فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی
🥳🥳🥳🥳🥳🥳
مواد لازم :
شکر ۳۰ گرم
رنگ خوراکی ۴-۲ قطره
شکلات رنده شده ۳ ق غ
خامه صبحانه ۱.۵ پاکت
شربت نعنا ۳۰ گرم
ماست ۸۰ گرم
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•اسلایس نارگیلی😋•
یکی از خوشمزه ترین تجربه هات میشه قطعا🤌🏻
~❤️مواد لازم:
بیسکوییت سبوس دار (سایه طلایی)۱/۵بسته
کره ذوب شده ۱۰۰گرم
شیر عسل ۲/۳قوطی
پودر نارگیل ۱پیمانه
~❤️لایه بیسکوییتی رو خوب خوب فشرده کنید که بعد از پخت ترک نخوره و برش بخوره!
~❤️بذارید طبقه وسط فر ۱۸۰درجه برقی به مدت ۲۰دقیقه تا طلایی بشه!
🌟
🔺️عید سعید قربان عید عبادت و بندگی و عید اطاعت از قادر یکتا مبارک باد.🎊🎊🎊🎊🌷
@Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت هویج فوری
مواد لازم:
هویج🥕 ۵ عدد رشته ای رنده شده
گوشت چرخ کرده 🥩۳۰۰ گرم
پیاز درشت🧅 ۱ عدد
آب نصف یک عدد لیموی تازه🍋
رب گوجه🥫 ۱ ق غ خ
زرشک🍇 ۱/۲ پیمانه
نمک🧂، فلفل سیاه🌶، زردچوبه، پودر سیر🧄، پاپریکا
🌟
28.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه کباب رستورانی
مواد مرینیت :
پیاز خلالی🧅
سینه مرغ🍗 ۱ کیلو
ماست چکیده 🍶۳ ق غ
پودر تخم گشنیز☘️ ۱-۲ ق چ
خامه یا مایونز🥣 ۲ ق غ
حریر سیر🧄 ۱ ق چ
پودر زیره ۱ ق چ
نمک🧂، فلفل سیاه🌶
جعفری ساطوری☘️
آبلیمو 🍋۲ ق غ
روغن زیتون🫒
روغن مایع
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت خواستگاری🍹
🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش جو اصیل ایرانی همینه🤤
مامانم و دیدی توی فیلم قربونش برم من
دستپختش حرف نداره🤌
مواد لازم :
نخود ½ لیوان
لوبیا قرمز ۱ لیوان
سبزی آش ۶۰۰ گرم
لوبیا چیتی ۱ لیوان
جو پوست کنده ۲ لیوان
پیاز داغ، سیر داغ
شامل: تره، جعفری
گشنیز، اسفناج
کشک ۱ کیلو
نعناع داغ
🌟
34.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•تاکو مکزیکی تابه ای🌮•
~❤️مواد لازم:
نون لواش یا تافتون قطر تقریبی ۱۵سانتی
گوشت چرخ کرده (ترکیب گوسفندی و گوساله بهتره چون اگر گوسفندی به تنهایی باشه خیلی آب میشه)۴۰۰گرم برای ۴تا تاکو
پیاز یک عدد بزرگ رنده شده آب گرفته شده
نمک و فلفل سیاه
گوشت رو با پیاز و نمک وفلفل سیاه خوب ورز بدید(میتونید پیاز رو اضافه نکنید اگر با بوی گوشت مشکلی ندارید)
پنیر چدار
~❤️سس تاکو:
خیارشور نگینی ۴عدد
سس مایونز ۲ق
سس خردل یک ق
سس کچاپ ۲ق
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•اسلایس نارگیلی😋•
یکی از خوشمزه ترین تجربه هات میشه قطعا🤌🏻
~❤️مواد لازم:
بیسکوییت سبوس دار (سایه طلایی)۱/۵بسته
کره ذوب شده ۱۰۰گرم
شیر عسل ۲/۳قوطی
پودر نارگیل ۱پیمانه
~❤️لایه بیسکوییتی رو خوب خوب فشرده کنید که بعد از پخت ترک نخوره و برش بخوره!
~❤️بذارید طبقه وسط فر ۱۸۰درجه برقی به مدت ۲۰دقیقه تا طلایی بشه!
