13.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سس مایونز بدون تخم مرغ
شیر:دوسوم لیوان فرانسوی
روغن مایع:1لیوان فرانسوی
نمک:نصف قاشق چایخوری
شکر:نصف قاشق چایخوری
سس خردل:2_3 قاشق غذاخوری
آبلیمو:2قاشق غذا خوری
____________________________________
طرز تهیه سس مایونز بدون تخم مرغ ✍️👇
✅شیر، روغن داخل یه ظرف استوانهای شکل ریختم 15 ثانیه با گوشت کوب برقی همزدم
🔴اگه گوشت کوب برقی در دسترس نیست از مخلوط کن استفاده کنید 🔴
✅نمک، شکر، آبلیمو، سس خردل اضافه کردم هم زدم تا غلیظ شد
✅سس مایونز حاضره میتونین همون موقع استفاده کنید یا بزارین تو یخچال بمونه یه شب تا سفت سفت بشه
✅این سس یه هفته تا 10 روزماندگاری داره تو یخچال
✅میتونین ادویه دلخواه رو هم بهش اضافه کنید
*با چهار کس مهربان باش*:-
پدر👴🏻
مادر👵🏼
برادر👱🏻
خواهر🙎🏻
*از چهار چیز به خدا پناه ببر* :-
همّ🌟
حزن🌺
ناتوانی🌟
بخل🌺
*به چهار کس سخت نگیر* :-
يتيم🍁
بیچاره🌷
فقير🍁
مريض🌷
*به چهار چیز خود را آراسته کن* :-
صبر🌵
بردباری🍀
علم📙📙
كرم🌹
*به چهار گروه نزدیکتر شو*:-
مخلص🌸
باوفا💖
كريم🌸
صادق💖
*با چهار کس دوستی مگیر* :-
دروغگو🌺
دزد🌱
حسود🌺
لجباز🌱
*چهار کس محرومشان نکن* :-
همسرت🌸
فرزندان🌾
آشنا و فامیل🌸
دوستانت🌾
*چهار چیز کمش خوبه* :-
خوراک💐
خواب🌼
تنبلی💐
پر حرفی🌼
*چهار چیز قطع مکن* :-
نماز🕌
قرآن📔
ذکر خدا ☝️
صله رحم🌷
11.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ پارمزان🐓🐓
مواد لازم🔻🔻
سینه مرغ۱/۲سینه کامل
گوجه فرنگی ۳عدد
پیاز درشت ۱ عدد
آرد سفید ۱پیمانه
پودر سوخاری۱پیمانه
تخم مرغ ۲عدد
سیر ۳تا۴حبه
ادویه🔻🔻
زردچوبه
نمک
فلفل به میزان لازم
ادویه مواد سوخاری🔻🔻
نمک
آویشن
زیره
تخم کتان
از هرکدام ۱/۲ق چ
پودر پارمزان ۱/۳پیمانه
پنیر پیتزا به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۱ق غ
ریحان خورد شده۱ق غ
✔️فر از قبل گرم کنید
✔️دما۱۶۰به مدت ۳۰دقیقه
✔️روش فویل بپوشونید دقایق پایانی فویل بردارید با گریل بالا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_اینجوری_پز🍗🍗🍗
۲ عدد سینه مرغ
۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه
۱ لیوان شیر
۱۰۰ گرم آرد سوخاری
۵۰ گرم پنیر پارمسان
۱ قاشق چایخوری چاشنی لیمو و فلفل
بعد دو طرفشو پودر سوخاری بزنید
روش ۲ قاشق غذاخوری
فقط با ۲ قاشق روغن
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
سلام دوستان گلم
بهترین ها سهمتون 🤗
.
