#ترفند
💢اگر کفش هایی که خریده اید، برایتان تنگ هستند
❇️چند لایه جوراب ضخیم بپوشید، کفش را بپوشید و در همین حال روی قسمت های تنگ برای 10 دقیقه سشوار (هوای گرم) بگیرید تا جا باز کند
🔑~ #ایـ..ــده_بانـ..ــو ~🗝
Jõıň☞🎈 @idehbano 🎏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساخت_شمعدان مشابه ایکیا
این شمعدان ها ایکیا خیلی مد شده و خیلی هم گرون پس با ساده ترین وسیله ها واستون شبیه به اونو درست کردم
🔑~ #ایـ..ــده_بانـ..ــو ~🗝
Jõıň☞🎈 @idehbano 🎏
#مواد لازم جهت تهیه #شربت گل بنفشه
آب یک لیوان. گل بنفشه یک قاشق غذاخوری سرخالی. شکر دو قاشق
گل بنفشه و شکر را باهم آسیاب کنید . پودر به دست آمده را در آب سرد بریزید و با چنگال هم بزنید تا گل ها کاملا رنگ بدهند . شربت را با استفاده از یک پارچه ی تمیز نخی صاف کنید . برای طعم بهتر مینوانید کمی گلاب یاعرق ببدمشک به آن اضافه کنید.
اگر چند قطره آبلیمو اضافه کنید شربت به رنگ ارغوانی در میاد😍👍
🔑~ #ایـ..ــده_بانـ..ــو ~🗝
Jõıň☞🎈 @idehbano 🎏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_اموزشي
🍓 #ايده_خلاقانه _براي پوست کندن_خوراکي هاي مختلف
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طرز_تهيه_ذرت مکزيکي 🌽🌽
آموزش مرحله به مرحله 👌
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خانوم_باسلیقه 👱♀
یه قسمت از منزلتون رو میتونید به این روش دیزاین کنید 😍☺️👏
⚙🔑~ #ایـ..ــده_بانـ..ــو ~🗝
Jõıň☞🎈 @idehbano 🎏
. ☑️ همیشه اولین #لحظات_دیدار مهمترین و موثر ترین لحظات هستند.🌺
. . ☑️ده دقیقه اول ورود مرد به #خانه در حقیقت، اعلام برنامه های اوست
. . ☑️ خانم ها و آقایان، حواسمان باشد این ۱۰ دقیقه، ده دقیقه طلایی است.
#استقبال_ازهمسر #مشاوره_روانشناسی
💍 #زناشویـے_همسردارے 💏👇🏻
Jõıň👫☞ @haamsardari 👪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_خامه_ای
مواد لازم :
شیر : 1 کیلوگرم
شکر : 250 گرم
خامه : 100 گرم
ثعلب : 30 گرم
گلاب : 35 گرم ( نصف استکان )
وانیل (1/2 ق چ ) یا زعفران دم کشیده غلیظ : 1 قاشق چایخوری
یخ نرم شده : زیاد
طرز تهیه :
شیر را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط میجوشانیم. سپس زعفران و گلاب را اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط شوند.
شکر و ثعلب را مخلوط میکنیم و کم کم به مخلوط شیر اضافه میکنیم و مداوم هم می زنیم تا شکر و ثعلب در شیر حل شود.
مایع بستنی را در ظرف فلزی ریخته میگذاریم خنک شود. یک ظرف بزرگ یخ نرم شده آماده میکنیم. بعد از خنک شدن ظرف فلزی بستنی را داخل ظرف پر از یخ نرم شده قرار می دهیم و با همزن مرتب به هم می زنیم تا بستنی خودش را بگیرد و یک نوع حالت کشدار پیدا کند.
سپس درب ظرف بسته و در فریزر گذاشته و بعد از 20 دقیقه ظرف بستنی را در می آوریم و دوباره اول با چنگال بعد با همزن خوب می زنیم تا بستنی آماده شود.
خامه را با کاردک فلزی یا پلاستیکی به کف سینی به قطر ۲ میلی متر بکشید و آن را در فریزر و یا یخدان قرار دهید. پس از سفت شدن بستنی آن را با کاردک از سینی جدا کرده و به بستنی اضافه کنید . موقع سرو از پودر پسته هم می توانیم استفاده کنیم.
