eitaa logo
ایده های بانوان
8.9هزار دنبال‌کننده
32.5هزار عکس
32.4هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🍏 امروز؛ این همه خاصیت فقط از گلاب 🌸•درمان گلودرد 🌸•بهبود بینایی و رفع خستگی چشم 🌸•درمان مشکلات دستگاه گوارش 🌸•کاهش فشار خون 🌸•پیشگیری از ابتلا به آلزایمر 🌸•ضد استرس 🌸•درمان سردرد و میگرن 🌸•رفع بی خوابی 🌸•درمان آفت دهان 🌸•درمان خشکی مخاط و خون ریزی 🌸•درمان تب 🌸•افزایش استحکام و تقویت لثه 🌸•درمان یبوست 🌸•رفع خستگی 🌸•کاهش میزان حرارت بدن 🌸•مفید برای مجاری تنفسی 🌸•درمان سوزش ادرار 🌸•رفع بوی بد دهان 🦋🦋
مهمون میدیدم عصبی میشدم !😖😫 نه تـــــــــزیین از دستم میومد ، نه یه طالبی قاچ زدن ، نه یه شربتِ خوش رنگ جز آبلیمو درس کردن!😑 از وقتی اینجا عضو شدم کردنم دهن به دهن تو فامیل میچرخه😍😅 کمکِ اینجاس👇 https://eitaa.com/joinchat/3255763117C5fb6ee2438
14.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سس داخل سمبوسه: عدس: ۱ لیوان (۱ ساعت داخل آب بمونه) پیاز: ۱ عدد (خلال کنید) پیاز رو به خوبی سرخ کنید و عدس‌های خیس شده رو بعد از آبکش کردن به پیاز اضافه کنید و موارد زیر رو اضافه کنید(حرارت زیاد): -فلفل‌قرمز: نصف قاشق چای‌خوری (اگه دوست دارید سمبوسه ها تند باشند) -نمک -فلفل‌سیاه خوب مخلوط کنید و روی اون آبجوش بریزید تا بپزه. (حدود ۹۰ دقیقه) داخل یک قابلمه دیگه، یک عدد سیب‌زمینی رو با آب و نمک بپزید و پوره کنید. بعد از اینکه عدس پخت، پوره سیب‌زمینی و جعفری رو اضافه کنید، مخلوط کنید تا یکدست بشه. در نهایت نون لواش رو مثل من بُرش بدید، سمبوسه‌هارو بپیچید و داخل روغن داغ (روی حرارت کم) سرخ کنید و نوش جون کنید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀یکی از ساده ترین ایده های تزیین سالاد،با چیزایی که خوشمزه هم باشن🤌🏼 خلاصه که سیو کن که وقتی مهمون داشتی سه سوت سالادتو جینگول تزیین کنی🥰 .❣
به درخواست هواداران استاد دانشمند بلاخره کانال ایشون در ایتا راه اندازی شد😍 🔹حتما حتما ببینید و بشنوید، تک تک جملاتش عین واقعیته، کاش کمی تفکر کنیم، کاش ... 🎥جهت دیدن کلیپ ها و سخنرانی حاج اقا وارد شوید👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2172911817C67eb483b53 🌺🍂
هدایت شده از تبلیغات عجایب
مدتی بود همسرم شبها برام دمنوش‌ آرام‌بخش آماده میکرد و بی‌دردسر و آروم مث یه بچه خوابم می‌برد. رفتارای عجیب شوهرم باعث شد شک کنم و یک شب که دمنوش برام اورد دور از چشمش تو سینک خالیش کردم. رفتم اتاق خواب و خودمو به خواب زدم. نیم ساعت بعد گوشی همسرم زنگ خورد و با فاصله کوتاه در خونه باز و بسته شد. مطمئن شدم خبریه و سریع رفتم بیرون تا سر از کارش دربیارم. تا رسیدم تو حال در اتاق بسته شد. سعی کردم از پشت در صداشونو بشنوم ولی فقط صدای پچ‌پچ نامفهومی میومد. دیگه طاقت نیاوردم و درو باز کردم. https://eitaa.com/joinchat/380371634Cf73f12d7b8 باورم نمیشد ...😭🤦🏻‍♀👆
⚙ ۱۱اردیبهشت روز جهانی کار و کارگر به عزیزان زحمتکش و باغیرت مبارک 🛠 @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🛑🛑خیاطی با راحت ترین روش بدون محاسبات 😍 ما اولین بار درفضای مجازی با روشهای بدون فرمول بهترین روش الگوکشی رو یادتون میدیم.💃💃💃 گروه رفع اشکالم داریم 😍 به راحتی و رایگان تو خونه خیاط خودت باش کانال رایگانم داریم که هر روز یه مدل آموزش میدیم حتما عضو باش👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1459552283C012b557734
هدایت شده از تبلیغات عجایب
تازه عقد کرده بودم که گفتند مادرشوهرم افتاده و پاش شکسته...شوهرم گفت باید بیای خونه ما و به مادرم کمک کنی...اکثرا میرفت ماموریت کاری.‌..من و مادرشوهرم تنها بودیم...اونروزم برای مأموریت رفته بود شمال ...از مادرشوهرم اجازه گرفتم به مادرم سربزنم...یادم اومد گوشیمو با خودم نیاوردم و فورا برگشتم ..کلید انداختم و‌درُ باز کردم...ولی توی هال با دیدن اون صحنه تا مدت زیادی نمیتونستم حرف بزنم👇 https://eitaa.com/joinchat/3161588085Ce231875584
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت ترشی قورمه خورش ترشی قورمه یا قورما یه خورش اردبیلی که خیلی خیلی خوشمزه و خوش خوراکه . برای ۳ نفر گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه پیاز ۱ عدد آلوچه به میزان دلخوان نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران به میزان لازم رب گوجه به میزان لازم پیاز داغ ۲ تا ۳ ق غ (در صورت دلخواه) لوبیا رو از قبل خیس کردم . پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم و بعد گوشت خورشتی رو بهش اضافه کردم و کمی تفت دادم و کمی فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کردم و بعد کمی تفت رب گوجه اضافه کردم و یه کم تفت دادم و بعد یه مقدار آب ریختم و گذاشتم بپزه . وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا رو آبش رو بیرون ریختم و داخل خورش ریختم ، اگه از قبل خیس نکردین دوبار بجوشونین و آبش رو بریزین بیرون و بعد داخل خورش بریزین . بعد نیم ساعت اواخر پخت هم آلوچه ها رو که از قبل خیسونده بودم داخلش ریختم ، نمک و زعفران رو هم ریختم . من قبلا پیاز داغ داخلش نمی ریختم این بار حالا ریختم براساس ذایقه است . گذاشتم خورشتم جا بیفته و بعد آماده سرو .