eitaa logo
ایده های بانوان
9هزار دنبال‌کننده
32.1هزار عکس
32.7هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ و سیب زمینی 😍😋 مواد لازم: سیب زمینی🥔 ۳ تا متوسط نگینی سینه مرغ 🍗۱ عدد با تخم گشنیز و فلفل سیاه و برگ بو🍃 و نمک🧂 و پیاز 🧅و سیر 🧄گذاشتم بپزه شوید🌿 سه چهارم پیمونه پیازچه🌱 ۴-۵ ساقه گردو ۱ مشت دندونگیر خرد شود خیارشور نمکی 🥒۴-۵ تا متوسط نگینی ریز کلم یک چهارم‌کلم سفید رشته ایی نازک خرد بشه حتما نخود فرنگی پخته 🫛۱ پیمونه برای سس: ماست یونانی یا هر ماست سفتی 🍶۶ ق.غ سس مایونز🥣 ۲ ق.غ سس خردل🥣 ۲ق.غ آبلیموی تازه🍋 ۱ عدد فلفل سیاه 🌶نصف ق.م آویشن و شوید خشک🌿🍃 ۱ ق.م پولبیبر🌶 ۱ق.چ چون این سالاد خیارشور داره به سس نمک اضافه نکنید و به مرغ و سیب زمینی ۱ ق.چ سرخالی تازه میتونید سس مایونز نریزید و‌فقط ماست استفاده کنید که سالمتر باشه به حاش روغن زیتون بریزید✅ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 این میزان خمیر ده عدد نان به اندازه فیلم خواهد شد آرد سفید قنادی ۵۰ گرم (۱/۳پیمانه) و آب ۱۵۰ گرم (یک پیمانه سرخالی) این مواد برای تهیه کرمی استفاده میشه که داخل خمیر می ریزیم این کرم باعث ایجاد بافت نرم و پنبه ای نان میشه آرد الک شده را با آب سرد مخلوط و خوب یکدست کنید طوری که گوله آردی نداشته باشد سپس روی حرارت کم گاز بگذارید مدام هم بزنید تا بوی خامی ارد گرفته شود و مایه کم کم غلیظ کرمی به غلظت تصویر اماده کنید و کنار بگذارید تا کرم سرد شود، ۱ ق س خمیر مایه +۱ ق چ شکر و ۱/۴ پیمانه آب ولرم را نیز مخلوط کنید و درب ان را بگذارید و ده دقیقه ای اجازه دهید تا خمیرمایه عمل آید(پف کند) درون ظرفی دیگر: تخم مرغ ۱عدد شکر ۱/۴ پیمانه سر پر (۶۰ گرم) شیر ولرم ۱پیمانه سرخالی شیرخشک قنادی ۲ق س و نمک ۱/۲ق چ را خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ از لختی دراید و شیرخشک کاملا درون مواد حل شود سپس ۱/۲پیمانه سرخالی روغن مایع(۷۰گرم) خمیر مایه عمل آمده وکرم اماده وسرد شده را اضافه کنید ♥️
هدایت شده از تبلیغات عجایب
جن هایی که تو اسمونن 😳😱⛔ زیر تخت تو خونه شبا ...!!😬🔞 بیماری قلبی دارید نیایید😰👇🏼 https://eitaa.com/joinchat/3782082802C5674b7d925 اجنه های قد بلند دیدی☝🏽😳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ریشه که داشته باشی به لبه پرتگاه می آيی اما سقوط نمیکنی ریشه شعور تربیت شخصیت انسانیت و شرافت واقعی یک انسان است و ربطی به پول و تحصیلات ندارد👌👌 @Ajaieb_jahan
🔴اقتصادی ترین آجیل مرغوب مصرفی😍 _ بچه‌ات فقر ویتامین یا آهن داره و وزنش کمه؟ 😢 _ هزینه آجیل زیاد شده و خیلی وقته از این خریدا خبری نیست؟ ☹️ 💡میدونستی آجیل منبع انرژی و ویتامینه و یه غذای فوق العاده مفید شناخته شده! میگی گرونه؟😒 😍 یجایی پیدا کردم منبع پسته و بادام های تااازه صادراتیه و قیمتشون زیر قیمت بازاره و کیفتشونم که حرفِ اوّلو میزنه😍👇 https://eitaa.com/joinchat/2162163856Cac0fb7c99d تمامی محوصلاتشون ضمانت مرجوعی بی قید و شرط دارن😎🔥
هدایت شده از تبلیغات عجایب
