صبح یعنی
یک سلام سبز
که بوی زندگی میدهد
صبح یعنی
امید برای شروعی زیبا
طلوع صبحتان به شادابی باران
روزتان به زیبایی شکوفههای بهاری
"سلام
با آرزوی شنبه ای بی نظیر"
#کانالانرژیمثبت
💎
✅ #نکته_زیبایی
هنگام آرایش ڪردن سعے نڪنید چهرتون رو با آرایش زیاد بپوشونید ، آرایش فقط براے پوشاندن نواقص جزئے باید باشه، بذارید چهره طبیعیتون دیده بشه.
صورت هاے ڪم آرایش محبوبیت بیشترے به خصوص براے آقایان دارند !
🍭🌈
#عدس_پلو_مجلسی
عزیزانی عدس ،عدس پلو ریز محلی باشه عدس های پهن ودرشت واسه عدس پلو خوشمزه نمیشن.
واسه ۳ پیمانه برنج یک پیمانه ونیم عدس کافیه
من به جای نیم پیمانه عدس ،نیم پیمانه ماش زدم .ماش دوست ندارید همون یک پیمانه ونیم عدس بزنید.
برای عدس پلو بهتره از روغن حیوانی استفاده کنید نداشتید کره بزنید.
مواد لازم
برنج سه پیمانه
عدس یک ونیم پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ تا۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد .
نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز ،زردچوبه،آویشن،و زیره به میزان لازم
پیاز داغ ودارچین وپودر گل محمدی برای داخل عدس پلو.
پیاز داغ،کشمش سرخ شده برای تزیین روی عدس پلو
برنج رو چند ساعتی خیس کنید
پیاز داغ رو درست کنید وکنار بزارید
عدس وماش رو جداگانه خیس کنید.بعد از یکی دو ساعت. آبشو دور بریزد .وکمی اب بریزید وجداگانه بپزید.
یک عدد پیاز رو با کمی روغن تفت داده تا سبک بشه گوشت چرخ کرده اضافه کرده وبا نوک قاشق هی میزدیم تا از هم جدا بشه.گوشت که داره سرخ میشه ادویه ها رو بزنید وباهاش تفت بدید من همیشه بعد از تفت دادن ادویه یک لیوان آب جوش به چرخ کرده اضافه میکنم درشو میزاریم تا کمی بپزه وابشو کشیده بشه ودوباره سرخ بشه(این قسمت رو یادم رفته ادیت کنم)
برنج خیس خورده رو بریزید تو آب در حال جوش نمک وکمی زردچوبه بزنید .زرد چوبه برای رنگ دهی برنج
حدود شش الی ۷ دقیقه بجوشه کمی زنده تر از چلو آبکش کنید.برنج رو بین دو انگشت فشار بدید اطرافش نرم ومغزش سفت بود آبکش کنید.
ته دیگ مورد بزارید یک لایه برنج سفید رو ته دیگ بریزید سپس عدس وماش پخته،پیاز داغ،وکمی پودر دارچین وپودر گل محمدی بریزد روش. دارچین فراموووووش نشه گل محمدی اختیاریه.
تموم که شد دم کنی گذاشته بزازید رو گاز با شعله کم تا ازش بخار بلند بشه
روغن حیوانی ویا کره آب کرده روش بریزید .دوباره دم کنی بزارید تا دم بکشه.
سپس بکشید رو دیس وبا گوشت چرخ کرده ، پیاز داغ وکشمش سرخ شده تزیین ونوش جان کنید. با خرما هم عااالی میشه.
کشمش رو بشورید حدود نیم ساعتی خیس کنید تا نرم بشه سپس آبکش کنید وبزارید خشک بشه وتو روغن سرخ کنید.
عزیزان همزمان میتونید چرخ کرده رو همراه عدس لابلای پلو بریزد خیلی خوشمزه میشه
من گاه گاهی به چرخ کرده یک قاشق رب هم میزنم وهمراه عدس میریزیم اونم عاااالی میشه.
❤️🍂🍁❤️🍂🍁❤️🍂🍁❤️
🍂
🍁
طرز تهیه نرم کننده لب
1. در یک ظرف شیشه ای که برای قرار دادن روی حرارت یا ماکروویو مناسب باشد مقداری موم زنبور عسل بریزید و آن را روی حرارت اجاق گاز یا در ماکروویو قرار دهید.
2. چغندری را پوست بگیرید و آب آن را با آبمیوه گیری بگیرید.
3. آب چغندر را در ظرفی ترجیحا شیشه ای بریزید.
