فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀شروع تابستانی پُر برکت
🍃🍀با صلوات بر حضرت محمد(ص) و
خاندان پاک و مطهرش🍀🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه روش برای درست کردن سیب زمینی سیب زمینی رابرش میزنیم ماست چکیده آویشن نمک فلفل سیررنده شده وروغ زیتون رامخلوط میکنیم طبق فیلم سیب زمینی را به موادآغشته کرده ودرفرمیزارینم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# کباب تابه ای_ لذیذ
#پارت_اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بافت ۳بعدی ساده😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصـــــــــــــــرتون 🌹
پــــــــــــراز🌹
حــــــــــــس خوب❤️پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
خوشبخت کسی است که
شکوه رفتارش
آفریننده ی لبخند زندگی
در چهره ی دیگران باشد ....پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطوری با ۲تابافت ساده گل درست کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هر خانمی این نکته هارو ندونه نصف عمرش بر فناست🥴😁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روفرشی متفاوت بدوز ✂️✂️🔝🎥
🏡
اینم یه وعده غذایی سبک
سالاد آناناسی
#سالاد_ آناناس😍😋🍍🍍🍍
نصف سینه مرغ رو پختم و ریز کردم،با نصف یه کنسرو ذرت و چند حلقه آناناس خرد شده و یه قاشق سس مایونز،نمک و فلفل سیاه و آبلیمو مخلوط کردم.به همین راحتی😋
پ ن:در صورت تمایل میتونین مرغ رو حذف کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ #آرايشی
⚜ آموزش میکاپ صورت
#حلقه_مرغ_و_ریحان
🔷مواد لازم
🔹خمیر پیتزا به میزان لازم
🔹 مرغ پخته وخرد شده یک و یک دوم پیمانه
🔹پنیر پیتزایک دوم پیمانه
🔹 ریحان تازه خردشده دو قاشق غذاخوری
🔹فلفل دلمه خرد شده مقداری
🔹قارچ سرخ شده مقداری
🔹سیریک حبه
🔹نمک فلفل به مقدار لازم
♨️طرز تهیه
مواد میانی را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. خمیر را گرد باز کنید را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید.
برش های مثلثی خمیر را در قالب گرد چرب شده می چینیم. طوریکه نوک تیز کمی از دور قالب به طرفه بیرون باشد و قاعده مثلث داخل قالب.
کمی از گوشه ها داخل قالب روی هم می افتد. بعد از اینکه تمام برش های مثلثی خمیر را دور تا دور قالب چیدید مواد میانی را روی خمیر داخل قالب می گذاریم و نوک خمیر که کمی بیرون از قالب بود روی مواد بر می گردانیم بدین طریق حلقه خمیری گرد داخل قالب خواهیم داشت.
روی خمیر زرده تخم مرغ زعفران مالیده کمی کنجد می پاشیم.
در طبقه وسط فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه البته بستگی به دمای فرتان دارد
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊کاش میشد تا خدا پرواز کرد
🦋پای دل از بند دنیا باز کرد
🕊کاش میشد از تعلق شد رها
🦋بال زد همچون کبوتر در هوا
🕊کاش میشد این دلم دریا شود
🦋باز عشقی اندر او پیدا شود
🕊کاش میشد عاشقی دیوانه شد
🦋گرد شمع یار چون پروانه شد
🕊کاش میشد از خدا غافل نبود
🦋کاش در افکار بی حاصل نبود
🕊کاش میشد بر شیاطین چیره شد
🦋تا رها از بند با این شیوه شد
🕊کاش میشد مست باشم تا ابد
🦋سر بر آرم دست افشان از لحد
🕊کاش میشد تا که در روز جزا
🦋شاد باشم از عمل پیش خدا
🕊کاش میشد یک نفس دیدار یار
🦋تا شوم مدهوش ؛ گردم بیقرار
#دسر_بوراتوس
🔷مواد لازم برای۶ نفر
🔹پنیر ماسکارپونه ۱ بسته
🔹دنت با هر طعمی ۱ عدد
🔹شیر ۲۵۰ گرم
🔹بستنی وانیلی ۲۵۰ گرم
🔹پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
♨️طرز تهیه
۱- ابتدا بستنی و شیر و ژلاتین رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت کم بذارید تا ژلاتین حل بشه,نیازی نیست که مواد بجوشه,فقط ژلاتین باید حل بشه و بعد از روی حرارت بردارید.
۲- پنیر ماسکار پونه و دنت (هر طعم دنتی که خواستید)رو به مواد اضافه کنید و باهمزن خوب بزنید تا کاملا یکدست بشه .من از صافی هم رد کردم تا کاملا یکدست بشه
۳- قالب رو چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید و به مدت ٧ساعت داخل یخچال قرار بدید تا سفت بشه
#ســـــلام_صبح_زیباتون_بخیر😍☕️🌸
به جمعه خوش آمدید
روزتون پر از عشق و محبت🧡
پر از موفقيت وسرافرازی
پر از صلح وسازش
پر از دوستی ومهربانی
پر از دلخوشى
و پراز خبرهای خوب
روزتون بینظیر
دلتون گرم به عشق به خــــدا🧡#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
سلام آقای مهربونم
در این جمعه که دارد
عطر و بوی تو
به عشقت می گذاریم
سجده چشم انتظاری
یا ابا صالح المهدی ادرکنی
#صبحتون_مهدوی💚🌼
🍃🌸🌸🌸🌸🌸🍃#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیر ترشی فوری -
مواد لازم :
سیر ۱۰ بوته
سرکه ۵۰۰ تا ۷۵۰ میلب لیتر ، ۲ تا ۳ لیوان
سرگه بالزامیک ۱ لیوان یا پیمانه
شیره خرما ⅓ پیمانه یا ۴ ق.غ
.
نکته :
حتما سیر ها بعد از شسته شدن خشک باشن و پوسته اولیه کنده شده باشد .
مدت زمان پخت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بعد از بجوش آمدن سرکه .
.