فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃سه شنبه تون زیبا و بی نظیر
🌼🍃یک روز پراز آرامش
🌸🍃یک دل آرام و بی غصه
🌼🍃یک زندگی آروم
🌸🍃و عاشقانه
🌼🍃و یک دعای خیر از
🌸🍃ته دل!
🌼🍃نصیب لحظه هاتون
🌸🍃روزتون عالی
🌼🍃و سرشار از خیر و برکت
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خمس گیلانی
• 1 کیلو انجیر رو پوست بگیرید، بهتره از انجیر سیاه استفاده کنید
له کنید
4 ق شکر
1 ق چ پودر هل
5-6 ق غ گلاب
اضافه و مخلوط کنید
میزان شکر کاملا سلیقه ای هست
روی حرارت بذارید، شکر که حل شد،
3 ق غ گردوی خرد شده اضافه کنید
آبش که کمی کشیده شد، یعنی حاضره
روی نون بذارید که عالی شده، حتی داغش هم خوشمزه است
برای صبحونه و عصرونه بی نظیر میشه
#بورانی_اسفناج_با_گردو
می توانید برای درست کردن بورانی اسفناج از گردو نیز استفاده کنید که ان را بسیار لذیذ تر و مفید تر میکند و طعم ان برای کودکان شما نیز جذاب تر میشود.فقط کافیست گردو هارا خرد کنید و ان ها را به ماست و سیر رنده شده و بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.جالب است که بدانید بعضی ها در بورانی برای این که ان را از حالت ساده خارج کنند، از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده می کنند که فقط کافیست انها را در مرحله ی نهایی اماده کردن بورانی در ظرف اضافه کنید.
عطر و طعم این پلو مخلوط بی نظیره حتما به این روش درست کنید محشر میشه
مواد لازم برای چهار نفر
برنج دو پیمانه +دو لیوان آب
گوشت چرخ کرده دویست گرم
سیب زمینی دو عدد متوسط
گوجه پوره شده یک لیوان
آب یک ق غ
پیاز یک عدد متوسط
زردچوبه یک ق چ
نمک به میزان لازم
برنج و با آب و کمی روغن داخل قابلمه بزارید بپزه فقط باید نیم پز بشه آبش تموم شد خاموش کنید
پیاز رو تفت بدین گوشت و زردچوبه و رب و پوره گوجه رو اضافه کنید کمی تفت بدین و در ِآخر نمک بزنید
کف قابلمه روغن بریزید سیب زمینی رو داخلش بریزید کمی تفت بدین و نیمی از برنج رو بریزید و مایه گوشتی و باقی برنج کمی آب برزید و برنج رو دم کنید چهل و پنج دقیقه دم بکشه کافیه
🌟