4. موم را با حرارت کم ذوب کنید. اگر از اجاق گاز استفاده می کنید موم را مدام هم بزنید و اگر از ماکروویو استفاده می کنید در فواصل 30 ثانیه ای آن را از ماکروویو خارج کنید و هم بزنید.
5. هنگامی که موم به طورکامل ذوب شد به میزان رنگ دلخواهتان آب چغندر را در موم بریزید و هم بزنید.
6. مخلوط به دست آمده را در ظرف مورد نظرتان بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود.
*می توانید با مخلوط کردن آرد برنج با پماد زینک اکسید (پماد سوختگی) ضدآفتاب طبیعی بسازید.
🍭🌈
#سالاد_روسی 🥗 😋
▫️هویج ۱ عدد
▫️مرغ پخته و خرد شده یک پیمانه
▫️خیارشور ۲۵۰ گرم
▫️سیب زمینی ۴عدد بزرگ
▫️نخود فرنگی نصف پیمانه
▫️پیازچه در صورت تمایل مقداری
▫️نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
▫️شوید و سس مایونز به اندازه کافی
🔸هویج رو مکعبی خرد و میپزیم سیب زمینی هم مکعبی خرد کرده اب رو رو حرارت میزاریم تا بجوشه بعد سیب زمینی رو با مقداری نمک رو داخلش ریخته میزاریم تا بپزه ولی مواظب باشید که له نشه و زود تو ابکش خالی کنید خیارشور رو هم خرد کرده مرغ رو هم پخته و خرد میکنیم و در انتها تمومی مواد رو با هم مخلوط کرده و ترجیحا یک شب داخل یخچال میزاریم تا مواد به خورد هم برن و خوشمزه تر بشن من دو ق غ سرکه سفید هم به این سالاد اضافه کردم که طعمش رو بی نظیر میکنه میتونیم از ماست پرچرب به نسبت مساوی با سس مایونز برای این سالاد استفاده کنیم در ضمن این سالاد رو با کالباس درست میکنن ولی از اونجایی که کالباس مصرف نمیکنم مرغ پخته رو جایگزینش کردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_لیته_متفاوت
طرزتهیه
موادلازم:
۱_بادمجان(میتونید قبلش با سرکه بپزید یا کبابی کنید)
۲_هویج
۳_سیر
۴_فلفل تند
۵_سبزیجات معطر(خشک وتازه)
۶_ادویه ترشی(نمک_ گلپر_زردچوبه_سیاده دونه)
۷_سرکه
طرزتهیه
همه ی مواد رو چرخ کنید.(میتونید رنده کنید یا ریز خرد کنید)در آخر یکم سبزیجات معطر تازه بزنید(من از نعنا و ریحان تازه استفاده کردم)بعد هم ادویه هارو بزنید و سرکه بریزید.سرکه در حدی باشه که روی مواد رو بگیره.
نوش جان
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پای_سبزیجات_و_پنیر
مواد لازم
سیب زمینے ۲ عدد
گوجه ۲ عدد
فلفل سبز تند۳ عدد
پیازچه ۲ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
نمک ۱ ق چ
پنیر فتا ۱۰۰ گرم (دو سوم پیمانه)
روغن ۱۰۰ میلے لیتر
شیر ۱۵۰ میلے لیتر
آرد ۴۰۰ گرم (دو و نیم پیمانه)
۲۰ گرم بگینک پودر
پنیر پیتزا رنده شده
نوش جان
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_سوخاری_درسس_مخصوص
مواد لازم:
سینه مرغ: ۲ عدد
آویشن: ۱ قاشق چایخوری (می توانید ادویه دلخواه اضافه کنید)
فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱.۵ قاشق چایخوری
سیر رنده شده: ۱ حبه
تخم مرغ: ۲ عدد
آب گاز دار: ۱ لیوان (یا ماءالشعیر بدون طعم)
بکینگ پودر : ۱ پاکت ۱۰ گرمی (یا ۱ قاشق مرباخوری)
آرد: ۵ قاشق غذاخوری
روغن: برای سرخ کردن
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ ها رو به ضخامت یک بند انگشت برش بزنید.
در یک کاسه تمام مواد (تخم مرغ، آب گازدار، ادويه جات و بکینگ پودر) را اضافه و مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا مایه به غلظت ماست برسد.
در آخر مرغ های تکه شده را اضافه کرده و روی ظرف رو پوشانده و بزارید تا به مدت نیم ساعت استراحت کند (مدت زمان بیشتر باعث تردتر شدن مرغ ها می شود) و بعد تکه های مرغ را در روغن داغ سرخ کنید. در کنار این سوخاری خوشمزه از سس گوجه فرنگی و یا سس مایونز برای سرو استفاده کنید.
🌼👉
🌼👉