آموزش امروز یه گل زیبا و راحت هست ک می تونین واسه شیک تر شدن تزیین سالادتون ازش استفاده کنید.. نحوه کار در فیلم مشخصه فقط نکته ای که داره در مورد گلبرگهای خیار، برش اول رو تا نزدیک به انتها زدم ب طوری که از خیار جدا نشه و برش دوم رو کامل.. و بعد دو طرفش رو طوری که نشکنه ی کم با دست فشار دادم ک باز بشه.. باید دقت کنید که برشتون نازک باشه.. امیدوارم خوشتون بیاد 😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه آرایی ⭐️
یلدایی شو👏👏👏👏👏
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله هندوانه
ژله انار این ژله هم میتونید تو قالب بزرگتر وهم تک نفره درست کنید.
عزیزانی که قالب ندارن تو فنجون هم میتوننن درست کنن
برای اینکه ژله از قالب در بیاد قالب رو خیس کرده حدود دو ساعت بزارید فریزیر سپس ژله سرد شده بریزید.
اگه میخواید قالبی در بیارید برای یک بسته پودر ژله یک ونیم لیوان اگر قالبی نمیخواید برای یک بسته پودر ژله دو لیوان آب
من اینجا میخوام قالبی در بیارم یک لیوان ونیم آب میزارم رو گاز تا بجوش بیاد جوش که اومد پودر ژله میریزم با قاشق بزنید تا پودر حل بشه یک الی دو جوش زد گاز رو خاموش کنید بزارید کنار تا سرد سرد بشه
قالب رو از فریزیر در بیارید ،دو سوم قالب رو ژله سرد شده بریزید. هر کدام یک قاشق پر انار دون شده بریزید وبزارید یخچال. برای اینکه انار داخل ژله یکدست پخش بشه تا ژله میبنده گاه گاهی انار و ژله رو با قاشق مخلوط کنید. من اومدم سر گوشی تا رفتم اینکار رو بکنم ژله سفت شده بود😁
ژله قرمز رنگ رو میزارید یخچال لایه سفید رنگ و سبز رو آماده کنید.
برای لایه سفید دوسوم لیوان شیر .یک چهارم لیوان آب با هم مخلوط کنید بزارید رو گاز تا بجوش بیاد
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوش اومد نصف پاکت ژله الورا رو اضافه کرده بزنید تا پودر ژله حل بشه گاز رو خاموش کنید بزارید کنار تا سرد بشه
انگشت بزارید رو ژله قرمز اگه به انگشت نچسبید آماده س لایه سفید رنگ بریزید توجه کنید لایه سفید رنگ حتما سرد باشه وگرنه ژله زیر آب میشه ورنگها قاطی میشه
لایه سفید رنگ چون نازکه و ژله قرمز سرد فوری میبنده.
لایه سبز رنگ رو طبق ژله انار آماده کنید وبریزید رو لایه سفید ضخامت لایه سبز دو برابر لایه سفید رنگ باشه. یک شب بزارید یخچال
سپس با کارد کناره ها رو از قالب جدا کنید و طبق فیلم پیش برید.
اگه قالب سیلکونی ندارید. کناره های ژله رو از قالب جدا کنید. قالب رو چند ثانیه داخل آب گرم بزارید وفوری برگردونید رو ظرف مورد نظر
میتونید با سشوار هم ژله رو از قالب جدا کنید.
قالب رو ،رو ظرف برگردونید چند ثانیه سشوار بگیرید روش براحتی از قالب جدا میشه فقط توجه کنید زیاد سشوار رو بگیرید ژله اب میشه
این ژله دو روز قبل از شب یلدا میتونید آماده کنید بزارید یخچال.
برای ژله سبز من از ژله کیوی استفاده کردم یک قطره رنگ خوراکی زدم که پررنگتر بشه.
پارت دوم
اگرقرار باشد خوبی ما، وابسته به رفتاردیگران باشد..
این دیگرخوبی نیست؛
بلکه معامله است...
می شود پروانه بود و به هرگلی نشست..
اما بهتراست مهربان بود
وبه هردلی نشست..!!
میگویند هر وقت دلت برای كسی تنگ شد...
نگاهش كن" نبود , صدايش كن" نشنيد , دعايش كن...🤲🤲