فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنچ تست با مغز نوتلا😍😋
مواد لازم:
نان تست🍞 ۱۰ عدد
نوتلا 🍫۳ ق غ خ
تخم مرغ🥚 ۲ عدد
شیر🥛 ۶۰ میلی لیتر
وانیل🌸 ۱ ق چ خ
مخلوط شکر و دارچین🍚🪵 به دلخواه
نون هارو دورگیری میکنیم ۱ قاشق پر نوتلا میزاریم و نون بعدی رو میزاریم روش و به شکل دلخواه مربع،مستطیل مثلث برش میزنیم
تخم مرغ و شیر و وانیل رو ترکیب میکنیم نون هاو دلخلش میغلتونیم یم دور و داخل کره دو طزفش رو سرخ میکنیم و با توت فرنگی میل میکنیم
#فرنچ_تست_با_مغز_نوتلا
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دسرهندی🍨•
بسیار خوشمزه و مقوی که با ورمیشل درست میشه😋🤌🏼
~❤️مواد لازم :
کره سه ق غ
ورمیشل یک لیوان و ربع
شیرمایع چهار لیوان
خامه یک پاکت
شکر نصف لیوان
زعفران مقداری
وانیل (اختیاری )مقدا ی
مغز گردو و بادام( بهتره که بو بدین)
مغز پسته
#دسر_هندی
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله میان تهی شیک ومجلسی😍
استقبال بشه پست بعدی ژله رولی بصورت ویدئو میزارم به جای ژله رولی از میوه های دلخواه استفاده کنید
یک بسته به رنگ دلخواه رو با یک ونیم لیوان در ابجوش حل کرده روی بخار کتری بزارید تا ژله شفاف بشه (بن ماری) من از ژله بلوبری استفاده کردم
داخل لیوان به اندازه یک الی دو سانت سانت از ژله رو بریزید وبزارید یخچال تا ببنده البته بستگی به فضای لیوان داره
ژله رولی رو برش بزنید اگر میخواید به شکل گل رز باشه یک طرفشو دالبری برش بزنید ورول کنید
ژله داخل لیوان رو از یخچال بیرون میاریم وژله رولی وسطش،میزاریم برای فیکس شدنش کمی ژله میریزیم ودوباره میزاریم یخچال من این قسمت از ژله الورا استفاده کرده البته یک قاشق رنگ ژله طالبي بهش زدم تا تغییر رنگ بده
لبه های لیوان.رو تمیز کرده وژله ای که میخوایم رو قرار بگیره به اندازه یک سانت میریزیم وسلفون میکشیم و وارونه میزاریم یخچال ژله که سفت شد به ارومی سلفون.رو جدا کرده
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی از ماها زمان جشن تولد یا دورهمی ژله درست میکنیم چ بهتر از اینکه بتونیم یک ایده جدید بدیم تا میزمون قشنگتر بشه🌈🥰
من این ژله رو تو قالب پاپسیکل درست کردم به نظرم خیلی شیک ومجلسی شده😍🥺
روند تهیه این ژله ب این صورت که من چند رنگ ژله درست کردم وقتی که ژله ها بست اونارو خرد کردم
یک ژله ماتم درست کردم(ژله آلورا یک لیوان آب جوش ویک لیوان شیر)
کمی از ژله مات داخل قالب ریختم بعد ژله های خرد شده ریختم گذاشتم یخچال یکم که نیم بند شد دوباره همین تکرار کردم تا قالب پر بشه و گذاشتم یخچال تا کاملا بست.
