هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
🚨ارزانتر از همه جا
💚اینجا غدیریه است💚
تمام ملزومات شادیوعزا در این فروشگاه موجود است
#معدن #محصولات_فرهنگی #اینجاست🕋
💞لباس ها و ظروف جذاب
💞 انواع پرچم مخمل🏴🏳
💞هدایای کوچک و لوازم التحریر برای بچه ها
https://eitaa.com/joinchat/3130327096Cbc4fa6c812
⭕️قیمت هاشون استثناییه🌈
حتی از دفتر ریاست جمهوری و شهرداری هم ازشون خرید کردند😯
هدایت شده از تبلیغات عجایب
#خبر_فوررری #ویژه
آخرین فرصته🚨
🔴پرچم رایگان سه متری با مهر حرم امیرالمومنین علیه السلام برای هر هیئت
🔷ستاد غدیریه تا کنون بیش از ۱۱ هزار پرچم به هیئات مذهبی اهدا کرده است و حدود هزار پرچم دیگر باقی مانده ۱۸ روز تا عید غدیره؛
اینم لینک کانالشون هست👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3130327096Cbc4fa6c812
اگه شما هم دریافت کردید حتما دعامون کنید🌹🙏
14.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک هویج
𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎
مواد لازم:
تخم مرغ🥚 ۴ عدد
آرد 🥡 ۲ پیمانه
شکر 🍚 یک و یک چهارم پیمانه
روغن مایع🥃 سه چهارم پیمانه
هویج رنده متوسط 🥕۲ پیمانه پر
پودر دارچین🪵 یک قاشق چایخوری
وانیل 🌸 یک چهارم قاشق چایخوری
نمک 🧂 یک پینچ
بکینگ پودر 🥄 ۲ قاشق چایخوری
گردو خرد شده ۶۰ گرم
پودر زنجبیل🫚 اختیاری
طرزتهیه:
فر برقی را روی دمای ۱۶۰ و فر گازی ۱۸۰ روشن میکنیم .
آرد ، بکینگ پودر ، دارچین و نمک را ۳ بار الک کرده کنار میگذاریم .
تخم مرغ و وانیل و شکر را حدود ۵ الی ۶ دقیقه با میکسر هم میزنیم تا کاملا حجیم و روشن بشه بعد روغن مایع رو اضاف میکنیم در حد مخلوط شدن هم میزنیم سپس هویج را اضافه کرده مخلوط میکنیم و بعد مواد خشک را که الک کردیم اضافه کرده با همزن دستی هم میزنیم تا مواد مخلوط شوند .
مایه کیک رو در قالبی که کاغذ روغنی انداخته یا چرب و آردپاشی کردیم ریخته و در فر از قبل گرم شده میگذاریم .
زمان پخت ۴۰ دقیقه
16.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• سالاد سزار رستورانی 😍😋
نان های تست مکعبی برش بزنید
۲ حبه سیر رنده کنید
چند ق روغن زیتون اضافه کنید
رو نان های تست بزنید
بزارید داخل فر یا تستر تا زمانی که نان هاتون برشته بشه.
۱ عدد سینه مرغ از وسط نصف کنید
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن،پودر سیر، روغن زیتون بزنید.
برای سس:
۲ ق مایونز، ۱ ق سس خردل، ۲ ق پنیر پارمسان، نمک، فلفل، لیمو ترش تازه، سرکه بالزامیک یا سفید ( بهتره بجای سرکه از سس ورچستر استفاده کنید)
۱ حبه سیر رنده کنید، مخلوط کنید.
مرغ داخل تابه گریل کنید.
برش بزنید.
