فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_خوشمزه_آسیایی
❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈
مواد لازم:
گوشت گاو 🥩 300 گرم
فلفل دلمه ای🫑 200 گرم
گوجه فرنگی🍅100 گرم
پیازچه🌱
گشنیز🍀
پودر سیر خشک🧄
پاپریکا
روغن نباتی 4-5 قاشق غذاخوری
سس سویا ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
کنجد
🌟
باسلوق میوه ای
ژله یک بسته
نشاسته. 100گرم
شکر. 200گرم
آب 2و1/2پیمانه
گلاب. 1/5پیمانه
پودر نارگیل به مقدار لازم
نشاسته را در آب حل کنید بعد شکر و پودر ژله و گلاب را اضافه کنید روی حرارت گذاشته تا سفت شود، در ظرف مورد نظر که چرب شده ریخته به مدت 3ساعت در یخچال قرار دهید بعد برش بزنید و در پودر نارگیل بغلطونید
#سالاد_سيب_زميني_با_ماست
سيب زميني متوسط 5 عدد
هويچ متوسط 1 عدد
نخود فرنگي 1 قوطي
نمك ،فلفل بميزان لازم
كره 2 ق غ
ماست چكيده بميران لازم
خيارشورو زيتون براي تزيين
ابتدا سيب زميني را ابپز كرده و پوستشو گرفته و با گوشتكوب له كرده يا رنده ميكنيم نمك و فلفل،كره را اضافه كرده
هويچ را هم ابپز كرده بشكل نگيني خرد ميكنيم ب سيب زمينها اضافه ميكنيم و نخود فرنگي را هم ك من از كنسرو استفاده كردم ابشو خالي كرده با بقيه مواد قاطي ميكنيم کف قالب تارت سلفون كشيده و مواد رو داخل قالب ريخته و با پشت قاشق فشار داده تا شكل قالب رو ب خودش بگيره بعد توي ظرف سرو برگردونده و داخل گودي سالاد ماست چكيده ريخته و با خيارشور و زيتون تزيين ميكنيم
#دسر_طالبي
من از يك بسته ژله طالبي استفاده كردم ( فقط با 1 ليوان اب جوش حل كردم )، يك بسته خامه صبحانه ٢٠٠ گرمي، 1 ليوان شير، ٣ ق غ سر صاف ژلاتين ( كه با يك سوم ليوان اب بن ماري ميكنيم )، نوك ق چ وانيل، ٣ ق غ شكر ( بسته به ذائقتون كم يا زيادش كنيد )، 1ق غ گلوكز من براي براق شدن دسر ازش استفاده ميكنم لوازم قنادي ها دارن، رنگ خوراكي و اكليل خوراكي ( ميتونيد استفاده نكنيد، در حد نوك كارد رنگ ابي اسموني مارك ويلتون و 1ق چ اكليل صدفي مارك فونت استفاده كردم )
⭕️ ژله درست كردم با همون ميزان اب و رنگ خوراكي و اكليل كمي ازش ته قالبم ريختم ميزاريم يخچال تا نيم بند بشه
اضافي ژله رو روي حرارت ملايم ميزاريم اول خامه رو اضافه ميكنيم وقتي اب شد خامه شير به دماي محيط رسيده رو اضافه بعد شكر و بعد وانيل بعد گلوكز اضافه ميكنيم شكر ك اب شد از روي حرارت برداشته ژلاتين بن ماري شده رو اضافه و هم ميزنيم يكم ك خنك شد روي ژله هايي ك نيم بند شده ريخته و ٣ ساعت داخل يخچال ميزاريم بعد دور دسر با نوك چاقو ازاد ميكنيم به اندازه دو ثانيه قالب و داخل ابجوش گذاشتم و برگردوندم.
سس کچاپ خونگی
آب یک لیوان
رب گوجه نصف لیوان
سرکه یک سوم لیوان
شکر یا شیره یک چهارم لیوان
آرد نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری پر
پودر سیر یک قاشق مرباخوری
پودر پیاز یک قاشق مرباخوری(قابل حذف)
نمک و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
.