زمان سرو می توانیم از پودر پسته و با یک قاشق سوپ خوری شربت آلبالو آن را تزیین کنیم.
🔑~ #ایـ..ــده_بانـ..ــو ~🗝
Jõıň☞🎈 @idehbano 🎏
#بستنی_زنجبيلی با كيوي
مواد لازم :
شكر : 1/4 فنجان
آب : 1 فنجان
كيوي : 4 عدد
عرق زنجبيل : 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
شكر و آب را در قابلمه کوچکی با هم مخلوط كرده و روي شعله قرار داده و بدون اينكه بجوشد هم بزنيد تا شكر حل شود.
سپس مايع را بمدت 10 دقيقه بجوشانيد بدون اینکه درب آن را گذاشته باشید و در اين مدت آن را بهم نزنيد. آن را در دماي اتاق قرار دهيد تا خنك شود.
كيوي را در مخلوط كن بريزيد و صاف كنيد تا دانه هاي آن جدا شود سپس با عرق زنجبيل به شربت داخل قابلمه بيافزاييد.
مخلوط را در قالب ريخته و روي آن را با كاغذ فويل بپوشانيد و به مدت 1 ساعت در فريزر قرار دهيد تا سفت شود. بعد 1 ساعت مخلوط را با هم زن برقي هم بزنيد تا نرم شده و مجددا در قالب ريخته و روي آن را بپوشانيد و بمدت 2 ساعت در فريزر قرار دهيد بعد 2 ساعت دوباره هم زده و بعد چند ساعت داخل یخچال بماند
اگر دستگاه بستنی ساز داشتید کل مواد را در دستگاه بریزید بعد از 20 دقیقه بستنی جینجر (زنجبیل) اماده خواهد شد.
🔑~ #ایـ..ــده_بانـ..ــو ~🗝
Jõıň☞🎈 @idehbano 🎏
⛔️⛔️⛔️حسادت همسران
اگر یه موقع هایی میبینید که همسرتون نسبت به کسی حسادت میکنه و به خاطر حسادتش به اون فرد عکس العمل نشون میده یکی از راهای کم کردن این نوع حسادت افزایش دادن عزت نفس همسرتونه.
🎯چطوری؟
از همسرتون تعریف کنید .مخصوصا در مورد اون ویژگی هایی که میبینید نسبت بهشون بر روی اون فرد حساسه.
بهش میدون بدید که کارهایی رو انجام بده که با انجام اون کارها پیش شما خودش رو نشون میده.
اگر همسرتون احساس کنه که بهش اعتماد دارید و اون رو در همه موارد قبول دارید و ترجیهش میدید خودش رو کمتر در معرض حسادت و مقایسه با دیگران قرار میده.
زندگیت رو حفظ کن بانو 👑
💍 #زناشویـے_همسردارے 💏👇🏻
Jõıň👫☞ @haamsardari 👪
تذکر مهم
🍃خیلی از ماها سیاست های زنانه رو از صفر شروع کردیم،
♦️خیلی از خانوما غذا را با قابلمه میاوردن سر سفره،حالا جوری شدن که غذاهاشونو تزیین میکنه...
♦️خیلی از خانوما هیچوقت از شوهرش تعریف و تشکر نمیکردن چون فکر میکردن پررو میشه،حالا جوری شدن که نیاز به اقتدار شوهرش را ارضاء میکنن...
♦️خیلی از خانوما تو س.ک.س خیلی سرد بودن حالا کلی شیطنت های سک.سی تو رابطه شون دارن...
😍این ها خییییلی عالین
اماااااا......
❌مواظب باشید
که کارهای که انجام میدید حالت افراط پیدا نکنه...
🔰بعضی از خانوم ها متاسفانه از این ور بوم فاصله میگیرن و از اون ور بوم میفتن!!!
🍃اصلا بعضی ها انقدر افراط میکنن که "فرصت" را از شوهرشون میگیرن
🔵مثلا انقدر هرروز صبح پیام صبح بخیر به شوهرش میده که اصلا به شوهرش فرصت نمیده که یه بار هم اون یه پیام واسش بفرسته
🔹یا هرررر روز غذاهاش تزئین های آنچنانی دارن
🔹یا تندتند کادو میخره واسه شوهرش
🔹یا هرثانیه قربون صدقه ی شوهرش میره
خانوم گلم مواظب باش
هرچیزی باید در حد تعادل باشه
کاری نکن که این اینکارا دل شوهرتو بزنن...
