#كالجووش
#کشک
سیر داغ
نعنا داغ
پیاز داغ
نان ترجیها محلی
گردو
کشک خووب و مطمعن تهیه کنید
و میریزیم توی یه قابلمه و یک لیوان اب اصافه میکنیم بهش هم میزنیم
غلظت کشکش بستگی به خودتوون داره
میزاریم روی حرارت و هم میزتیم تا ریز ریز بجوشه
در همون حین یه کوچولو پیاز داغ مون رو که زردچوبه هم قاطیش داره و طلایی و با خاصیت
بهش اضافه میکنیم
کمی سیر داغ و نعنا داغ
و گردوی خورد شده
دوباره یه کوچولو ریز میجوشه
زیر حرارت رو کم میکنیم
به یه غلظتی که رسید خاموش میکنیم
خیلی هم زمان نمیخاد
ده دقیقه هه اماده میشه
بعد میریزیم توی کاسه و 😃😃
یه کم نون محلی تیلیت میکنیم توووش و با بقبه نعنا و سیر و پیاز داغ و گردو تزیین میکنیم و میزنیم به بدن
#بادمجان_شکم_پر🍆🍆🍆
ابتدا بادمجان های قلمی باسایز متوسط رو پوست میکنیم. و در روغن فراوان همه طرفش رو سرخ میکنیم.
بعد از روغن خارج میکنیم و شکم شون رو یه برش میدیم تا جایی که زیر بادمجون پاره نشه.
من برای داخلش از مواد #ماکارونی با کمی فلفل دلمه درست کردم. داخلشون رو ازمواد پر میکنیم. داخل تابه میچینیم که روی هم نباشن. بعد سس درست میکنیم و اطرافشون میریزیم و میذاریم بپزه. برای سس هم کمی رب گوجه و نوک قاشق رب انار. یک قاشق شکر. نمک. فلفل سیاه و زردچوبه و یک.لیوان آب جوش رو باهم مخلوط میکنیم و از کنار بادمجونا میریزیم. درشو میبندیم نیم ساعت کافیه برای پختشون. و غلیظ شدن سس.
.
90.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_زعفرانی
🍔 #آشپز_باشی 🍔
آموزش بهترین شیرینی ها؛ کیک ؛دسر؛غذاهای ایرانی و خارجی همراه با نوشیدنی ها و دمنوشها و هر آنچه یک آشپز ماهر لازم دارد
#نان_زعفرانی
یه نون عالی با بافتی نرم که برای میان وعده فوق العاده است ، اگر چه که حتی برای صبحانه هم بی نظیره 😊☺️
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ولرم ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
شکر ۴۰ گرم (حدود ۲ ق غ)
کره ۵۰ گرم
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
آرد نان فانتزی یا آرد سفید حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (حدود ۲ تا ۲.۵ لیوان)
زعفران غلیظ ۱ ق غ
گلاب ۱ ق غ (به دل خواه)
زنجبیل ۱ ق م (به دل خواه)
۱ ق م شکر رو داخل شیر ولرم ریختم و ترکیب کردم ، پودر خمیر مایه رو هم ریختم و در ظرف رو گذاشتم ، ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد .
توی ظرف بزرگتر تخم مرغ رو کمی زدم از لختگی در بیاد ، مابقی شکر ، کره نرم که به دمای محیط رسیده ، گلاب ، زعفران ، زنجبیل ، خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم . آرد الک شده رو کم کم و به تدریج اضافه کردم . میزان آرد تقریبی هست با احتیاط بریزید ،آرد زیادی لطافت خمیر رو می گیره . خمیر رو یا با دست ده دقیقه ورز بدید یا از دستگاه خمیرزن کمک بگیرید.
روی خمیر رو پوشوندم محیط نسبتا گرم یک تا یک و نیم ساعت ، تا زمانی که حجم خمیر بیشتر بشه ، استراحت داشته باشه . بعد از استراحت پف خمیر رو گرفتم و یک دقیقه ورز دادم .
