#ترفند_خانه_داری
👇🏻
سلاااام دوستای خوشگلم
بخیرررر 🌺
امروز اومدم با ی پست کاربردی دیگه
از بین بردن بوی بد کابینت و کمد :
👇🏻
روش اول (برنج):
برنج جلوگیری میکنه از کپک و بوی نامطبوع
کمی برنج را داخل ی کیسه توری بریزید و داخل کمد آویز کنید یا کمی برنج را داخل کاسه کوچکی بریزید و گوشه کابینت بگذارید.
👇🏻
روش دوم (صابون):
صابون مورد علاقتون رو با چاقو چند خراش بدید و گوشه ای از کمد بزارید.
👇🏻
روش سوم (جوش شیرین) :
داخل ی کیسه توری کمی جوش شیرین بریزید و داخل کمد آویز کنید یا کمی جوش شیرین کف کمد یا کابینت بریزید و بعد از 48 ساعت با جاروبرقی جمع کنید.
👇🏻
روش چهارم (پودر قهوه) :
قهوه از پخش شدن کپک داخل وسایل جلوگیری میکنه 👌🏻
48 ساعت پودر قهوه را روی سطح کمد یا کابینت بریزید و اگه میخواین تأثیر بیشتری داشته باشه همزمان کمی پودر قهوه و جوش شیرین رو ترکیب کنید و توی کیسه بریزید و توی کمد آویز کنید.
👇🏻
روش پنجم (صابون رنده شده):
برای خوشبو شدن کمد و لباس هاتون میتونید صابون رنده شده رو بین لباسها بریزید و بعد از یک هفته صابون ها رو جمع کنید.
👇🏻
روش ششم (آبلیمو) :
آبلیمو بوی مطبوعی داره ک بعد از چند دقیقه بوی بد رو خنثی میکنه👌🏻
آبلیمو رو توی آب گرم بریزید و با دستمال به درب و سطح کابینت یا کمد بکشید و درب کابینت رو باز بزارید تا کاملا خشک بشه.
👆🏻
امیدوارم روز خوبی داشته باشید 💐
#نکات_ریز_خانه_داری
#خانداری
#نکات_خانه_داری
#نکات_کاربردی
#ازبین_بردن_بوی_بدکمد
┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓
📌 ⃟◍☞【 @idehbano 】❥◍⃟📌
┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عیدتون مبارک😋😍😋😍😋
️┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ↶【 @idehbano 】↷
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💞پیشکش نگاه مهربانتان
🌸در این روز زیبای عیـد
💞الهی
🌸روزتون پراز رحمت
💞دلتون پراز محبت
🌸زندگیتون پراز برکت
💞لحظه هاتون پراز
🌸شادی و نشاط
💞و زندگیتـون
🌸سرشاراز خوشبختی باشه
🌸عیـدتون مبـارک💞
👇🏾👇🏾
╔═•══ঊঈ❀⚱❀ঊঈ══•═╗
ℓɨŋk☞🚸 @Ajaieb_jahan 🎭
╚═•══ঊঈ❀🏺❀ঊঈ══•═╝
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌅 #استوری
✨ پیام تبریک میلاد با سر سعادت پیامبر اکرم(ص) و امام صادق(ع) ویژه استوری
🌼🍃🍃🌼👇🏾👇🏾
╔═•══ঊঈ❀⚱❀ঊঈ══•═╗
ℓɨŋk☞🚸 @Ajaieb_jahan 🎭
╚═•══ঊঈ❀🏺❀ঊঈ══•═╝
#ترفند_کیک_پختن
#ساچر_کیک
مواد لازم
شکلات تلخ 100 گرم
کره 130 گرم
شکر 100 گرم
وانیل پودری 1/4 قاشق چای خوری
تخم مرغ 5 عدد
آرد 120 گرم
پودر کاکائو 30 گرم
نمک 1/8 قاشق چای خوری
شکر 80 گرم
مواد لازم برای سس ساچر
آب 2 و نیم پیمانه
شکر 100 گرم
نشاسته ذرت یک قاشق غذا خوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
شکلات خرد شده 160 گرم
خامه صبحانه 1/2 پیمانه
طرز تهیه :
شکلات رو خرد کنید و به روش بن ماری ذوب کنید و کنار بذارید تا کمی از دما بیفته.
زرده و سفیده را جدا کنید و سفیده رو با نمک بزنید تا کف کنه. شکر (80 گرم) رو اضافه کنید و خوب با همزن بزنید تا سفید و براق و سفت بشه.
سفیده فرم گرفته رو تا زمان استفاده بذارید داخل یخچال.
کره (دمای محیط) و شکر (100 گرم) رو داخل کاسه همزنتون بریزین و دو تا سه دقیقه با دور متوسط بزنید تا کرمی بشه.
زرده ها رو یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هرکدوم 30 ثانیه هم بزنید.
آرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط و الک کنید.
شکلات دوب شده و مخلوط آرد رو با مواد دیگه مخلوط کرده خوب هم بزنید تا ترکیب بشن.
مخلوط سفیده رو تو دو مرحله به آرومی با مواد کیک مخلوط کنید. این کیک هیچ ماده پف دهنده ای نداره و همه پف و حجمش از سفیده فرم گرفته است. پس مراقب باشید که پف سفیده از بین نره. به آرومی و از یک جهت مواد رو با هم به صورت دورانی و تا کردن مخلوط کنید. هم نزنید که پف سفیده بخوابه.
مواد رو داخل قالب چرب شده بریزید و برای حدود 35 تا 45 دقیقه بپزید.قالب مناسبش 22 تا 24 سانته. برای تهیه سس آب وهشکر رو داخل قابلمه باشعله ملایم بذارید تا به جوش بیاد و شکر کاملا حل بشه.
