eitaa logo
ایده های بانوان
8.9هزار دنبال‌کننده
32.3هزار عکس
32.6هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
این شاخه گل تقديم حضور پر مهرتون بهترینها را براتون آرزو دارم 🌸 ✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دم کردن زعفران میخام زعفران دم کنم به روشی که هم ماندگاری بالایی داره ،هم خوشبو خوش رنگ هست مواد لازم زعفران سابیده شده یک قاشق مربا خوری یخ یک لیوان سرپر نکاتی که باید رعایت بشه : اگه زعفران داخل بسته بندی احساس کردید هنوز خشک نشده ،فقط کافیه تو دمای محیط بزارید روی حرارت نزارید تا خشک بشه ،زعفران خیلی زود میسوزه ،رنگ کدر ،تیره داره زعفران با قند نسابید،چون کریستال های قند پیوند میخوره ،بعدا شکرک یا کپک میزنه ،ماندگاریش کم میشه ،رنگ کدر ،تیره داره زعفران روی یخ پاشیدید ، بزارید خود یخ ها به آرامی تو دمای اتاق اب بشن ،عجله نکنید حتمادو بار شک بدید ،یکبار با سرما ،یکبار با گرما ،اینجوری خوشرنگ ،خوشبو تره
مدل لاک
🍚زیره پلو مناسب افراد بلغمی و تقویت عمومی بدن نوع غذا: پلو طبع غذا: گرم و خشک اثرات دارویی و درمانی: مناسب برای بلغمی مزاج ها، برای فصل پاییز، مفید برای استخوان ها و پوست، تقویت عمومی و تقویت امور جنسی، ضد چربی و کلسترول خون، مفید برای کبد و قلب. مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق کاکوتی، عرق زنبق، عرق گلپوره مواد لازم برای 4 نفر: برنج 4 پیمانه زیره سیاه: 1.2 پیمانه شوید خشک: 1 پیمانه نمک: به میزان لازم زعفران آب شده: به میزان لازم روغن زیتون: به میزان لازم روش تهیه: برنج را از قبل خیس کرده، سپس آن را با 6 پیمانه آب، مقداری نمک، زیره، شوید خشک و مقداری روغن با حرارت ملایم می پزیم. وقتی آب برنج تقریبا تمام شد، مقداری زعفران آب شده به آن افزوده و اجازه می دهیم پلو با حرارت ملایم دم بکشد.
❗️در مصرف سبزیجات دقت کنید که آنها را زیاد خرد نکنید ◽️خردکردن سبزیها باعث میشود ویتامین داخل سبزی به راحتی اکسید شود ◽️همچنین بر اثر حرارت دادن زیاد و سرخ کردن ، مواد مغذی سبزی ها از بین میرود