فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ و سیب زمینی 😍😋
مواد لازم:
سیب زمینی🥔 ۳ تا متوسط نگینی
سینه مرغ 🍗۱ عدد با تخم گشنیز و فلفل سیاه و برگ بو🍃 و نمک🧂 و پیاز 🧅و سیر 🧄گذاشتم بپزه
شوید🌿 سه چهارم پیمونه
پیازچه🌱 ۴-۵ ساقه
گردو ۱ مشت دندونگیر خرد شود
خیارشور نمکی 🥒۴-۵ تا متوسط نگینی ریز
کلم یک چهارمکلم سفید رشته ایی نازک خرد بشه حتما
نخود فرنگی پخته 🫛۱ پیمونه
برای سس:
ماست یونانی یا هر ماست سفتی 🍶۶ ق.غ
سس مایونز🥣 ۲ ق.غ
سس خردل🥣 ۲ق.غ
آبلیموی تازه🍋 ۱ عدد
فلفل سیاه 🌶نصف ق.م
آویشن و شوید خشک🌿🍃 ۱ ق.م
پولبیبر🌶 ۱ق.چ
چون این سالاد خیارشور داره به سس نمک اضافه نکنید و به مرغ و سیب زمینی ۱ ق.چ سرخالی
تازه میتونید سس مایونز نریزید وفقط ماست استفاده کنید که سالمتر باشه به حاش روغن زیتون بریزید✅
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_پنبه_ای😍😋
این میزان خمیر ده عدد نان به اندازه فیلم خواهد شد
آرد سفید قنادی ۵۰ گرم (۱/۳پیمانه)
و آب ۱۵۰ گرم (یک پیمانه سرخالی)
این مواد برای تهیه کرمی استفاده میشه که داخل خمیر می ریزیم این کرم باعث ایجاد بافت نرم و پنبه ای نان میشه
آرد الک شده را با آب سرد مخلوط و خوب یکدست کنید طوری که گوله آردی نداشته باشد سپس روی حرارت کم گاز بگذارید مدام هم بزنید تا بوی خامی ارد گرفته شود و مایه کم کم غلیظ
کرمی به غلظت تصویر اماده کنید و کنار بگذارید تا کرم سرد شود، ۱ ق س خمیر مایه +۱ ق چ شکر و ۱/۴ پیمانه آب ولرم را نیز مخلوط کنید و درب ان را بگذارید و ده دقیقه ای اجازه دهید تا خمیرمایه عمل آید(پف کند)
درون ظرفی دیگر:
تخم مرغ ۱عدد
شکر ۱/۴ پیمانه سر پر (۶۰ گرم)
شیر ولرم ۱پیمانه سرخالی
شیرخشک قنادی ۲ق س
و نمک ۱/۲ق چ
را خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ از لختی دراید و شیرخشک کاملا درون مواد حل شود
سپس
۱/۲پیمانه سرخالی روغن مایع(۷۰گرم)
خمیر مایه عمل آمده
وکرم اماده وسرد شده را اضافه کنید
♥️
هدایت شده از تبلیغات عجایب
جن هایی که تو اسمونن 😳😱⛔
زیر تخت تو خونه شبا ...!!😬🔞
بیماری قلبی دارید نیایید😰👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/3782082802C5674b7d925
اجنه های قد بلند دیدی☝🏽😳
ریشه که داشته باشی
به لبه پرتگاه می آيی
اما سقوط نمیکنی
ریشه
شعور
تربیت
شخصیت
انسانیت و شرافت
واقعی یک انسان است
و ربطی به پول و تحصیلات ندارد👌👌
@Ajaieb_jahan
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
🔴اقتصادی ترین آجیل مرغوب مصرفی😍
_ بچهات فقر ویتامین یا آهن داره و وزنش کمه؟ 😢
_ هزینه آجیل زیاد شده و خیلی وقته از این خریدا خبری نیست؟ ☹️
💡میدونستی آجیل منبع انرژی و ویتامینه و یه غذای فوق العاده مفید شناخته شده!
میگی گرونه؟😒
😍 یجایی پیدا کردم منبع پسته و بادام های تااازه صادراتیه و قیمتشون زیر قیمت بازاره و کیفتشونم که حرفِ اوّلو میزنه😍👇
https://eitaa.com/joinchat/2162163856Cac0fb7c99d
تمامی محوصلاتشون ضمانت مرجوعی بی قید و شرط دارن😎🔥
هدایت شده از تبلیغات عجایب
.