یا براش عادی بشن...
یا فرصت را از اون بگیرن...
🍃زن باید یه مدت پایه ی زندگیش را با محبت بدون چشم داشت شروع کنه 👈بعدش به شوهرش هم اجازه ی پارو زدن بده...👌
🔑~ #ایـ..ــده_بانـ..ــو ~🗝
Jõıň☞🎈 @idehbano 🎏
#بستنی_زعفرانی با پسته
🔑~ #ایـ..ــده_بانـ..ــو ~🗝
Jõıň☞🎈 @idehbano 🎏
ایده های بانوان
#بستنی_زعفرانی با پسته 🔑~ #ایـ..ــده_بانـ..ــو ~🗝 Jõıň☞
#بستنی_زعفرانی با پسته
مواد لازم برای 2 پیمانه بستنی :
شیر : 1/2 پیمانه معادل ۱۲۵ میلی لیتر
خامه : یک و 1/4 پیمانه معادل 310 میلی لیتر
شکر : 1/2 پیمانه معادل 100 گرم
زعفران پودر شده : نصف قاشق چایخوری بیشتر هم شد بهتر
زرده تخم مرغ : 3 عدد
خلال پسته روش عشق منه : 1/4 پیمانه
ثعلب : 1 قاشق چایخوری
وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
1/4 پیمانه خامه را کف سینی کوچک ( سطح صافی داشته باشه ) بریزید و توی فریزر بگذارد تا یخ ببندد. بعد از یخ زدن خامه از فریزر در آورده و به تیکه های کوچک بشکنید. خامه های شکسته شده را دوباره داخل فریزر بگذارید.
🖐 روش اول :
شیر را با 1 پیمانه خامه و شکر توی داخل ظرف لعابی یا استیل ریخته روی شعله قرار داده و هم بزنید تا یکدست شود سپس زعفران را اضافه کنید و بگذارد توی یخچال ( نه فریزر ) برای 4 ساعت تا زعفران دم بکشد.
مایه را بعد 4 ساعت بگذارد روی حرارت تا گرم شود. تخم مرغ ها را خوب هم بزنید. شیر گرم شده را کم کم و آرام آرام داخل تخم مرغ ها بریزید و تخم مرغ ها را خوب هم بزنید تا تخم مرغ نبندد.
مخلوط شیر و تخم مرغ که خوب مخلوط و یکدست شد به قابلمه لعابی برگردانید و با قاشق چوبی روی حرارت ملایم مدام هم بزنید.
توجــــــــــــــــه :
مایه جوش نیاید و قل نخورد چون در این حالت تخم مرغ و شیر از هم جدا شده و مایه گوله گوله میشود.
مایه را آنقدر روی حرارت هم بزنید تا مایه کمی سفت شود و پشت قاشق را بگیرد به طوری که اگر یک انگشت از پشت قاشق رد کردید جای انگشت بماند. دو ظرف گود مانند کاسه یا قابلمه را که یکی بزرگ تر از دیگریست آماده کنید.
در کاسه بزرگتر کمی آب و یخ بریزید و کاسه کوچکتر رو توی این کاسه بگذارد و روی کاسه کوچک را یک صافی بگذارید.
مایه سفت شده را از صافی رد کنید
زعفران های داخل صافی را به مایه اضافه کنید
مایه را هم بزنید تا خنک شود.
سپس داخل یخچال بگذارید کاملا خنک شود.
هر وقت مایه کاملا خنک شد در ماشین بستنی سازی طبق دستورالعمل ماشینتون بستنی را آماده کنید. 5 دقیقه قبل از اینکه بستنی آماده شود خلال پسته و تکه های خامه را اضافه کنید.
و یا مواد آماده را در ظرف مناسبی ریخته در آن را ببندید و درون فریزر قرار دهید. پس از 2 ساعت ظرف را بیرون آورده و با همزن برقی مواد را هم بزنید تا نرم شود و دوباره درون فریزر قرار دهید.
نکته :
بستنی داخل فریزر نباید یخ بزند و فقط و فقط سفت شود و مجدداً آن را هم زده، به این صورت هر چقدر در فریزر بماند دیگر یخ نخواهد زد.
