فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امان از این پنجشنبه ها ڪه نیستے ....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
■آموزش گل زیبا با روبان حریر😍😍
خودت بساز✂️
لذت ببر😃
درامدزایی کن💰
از هزینه ها کم کن👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️صبور باشیم
💫مشکلات هم تاریخ انقضا دارند
سلام ظهرتون خدایی🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸 دیــروزت خــوب یـا بــد ڪَذشـت
🍃🌸 مــہم نــیسـت امـروز روز دیـڪَریــستـ
🍃🌸قــدرے شــادے بــا خـود بـہ خـانہ بـبـر
🍃🌸راه خــانہ ات را ڪہ یـاد ڪَرفـــــــــت
🍃🌸فــردا بــا پـاے خـودشـ مے آیدشڪ نکن
🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃
🍃ظهرتون بـــہ خیــر و شــادے🌸
✅ #توصیه
✍ بجای مصرف دهانشویههای طبی شیمیایی میتوانید از جوشانده پوست انار استفاده کنید...
چگونه ماهی سالمی بخریم؟
🔸 برای خرید ماهی و تشخیص تازگی آن باید به نکاتی مانند درخشان بودن ظاهر ماهی و موجهای رنگارنگ در پولکهای ماهی توجه کرد که نشان میدهد ماهی به تازگی صید شده است و مشاهده لک روی شکم ماهی بهترین دلیل برای فاسد بودن آن است. همچنین چشمهای ماهی باید درخشنده و برجسته باشد و در صورت چشم غیرشفاف و سفید میتوان گفت این ماده غذایی کهنه است.
در مورد نگهداری ماهی نیز باید بدانیم که منجمد کردن دوباره مواد غذایی به ویژه محصولات دریایی از نظر ارزش غذایی و بهداشتی درست نیست و با این کار احتمال بروز مسمومیت غذایی و آلودگی این مواد بسیار زیاد میشود.
و دیگر این که هرگز ماهی پختهشده را نباید در کنار غذای خام قرار داد چرا که موجب آلودگی آن میشود.
🦋🦋
#خوراک_قارچ تخم مرغ
#خوراک_قارچ_تخم_مرغ
مواد لازم برای چهار نفر:
فلفل دلمهای و پیاز خلالشده از هر کدام یک عدد
قارچ حلقه شده 20 عدد
آبلیمو 1/4 پیمانه
تخم مرغ یک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
عصاره مرغ یک عدد
آب یک و نیم پیمانه
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
قارچ ها را در تابه ریخته و آبلیمو را اضافه کنید. در تابه را ببندید تا آب میان بافتی قارچ خارج و خشک شود. سپس مقدار کمی روغن اضافه کنید تا قارچ تفت بخورد.
در تابه ای دیگر فلفل دلمه ای را با مقداری روغن تفت دهید تا کمی نرم شود. سپس پیاز را اضافه کرده و بگذارید با هم تفت بخورد. رب، آب و عصاره مرغ را افزوده تا جوش بیاید. در این زمان قارچ را اضافه کنید و با در بسته 30 دقیقه بگذارید تا جا بیفتد و بعد تخممرغ را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا تخممرغ در یک جا سفت نشود و بعد از سه دقیقه خورش آماده سرو است. این غذا را میتوان با برنج و نان سرو کرد.