کاهو را برش بزنید و داخل ظرف بریزید
نان های تست شده، کمی پنیر پارمسان، مرغ ها، در آخر سس اضافه کنید و سالاد خوشمزمون حاضره.🤤
تو خونه هم میتونید سالاد سزار رستورانی درست کنید
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی مدت خیلی #تنبل و بی حوصله شده بودم نای کار کردن نداشتم 😩☹️
یروز که تو گوشیم میگشتم 😉
یهو ی #کانال دیدم پر از #ایده های جذاب😍
کلی ایده #تمیز_کاری آسون ولی مفید🤗
کلی #انگیزه گرفتمو دست بکار شدم
در عرض چند ساعت کل خونمو برق انداخت هر کی میدید فکر میکرد یماه #تمیز_کاری خونم طول کشیده😅😄
https://eitaa.com/joinchat/2711617554C879d318690
وااای خانوما حتما این کانالو ببینید😍👆
هدایت شده از تبلیغات عجایب
بلدنیستـــــی موهاتوببافی😞... خط چــشم بکشــــی🙈...بیااینجا یادت بدم دلبــــر 😁😍
#آموزش👇😉
بافت افریقایی🧜♀
بافت فرانسوی😻
بافت ابشاری🧞♀
بافت تیغ ماهی👧
دیزاین وطراحی ناخن💅
کشیدن خط چشم گرافیکی👁
میکاپ و شینیون💄ترفندای ارایشی
https://eitaa.com/joinchat/3229679961Cfee7aa2211
تنبلی نکن بیاضررنمیکنی😉😉
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•پیتزا سزار😍😋
خوشمزه ترین ترکیبیه که میتونی باهاش هردوتا رو کنارِ هم داشته باشی😍
~چیا لازم داریم:
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
پودرِ پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
فلفل سیاه و نمک به مقدارِ لازم
~مرغ رو در فر گازی با دمایِ ۱۷۵ درجه به مدتِ حداکثر ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قراربدین تا سطحش کمی برشته بشه.
~برای سس سزار:
ماستِ یونانی ۱/۳ پیمانه
سس مایونز ۱/۴ پیمانه
آب لیمو ترشِ تازه ۱ ق س
رنده پوستِ ۱ لیمو ترش
نمک و فلفل سیاه
سیر رنده شده ۱ حبه
پودرِ پنیرِ پارمسان ۱/۳ پیمانه
روغن زیتون به مقدارِ لازم تا به غلظتِ مورد نظر برسیم
کاهو
نانِ تست ۴ عدد
به تکه های مربعی کوچک تقسیم کنید، با سیر رنده شده، پودر پنیر پارمسان و روغن زیتون کمی طعم دار کنین و داخل هوا پز قرار بدین تا برشته بشه.
15.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شربت_به_ليمو
بسيار خوشمزه و پرخاصيت
به ها رو چهار قاچ كن هستشو جدا كن بعد با پوست با رنده درشت رنده كن، بريز تو قابلمه با اب به مدت يك ساعت بپزه بعد كه خنك شد صافش كن و شكر اضافه كن بزار قوام بياد
نکته❌❌👇🏻👇🏻
روی فیلم نوشتم که هسته به بریز داخلش
من ریختم یکم بافتش کشدار شد، نه اینکه بد باشه اما نریزی بهتره ، اینو از بس شماها گفتید ریختماا اما تجربه خوبی نبود🤗
هر يك كيلو به يك ليوان اب بريز
هر يك كيلو به يك كيلو شكر ميخواد
مقدار ريختن ابليمو چشمى هست كم كم بريز ازش تست كن تا جايى كه ترش نشه ابليمو بريز
هدایت شده از سابقه گسترده تاج👑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانوم هایی که فر ندارن مژده 💥
خانومی که فر نداری ❌😉
آموزش پخت کیک تو لیوان و فنجون داریم اینجا👆
آموزش انواع کیک با قابلمه و بدون فر بدون همزن فقط اینجا 😋 🍰🎂