این عمل را سه بار (هر 2 ساعت یک بار) انجام دهید. پس از آن به مدت ۲۴ ساعت درون فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود و با خلال پسته تزیین کنید.
🔑~ #ایـ..ــده_بانـ..ــو ~🗝
Jõıň☞🎈 @idehbano 🎏
هدایت شده از 🌹 رساله تمام مراجع🌹
اگه سر سفره افطار به کسی که کنارمان نشسته بگوئیم : روزه ات قبول باشه ، اون چی جواب میده ؟
حتما میگه: ازشمام قبول باشه و ممنونم و کلی بهمون محبت میکنه .
حالا اگه سر افطار سرمون رو بالا بگیریم و به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) عرض کنیم : آقاجون روزه تون قبول ، مطمئن باشید آقا هر جوابی بدهند ، دعاشون در حقمون مستجابه .
من سر سفره افطار میگم: آقاجون روزتون قبول باشه و امید دارم به اینکه آقا بفرمایند: از شمام قبول باشه ، عاقبت بخیر بشی .
این پیام رو اینقدر منتشر کنین که همه سر افطار با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) حرف بزنن و به یاد حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه) باشن و برای ظهورش دعا کنن.
#در_انتظار_فرج
༻♡#اللهمعجلالـولیکالفـرج♡༺
○ #عٔجِــــایٍـــبِــــــجَــهــــــــــان ○👇
cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
#خانومها_بخوانند
✅ توی منزل *لباس های چشمک زن* بپوشید
لباس های چشمک زن لباس هایی هستن
که با هر حرکت شما بخشی از اندامتون رو نمایان میکنن😍 مثل
"دامنهای چاک دار
یا لباس های یقه شل"
وقتی این لباس ها رو هم پوشیدید
اصلا بدنبال تحسین شوهرتون نباشید
و طوری رفتار کنید که انگار همیشه همین قدر جذاب بودید... 😉
💍 #زناشویـے_همسردارے 💏👇🏻
Jõıň👫☞ @haamsardari 👪
ایده های بانوان
#بستنی_زعفرانی با پسته 🔑~ #ایـ..ــده_بانـ..ــو ~🗝 Jõıň☞
#بستنی_زعفرانی با پسته
🖐 روش دوم :
شیر را جوشانده ثعلب را با شكر مخلوط كرده، آن را آرام آرام به شیر در حال جوش اضافه كنید.
شیر را با دستی هم بزنید تا شكر در شیر حل شود. سپس از روی حرارت برداشته، وقتی شیر کمی خنک شد از صافی رد كنید.
سپس محلول زعفران ، گلاب و هل را به شیر اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط فوق را در فریزر قرار دهید. بهتر است برای زود بسته شدن بستنی به روش سنتی آن را در سینی های لبه دار فلزی بریزید و هر بار با كاردك آن را هم بزنید تا بستنی زود بسته شود.
هر یك ساعت یك بار بستنی را از فریزر خارج كرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ولی یخ نزند، این عمل را 4 بار تكرار كنید.
بعد 4 ساعت خامه را که قبلا خرد كرده و داخل بستی آماده بریزید. بستی را با قاشق چوبی هم زده و مجدداً در فریزر قرار دهید.
نکته ها :
اگر خامه چرب باشد منجمد نمی شود پس اگر خامه ی شما چرب بود كمی شیر به آن اضافه كرده و بعد در سینی فر آن را پخش كنید.(خامه ی خشك مناسب این كار است)
ثعلب باید مرغوب باشد تا بستنی دچار یخ زدگی نشده و كشدار شود.
اگر شكر بستنی بیشتر از میزان داده شده باشد، بستنی نمی بندد.
هر چه مقدار ثعلب زیاد باشد بستنی كشدارتر می شود. البته نه بیشتر از حد مجاز
اگر از دستگاه بستنی ساز استفاده شد اجازه دهید بستنی در فریزر كمی ببندد و بعد در دستگاه بستنی ساز بریزید تا به مدت 20 تا 25 دقیقه هم خورده و بستنی ببندد، بستنی را از دستگاه خارج كرده و در فریزر قرار دهید تا كاملاً بسته شود.