من خمیر رو به ۸ قسمت و هر کدوم ۷۵ تا ۸۰ گرمی جدا کردم و چونه کردم . نحوه شکل دهی دل به خواهی هست . منهر چونه رو توی سینی با وردنه کمی پهن کردم و ۶ برش ایجاد کردم و هر دو برش رو به هم نزدیک کردم و گلبرگ درست کردم .
روش رو پوشوندم ۲۰ تا ۲۵ دقیقه استراحت داشته باشه ،برای رومال ،یه زرده تخم مرغ ، زعفران و ۱ ق م خامه (ماست یا شیر) رو با هم ترکیب کردم و رومال زدم . وسط نون ها هم سیاه دانه ریختم .
در فر از پیش گرم شده قرار دادم .
برای فر برقی دمای ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ، المنت پایین روشن ، حدود ۲۵ دقیقه .
برای فر گازی دمای ۱۹۰ درجه ، طبقه وسط ، حدود ۲۵ دقیقه .
ظرف حاوی آب هم بابت ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون ها قرار دهید .
بعد از پخت همون طور که گرم هست میشه شهد یا عسل رقیق شده با آب زد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
#نگهداری_سبزیجات برای زمان طولانی
🌟
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی سه سوته نمیخوای درست کنی؟!
تارت سیب و دارچین اونم با دو قلم😋
یه بسته خمیر هزارلای شیرین
چند ق شکر و یکم دارچین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تارت بادمجان
برای خمیر:
100 گرم کره
3 ق غ ماست
1 تخم مرغ
نصف ق چ بکینگ پودر
نصف ق چ نمک
2 پیمانه آرد
برای فیلینگ :
4-5 بادنجان کبابی
نمک و فلفل سیاه
100-200 میلی لیتر خامه صبحانه
1 ق غ کره
1 پیمانه پنیر کاشار، پارمسان یا پیتزا رنده شده
این خمیر چون شبیه تارت بود اسمشو تارت گذاشتم.
همه مواد خمیر رو ورز بدین و داخل قالب های دلخواه که چرب کردین بزارین و با چنگال سوراخ کرده و در فر گرم شده 170 درجه، حدود 40 دقیقه بپزین.خوب سرخ شن تا داخلشون خمیر نمونه.بادنجان های کبابی رو با کره تفت بدین،نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنین و از روی حرارت بردارین و بعد ازینکه کمی از داغی افتاد،خامه و پنیر رو اضافه کنین و مخلوط کنین روی تارتهای پخته ریخته و روش پنیر کاشار رنده شده بریزین و گوجه گیلاسی بزارین وداخل فر تا روشون برشته بشه بذارید.
🌱هرچی از دستت بر می آید
🌹برای یاری دیگران انجام بده
🌱مابقی رو بسپار
🌹به خدا و زمان
🌱فراموش نکن
🌹انسانهایی که
🌱قلبشون زیباست
🌹و کسانی که توکل بر خدا دارند
🌱همیشه برندهاند
🌹سلام صبح بخیر
ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاکو برگر😍😋
مواد لازم:
نون همبرگر🍔
کره🧈
گوشت چرخ کرده 🥩
رب گوجه فرنگی 🥫
نمک،فلفل و پاپریکا 🌶🧂
کاهو🥬
پنیر چدار ذوب شده🧀
برای سس:
سس مایونز
سس کچاپ
سس خردل
کمی سرکه
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•سالاد پاستا به سبک سزار🥗•
مواد مورد نیاز:
-سینه مرغ ( ۲۵۰ گرم )
-نمک
-پودر سیر
-فلفل
-پودر پاپریکا
-کاهو ( ۲ عدد )
-پاستا پخته شده ( ۲۰۰ گرم )
-گوجه گیلاسی
-ماست ( ۳ ق غ )
-سُس مایونز کم چرب ( ۲ ق غ )
-عسل ( ۱ ق غ )
-سُس خردل ( ۱ ق غ )
-روغن زیتون ( ۱ ق غ )
-سرکه یا آب لیمو ( ۲ ق غ )
-سیر ( ۱ حبه )
-پنیر پارمزان رنده شده ( ۳ ق غ )
-نمک و فلفل