13.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لیموشکری
خب بریم سراغ درست کردن لیمو شکری که یه چاشنی فوق العاده برای چایی و یه نوشیدنی مفید برای سرماخوردگیه و اگه درست حدس زده باشین یه مربای کاملا تنبلانه اس😊
یک کیلو لیمو
یک کیلو شکر یااااااااا نیم کیلو عسل یااااااا نبات نیم کیلو
چند برگ دارچین (اختیاری)
چند تا هل(اختیاری)
یه ذره برگ گل محمدی خشک(اختیاری)
رنجبیل تازه برش بزنین یه ذره (اختیاری)
فیلم تقریبا گویاس ..
لیموهاتازهبدونزدگیباشن
لیمو رو بعد از شستن آبشو خشک کنین وگرنه کپک میزنه و بوی گندیدگی میده
برای درست کردن لیمو شکری از لیموی زرد استفاده میکنن چون پوست شیرین تری داره
لیموهای سبز پوستشون تلخه
دونه های لیمو رو درنیارین حتما لیموشکری تلخ میشه حتما با خلال دندون یا نوک چاقو دونه ها رو دربیارین
اگه از لیموی سبز استفاده میکنین اشکالی نداره بعد از سه ماه مزه ی لیموشکری کاملا شیرین میشه و تلخ نیس
چند روز طول میکشه تا شکر آب بشه حتما اونو جلوی پنجره بزارین اگه شکر ته نشین شد اونو سر و ته کنین
به هیچ عنوان بهش آب اضافه نکنین چون کپک میزنه
تقریبا برای پاییز و زمستون آماده میشه و برای سرماخوردگی عالیه یکی دوتاشو بندازین توی چایی و میل کنین از آبشم که شربت درست کنین
برای درست کردن لیموناد عالیه
هم بعنوان مربا خوشمزه اس هم روی سالاد
من از هیچ اسانسی استفاده نمیکنم ولی میزان استفاده از اسانس یا مواردی که بالا گفتم به حدی نباشه که عطر و طعم لیمو از بین بره
چوب دارچین و هل و گل محمدی رو لابلای لیمو بزلرین نه پایین نه بالا
سرو ته لیمو رو که خشک کردین بندازین تو چاییتون میل کنین
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ↶【 @idehbano 】↷
13.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گوشواره با پر
از اینکه چه هنری دوست داری و چه کاری بلدی بنویس و اینکه
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ↶【 @idehbano 】↷
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ویدئو کمی با ویدئوهای دیگه فرق داره داشتم روی ویدئو ویس میزاشتم رایان هم کنارم بود وقتی گفتم شربت خوشمزه مون آماده ست یهو گفت نوش جان منم دلم نیومد پاکش کنم و همونجوری ویدئو رو گذاشتم براتون. تازه وقتی دید استقبال کردم جو گیر شده بود میگفت مامان بده همشو من بگم
شربت چای ترش یه نوشیدنی #خوشمزه و خوشرنگه که کلی خاصیت درمانی داره حتما امتحانش کنید درست کردنش هم خیلی راحته و تو این روزای گرم حسابی میچسبه
#شربت_چای_ترش
مواد لازم
چای ترش ۳ ق غ
آب جوش ۱ و ۱/۲ لیوان
آب سرد ۳ تا ۴ لیوان
گلاب ۳ ق غ
آبلیمو ۲ ق غ
شکر ۳ تا ۴ ق غ
طرز تهیه
چای ترش رو با آب سرد آبکشی کنید تا گرد و خاکش بره. چای ترش رو داخل ظرف بریزید و آبجوش رو بهش اضافه کنید، درش رو بزارید و نیم ساعت صبر کنید. از صافی ردش کنید.
