eitaa logo
ایده های بانوان
9هزار دنبال‌کننده
31.8هزار عکس
32.4هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
اشتباهات برای درس گرفتن هستن نه تکرار ... ‌. .
تو هنوز خیلی جوونی خیلی اتفاقا قراره تو زندگیت رخ بده خیلی چیزا عوض میشه شک نکن ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ایده زیبا برای اتاق کودک نازنین شما ☺️ از مقوای ماکت سازی که لوازم معماری فروشی ها دارن استفاده کنید 👌 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪چیپس شکلات ۱ فنجان 🌺کره ۱ فنجان ⏲برای یک دقیقه و نیم بذارین داخل مایکروویو و بعد ۳ دقیقه بذارین کنار و بعد همش بزنید. 🥡شکر یک و نیم فنجان 🥄شکر قهوه ای سه چهارم فنجان یا اگر در دسترس نبود شکر سفید (به ازای هر ۱۵۰ گرم شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم شکر سفید بریزید چون شیرینی شکر سفید بیشتره) 🥄عصاره وانیل ۱ ق غ یا پودر وانیل نوک ق چ 🧂نمک ۱ ق چ 🥚تخم مرغ ۳ عدد 🥡آرد سفید یک و یک چهارم فنجان 🍫پودر کاکائو یک سوم فنجان 🍪چیپس شکلات نصف پیمانه 🌡پخت در دمای: ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت ⏰به مدت: ۳۵-۴۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه آرد ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱ لیوان شیر ۱ لیتر نشاسته ۲ قاشق غذا خوری وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری کره ۵۰ گرم بیسکویت ۱-۲ بسته کاکائو ۳ قاشق غذا خوری خامه‏ ۱۵۰ گرم طرز تهیه📝 تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید .شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنیدسپس آرد را الک کرده به شیر اضافه کنیدو مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید. این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شودو در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید. خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید. دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ماند . ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید را می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روی آن را تزئین می کنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلاقیت🍭 ببین و ایده بگیر و بساز😍 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸تقدیم به ڪسانے ڪه 🍃با همه گرفتاریها 🌸حال شون خوبه 🍃پر از انرژے مثبتند 🌸غم هاشونو تبادل نمی‌ڪنند 🍃ولے تا دلتون بخواد 🌸لبخند هدیه مے ڪنند 🍃دور و برتون پر از شادی 🌸 براتون آرزوے سلامتے و سربلندے دارم روزتون زیبا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️چیا می خوایم: قارچ : ۲۰۰ گرم آرد: ۱/۲ پ آب: حدودا ۱/۴ پ ، تا زمانیکه به غلظت مناسب برسیم بکینگ پودر : ۱ ق چ ♦️ادویه ها : نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر آویشن و پودر سیر : از هر کدوم ۱ ق چ ♦️با این روش می تونین، فیله مرغ و ماهی، میگو و بقیه سبزیجات رو هم به همین راحتی سوخاری کنید 👌🏽😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کتلت سبزیجات🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
‌✅معجون درمان پوکی استخوان و ساییدگی مفاصل 🔻ارده 1ق غ 🔻عسل 1ق غ 🔻شیره خرما 2ق غ 🔻مغز بادام 14 عدد 🔻آب خنک 1 لیوان 🔻پودرهسته سنجد 1ق غ ♨️5دقیقه میکس،㊵روز بجای صبحانه خورده شود، 10روز قطع، سپس یک دوره ㊵روزه مصرف شود.
‌✅معجون درمان پوکی استخوان و ساییدگی مفاصل 🔻ارده 1ق غ 🔻عسل 1ق غ 🔻شیره خرما 2ق غ 🔻مغز بادام 14 عدد 🔻آب خنک 1 لیوان 🔻پودرهسته سنجد 1ق غ ♨️5دقیقه میکس،㊵روز بجای صبحانه خورده شود، 10روز قطع، سپس یک دوره ㊵روزه مصرف شود.
ابتدا به فیله مرغ مقداری پودر سیر+نمک+فلفل+کمی پودر زنجبیل+پودر پیاز(به دلخواه)+کمی ادویه کاری افزوده و نصف لیوان آب بیفزایید و خوب فیله ها را به مواد أغشته کنید و حداقل 3ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند. در کاسه ای حجم زیادی آرد سفید سه صفر بریزید و کمی نمک و پودر سیر و قرص عصاره مرغ(به دلخواه)اضافه و مخلوط کنید. فیله ها را دانه دانه از مواد در آورده ابتدا در آرد بغلتانید و بلافاصله در آب یخ بیندازید و با کفگیر دو لب از آب در آورده و دوباره در آرد بغلتانید. این عمل را دوبار تکرار کنید. مواظب باشید به هیچ عنوان نباید دستتون خیس بشه وگرنه آرد گوله و خراب میشه. سپس بعد از مراحل بالا فیله را با حجم زیادی آرد در دست دورانی مالش دهید تا مخلوط آب و آرد به صورت پولک در بیاید. و بلافاصله در روغن داغ شناور برای 4 دقیقه سرخ کنید. بیشتر از دوبار در آب و ارد نزنید و طولانی تر از 5 وقیقه هم در روغن سرخ نکنید تا کاملا ترد بشه وگرنه ممکنه سفت بشه لایه دور فیله ها روغن کاملا داغ و حرارت ملایم باشه تا فیله مغزپخت بشه حرارت متوسط و روغن کاملا داغ باشه. 🌟
هنگام آسایش خدا را بشناس تا در هنگام سختی تو را بشناسد