هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
از دیدن کلیپ تکراری خسته شدی؟‼️😂
#کنسرت_سرنا_و_پریسا_افتتاح_شد😂
لامصب اسیدهم انقدر سم نیست😢👇👇
از دستش بدی یه عمر پشیمون میشی🤬🤪
https://eitaa.com/joinchat/3990028751C6696003c81
با این کانال هیچوقت پیر نمیشی😂😅
#بهترین کانال طنز ایتا 🤣💦
هدایت شده از تبلیغات عجایب
یکی بیاد از این گردنبندا با هم ست کنیم:)🔗🤍
منبع اک/سسوری ست کا/پل و رفیقونه:
🕊https://eitaa.com/joinchat/3615621366C2a6560f106
اک/سسوری ست ماه و خورشید:)) 🌙
- مخصوص کا/پل های کیوت؛ 💕
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط با ۵۰ هزار تومان لباس پاییزه بخر😳😍
اینجااااااااا👇
پـــــــــافر ۵۰۰ تومن نخر! ۲۳۰ تومنه✅
زیـرسارافونی ۲۰۰ تومن نخر!۵۰ تومنه✅
زیرشلوار مدرسه ۱۰۰ تومن نخر! ۵۰ تومنه✅
برای دیدن باقی اجناس وقیمتها ازینجا واردشوید🙃👇
http://eitaa.com/joinchat/3589341187Cf8a07484c4
فروشمونم هم #حضوری هم #مجازیه پس با خیال راحت خرید کنید🥰
هدایت شده از تبلیغات عجایب
یه جاری دارم فقط با لباسای بچه هاش حرصم میده!😶😂
ینی امکان نداره یچیز واسه بچه هام بخرم این بشر نزنه تو ذوقمو و نگه خاااااک تو سرت میدادی من همینو با نصف قیمت برات میگرفتمش!
اولا فکر میکردم از حسادته این کاراش🤨 اما بعدا فهمیدم...
بدبخت دروغم نمیگفته هاااا😶 لو داده خریداش همیشه ازینجاس😳😍👇
http://eitaa.com/joinchat/3589341187Cf8a07484c4
#املت_هندی
🔷مواد لازم
🔹پیاز کوچک (ریز خرد شود) :یک عدد
🔹فلفل سبز تند (خرد شود) :2 عدد
🔹برگ گشنیز تازه :20 گرم
🔹تخم مرغ :4 عدد
🔹نمک :یک قاشق چایخوری
🔹روغن سرخ کردنی :2 قاشق سوپخوری
🔹پودر فلفل سیاه :به مقدار لازم
♨️طرز تهیه املت هندی
پیاز، فلفل و گشنیز خرد شده را در کاسه بلوری متوسطی بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
کاسه بلوری دیگری آماده کنید و تخم مرغ ها را پس از شکستن در آن، خوب هم بزنید.
مخلوط پیازی را به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید
این مخلوط را با اضافه کردن نمک و کمی فلفل سیاهمزه دار کرده و خوب هم بزنید.
در تابه بزرگی یک قاشق سوپ خوری روغن بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید تا خوب داغ شود. سپس مایه املت را به یکباره در روغن داغ شده بریزید و در ظرف را بگذارید تا تخم مرغ به اصطلاح خودش را بگیرد.
پس از اینکه قسمت زیرین املت طلایی رنگ شد، با استفاده از کفگیر آن را برگردانید تا روی دیگر آن نیز سرخ شود.
#نکته
پس از برگرداندن املت، با استفاده از کفگیر تخت یا ته قاشق روی املت فشار وارد کنید تا اگر در قسمت هایی از آن، تخم مرغ هنوز سفت نشده است، با فشار بیرون زده و سرخ شود.
🌟
خیلیا سوال داشتین ک چطوری رنگ لبوها انقد قشنگه و عایا چیزی بهش اضافه میکنن یا نه ؟! باید بگم ک در پخت لبو برای اینکه رنگ واقعی و زیبای خودش رو پس بده یه سری نکات ریزی وجود داره ک براتون اینجا ذکر میکنم .. امیدوارم استفاده کنین و برای خانوادتون بپزین و عکسای خوشگل و خوشرنگشو برام بفرستین😉
اول از همه اینکه موقع خرید ؛ هر چغندری رو نباید بردارین .. فقط اونایی ک کاملا تیره هستن و اگر تهش رو نگاه کنین رگه های سفیدی نداشته باشن . ریز و درشتشون مهم نیست .
دوم اینکه موقع شستشو ب هیچ وجه پوستشونو جدا نمیکنین .. حلقه نمیکنین . همونطور درسته فقط تهشو با کارد یکم جدا میکنین و با اسکاج تمیز پوستشو تمیز میکنین و درسته داخل قابلمه میذارین . حتی اگه درشتن " .
.