. و معتبر ترین کانال مجازی فروش و در ایتا 😍 پیشنهاد میکنم حتما عضو بشید🙏👇 https://eitaa.com/joinchat/2162163856Cac0fb7c99d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نارگیلی بدون داغ زدن😍😋 مواد لازم: رسپی خانگی ۱۰۰ گرم نارگیل چرب🥥 ۱۸۰ گرم خاک قند🍚 ۷۰ گرم روغن مایه🥃 ۸۰ گرم سفیده تخم مرغ🥚 ۱ آب لیمو قاشق غذاخوری🍋 ✅️ رسپی کارگاهی ۱ کیلو نارگیل چرب🥥 ۱ کیلو ۸۰۰ خاک قند🍚 ۸۰۰ گرم سفیده🥚 ۷۰۰ گرم روغن مایه🥃 ۱۰ گرم آب لیمو🍋 طرزتهیه مراحل اول سفیده و نارگیل با خاک قند میکس شود بعدش روغن مایه داغ رو بریزید سریع هم بزنید و بعد آب لیمو ۲ ساعت تو یخچال استراحت بدین مراحل دوم آماده یه دونه قیف میزنیم و با درجه ۱۸۰ میزاریمش تو فر و بعدش نگاه میکنیم چجوری شده اگه سرپا و ترک بزرگ داشت یعنی مایه نارگیلی مون سفت هست و خیلی کم بهش سفیده اضافه میکنیم و اگه پهن شد یعنی مایه نارگیلی مون شل هست و یکم بهش آرد برنج اضافه میکنیم توجه کنید این رسپی دقیق و تنظیمش کردم چون نوع نارگیل و کیفیتش فرق داره حتما یه دونه تست بزنید تا مطمئن بشین شل و سفتی مایه نارگیلی تون خوبه درجه فر ۱۸۰ مدت زمان ۳۰ یا ۳۵ دقیقه 🌟
‌ ❤مهم ترین زن زندگی شوهرت بمونچه تازه عروس باشی👰🏻🤵🏻 چه ۳۰ سال از زندگیت گذشته باشه 👵🏻👴🏻 فقط ۹۰ روز تکنیک هایی که میگمُ رعایت کن،تا به لطف خدا خودت بشی معجزه✨ زندگیت💪😊 همین الان بیا پست سنجاقُ📎 ببین👇 https://eitaa.com/joinchat/2215706873C12de5e9981 فقط تا امشب میتونی دوره های رایگان ارتباط موثر و اتاق خواب رو ببینی😍
هدایت شده از تبلیغات عجایب
چطور در زندگی مشترکم یک رابطه خوب 💞 را خلق کنم⁉️ پاسخ مشاور پاسخ مشاور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 فنجان شکر 1.5 فنجان آب 3/4 نشاسته ذرت گلاب جوهر لیمو آب پرتقال پسته و گردو یک قاشق کره دو فنجان شکر را با یک و نیم فنجان روی حرارت می گذاریم. روی شعله تا جوش بیاید نشاسته را با کمی آب اضافه کنید ، روی شربت اضافه کنید تا یکدست شود ، سپس فنجان شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شبیه خمیر شود ، سپس کره ، جوهر لیمو ، آب پرتقال را اضافه کنید. آگ و گلاب ، سپس خوب مخلوط کرده و در آخر ، بنا به میل خود ، گردو یا پسته را اضافه کنید مخلوط کردن را برای 20-25 دقیقه ادامه دهید شما باید زمان و صبر را تحمل کنید 🍣 .
‌ ❤️ لوازم قنادی ❤️ قیمتامون ارزونه چون مستقیم ازتولیدی میاد 😍😍 ✅مستقیم از لنج ⛴ ✅بدون واسطه ✅سبد خرید داریم 🛒🛒🛒 ✅تک به قیمت عمده💰 ✅ارسال ازقم به سراسرکشور✈️ حضوری هم داریم👇 http://eitaa.com/joinchat/2401370132C6af63fa9ed
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🎉بیا تو این کانال ببین چیا برات گذاشتم🎈 https://eitaa.com/joinchat/2799305315Cb5c9b13d57 😎😎خودتون بیایدببینید 😎😎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ و سیب زمینی 😍😋 مواد لازم: سیب زمینی🥔 ۳ تا متوسط نگینی سینه مرغ 🍗۱ عدد با تخم گشنیز و فلفل سیاه و برگ بو🍃 و نمک🧂 و پیاز 🧅و سیر 🧄گذاشتم بپزه شوید🌿 سه چهارم پیمونه پیازچه🌱 ۴-۵ ساقه گردو ۱ مشت دندونگیر خرد شود خیارشور نمکی 🥒۴-۵ تا متوسط نگینی ریز کلم یک چهارم‌کلم سفید رشته ایی نازک خرد بشه حتما نخود فرنگی پخته 🫛۱ پیمونه برای سس: ماست یونانی یا هر ماست سفتی 🍶۶ ق.غ سس مایونز🥣 ۲ ق.غ سس خردل🥣 ۲ق.غ آبلیموی تازه🍋 ۱ عدد فلفل سیاه 🌶نصف ق.م آویشن و شوید خشک🌿🍃 ۱ ق.م پولبیبر🌶 ۱ق.چ چون این سالاد خیارشور داره به سس نمک اضافه نکنید و به مرغ و سیب زمینی ۱ ق.چ سرخالی تازه میتونید سس مایونز نریزید و‌فقط ماست استفاده کنید که سالمتر باشه به حاش روغن زیتون بریزید✅ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو با مرغ فوری و مجلسی🍗 حتما این مدلشو امتحان کن🥹🤌🏻 مواد لازم: 1️⃣فیله مرغ ۶ عدد(میتونید از ران و سینه هم استفاده کنید ) 2️⃣ادویه ها: پودرگوجه،زردچوبه،نمک و فلفل سیاه 3️⃣پیاز ریز خرد شده یا رنده شده یک عدد (پیاز ریز باعث غلیظ شدن سس میشه) 4️⃣رب گوجه دوقاشق 5️⃣آب لیمو تازه یک عدد کوچک 6️⃣فلفل دلمه ۴ برش نازک(بیشتر نریزید چون طعمش قالب میشه) 7️⃣آب جوش یک لیوان 8️⃣زرشک به مقدار دلخواه 9️⃣زعفران ب مقدار داخواه (زعفران در آخر میریزیم که عطرش بمونه و بر اثر حرارت از بین نره) 🌟