#اولین و معتبر ترین کانال مجازی
فروش #پسته و #آجیل در ایتا 😍
پیشنهاد میکنم حتما عضو بشید🙏👇
https://eitaa.com/joinchat/2162163856Cac0fb7c99d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نارگیلی بدون داغ زدن😍😋
مواد لازم:
رسپی خانگی
۱۰۰ گرم نارگیل چرب🥥
۱۸۰ گرم خاک قند🍚
۷۰ گرم روغن مایه🥃
۸۰ گرم سفیده تخم مرغ🥚
۱ آب لیمو قاشق غذاخوری🍋
✅️ رسپی کارگاهی
۱ کیلو نارگیل چرب🥥
۱ کیلو ۸۰۰ خاک قند🍚
۸۰۰ گرم سفیده🥚
۷۰۰ گرم روغن مایه🥃
۱۰ گرم آب لیمو🍋
طرزتهیه مراحل اول
سفیده و نارگیل با خاک قند میکس شود بعدش روغن مایه داغ رو بریزید سریع هم بزنید و بعد آب لیمو ۲ ساعت تو یخچال استراحت بدین
مراحل دوم
آماده یه دونه قیف میزنیم و با درجه ۱۸۰ میزاریمش تو فر و بعدش نگاه میکنیم چجوری شده اگه سرپا و ترک بزرگ داشت یعنی مایه نارگیلی مون سفت هست و خیلی کم بهش سفیده اضافه میکنیم و اگه پهن شد یعنی مایه نارگیلی مون شل هست و یکم بهش آرد برنج اضافه میکنیم
توجه کنید این رسپی دقیق و تنظیمش کردم چون نوع نارگیل و کیفیتش فرق داره حتما یه دونه تست بزنید تا مطمئن بشین شل و سفتی مایه نارگیلی تون خوبه
درجه فر ۱۸۰ مدت زمان ۳۰ یا ۳۵ دقیقه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده جالب برای تمیز کردن ظروف مسی
.💓
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
❤مهم ترین زن زندگی شوهرت بمون❤
چه تازه عروس باشی👰🏻🤵🏻
چه ۳۰ سال از زندگیت گذشته باشه 👵🏻👴🏻
فقط ۹۰ روز تکنیک هایی که میگمُ رعایت
کن،تا به لطف خدا خودت بشی معجزه✨
زندگیت💪😊
همین الان بیا پست سنجاقُ📎 ببین👇
https://eitaa.com/joinchat/2215706873C12de5e9981
فقط تا امشب میتونی دوره های رایگان
ارتباط موثر و اتاق خواب رو ببینی😍
هدایت شده از تبلیغات عجایب
چطور در زندگی مشترکم یک رابطه
خوب 💞 را خلق کنم⁉️
پاسخ مشاور
پاسخ مشاور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_راحتی_خونگی
3 فنجان شکر
1.5 فنجان آب
3/4 نشاسته ذرت
گلاب
جوهر لیمو
آب پرتقال
پسته و گردو
یک قاشق کره
دو فنجان شکر را با یک و نیم فنجان روی حرارت می گذاریم. روی شعله تا جوش بیاید نشاسته را با کمی آب اضافه کنید ، روی شربت اضافه کنید تا یکدست شود ، سپس فنجان شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شبیه خمیر شود ، سپس کره ، جوهر لیمو ، آب پرتقال را اضافه کنید. آگ و گلاب ، سپس خوب مخلوط کرده و در آخر ، بنا به میل خود ، گردو یا پسته را اضافه کنید
مخلوط کردن را برای 20-25 دقیقه ادامه دهید
شما باید زمان و صبر را تحمل کنید
🍣
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خشک کردن میوه🎥
.💓
هدایت شده از تبلیغات گسترده ریحون
❤️ لوازم قنادی ❤️
قیمتامون ارزونه چون مستقیم ازتولیدی میاد 😍😍
✅مستقیم از لنج ⛴
✅بدون واسطه
✅سبد خرید داریم 🛒🛒🛒
✅تک به قیمت عمده💰
✅ارسال ازقم به سراسرکشور✈️
#فروش حضوری هم داریم👇
http://eitaa.com/joinchat/2401370132C6af63fa9ed
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🎉بیا تو این کانال ببین چیا برات گذاشتم🎈
https://eitaa.com/joinchat/2799305315Cb5c9b13d57
😎😎خودتون بیایدببینید 😎😎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ و سیب زمینی 😍😋
مواد لازم:
سیب زمینی🥔 ۳ تا متوسط نگینی
سینه مرغ 🍗۱ عدد با تخم گشنیز و فلفل سیاه و برگ بو🍃 و نمک🧂 و پیاز 🧅و سیر 🧄گذاشتم بپزه
شوید🌿 سه چهارم پیمونه
پیازچه🌱 ۴-۵ ساقه
گردو ۱ مشت دندونگیر خرد شود
خیارشور نمکی 🥒۴-۵ تا متوسط نگینی ریز
کلم یک چهارمکلم سفید رشته ایی نازک خرد بشه حتما
نخود فرنگی پخته 🫛۱ پیمونه
برای سس:
ماست یونانی یا هر ماست سفتی 🍶۶ ق.غ
سس مایونز🥣 ۲ ق.غ
سس خردل🥣 ۲ق.غ
آبلیموی تازه🍋 ۱ عدد
فلفل سیاه 🌶نصف ق.م
آویشن و شوید خشک🌿🍃 ۱ ق.م
پولبیبر🌶 ۱ق.چ
