6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_کیک_نسکافه_گردویی
شیر یک لیوان
گردو خرد شده نصف لیوان
نسکافه دو قاشق غذا خوری
شکر یک و نیم لیوان
تخم مرغ سه عدد
آرد سفید قنادی دو لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سر صاف
اول از همه مواد رو به دمای محیط برسونید.بعد فر رو گرم کنید.تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل با همزن برقی میزنیم تا پوک و حجیم و کرمی بشه.روغن مایع رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.شیر رو با نسکافه مخلوط میکنیم و نیمی از آن رو میریزیم داخل مواد و هم میزنیم.حالا نیمی از آرد و بکینگ پودر رو که قبلاً سه بار الک کرده بودیم رو کم کم اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم.مابقی شیر و نسکافه رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. مابقی آرد رو اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم.قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم و مواد کیک رو میریزیم داخلش.گردو های خرد شده رو هم میریزیم روش.میره داخل فر170درجه به مدت ۳۵الی ۴۰دقیقه
نوش جان 💖
🥠🥠🥠🥠🥠🥠
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_لایی_پلویی
این مدل مرغ به روشهای دیگه هم پخته می شه این روش راحت وبسیار خوشمزه است حتما درست کتید تا متوجه طعم متفاوت مرغ بشید واسه زمانیکه کارتون زیاده بهترین گزینه است
طرز تهیه..... سماق وپودر گرد غوره و پودر پاپربکا وفلفل سیاه و پودر تخم گشنیز وزیره و پودر گل سرخ و پودرزنجبیل وپودر پیاز وپودر سیر رد مخلوط کنید همه جای تکه های مرغ را با این ادویه پوشش دهید
برنج را دانه تر ابکش کنید
کف قابلمه روغن بریزید و هر چیزی دوست دارید به عنوان تهدیک بذارید من سیب زمینی را قالب زدم وگذاشتم مقداری از برنج را بریزید مرغ را روی برنج قرار دهیدو پیاز حلقه شده روش واطرافش بذارید در صورت تمایل سیب زمینی هم بذارید ومابقی برنج را بریزید
دم کردن....... شعله پخش کن بذارید وبا حرارت ملایم حدود دو ساعت تا کاملا مرغ با بخار برنج پخته بشود کاملا می پزه وانقد نرم ولطیف است گوشت مرغ پس خیالتون راحت ودر موقع کشیدن غذا کمی از برنجتون را هم زعفرانی کنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_پیازشکم_پر😍😋
1.5 کیلو گرم پیاز کوچک
1 کیلوگرم گوشت گوساله چرخ شده
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 فنجان کوچک رب انار
و نمک و فلفل به مقدار لازم
اول، پیاز ها رو پوست بگیرید و از وسط یک قاچ بزنید..نمک و فلفل رو به گوشت اضافه کنید و با دست اون رو ورز بدید
درون پیازها رو با گوشت پر کنید و در ظرف فر قرار بدید. حدود نیم لیتر آب جوش را با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید و بر روی مواد بریزید. فر را در حدود ۲۰۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید..سپس کاغذ روغنی و فویل رو رپی ظرف بکشید و برای حدود ۴۰ دقیقه در فر قرار بدید.. بعد از پخت اولیه رب انار رو با حدود یک لیوان آب مخلوط کنید و روی مواد بریزید، ظرف را مجدد بدون روکش در فر قرار بدید و تا زمانی که روی پیازها کاراملی رنگ بشه اون رو بپزید.این خوراک رو میتونید با نان سرو کنید و نوش جان کنید.
┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت داوود پاشا😋
مواد لازم🔻
گوشت چرخ کرده
گشنیز و یا جعفری
پیازچه
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
گوجه فرنگی له شده ۲ عدد
رب گوجه فرنگی
ادویه ( زیره، فلفل سیاه، پاپریکای تند، نمک و...)
طرز تهیه🔻
گوشت چرخ کرده،سیر،پیازچه،پیاز و گشنیز رو با هم مخلوط و بعد گردش میکنیم.توی تابه با یکم روغن زیتون بی بو تفتش میدیم تا رنگش عوض شه، گوشت ها رو برمیداریم و توی همون تابه یکم روغن، پیازچه و سیر له شده میریزیم. یکم که تفتش دادیم بهش رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و دوباره یکم تفتش میدیم، نمک، پاپریکای تند، زیره و فلفل سیاه و گوجه فرنگی له شده رو اضافه میکنیم. میذاریم حدود ۵ دقیقه بمونه و غلیظ شه؛ بعد گوشت هایی که آماده کردیم رو میذاریم داخلش و دربش رو میذاریم تا حدود ۵ دقیقه بپزه.
در آخر هم با برنج سرو کنید.
🌟
10.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•صبحانه😋•
خیلی راحت و فوری این خوشمزه رو درست کن🥰
#صبحانه
🌟
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته_شوید_باقالی
با نخود فرنگی هم می تونید این کوفته رو بپزیید
می تونید شوید رو حذف کنید و از سبزیهای کوفته استفاده کنید
باقالی پخته ۲ لیوان
گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم
برنج پخته نصف پیمانه
نمک/فلفل/زردچوبه/دارچین
پیاز یک عدد
رب یک قاشق
آب
شوید
پیاز داغ
آلو
تخم مرغ یک عدد
آرد یک الی دو قاشق .
ابتدا باقالی پخته یا نیم پز را با برنج و گوشت مخلوط کرده و میکوبیم و ورز میدهیم (البته من از برنج از شب قبل مونده استفاده کردم)
سپس نمک فلفل شوید پیاز داغ و تخم مرغ را اضافه و ورز میدهیم.
آرد را برای منسجم شدن به مواد اضافه کرده و ورز میدهیم و از مواد گلوله های کوچک درست کرده و کنار میگذاریم.
پیاز داغ کرده و رب را با آن تفت میدهیم و نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین اضافه و آب میریزیم و میگذاریم جوش بیاید.
سپس کوفته ها را به همراه آلو داخل آن ریخته و میگذاریم نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه بپزد.
نکته: همیشه ورز دادن کوفته خیلی مهمه پس یادتون باشه خیلی خوب ورزش بدین
#کوفته_شوید_باقالی
🌟
ترفندآشپزی
موقع آبکش کردن برنج، روی برنج آب سرد نریزید زیرا به برنج شوک وارد کرده و جلوی ادامه قد کشیدن آن را می گیرد.
#ترفند_آشپزی
🌟
خدایا 🙏
امشب کوله پشتی ماراپر کن
از آرزوهای زیبا و
دوست داشتنی تا
صبح فردا خنده رو و
از غم واندوه جدا باشیم
🍃🌷 شبتون آرام 🌷🍃
@Ajaieb_jahan