آب سرد، گلاب، آبلیمو و شکر رو بهش اضافه کنید. شربت خوشمزه و خوشرنگمون آماده ست. نوش جان😍
خواص چای ترش:
۱-جلوگیری از فشارخون
۲-کاهش کلسترول
۳-کاهش قندخون
۴-بهبود عملکرد کبد و سلامت آن
۵-کاهش دردهای ناشی از قاعدگی
۶-پیشگیری از افسردگی
۷-هضم آسان
۸-ایجاد احساس خنکی در بدن
۹-کاهش وزن
۱۰-خاصیت ضد پیری
۱۱-سرشار از ویتامین ث
۱۲-ضد یبوست
۱۳-ضد سرطان
۱۴-ضد باکتریایی
۱۵-ضد سنگ کلیه و مثانه
◀️اگر تحت کنترل بارداری و درمان جایگزینی هورمون هستید از مصرف چای ترش خودداری کنید.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ↶【 @idehbano 】↷
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به درخواست دوستای گل دون کردن ذرت رو پست گذاشتم😊 امیدوارم راضی باشین
نکات تکمیلی:
ذرت رو پوست گیری کنین و با مسواک موهای لای ذرت ها رو بگیرین تا تمیز بشه
بعد با نصف استکان شکر بزارین ذرت داخل آب آبپز بشه
یکساعت برای پخت مناسبه
بعد صبر کنین از دما بیوفته و ذرت رو دون کنین
برای دون کردن ذرت ابتدا خیلی با احتیاط یک ردیف از ذرت رو با چاقو خارج کنین
بقیه ذرت خیلی راحت با فشار دستتون بیرون میان
شیشه رو با آب جوشیده سرد شده پر کنین
از محکم بودن شیشه و درش اطمینان داشته باشین
بزارین توی قابلمه و با آب پر کنین و بزارین کم کم دماش زیاد بشه وبجوشه یکساعت بجوشه و کنسرو آماده اس
هم در یخچال هم در دمای بیرون قابلیت یکسال ماندگاری
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ↶【 @idehbano 】↷
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
پیتزا_لقمه_ای که فینگرفود هم به حساب میادوبرای تولدومهمونیها می تونه گزینه خوبی باشه😍 .
.
خميرمايه يه ق غ خ سرخالى
شيرنصف ليوان
آب ولرم یک سوم لیوان
روغن مايع ٦ ق غ خ
تخم مرغ يك عدد
شكريه ق چ خ
نمك نصف ق چ خ
آردسه ونيم ليوان
خميرمايه روباشكرويك سوم اب ولرم حل مى كنيم وهمه موادروبه جزاردباهم مخلوط كنيد،اردروالك كنيدوكم كم به مواداضافه كنيدوورزبديدتايه خمير تقريباسفت بدست بياريد(خميرپيتزا از خميرپيراشكى ودونات يكم سفت تر باشه)
بعدروش رومى پوشونيم وجاى گرم دوساعتى استراحت ميديم تاوربياد.
بعداینکه خمیرآماده شد،میزکارروآرد پاشی میکنیم خمیرروبه قط یک سانت پهن میکنیم وبایک قالب گردکوچک شروع میکنیم به قالب زدن وبعد روی هرکدوم ازخمیرهاروباچنگال چندتا سوراخ میزنیم وتوی فری که بادمای ۱۷۵ درجه گرم شده سه دقیقه میذاریم تا خمیرکمی بپزه ،خمیرروازفردرمیاریم و روش سس کچاپ یاسس چیلی میزنیم و کمی پنیرمیریزیموروش موادپیتزاو دوباره پنیرمیریزیم وتوی فربادمای ۱۷۵. درجه به مدت ۱۵دقیقه میذاریم تابپزه.
موادپیتزامیتونه مخلوط گوشت چرخ شده،فلفل دلمه وقارچ وجعفری وذرت باشه..
میتونیدازتکه های مرغ یاسوسیس بجای گوشت استفاده کنید.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ↶【 @idehbano 】↷
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده های جالب
.
به نظرتون چطور بود؟
.
ببینید با لباس های کهنه چکار میکنه
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ↶【 @idehbano 】↷
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاااام دوستای گلم
چن تا ایده قشنگ برای کسایی که گل و گیاه دوس دارن 😍👌
.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ↶【 @idehbano 】↷
┗━━━🍂💞🍃━━━┛