چون این سالاد خیارشور داره به سس نمک اضافه نکنید و به مرغ و سیب زمینی ۱ ق.چ سرخالی
تازه میتونید سس مایونز نریزید وفقط ماست استفاده کنید که سالمتر باشه به حاش روغن زیتون بریزید✅
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو با مرغ فوری و مجلسی🍗
حتما این مدلشو امتحان کن🥹🤌🏻
مواد لازم:
1️⃣فیله مرغ ۶ عدد(میتونید از ران و سینه هم استفاده کنید )
2️⃣ادویه ها: پودرگوجه،زردچوبه،نمک و فلفل سیاه
3️⃣پیاز ریز خرد شده یا رنده شده یک عدد
(پیاز ریز باعث غلیظ شدن سس میشه)
4️⃣رب گوجه دوقاشق
5️⃣آب لیمو تازه یک عدد کوچک
6️⃣فلفل دلمه ۴ برش نازک(بیشتر نریزید چون طعمش قالب میشه)
7️⃣آب جوش یک لیوان
8️⃣زرشک به مقدار دلخواه
9️⃣زعفران ب مقدار داخواه
(زعفران در آخر میریزیم که عطرش بمونه و بر اثر حرارت از بین نره)
#زرشک_پلو
🌟
هدایت شده از تبلیغات عجایب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔😞امسالم تموم شد و تو هنوز به درآمد نرسیدی؟
✅میدونستی میتونی توی خونه، باکمترین سرمایه تا عید به درآمد برسی؟ 💯
من مینام و بهت به صورت حرفه ای هنرِ پرطرفدارِ
سنگ مصنوعی و رزین
رو یاد میدم ؛ تا به درآمد رسیدنت هم کنارتم 🤝♥️
بیا اینجا؛زندگیتو عوض کن👇✨🌱
https://eitaa.com/joinchat/3368747330C09cf5d4b96
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🔴 بزرگترین تولیدی پوشاک بچه گانه 🔴
✅امکان #تعویض_سایز و مدل#درب_منزل
ثبت سفارش از سایت 👇👇
http://mah-kocholo.ir
#دارای_گواهی_اینماد
از نوزادی تا ۱۶ سال😍😍
شروع قیمت از ۹۸ 😳😳
ادرس تولیدی👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2716074041C257b636f20
همراه با #حراج_استثنائی😱😱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این #کتلت گیاهی رو حتما امتحان کنین
از طعم و عطرش هر چی بگم کم گفتم👏🏻
مواد اولیه👇🏻
عدس قرمز: ۱ پیمانه
سیب زمینی متوسط: ۱ عدد
پیاز متسط: ۱ عدد
جعفری: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ ۱ عدد
زیره،تخم گشنیز،فلفل قرمز: نصف قاشق مرباخوری
نمک/فلفل سیاه
طرزتهیه 👇🏻
سیب زمینی و پیاز رو رنده کنین. دال عدس هارو بزارین بپزه با مقداری آب تا زمانی که آبش خشک بشه و دال عدس ها له بشن. همه مواد رو با جعفری ساتوری شده و تخم مرغ و ادویه و کمی آرد نخود مخلوط کنین و ورز بدین. به شکل کتلت فرمش بدین و تو روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنین. نوش جونتون♥️
🎭
ترفندهای نگهداری
طولانی مدت انواع موادغذایی 👌
🥔 سیبزمینی رو تو فضایی تاریک، خشک و خنک نگهداری کنید و جلوی نور خورشید نذارید چون باعث سبز و گاهی تلخ شدنش میشه.
🧅 پیاز رو توی یک فضای خشک مانند آشپزخونه داخل کاغذ، جعبه مقوایی و حتی یک سبد بذارید. و اصلا کنار سیبزمینی نگهداری نکنید؛ پیاز به خاطر داشتن گاز اتیلن میتونه باعث خراب شدن و پوسیدگی سیبزمینیها بشه.
🥒 خیار بهترین دما برای نگهداری خیار بین ۱۵ تا ۲۰ درجه سانتیگراد یعنی همون فضای اتاق و آشپزخانه هست. خیار رو جدا از میوههایی که گاز اتیلن زیادی تولید میکنن، نگهدارید.
🌶 فلفل دلمهای رو بدون شستشو تو کیسههای توری و در یخچال بذارید. فلفلها رو تو کشوی میوهها نذارید.
🥚 تخممرغ رو بعد از شکستن و مخلوط کردن، داخل فریزر (تا یکسال) نگهدارید. نگهداری زرده تخممرغ آبپز تو فریزر (تا۳ماه) امکانپذیره.
🥛 شیر رو قبل از گذشتن تاریخ انقضا،تو فریزر(تا ۶ ماه)میتونید نگهداری کنید.برای کاهش خطر رشد باکتریها،شیر منجمد رو تو یخچال ویا آب سرد یخزدایی کنید
🦋🦋
هدایت شده از تبلیغات عجایب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوست صاف و بدون چروک دیگه رویا نیست🤩
۱۰۰ ٪ گیاهی 😍
اگه توام میخوای همیشه پوست جوان و شادابی داشته باشی بزن روی لینک زیر و از این روش گیاهی و خونگی استفاده کن👇🏻👇🏻👇🏻
https://landing.getz.ir/6IwTK
https://landing.getz.ir/6IwTK