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی
🥳🥳🥳🥳🥳🥳
مواد لازم :
شکر ۳۰ گرم
رنگ خوراکی ۴-۲ قطره
شکلات رنده شده ۳ ق غ
خامه صبحانه ۱.۵ پاکت
شربت نعنا ۳۰ گرم
ماست ۸۰ گرم
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دسرشکلاتی😋•
این همون دسریه که تو مهمونی ها به کارتون میاد🥳
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیر مقدم عرض میکنم خدمت دوستان جدید 😍
تقدیم به تکتک دوستان ♥️
و عزیزان دوست داشتنی ☺️🍃🌺
@Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا کشی فوق العاده خوشمزه😍😋
آرد ۱لیوان سر پر(کاملا فشرده شده)
شکر ۱لیوان
گلاب ۳/۴ لیوان
زعفران غلیظ ۲قاشق
روغن ۳/۴ لیوان
گلاب و شکر رو روی حرارت بذارید تا شکر حل بشه و نجوشه، از روی حرارت بردارید
آرد رو الک کنید و روغن رو اضافه کنید و با شعله ملایم مدام هم بزنید تا طلایی بشن
حالا زیر گاز و خاموش کنید و به آرومی شربت و زعفران رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله ای باقی نمونه
دوباره زیر گاز رو روشن کنید و به مدت فقط ۴الی ۵ دقیقه هم بزنید تا زمانی که رد ملاقه روی حلوا بمونه کافیه ، از روی حرارت بردارید
(اصلا نذارید زیاد بجوشه که حلواتون انگشت پیچ درنمیاد)
✅نکته کلی برای رسپی این حلوا= آرد و شکر برابر هستن ،گلاب نصف شکر
✅برای کشی شدن هم اگه موادتون کم بود، ۱/۳ گلاب بیشتر میزنیم
✅اگه حلوا در حجم بالا خواستید درست کنید گلاب نصف لیوان بیشتر بذارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کشمشی یک تخم مرغی اونم بدون فر🥧 😍✌🏻
بابا بافت وپفشو داشته باش👄😍
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
✅✅حتما سیوش کن تاسرفرصت درست کنی 👌🏼
📌موادلازم:
تخم مرغ....۱عدد 🥚
ماست...دو سوم 🥛
آرد....یک ونیم لیوان🫓🫓
روغن...یک سوم پیمانه 🥂
وانیل...نوک ق چ خ🥄🥄
بکینگ پودر....یک ق چ خ🥄🥄
شکر...نصف لیوان🍶🍶
کشمش به میزان دلخواه
🥧🥧طرزتهیه:
✅تخم مرغ وانیل وشکر هم زده تاکرم رنگ شود بعد روغن و ماشین رااضافه کنید درحدمخلوط شدن هم بزنید
✅درنهایت آرد وبکینگپودر الک شده اضافه کرده هم میزنیم تایکدست شود
✅ حالا کشمشها رو حسابی آرد مالی کنید تا ته نشین نشن
✅قابلمه راچرب کرده موادکیک داخل قابلمه بریزید
✅روی شعله پخش کن ازقبل گرم شده بادم کنی به مدت ۴۰تا۴۵ دقیقه قرار میدیم
✅برای داخل فردمای ۱۸۰درجه به مدت ۴۵ تا۵۰ دقیقه
.....
نکته... اگه تخم مرغتون خیلی ریز بود میتونین دو تا تخم مرغ اضافه کنید ولی من با همون یه دونه تخم مرغ درستش کردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_حلوا😍😋
تخم مرغ ۵ عدد درشت
آرد دو سوم لیوان
شکر دو سوم لیوان
عسل رقیق شده یا شربت بار ۳ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
آب جوش ۳ قاشق غذاخوری
__مواد لازم حلوا
آرد گندم ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
آب یک و نیم لیوان
گلاب یک دوم لیوان
زعفران به مقدار لازم
روغن جامد یا نیمه جامد به مقدار لازم
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری😍😋
مواد لازم:
بال مرغ🍗 ۱۲ عدد
نشاسته ذرت🌽 یک و نیم قاشق چای خوری
زنجبیل و آویشن🫚🍃 هر کدوم نصف نوک قاشق چای خوری
نمک🧂 ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز و پودر سیر🌶🧄 هر کدوم نصف قاشق چای خوری
(از ادویه های بالا دو سری احتیاج داریم )
روغن سرخ کردنی 🥃 ۲ لیوان
نصف فنجون آب 💧
آرد🥡 دو پیمانه
سیب زمینی🥔 ۲ عدد
روغن پخت و پز 🥃 ۲ قاشق غذا خوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا خونگی 🍕🍕🍕🍕
🍕🌭 📌آرد 450 گرم
📌شیر 250 میلی لیتر
📌 مخمر 1 بسته (7 گرم)
📌قند قند
📌نمک 1 قاشق چایخوری (بدون اسلاید)
📌کره 80 گرم
📌 ۲ عدد زرده
زرده + شیر (برای چرب کردن)
برای پر کردن:
📌 سس کچاپ، سس مایونز
📌 سوسیس
📌 گوجه فرنگی
📌 خیارشور
📌زیتون
📌پنیر
📌سبزی
1. برای خمیر، شیر گرم، مخمر، شکر و 2 قاشق غذاخوری آرد را مخلوط کنید. بگذارید 15 دقیقه بماند. سپس بقیه مواد را اضافه کنید: کره آب شده، 2 زرده، نمک، آرد و خمیر نرم را ورز دهید. به مدت یک ساعت در جای گرم قرار دهید.
2. خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید. یک توپ درست می کنیم، هر کدام را گرد می کنیم، دایره ها را برش می دهیم و پیتزا درست می کنیم.
3. مواد را پهن کرده، زرده مخلوط شده با شیر را بمالید و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. سپس با پنیر بپاشید و 5 دقیقه دیگر بپزید. با روغن آفتابگردان پرس شده با پنیر چرب کنید و پیتزاها آماده هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یه قیمه پلو خوشمزه🤓😋
برای چهار نفر:برنج ۳ پیمانه پلوپز،یه پیاز متوسط
،گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم،لپه ۶ قاشق،زرشک یه پیمانه،رب ۲ قاشق،زعفران دمکرده نصف فنجون،عرق هل دو قاشق( اگه نداشتید یه قاشق چایخوری پودر هل بریزید)،ادویه ها: زردچوبه نصف ق غذاخوری، فلفل سیاه ۱/۴ ق غ، پودر تخم گشنیز ۱/۲ ق غ، پودر زنجبیل ۱/۸ ق غ،نمک به مقدارکافی،دارچین هم بپاشید روی برنج موقع دم کردن
💞🍃━━━┛
30.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین گوشت فوق العاده خوشمزه ❥😍😋
مواد لازم برای تهیه تهچین گوشت و بادمجان :
◗ گوشت دنده گوسفند
◗ ۲ عدد پیاز
◗ برگ بو
◗ سیر
◗ چوب دارچین
◗ زردچوبه
◗ فلفل
◗ زعفران
◗ نمک
◗ ۱ عدد تخم مرغ
◗ ۳ عدد زرده تخم مرغ
◗ ۱ کاسه ماست
◗ نمک و فلفل
◗ زعفران دم شده غلیظ
◗ گلاب
◗ کره ذوب شده
◗ روغن حیوانی
◗ برنج آبکش
◗ گوشت پخته
◗ بادمجان سرخ شده
◗ زرشک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبغوره خونگی 😍😋
✅ اگه نکته ها رو رعایت کنید یه ابغوره خوشمزه خواهید داشت✅
✅غوره رو انقدری میکس کنیدکه فقط غوره ها له بشن
✅وقتی گذاشتین روی شعله همون ابتدا نمک و بریزین
✅من برای ۱۵ کیلو غوره به کاسه ماست خوری سر خالی نمک ریختم
✅به هیچ عنوان وقتی ابغوره روی شعله هست هم نزنید
✅تاکید میکنم ابغوره نباید بجوشه فقط باید گرم بشه تا تفاله ها بیاد روی ابغوره اگه بجوشه تفاله ها قاطی ابغوره میشه و دیگه نمیشه جدا کرد
✅سعی کنید ابغوره رو تو ظرف شیشه ای نگه دارین و درش و جوری محکم کنید که اصلا هوا نکشه چون اگه هوا بکشه کپک میزنه
#مربای_پوست_لیموترش
پوست ليمو ترش 1 كيلو
شكر 1 كيلو آب 5 پيمانه
در فصل آبگيري ليمو ترش بهترين استفاده اي كه از پوستهاي باقي مانده مي توان به عمل آورد تهيه يك مرباي لذيذ و دلپذير با كلي خواص مي باشد.پوست ليمو دو نيمه شده را از تفاله هاي باقي مانده كاملاً جدا كنيد و شستشو دهيد تا پرزهاي ليمو كاملاً خارج شود. آنها را درون قابلمه ای ریخته و چند بار بجوشانید. هر مرتبه آب آن را خالی کرده و سپس درون آب سرد قرار دهید. با ادامه این روش می توان تلخی پوست لیمو را به تدریج کاهش داد؛ که میزان و مقدار آن هم به ذائقه افراد بستگی دارد. البته كمي تلخ بودن پوست ليمو علاوه بر داشتن خواص بيشتر، طعم خاصي نيز دارد. حالا آب و شكر را روي حرارت بگذاريد تا كاملاً بپزد. پس از نرم شدن پوست ليمو از روي حرارت برداريد. در اين لحظه مشاهده مي كنيد كه پوست هاي ليمو ترش از درخشندگي خاصي برخورداره در صورت نياز به آب بیشتر در حين پختن مربا، مي توان از آب گرم به ميزان لازم استفاده کنید.