چون قالبم سیلیکونی بود نیازی نبود تو اب جوش بزارم یا چربش کنم راحت از قالب جدا شد😍
شما اگه تو قالب معمولی درست کردین میتونین داخل اب گرم بزارید تا راحت جدا شه😉
نکته؛موقع ریختن ژله مات دقت کنید کاملا خنک شده باشه چون اگه گرم باشه ژله ها اب میشه ورنگاشون باهم قاطی میشه بعد ژله تون دیگ خوشگل نمیشه☺️
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واسه وقتایی که وقت نداری، حرف نداره🤩🤩
▫️مواد مورد نیاز:سه عدد تخم مرغ
نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و پاپریکا نصف قاشق چایخوری ،۵ قاشق غذاخوری ماست،یک قاشق چایخوری بکینگ پودر ،۴ قاشق غذاخوری آرد سفید
یک پیمانه ژامبون خرد شده یا سوسیس خرد شده ،یک پیمانه فلفل دلمه نگینی شده ،یک پیمانه پیازچه خرد شده
▫️به جای ژامبون،مرغ آبپز و ریش ریش شده هم میشه
#کوکو_ژامبون
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوئان مزهسی
این مزه جایگزین سالاده و کنار غذا عالی میشه
مواد لازم:
📌چیا میخوایم:
پیاز : ۱ دونه متوسط
فلفل دلمه ای رنگی : کلا نصف یک فلفل کافیه
جعفری خورد شده: ۳ ق غ
زیتون: ۲ ق غ
سماق: ۱ غ غ
رب انار: ۳ ق غ
روغن زیتون: نصف استکان (دست دل بازانه)
نمک
#سوئان_مزه_سی
#پیاز_طعم_دار
🌟
#پیام_سلامتی
در ماـہ رمضان از مصرف
میوه ها ۞⇝
و سبزی هاے ترش ۞⇝
پرهیز ڪنید،
زیرا این مواد غذایے سبب ڪاهش ترشح بزاق و خشڪے دهان ۞
مے شوند...
🦋🦋
🌼الــــهــــے "
💫در واپسین شبهاے ماہ مبارڪ رمضان 🌙
🌼جویبار محبتت را همیشه
💫بر روح و جانمان جارے ڪن
🌼و نور ایمانت را بر قلبمان بتابان
💫و بخششت را چون ڪوهے محڪم
🌼تــڪــیــہ گـــاهــمــان ڪـــن
💫آمــــیـــن یـــا رَبَّ🤲
@Ajaieb_jahan
🌸الهـــی..
✨به نام تو که
🌸بی نیازترین تنهایی
🌸با تکیه بر
✨لطف و مهربانی ات
🌸سومین روز از ماه مبارک
✨را آغـاز می کنیم:
🌸 بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
✨ الــهـــی بــه امــیــد تـــو
@Ajaieb_jahan
🌷سلام
صبح بهاری تون بخير
به امروزخوش آمديد
🌷روزتون پراز نور خدا
زندگیتون پراز آرامش
لحظه هاتون پراز شادى ولبخند
🌷امروزتون پر از خوبی
@Ajaieb_jahan
الهی به امید تو... 💚🌿
تنها خداست که می ماند...............
@Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍒دسر لیوانی هست ک من بش میگم بچین برو بالا❣️
❣️
🍒
❣️مواد لازم:
بیسکویت پتی بور و یا اورئو پودر شده
کرم لوتوس
موز نگینی
خامه فرم گرفته
و هر میوه ای ک واسه تزیین دوست دارین
🍒طرز تهیه:خیلی سادس بچین
#دسر_لیوانی
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روش_نگهداری_گوجه_فرنگی😍🍅
گوجه هارو حلقه ای نه نازک نه ضخیم برش بزنید سپس روی سینی که کاغذ روغنی انداختین بچینین و ۳ ساعت در فریزر بذارین سپس داخل ظرفهای یکیار مصرف در فریزر نگهداری کنین😍
💓
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
تمام کفشهای این کانال بعلت تغییر فصل حراج شد 🤩
#کفش_فقط_189_تومن😍
کیف و کفش ست فقط 199تومن👠
کفش بچه گانه فقط 195 تومن 👌
بدووووو 🏃🏃🏃♀تمام نشه💚💚
لینک حرااااااجی👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2650865680C6e0da30ee3
حراج تک سایز 👆👆❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وافل🧇
موادلازم:1 لیوان شیر ،نصف لیوان شکر،نصف لیوان روغن ،1 عدد تخم مرغ ،1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر،1 بسته وانیل( یک چهارم قاشق چایخوری )،1.5 لیوان آرد
دستور پخت: تخم مرغ و شکر را خوب با هم مخلوط می کنیم.
با اضافه کردن آرام آرام شیر، روغن، بکینگ پودر، وانیل و آرد، مایع خمیرآماده می کنیم.
