eitaa logo
ایده های بانوان
9هزار دنبال‌کننده
32.1هزار عکس
32.7هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 نکته: میتونید به جای آب انار از آب یا مخلوط آب و آب انار یا از اسانس و رنگ خوراکی یا هر میوه ای استفاده کنید. مواد لازم:👇 نشاسته گل 1/2لیوان آب انار 1لیوان پودر ژله انار 1بسته شکر1لیوان پودرژلاتین1ق م آب 3ق غ گلاب 3یا 4 ق غ من از ظرف 16در20 استفاده کردم. دستور تهیه👇 کف ظرف کمی آب بپاشید و روش نایلون قرار بدید روی نایلون رو با روغن مایع چرب کنید. پودر ژلاتین رو روی آب بپاشید و روی بخار کتری بزارید تا دونه های ژلاتین حل بشه. نشاسته رو با آب انار مخلوط کنید و از صافی رد کنید بعد پودر ژله انار و شکر رو بهش اضافه کنید. روی حرارت کم بزارید مدام هم بزنید تا کمی غلیظ بشه. بعد ژلاتین و گلاب رو اضافه کنید. به هم زدن ادامه بدید تا به غلظت مناسب برسه. حتما حرارت کم باشه تا خامی نشاسته گرفته بشه. بلافاصله توظرف بریزید و حداقل 8 ساعت در یخچال بزارید. تا خودش رو بگیره و سفت بشه. بعد با چاقو یا کاتربه سایز دلخواه برش بدید و بعد در پودر نارگیل بغلتونید .
☃ 🍦 🍭 یکی از ساده‌ترین روش‌های تزیین پشمک یلدا، تزیین آن به شکل بستنی قیفی است. برای این‌کار شما به پشمک رنگی و قیف‌های نانی یا کاغذی نیاز دارید. کافی است. پشمک‌ها را به اندازه لقمه‌های کوچک برداشته و در دست گلوله کنید و بعد آن‌ها را روی قیف‌ها قرار دهید. این یک تزیین بسیار شیک و مدرن است و جلوه‌ای خاص به میز یلدای شما می‌بخشد.☺️👌
👈 برای جلوگیری از بسته شدن راه آب ظرفشویی روغن اضافه ماهی تابه و یا هر ظرف چرب را مستقیما داخل سطل زباله بریزید.و باقی مانده روغن را با دستمال آشپزخانه کاملا تمیز نمایید. با این روش هم مایع ظرفشویی کمتری مصرف میشود و هم از تجمع ذرات چربی در راه آب ظرفشویی جلوگیری میشود
برای اینکه سطل زباله همیشه کف سطل مقداری نمک و جوش شیرین بریزید بعد نایلون بکشید اینجوری هم بو نمیگیره هم اگه کف سطل مقداری آب زباله جمع بشه جذب نمکا میشه و شستن سطل خیلی آسونه 👌🙂
⚪️✨♥️🍃 🕊✨یک دل آرام ⚪️✨یک شادی بی پایان 🕊✨یک نور ازجنس امید ⚪️✨یک لب خندون ⚪️✨و هزار آرزوی زیبا 🕊✨ازخداوند برایتان خواهانم ⚪️✨ظهر تون بخیر یاران جاااان♥️🍃 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اگه زودپز در دسترس تون نیست یا خیلی بزرگه میتونید بعد اینکه آب‌ رو داخل خورشت ریختید در قابلمه رو با فویل حسابی کیپ کنید قابلمه مثل زودپز عمل میکنه و خورشت رو جا افتاده و خوشمزه میکنه 😋🥘
ایده زیبای تزیین توت فرنگی با اکلیل خواراکی توت فرنگی رو با شربت غلیظ شکر پوشش بدید و روش اکلیل خوراکی بریزید 🍓😋 درست کردن 👇 1/4 فنجان شکر رو با 1/2قاشق چایخوری رنگ غذا مخلوط کرده و در فر 180 درجه به مدت 10 دقیقه قرار دهید 😍👏
💚 🌱نگاهِ‌مهربانت‌خانه‌ی‌این‌قلبِ‌بیتاب‌است... 🌱پناهم‌گرنمی‌داد‌ی‌دلـم‌بی‌آشیان‌مۍشد.. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢ايده دیزاین و سرو سالاد میوه یه ایده جذاب و خوشمزه برای شب یلدا☺️ اناناس رو دونيم كنيد و با قاشق اونو خالى كنيد بعد توى پوست اناناس سالاد ميوه رو سرو كنيد 🍉