هدایت شده از تبلیغات عجایب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔😞امسالم تموم شد و تو هنوز به درآمد نرسیدی؟ ✅میدونستی میتونی توی خونه، باکمترین سرمایه تا عید به درآمد برسی؟ 💯 من مینام و بهت به صورت حرفه ای هنرِ پرطرفدارِ سنگ مصنوعی و رزین رو یاد میدم ؛ تا به درآمد رسیدنت هم کنارتم 🤝♥️ بیا اینجا؛زندگیتو عوض کن👇✨🌱 https://eitaa.com/joinchat/3368747330C09cf5d4b96
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🔴 بزرگترین تولیدی پوشاک بچه گانه 🔴 ✅امکان و مدل ثبت سفارش از سایت 👇👇 http://mah-kocholo.ir از نوزادی تا ۱۶ سال😍😍 شروع قیمت از ۹۸ 😳😳 ادرس تولیدی👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2716074041C257b636f20 همراه با 😱😱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ این گیاهی رو حتما امتحان کنین از طعم و عطرش هر چی بگم کم گفتم👏🏻 مواد اولیه👇🏻 عدس قرمز: ۱ پیمانه سیب زمینی متوسط: ۱ عدد پیاز مت‌سط: ۱ عدد جعفری: ۲ قاشق غذاخوری زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری تخم مرغ ۱ عدد زیره،تخم گشنیز،فلفل قرمز: نصف قاشق مرباخوری نمک/فلفل سیاه طرزتهیه 👇🏻 سیب زمینی و پیاز رو رنده کنین. دال عدس هارو بزارین بپزه با مقداری آب تا زمانی که آبش خشک بشه و دال عدس ها له بشن. همه مواد رو با جعفری ساتوری شده و تخم مرغ و ادویه و کمی آرد نخود مخلوط کنین و ورز بدین. به شکل کتلت فرمش بدین و تو روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنین. نوش جونتون♥️ 🎭
ترفندهای نگهداری طولانی‌ مدت انواع موادغذایی 👌 🥔 سیب‌زمینی رو تو فضایی تاریک، خشک و خنک نگهداری کنید و جلوی نور خورشید نذارید چون باعث سبز و گاهی تلخ شدنش میشه. 🧅 پیاز رو توی یک فضای خشک مانند آشپزخونه داخل کاغذ، جعبه مقوایی و حتی یک سبد بذارید. و اصلا کنار سیب‌زمینی نگهداری نکنید؛ پیاز به خاطر داشتن گاز اتیلن می‌تونه باعث خراب شدن و پوسیدگی سیب‌زمینی‌ها بشه. 🥒 خیار بهترین دما برای نگهداری خیار بین ۱۵ تا ۲۰ درجه سانتی‌گراد یعنی همون فضای اتاق و آشپزخانه هست. خیار رو جدا از میوه‌هایی که گاز اتیلن زیادی تولید میکنن، نگه‌دارید. 🌶 فلفل دلمه‌ای رو بدون شستشو تو کیسه‌های توری و در یخچال بذارید. فلفل‌ها رو تو کشوی میوه‌ها نذارید. 🥚 تخم‌مرغ رو بعد از شکستن و مخلوط کردن، داخل فریزر (تا یکسال) نگه‌دارید. نگهداری زرده تخم‌مرغ آب‌پز تو فریزر (تا۳ماه) امکان‌پذیره. 🥛 شیر رو قبل از گذشتن تاریخ انقضا،تو فریزر(تا ۶ ماه)می‌تونید نگهداری کنید.برای کاهش خطر رشد باکتری‌ها،شیر منجمد رو تو یخچال ویا آب سرد یخ‌زدایی کنید 🦋🦋
هدایت شده از تبلیغات عجایب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوست صاف و بدون چروک دیگه رویا نیست🤩 ۱۰۰ ٪ گیاهی 😍 اگه توام میخوای همیشه پوست جوان و شادابی داشته باشی بزن روی لینک زیر و از این روش گیاهی و خونگی استفاده کن👇🏻👇🏻👇🏻 https://landing.getz.ir/6IwTK https://landing.getz.ir/6IwTK