با پف عالی و پوک 😉کلی طرفدار پیدا کرده کیک هام تو فامیل❤️👇
http://eitaa.com/joinchat/4105371656Cef4cada4cd
دوست داری کدام کیک درست کنی بزن روش ❤️👆
هدایت شده از تبلیغات عجایب
منوهمسرم از خوردن برنج خسته بوديم😩
برنج هم گرونه هم چاق میکنه😢
هم پولمون میرفت هم چاق میشدیم😭
خواهرشوهر گلم با معرفی اینجااااااا
زندگيمو از اين رو به اون رو كرد😱
هر روز دستور سه تا غذای #نونی #جديد #سالم ميذاره که #نیم_ساعته آماده میشه😅
با کمهزینه ترین و سادترین مواد #بهترین_غذاهارو_درست کن👌
http://eitaa.com/joinchat/4105371656Cef4cada4cd
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
كوكي سيب و گردو
آرد ١٧٠ گرم
نشاسته ذرت ٢٠ گرم
بكينگ پودر يك قاشق چايخوري
نمك يك پينچ
دارچين يك قاشق چايخوري
جوز هندي ١/٤ ق چ
كره آب شده ١٠٠ گرم
شكر قهوه اي ١٥٠ گرم
تخم مرغ يك عدد
اسانس وانيل ١/٢ ق چ
سيب مكعبي شده ١ عدد بزرگ
گردوي خرد شده به ميزان دلخواه
براي درست كردنش ابتدا سيب هاي خرد شده رو با دارچين و جور هندي مخلوط كنيد و بذاريد كنار.
كره ي آب شده و شكر قهوه اي رو با همزن دستي بمدت يك دقيقه هم بزنيد، سپس تخم مرغ و اسانس رو اضافه كرده و دوباره بمدت يك دقيقه هم ميزنيم، سپس مخلوط اردي( ارد، نمك، بكينگ پودر، نشاسته ذرت) را اضافه مي كنيم و در حد مخلوط شدن هم ميزنيم تا خمير كوكي مون شكل بگيره و در اخر سيب و گردو هارو اضافه مي كنيم.
اجازه ميديم خمير توي ظرف دربسته يكساعت توي يخچال استراحت كنه.
بعد از استراحت خمير كوكي رو به هر ميزان دلخواهي كه دوس داريد ميتونيد گوله كنيد با فاصله داخل سيني فر بچينيد و در فر از قبل گرم شده بمدت ٢٠ دقيقه قرار بديد. دماي فر برقي ١٧٠ و فر گازي ١٨٠
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک دبل چاکلت 😍😋
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
وانیل یک چهارم ق چ
شیر ۱ لیوان
روغن مایع دو سوم لیوان
شکلات ذوب شده ۱۵۰ گرم
آرد نول دو لیوان
پودر کاکائو نصف لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق چ
نمک یک هشتم ق چ
تخم مرغ ، وانیل ، شکر را بزنید تا کرمی رنگ شوند سپس شیر و روغن را اضافه و در نهایت شکلات ذوب شده(ترجیحا تلخ) را بیافزاییدمواد آردی که از قبل الک شدن را طی سه مرحله اضافه و با لیسک بزنید. در آخر اگه نیاز بود حدود یک دقیقه با دور کند همزن مواد رو بزنید تا یک دست شود کف قالب رو کاغذ روغنی بیندازید و مایه ی کیک را درون قالب ریخته و برای اینکه مایه یکنواخت پخش بشه دو بار روی سطح کار بکوبید داخل فر ۱۸۰ درجه ی از قبل گرم شده(برای فر های برقی که شامل مایکروفر و سولاردوم و توستر میشه بیست درجه کمتره دما یعنی باید صد و شصت باشه) به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه قرار دهید. حتما با خلال دندان تست کنید که پخته باشه خلال دندون را در مرکز کیک فرو ببرید اگه تمیز خارج شد کیک پخته ولی اگه مواد چسبید بهش یعنی کیک کامل نپخته زمان پخت با توجه به سایز قالب متغییره بعد نیم ساعت اول پخت هر پنج دقیقه چک کنید.