🔑~ #ایـ..ــده_بانـ..ــو ~🗝
Jõıň☞🎈 @idehbano 🎏
هدایت شده از گسترده مارال
❤️بافتهای زیبای #خانم_فتوحی از آموزشهای #رایگان کانال 👌😍👏
آموزش #رایــــــگان انواع #لیف * #دستگیره * #موتیفهای کاربردی همراه با #نقشه_خوانی و هزاران آموزش زیبای دیگر فقط و فقط در این کانال👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2994339854C4e464ec1d2
خانمی برای آموزش #بافتنی پولاتو دور نریز❌ کمک خرج #همسرت باش👌👛
🛑آموزش #هزینه_ای نداررررررییییییم❌❌
🔴اولین سوپر گروه زن و شوهرای #شیطون 😁👇
http://eitaa.com/joinchat/3034972176C4f1b118b09
⛔️اینجا زن و شوهرها از سوتی های دوران
#نامزدی #عقد #شب_عروسی #ماه_عسل
میگن 😱🙈
http://eitaa.com/joinchat/3034972176C4f1b118b09
فقط #سوتی اون آقاهه شب عروسی 😝🙊
🚷فقط #متاهلین بیان 😜😅☝️
#بستنی_لیموترش ، #بستنی_لیمویی
مواد لازم:
خامه ١ پيمانه
ژلاتين ٢ ورق
آب ليموترش تازه ١/٤ پيمانه
سفيده تخم مرغ ٢ عدد
شكر ٣/٤ پيمانه
آب ١/٢ ليوان
شكر ١/٤ پيمانه
طرز تهيه :
در اين دستور دو ميزان شكر داريم كه مقدار اولى يعنى ٣/٤ پيمانه را با ميزان آب دستور و ژلاتين مخلوط ميكنيم و روى حرارت قرار ميدهيم و مراقبت ميكنيم كه سر نرود ٥ دقيقه ميجوشانيم تا مواد كاملا در آب حل شود . اين مايه را كنار ميگذاريم تا كاملا خنك شود سپس خامه و آب ليموترش را با آن مخلوط كرده در فريزر قرار دهيد تا كاملا ببندد .
سفيده تخم مرغ را با ١/٤ پيمانه شكر ( ميزان دوم شكر دستور ) با همزن خوب ميزنيم تا كاملا فرم بگيرد .
ظرف را از فريزر خارج كنيد و هم بزنيد تا از هم باز شود مخلوط سفيده را با آن اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد مايه بستنى را مجددا در فريزر قرار دهيد تا كاملا خودش را بگيرد .
بستنى را با دستگاه مخصوص بستنى اسكوپ بزنيد و در ظرف قرار داده و تزئين كنيد .
🔑~ #ایـ..ــده_بانـ..ــو ~🗝
Jõıň☞🎈 @idehbano 🎏
#بستنی_شاه_توت
مواد لازم:
شاه توت : 450 گرم
خامه پر چرب : 2 فنجان
خامه کم چرب : 1 فنجان
شکر : 2/3 فنجان
زرده تخم مرغ : 4 عدد
وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
نمک :1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
شاه توت را در مخلوط کن ریخته و پوره کنید و از صافی رد کنید ( من دونه هاشو هم دوست دارم ).
1 فنجان از خامه پرچرب را با شکر و خامه کم چرب در قابلمه ای مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار داده و مداوم هم بزنید تا روان شود و به حباب زدن بیفتد بعد شعله را خاموش کنید.
زرده ها را با وانیل و نمک را با هم با چنگال هم بزنید تا خوب مخلوط شود. نصف مایه خامه داغ را روی زرده ها بریزید و تند تند هم بزنید وقتی مخلوط شد آن را روی بقیه مایه داغ بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند.
مایه را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا حباب بزند بعد از صافی رد کنید و با بقیه ی خامه مخلوط کنید و صبر کنید تا در دمای محیط خنک شود.
شاه توت را اضافه کنید و مایه را 4 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس در بستنی ساز فریز کنید.
پیش از سرو بستنی را 2 - 4 ساعت در فریزر قرار دهید.
یا
بستنی را در فریزر قرار دهید. هر 1 ساعت یك بار خارج كرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ولی یخ نزند، این عمل را 4 بار تكرار كنید. سپس 24 ساعت داخل فریزر بماند.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