بعد از گرم شدن دستگاه در بالاترین درجه، قسمتی که خمیر را می ریزیم روغن می زنیم. مقداری از خمیر آماده شده میریزیم و چک میکنیم که نسوزه🍓🥝
#وافل
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد ذرت😍😋
مواد لازم:
ذرت پخته🌽 ۱ الی ۲ لیوان
۱/۲ فنجان ماست پرچرب🍶
مایونز🥣 ۱ قاشق غذا خوری
۲ قاشق غذا خوری ابلیمو🍋
۱ قاشق چایخوری عسل🍯
۲ قاشق غذاخوری شوید یا ریحان خرد شده تازه🌿
۱ الی ۲ عدد خیار خرد شده🥒
۲ عدد گوجه متوسط خرد شده🍅
پیاز قرمز ۱/۲🧅
نمک و فلفل سیاه🌶🧂 ب میزان لازم
طرز تهیه:
ماست،مایونز،ابلیمو،شوید(یا ریحان)،عسل،نمک و فلفل را هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.آن را به خیارها،ذرت،گوجه و شوید خرد شده اضافه کرده و به ارامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند ، بیست دقیقه در یخچال قرار دهید جهت خنک شدن و سپس سرو کنید و لذت ببرید.
#سالاد_ذرت
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•ساندويچ پنيري😍•
اصن پنيرپيتزا باهرچي خوشمزست🤪
~❤️موادلازم:
_نون باگت ميني
_سس مايونز٢ ق غ
_سينه مرغ ١عدد
_نمك وفلفل قرمز
_گوجه ١عدد
_فلفل دلمه خوردشده كمي
_پنيرپيتزا
#ساندویچ_پنیری
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_خورش_مرغ
آب زیاد نریزین نصف گوشتها داخل آب خورش باشه کافیه
درتابه رو بزارین وبا شعله ی پایین بزارین خورش بپزه
میتونین داخل خورش بهمراه پیاز یکی دوحبه سیر رنده کنین ویا از پودر سیر استفاده کنین کاملا سلیقه ای هست اما به نظرم بدون سیر خوشمزه تره
هردو طرف تکه های گوشت مرغ روبا کمی روغن وزرچوبه سرخ میکنم
یه پیاز بزرگ رو رنده میکنم کمی آبش رو میگیرم ولی دور نمیریزم نگه میدارم وبعدا داخل خورش میریزم
توهمون تابه پیازرو تفت میدم تا سبک بشه.
ادویه هاشامل نمک،زردچوبه،فلفل قرمز،فلفل سیاه،پودرگل سرخ،پودرلیموعمانی وتخم گشنیز رو به پیاز اضافه میکنم وتفت میدم تا بوی ادویه ها بلند بشه.
فلفل دلمه ای قرمز وسبز رو خلالی برش زدم اضافه کرده وتفت میدم بعد هویج خلال شده رو میریزم وتفت میدم.
آخرسرهم یه قاشق رب پرخونگی ریختم وتفت دادم.
۲یا۳لیوان آبجوش میریزم ومرغهارو روش میچینم درظرف رو میزاریم با شعله ی کم تا خورش بپزه.
بعد از یک ساعت مرغهارو برگردوندم تا طرف دیگش هم خوب رنگ بگیره حدود دوساعت زمان دادم تا خورش خوب جابیوفته.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸خداحافظ ...
🌙ماه پروردگار الرحمن الراحمین
🌸خداحافظ ...
🌙ماه لحظه های افطار و سحر
🌸خداحافظ ...
🌙ماه نعمت و رحمت و برکت
🌸خداحافظ
🌙ماه شب های نورانی قدر
عید اولیاءالله پيشاپيش مبارک😊🌸🎊
@Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله مغز دار😍😋
مواد لازم:
ژله آلوئه ورا 🌱۱ عدد
ژله انگور بنفش🍇۱عدد (طعم و رنگ دلخواه )
شیر🥛 ۱ لیوان
به ژله آلوئه ورا نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و
خوب هم بزنید و بعد از خنک شدن شیر رو اضافه کنید
و هم بزنید
قالب رو چرب کنید و
توی قالب بریزید ولی قالب رو پر نکنید
۱ ساعت در فریزر قرار بدید یا ۳ ساعت در یخچال تا خوب ببنده
و بعد دوباره قالب رو با روغن مایع چرب کنید
ژله انگور رو با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید
و کمی در ظرف بریزید و بعد طبق ویدئو ژله سفید رو که قبلا از قالب خارج کردید روی ژله انگور قرار بدید و روش رو با ژله انگور پر کنید و در یخچال قرار بدید تا ببنده.
🌟