تزئین ژله داخل قالب دونه انار بریز.ژله آلورا روش بریز بزار یخچال نیم بند بشه.روش ژله بستنی بریز بعد از نیم بند شدن ژله انار بریز
❤️🧡 💙💜 تزیین سالاد شیک و مجلسی 🥒🍅 🙃
❤️🧡 💙💜 ایده زیبا و خلاقانه برای تزیین خیار و زیبا شدن سفره 🥒😚 🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمبوسه رو داشته باش به کارت میاد 😍 موادی که لازم داری تا برای ۵ ، ۶ نفر سمبوسه درست کنی: ۲ عدد سیب زمینی ۱ عدد پیاز متوسط پیازچه ۵۰ گرم جعفری تازه ۵۰ گرم سوسیس در صورت تمایل ۲ عدد بزرگ ادویه ها : زردچوبه ، پودر سیر ، فلفل قرمز
✅مواد لازم: پودر ژله از هر رنگ یک بسته ژله آلورا دو بسته خامه صبحانه ۲۰۰ گرم 👩🏻‍🍳طرز تهیه👩🏻‍🍳 هر بسته ژله رو با یک لیوان آبجوش مخلوط کنید و روی بخار کتری قرار بدید تا شفاف بشه بعد هر کدوم رو توی قالب طرح ساده بریزید و شش ساعت تو یخچال بذارید ژله آلورا رو با دو لیوان آبجوش مخلوط کنید وقتی شفاف شد کنار بذارید تا هم دمای محیط بشه خامه رو تو کاسه ای بریزید و با همزن دستی یکم هم بزنید تا باز و یکدست بشه نکته مهم اینه مه خامه و ژله آلورا حتما هر دو هم دما باشن بعد با هم مخلوط کنید حالا ژله های رنگی آماده رو از یخچال بیرون بیارید و با چاقوی تیز به شکل مربع برش بدید بعد از قالب خارج کنید و ژله های رنگی برش خرده رو با دست مرطوب باهم قاطی کنید قالب رو چرب کنید و ژله های رنگی رو داخلش بریزید بعد از مخلوط خامه روشون بریزید تا قالب پر بشه به مدت شش تا هشت ساعت یا یک شب تو یخچال بذارید تا آماده سرو بشه 🔴به جای خامه میتونید از شیر یا بستنی هم استفاده کنید فقط یادتون باشه که حتما دمای شیر یا بستنی هم دمای ژله آلورا باشه .
رفع سفیدی مو یک مشت از برگ کاری را با 3 قاشق غذا خوری روغن نارگیل برای 15 دقیقه بجوشانید. پس از آنکه محلول خنک شد، آن را به سر زده و برای 45 دقیقه نگه دارید. 🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو مدل دیزاین حلوا اونم به راحت ترین روش🤩 1️⃣مدل اول : فقط به نون میکادو نیاز داریم 🤌🏻نکات مهمی که هیچ جا نمیبینیش: ❌️به نون چند پاف آب اسپری کن ✅️اینجوری نون میکادو هنگام رول ترک نمیخوره حلوا رو بذار روی نون و آروم رولش کن ❌️بره داخل فریزر تا یکم خودشو بگیره بعد برش بده ✅️اینجوری برشات قشنگ تر میشه😍 2️⃣مدل دوم : حلواتو گرد کن و با قاشق شکل بده . . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•نوشیدنی پاستیلا🤩• هم خوشگله، هم خوشرنگه، هم خوشمزه 😍 . . . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنجت از شب قبل اضافه اومده؟و نمیدونی چیکارش کنی🤔 این کوکوی خوشمزه و کار راه انداز و راحت و درستش کن😎👇🏻 برنج پخته شده یک لیوان،سیب زمینی دو عدد،تخم مرغ دو عدد،آرد سوخاری دو قاشق س،ارد نخودچی یک قاشق غ،جعفری یک مشت،نمک فلفل زردچوبه آویشن . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🙏 دلگرمی يک دوست چنان معجزه می کند گویی خـدا🙏 در زمين كنار توست جاویدان باد سايه ی دوستانی که در شادی و غمهایت شریکند. 🌹تقدیم به شما دوستان خوبم 🌹لحظه هاتون شاد و زیبا🌹 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک سوخاری😍😋 مواد لازم : سینه مرغ ۱ عدد نان تست ۱ بسته آب نصف لیوان آرد ۱/۳ لیوان رب ۱ ق غ سیر ۲ حبه فلفل سیاه پولبیبر نمک .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سوپ واقعا خوشمزست و یه حالت لطیف داره و‌ برای عزیزانی که به هر دلیلی باید سوپ رقیقِ بدون نیاز به جویدن؛میل کنن عالیه😍🤌🏻 . . . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این عصر زیبا🌺🍃 یک دنیاعاقبت بخیری🌺🍃 یک دنیاسعادت🌺🍃 یک دنیابرکت الهی🌺🍃 یک دنیاخوشبختی🌺🍃 یک دنیا مهربانی🌺🍃 از یکتای مهربان خواهانم🌺 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوجه فرنگی 6 کیلو کرفس یک دسته هویج یک کیلو سیر و فلفل تند هرکدام 200 گرم (اگرمیانه خوبی بافلفل نداریدمیتونیدکمتربریزید) گل کلم 2 عدد متوسط سرکه و نمک ( به ازای هرکیلو گوجه یک ق غ نمک و یک لیوان سرکه) طرز تهیه از شب قبل مواد رو نگینی خرد کنید و بشورید و بذارید کامل خشک بشن. گوجه هارو پوست بکنید و در غذاساز پوره کنید. گوجه هارو داخل قابلمه بریزید و یک ربع بجوشونید، در حال جوش سرکه رو هم اضافه کنید بعد از حدود یک ربع خاموش کنید و نمک وبقیه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید . کمی خنک شد داخل ظروف ترجیحا شیشه ای بریزید و یک روز در فضای آشپزخانه بذارید بمونه و بعد داخل یخچال نگهداری کنید. حدود ده روز بعد آماده مصرفه. بهتره از قاشق استیل استفاده نکنید برای هم زدن و برداشتن ترشی چون رنگ ترشی رو خراب میکنه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنت شکلاتی خونگی😍😋 مواد لازم : شیر ۳ لیوان شکر ۱ لیوان پودر کاکائو ۲ ق غ نشاسته ذرت ۱/۲ لیوان خامه صبحانه ۱۰۰ گرم شکلات ۸۰ گرم .
مواد لازم: بستنی وانيلی : نيم لیتر شکلات تخته‌ای: 50 گرم موز: 1 عدد آب پرتقال: 1/3 ليوان پودر ژلاتین: 1 ق غ مغز گردو: به‌ مقدار لازم بيسکوئيت پتی بور: 18 عدد طرز تهیه: ابتدا آب پرتقال و ژلاتین رو داخل ظرفی ريخته، بنماری می‌کنیم. بستنی وانيلی رو از فریزر خارج می‌کنیم تا کمی شل شود. شکلات تخته‌ای و مغز گردو رو به صورت‌ نگینی خرد می‌کنیم. يک عدد موز رو از وسط نصف و برش های يکسان می‌دهیم. حالا همه ی مواد رو با هم مخلوط می‌کنیم. دقت‌ کنين که‌ حتمآ ژلاتین کاملا خنک بشه وقتی به‌ مواد اضافه می‌شه. یک رديف بيسکوئيت پتی بور کف قالب مورد نظرتون بچینین و بعد مواد بستنی رو روش بریزین و سطحش رو صاف کنید حالا يک رديف ديگه بيسکوئيت روی بستنی ها بچینین و قالب رو به‌ مدت‌ 8 ساعت‌ داخل فریزز قرار بدین تا کاملا ببنده و بعد با چاقوی تیز برش بدين. نکته‌: پودر ژلاتین باعث میشه بستنی ما دیرتر آب شه.