داخل قابلمه ی مناسب میریزنشون و تا جایی ک روی همشون پوشیده شه آب میریزین و میذارین بجوش بیاد .. تا یکی دوساعت اول شعله متوسط باشه و در ظرفو یکم کج بذارین ک سر نره . من همیشه آخر شب میذارم و دم صبح حاضره . یکی دوساعتم مونده ب آخر پخت با یه کارد اون درشتا رو همونطور ک سرجاشون داخل قابلمه هستن ۴ قاچ میکنین و نصف لیوان شکر روی همش میپاشین . در قابلمه رو میذارین و خود قابلمه رو میچرخونین تا شکرا حل بشه و ب خوردهمه ی چغندرا بره . شعله از اواسط پخت باید کاملا ملایم باشه ک نسوزن و مغز پخت بشن . من دو سه قاشق سرکه هم میزنم . عالی میشه طعمش . غلظت آبش بستگی ب سلیقه ی شما داره . من طوری تنظیم میکنم ک بتونم یکم از آب لبو رو فریز کنم برای رنگ دهی غذا ها و دسرها و تزئیناتم .
تازه الان رنگ لبوهای من خیلی بنفش تر و زیباتره ولی در عکس مشخص نشد.
🌟
هدایت شده از تبلیغات عجایب
😝🤣غش کردن مادرشوهر با دیدن عروسش😂😂
کاری که آرایشگرش کرد باعث تعجب همه شد🤗😱
داماد رو نگو که ..... بیا بیین🤪👇
https://eitaa.com/joinchat/3903062178Cd5eb2df123
شیطنت ها و شگردهای آرایشگری و #زیبایی ☝️😍
🚨یکم زیادی #خوشگله #بهشت_دختراس😋👆
از دست ندی😘☝️🌴🌲💐🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس مایونز خونگی
مواد لازم
یک دونه تخم مرغ
دو قاشق سرکه سفید
یک قاشق چایخوری نمک
سس خردل ی قاشق غذاخوری سر خالی
که زدنش کاملا اختیاری من دوست داشتم
میدونید پایه سس مایونز روغن مایع هست پس روغن مایع معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی میتونید روغن بادوم زمینی يا روغن زیتون بدون بو استفاده کنید سس سالم تری خواهید داشت .
مواد تون داخل ظرف مد نظرتون بریزید بعد با گوشت کوب برقی يا هم زن به ارامی بزارید ثابت هم بخوره یعنی هی تکون ندید مخصوصا ده ثانیه اول چون ممکنه ببره یا شل بشه
ی نکته چون مواد نگهدارنده نداره بهتر ظرف دو الی ۳ روز مصرف بشه و داخل یخچال نگهداری بشه
#سس
#سس_مایونز_خونگی
🌟
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باسلوق_بازاری😍😋
پودر ژلاتین...۲قاشق غذاخوری
اب (برای حل کردن ژلاتین)...۱/۳ پیمانه
نشاسته...۱پیمانه
اب(برای حل کردن نشاسته)......۱پیمانه
شکر.....۱ پیمانه و نیم تا ۲ پیمانه
اب(برای حل کردن شکر)...۲پیمانه
گلاب...۱/۲ پیمانه
گلوکز...۴قاشق غذاخوری
وانیل...نوک چاقو
روغن...۱/۴ پیمانه
پودر نارگیل،گردو
ابتدا اب با ژلاتین مخلوط کنید.کنار بزارید .نشاسته با یک پیمانه اب مخلوط کنید.هم بزنیدتا تمام ذرات نشاسته حل بشه.(حتما نشاسته تازه باشه اب با شکر مخلوط کنید.روی حرارت بزارید تا شکر اب بشه.بعد نشاسته حل شده از صافی رد کنید به شکر اضافه کنید.(پخت باسلوق حدود ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم زمان می بره.در حین پخت حتما باید هم بخورد)وقتی نشاسته غلیظ شد،ژلاتین اضافه کنید.مدام هم بزنید بعد گلوکز اضافه کنید.تا کامل غلیظ بشه.یه ربع آخر پخت گلاب ،وانیل و روغن اضافه کنید.اینقدر روی حرارت بماند تا سفت بشه و از ظرف جدا بشه.داخل یه ظرف نارگیل بریزد با هر وسیله ای که دارید. حفره ایجاد کنید.یه تکه گردو بزارید،بعد باسلوق از حرارت افتاده روش بریزد.مجدد نارگیل بریزد.باسلوق ها ۲ ساعت در یخچال بماند
#باسلوق_بازاری
🌟
هدایت شده از 👇🏻 تبلیغات گسترده ونوس 👇🏻
میخوای بدونی چطوری معدل 20 شدم؟!))🤗❤️
4 روشی که باهاش معدلت 20 میشه🤩👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/3253403929C253d7e09ad
با این تکنیک دیگه درسارو یادت نمیره😳🔥👆
آموزش اصولی برنامه ریزی برای درسات😍
💥روتین و پلنر برای کسب بهترین نتایج در امتحانات و #کنکور👇
https://eitaa.com/joinchat/3253403929C253d7e09ad
❌ظرفیت محدود❌