السلام_علیک_یازین_العابدین
قسمت این بود بال و پر نزنی
مرد بیمار خیمه ها باشی
حکمت این بود روی نی نروی
راوی رنج نینوا باشی
شهادت_امام_سجاد_ع_تسلیت باد🖤
⠀
14.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشک خونگی خوشمزه
مواد لازم:آلو،آلبالو،زرشک،رب انار،نمک،گلپر
10.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیله مرغ پنیری 🤩
کدو سبز 1 عدد،پیاز 1 عدد،فلفل دلمه ای یا فلفل کاپیا قرمز1 عدد،فلفل دلمه ای سبز 1 عدد،آرد 1 قاشق غذاخوری،شیر 125ml
نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز🧂
مواد سس:رب گوجه 2 قاشق غذاخوری،آبجوش یک لیوان،ادویه ها:نمک،فلفل سیاه🧂
پنیر پیتزا:پنیر موزارلا رنده شده🧀
15.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه ساندویچ خیابونی ترکیه ای محشر🤩🤌🏻که بخوری عاشقش میشی از بس لذیذه🤤😍👌
9.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
لازانیا فوری 👌
یه شام خوشمزه و راحت و سریع
17.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکی_لاهیجان
پودر قند نصف لیوان
کره یا روغن صاف قنادی ۶۰ گرم (روغن جامد خانگی نمیشه)
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل نوک ق چ
شیر یک چهارم لیوان
روغن مایع ۳ ق غ
ارد ۲ لیوان بعلاوه یک ق غ پودر کاکاو و یک ق چ بکینگ پودر
مغز گردو و کشمش پلویی نصف لیوان بعلاوه یک ق غ ارد برای مخلوط کردن گردو وکشمش تا ته نشین نشن.(من کشمش نریختم شکلات چیپسی ریختم*
پودر قند و الک کنید کره رو بهش اضافه کنید با همزن ۵ دقیقه بزنید تا رنگش روشن شه،حین کار دورگیری کنید.
روغن و شیر و اضافه کنید ۳۰ ثانیه بزنید.
تخم مرغ ها و وانیل و اضافه کنید ۲ دقیقه بزنید.
مواد خشک و الک کنید و اضافه کنید با همزن بزنید تامخلوط شن.
گردو و کشمش و اضافه کنید و هم بزنید
خمیر چسبندست،اصلا ارد اضافه نکنید.
نایلون بکشید ۲ ساعت بره یخچال .یا یک ساعت فریز
بعد با دست گرد کنید روی کاغذ با فاصله بچینید.
دستگاه از قبل گرم بشه،
تستر ۱۶۰ بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
فر ۱۸۰ بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
در فر دست ساز و تابه دوطرفه قابل پخته.
نکته مهم:نزارید کوکی کاملا خشک بشه،تا هنوز نرمه از دستگاه خارج کنید تا بعد پخت سفت و خشک نشه.
زیاد نپزیدددد.
مزش عالیه نوش جان
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده ی #طراحی برای حیاط خونه
🏠
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیا آبدوغ خیار دوست دارن؟😊
مواد لازم:
خیار🥒
سبزی خوردن تره، شوید، نعنا، ریحون، مرزه، تربچه و پیازچه🍃🍀☘️🌿
تره فرنگی💚
گردو🤗
سیر🧄
کشمش🍇
ماست ترش
ادویه نمک، نعنا خشک، پونه، زنجبیل، پودر سیر، زیره و پودر گل سرخ🧂🌹
آب و یخ🧊
🌀فریز کردن این غذاها ممنوع است 👇🏻
#گوجه_فرنگی
⇠ به عنوان منبع غنی ویتامین سی از ارزش بالایی برخوردار است که اگر آن را در فریزر نگهداری شود دیگر از ویتامین سی و لیکوپن موجود در آن که عاملی در پیشگیری از ابتلا به سرطان است خبری نخواهد بود.
#سیر
⇠ سیر بعد از قرار داده شدن در فریزر حالت سفتی و انسجام بافتهای خود را از دست می دهد . بهترین محیط برای نگهداری سیر محلی خشک و خنک است اما نه دمای بسیار پایین.
#سیب_زمینی
⇠ نگهداری سیب زمینی در فریزر و دمای پایین آن را تبدیل به سیب زمینی بدون کیفیت مناسب برای مصرف می کند چرا که بهترین محل برای نگهداری سیب زمینی با توجه به حفظ خواص ان در محیط آشپزخانه اما با درجه حرارت مناسب که نباید گرم باشد.
#پیاز
⇠ بدترین ایده برای نگهداری پیاز داخل فریزر است که آب میان بافتی آن لایه های پیاز را نرم و غیر قابل مصرف می کند.
#نان
⇠ فریزر شما نان را خشک کرده و اگر بیشتر از چند روز نان را در دمای فریزر نگهداری شود کیفیت مناسب برای مصرف را نخواهد داشت.
#روغن_زیتون
⇠ شما باید روغن زیتون را در محیطی خشک و تاریک نگهداری کنید چرا که مکانیسم و طبیعت روغن زیتون این طور بهتر حفظ می شود.
#عسل
⇠ هیچ نیازی به حفظ و نگهداری عسل در فریزر وجود ندارد چرا که عسل ماده ای بسیار مقاوم در برابر فساد است و با قرار دادن عسل در فریزر آن را به حالتی کریستالی و ناخوشایند برای مصرف تبدیل می کنید
❤️
9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_نازخاتون😍😋
بادمجان نیم کیلو
گوجه ۲۵۰گرم
سیرخردشده یک قاشق غذاخوری
سبزی شامل (گشنیز،ریحان،نعنا) ۳قاشق غذاخوری
آب غوره نصف لیوان
آب سرکه نصف لیوان
نمک وادویه ترشی به میزان لازم
بادمجانهاروکبابی میکنیم داخل ظرف درب دارمیزاریم تاراحت پوستش کنده بشه بعدباچاقوساطوری میکنیم تاکاملاله بشه
گوجهاروهم کبابی کرده پوستشومیگیریم وباچاقوکاملاله میکنیم
بادمجان،گوجه،سبزی،سیر،نمک،ادویه ترشی آب غوره وآب سرکه همه روباهم مخلوط کرده داخل شیشه تمیزوخشک میریزیم ومیزاریم یخچال وحدودایکماه قابل نگهداری هست
نکته:اگرسبزی تازه دردسترس نبودازسبزی خشک میتونیداستفاده کنیدآب سرکه رومیتونیدحذف کنیدولی اگربریزین ماندگاری بیشتری داره
🌟