پودر کاکائو و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید و به سس اضافه کنید.
خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشه و هیچ گلوله ای از پودر کاکائو نمونه. دوباره اجازه بدید که سس به جوش بیاد. مرتب همش بزنید.
شکلات رو هم اضافه کنید و سریع هم بزنید تا ذوب بشه.
در انتها خامه رو هم اضافه کنید و هم بزنید و سریع از روی حرارت بردارید. خوب مخلوط کنید تا هیچ مواد حل نشده ای داخل سس نمونه. اگه نیاز بود از صافی ردش کنید. سس ما آماده است. اجازه بدید بمونه تا خنک، سپس روی کیک خنک شده بریزید.
┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓
📌 ⃟◍☞【 @idehbano 】❥◍⃟📌
┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کشیدن خط چشم
👆✨👆✨👆✨👆
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ↶【 @idehbano 】↷
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند خانه داری
┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓
📌 ⃟◍☞【 @idehbano 】❥◍⃟📌
┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛
_ سلام بچه ها خوبیین
_هممون میدونیم که سبزیجات رو بهتره که تازه مصرف کنیم ولی خب بعضی سبزیجات هستن که خیلی ضرورین و من همیشه تو فریزرم دارم ،مثل لوبیا سبز
_برای فریز کردن لوبیا سبز میتونید به صورت خام فریزش ولی بعضی وقتا تو غذا حالت لاستیکی و سفت پیدا میکنه پس بهتره که خیلی کوتاه حرارت ببینه و بعد فریز بشه
_من همیشه با این روش لوبیا سبز رو فریز میکنم:
_ لوبیا هارو میشورم و سرو دمش میگیرم و به سایز دلخواه خرد میکنم
_سپس روی حرارت میذارم با درب بسته با بخار خودش کمی حرارت ببینه حدود ده دقیقه، زمانش بسته به مقدار لوبیا سبز هستش، من نصف استکان آب هم بهش اضافه میکنم تا زودتر بخارش دربیاد ،هر ازگاهی هم همش بزنید
_بعد که خنک شد بسته بندی وفریزش میکنم.
👆✨👆✨👆✨👆
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ↶【 @idehbano 】↷
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بچه ها دیدید که آب توی آبچکن ظروفتون یا جای میمونه لک میشه یا جرم میگیره ......
این مایع سفید کننده دامستوس خیلی عالیییییه......اولین بار بود ازش استفاده کردم ...ولی خیلی خیلی عالی بود ....🤗😊😉
همه جوره میشه ازش استفاده کرد برای سرویس دستشویی و لباس و سینک و هر چی که دلتون بخواد من کلی ازش کار کشیدم....
اصلانم بو نداره.....یه بوی خیلی ملایمی داره....
کیا ازش راضين؟؟؟؟🧐
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ↶【 @idehbano 】↷
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👆✨👆✨👆✨👆
روزتون بخیر
تو شبهای سرد پائیز و زمستون معمولا یک غذای گرم و سبک خیلی میچسبه .
معمولا هر وقت مرغ یا گوشت ساده میپزم اگر آبش زیاد بیاد بسته بندی میکنم و میذارم تو فریزر و برای پخت سوپ ورمیشل ازش استفاده میکنم .
سوپ_ورمیشل
من معمولا برای همه سوپ ها از پیاز داغ استفاده میکنم چون طعم خیلی خوبی به سوپ میده.
پیاز رو با کمی روغن تفت بدید تا حدی که یه مقدار نرم بشه بعد زردچوبه و فلفل قرمز و سیاه و پودر سیر و پودر زنجبیل رو اضافه کنید.
سیب زمینی و هویج نگینی شده را اضافه کنید و کمی همراه با پیاز تفت بدید.رب رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته بشه.
سینه مرغ رو همراه مقدار کافی آب یا آب مرغ یا قلم اضافه کنید و حرارت رو ملایم کنید تا مرغ پخته بشه.
استفاده از یک عدد عصاره گوشت طعم خیلی خوبی به این سوپ میده.
وقتی مرغ پخته شد از قابلمه درش بیارید و ریش ریش کنید و دوباره بریزید تو سوپ.
تو این مرحله به دلخواه میتونید از کمی نخود فرنگی عدس یا ذرت استفاده کنید .
سبزی سوپ رو اضافه کنید.وقتی سبزی رو اضافه کردید چند دقیقه در ظرف رو نبندید تا رنگ سبزی تیره نشه.
معمولا برای این سوپ از جعفری استفاده میشه اما استفاده از مقدار مساوی جعفری و گشنیز طعم این سوپ رو عالی میکنه.
ورمیشل رو هم اضافه کنید.دقت کنید اگه ورمیشل رو زیاد بریزید سوپ سفت و اگه کم بریزید سوپ آبکی میشه پس بصورت چشمی اندازه بگیرید. وقتی ورمیشل رو اضافه کردید چند بار سوپ رو هم بزنید تا بصورت یکنواخت بپزه و در آخر کار هم نمک و آبلیمو رو هم به اندازه لازم به سوپ اضافه کنید.
وقتی حس کردید ورمیشل پخته شده ( دقت کنید له نشه ) حدودا
#نکات_خانه_داری
#نگهداری_سبزی_خوردشده
میدانید چه طور میتوانید همیشه سبزی خرد شده تازه در دست داشته باشید. مثلاً شوید تازه. کافی است برگهای آن را جدا کنید و توی ظرفهای جایخی بگذارید. بعد رویش مقداری آب و روغنزیتون بریزید و توی فریزر بگذارید.
جایخی را هر وقت بیرون بیاورید کلی
سبزی تازه برای ریختن توی سوپ و … در دست دارید.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ↶【 @idehbano 】↷
┗━━━🍂💞🍃━━━┛