حدود ۱.۵ لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم (حدود ۱ ق م)
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم . دورگیری کردم و وانیل رو ریختم . روغن مایع اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم .شیر رو هم ریختم و در حد مخلوط شدن زدم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم و کم کم به موادم اضافه کردم .
قالب من سایزش ۱۰ در ۲۶ هست . قالب رو با ارده یا روغن جدا کننده چرب کردم و مایه کیک رو ریختم و روش مقداری خلال بادام ریختم ،می تونید از کنجد ، خلال پسته و ... استفاده کنید . برای ترک رویه کاردی که آغشته به روغن هست داخل مایه کیک یک مقدار زدم .
در فر از یک ربع قبل گرم شده ،طبقه وسط ،حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه قرار دادم .
یک ربع اول با حرارت ۱۹۰ درجه گذاشتم و بعد حرارت رو ۱۷۰ کردم . برای این که رویه ترک بخوره اول با دمای بالا گذاشتم ، المنت بالا و پایین رو روشن کردم (دمای فر برقی هست برای گازی ده درجه بیشتر کنید )
بعد از پخت کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم خنک بشه و بعد برش دادم .
🌟
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلوچه_خرمایی_بدون_فر
موادلازم :
1/2 لیوان روغن جامد(من از 100 گرم کره استفاده کردم)
1/3لیوان شیره خرما(از شیره خرما ارگانیک استفاده کنید، صنعتی وشرکتی مزه خوبی نداره)
1 عدد تخم مرغ درشت(من 2عددکوچیک ریختم)
2تا2/5لیوان آرد سفید قنادی
1 قاشق چایخوری پودر هل(میتونید دارچین هم بریزید)
3 قاشق غذاخوری گلاب
طرزتهیه :
روغن (یا کره نرم شده در دمای اتاق) را با تخم مرغ وگلاب وپودر هل مخلوط وبا چنگال هم بزنید، میتونید با همزن برقی هم استفاده کنیدتا مواد یکدست شود، بعد شیره خرما را اضافه و مخلوط کنیدوکم کم آرد رو اضافه کنید تا خمیر نرم ویکدستی بدست بیاد(شاید آرد بیشتر ویا کمتر استفاده بشه). از خمیر به اندازه یک گردو برداشته ودر دست گرد کنید ومهر دلخواه رو روی خمیر بزنید ودر تابه که کاغذ روغنی انداختهاید با فاصله گذاشته ودرب تابه را بسته ومیزاریم روی حرارت کم به مدت تقریبی 30 دقیقه تا کلوچه ها پخته شوند.
برای پخت در فر:
فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه. شعله پخش کن حتماً بزارید.
شعله زیاد کم نکنید چون کلوچه خوب پخته نمیشه.
میتونید از دو قاشق شکر هم استفاده کنید ولی من نریختم چون شیرینی کلوچه به اندازه بود.
🌟
هدایت شده از گسترده زمرد
بی ادب تر ازین کانال پیدا نکردم😂🔞
😹 خواهــش دارم دخترا نیان 👇🏿❌
اگه میخای از #خنده بتررررکی جات اینجاس 👇👇👇😂😂
🚷💦 https://eitaa.com/joinchat/1961885714C35d566fd0f
https://eitaa.com/joinchat/1961885714C35d566fd0f
‼ خنده درحد مرگ اوووف 😂👆
منبع جوک های #طنز باحال 😂👆🏃♂
هدایت شده از تبلیغات عجایب
وای ترکیدم از خنده 💦😆😆♥️👇
🤣😂😂 😂 😂🤣
🤣🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
😁😁 😁😁😁😁 😁😁😁
😁😆😆😆😆😆😆😆
😅 😅😅 😅 😅😅
😂 😂 😂 😂
🤣🤣
روش بزنی خودتم عین گلابی میخندی🍐🙈☝️