ابتدا نشاسته رو با آب سرد مخلوط میکنیم وقتی حل شد روی حرارت میذاریم و مدام هم میزنیم تا خودش رو بگیره و لعاب پیداکنه. بعد رب گوجه رو میریزیم و هم.میزنیم. بعد ادویه ها و بقیه موادمدام هم میزنیم تا خوب مخلوط بشه حدودا پنج دقیقه. بعد میذاریم کنار تا خنک بشه. و داخل ظرف دربسته در یخچال نگه دارین
🍁🍂🍁
🍁هرطور بود گذشت
مثل برق مثل باد
مثل عمر که هیچوقت
جدی اش نگرفتیم🍂
مثل تمام روزهایی که در راهند
تابستان را می گویم🍁
در آخرین نفسهای شهریور
دعا کنیم🙏
پاییز هیچ دلی را به تاراج نبرد🍁
الهی آمین 🙏
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
سالاد توپی
اول پنچ تا سیب زمینی رو ابپز میکنیم و پوستشو میگیریم رنده میکتیم و نمک و فلفل میزنیم هم میزنیم بعد سس مایونز زده و مخلوط میکنیم حدود نیم ساعت توی یخچال استراحت میدیم.برای داخل سالاد کمی ژامبون و خیار شور خرد کرده کنار میزاریم ..حالا اندازه گردو از سیب زمینیا برداشته توش مواد ژامبون گزاشته گرد میکنیم و توی کلم قرمز،کلم سفید،هویچ رنده شده و یا جعفری خرد شده میغلطونیم.
#ژله_شیک_و_مجلسی 👌🍊
یه بسته ژله پرتقال رو با یکو نیم لیوان آب جوش حل کنین ،زمانیکه خنک شد درون قالبهای کروی بریزین، بعد از بسته شدن با برگ تزئین کنین.
#شیرینی_خنفروش
تخم مرغ 3عدد، آرد 1و 1/4 پيمانه، شکر 3/4 پيمانه، ماست شيرين1 پيمانه، روغن نصف پيمانه، بكينگ پودر 1ق غ وانيل يا هل 1ق چ
آرد و بكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و الک كنيد، تخم مرغ و وانيل يا پودر هل و شكر را خوب با همزن بزنيد تا سفيد و حجم دار شود، ماست و روغن را اضافه كنيد و مخلوط كنيد و رد انتها آرد و بكينگ پودر را اضافه كنيد و با ليسک (كفگيرچوبی) هم بزنيد، در حدی كه مخلوط شود، زياد هم نزنيد كه پف كيک از بين می رود، دستگاه بیسكوئيت ساز یا اسنک ساز را گرم و كمی چرب كنيد كمی از مواد را بريزيد و در آن را ببنديد تا پخته شود.
#كيك_كاكاوويي
تخم مرغ 3عدد (ب دماي محيط رسونده)
شكر 1 ليوان
شير 1 ليوان (ب دماي محيط رسونده)
بكينگ پودر 2 ق م
وانيل 1 ق م
پودر كاكاوووو 3 ق غ
روغن مايع نصف ليوان
آرد 2/5 ليوان
ابتدا تخم مرغ و شكر و وانيل را با دور كند همزن بمدت8 دقيقه همزده بعد ب تدريج روغن مايع و شير رو اضافه كرده هم زده بعد ارد رو ب همراه بكينگ پودو و پودر كاكاووو 3 بار الك كرده و ب مايع كيك اضافه ميكنيم و بشكل دوراني هم ميزنيم داخل قالب ك چرب كرديم ريخته و داخل فر با درجه حرارت 180 بمدت 40 دقيقه قرار ميدهيم
#_توپک_مرغ
#مواد_لازم:📝
سینه ی مرغ پخته 1عدد
پیازمتوسط 1عدد
پنیر پیتزا 1پیمانه
تخم مرغ 1عدد
جعفری خرد شده 2ق س خوری
نمک.فلفل.آردسوخاری به میزان لازم
آردنان مقدازی
پنیر گودا 2 ورقه
✍️ #طرز_تهيه:
سینه ی مرغ رو همراه باپیاز چرخکرده یا با غذاساز میزنیم. سپس پنیر.جعفری.نمک و فلفل را اضافه میکنیم وکمی آرد نان بخاطر اینکه به دست نچسبه به مواد اضافه کرده.وهم میزنیم.بعد مواد رو به گلوله هایی به اندازه گردو در می آوریم. اول داخل تخم مرغ و سپس در آردسوخاری میغلتانیم. و داخل روغن داغ داغ سرخ کرده در انتها میتوان از ورق های پنیر گودا و پیازچه برای تزیین استفاده کرد.
#بوفی
نصف پیمانه برنج پخته شده،یک پیمانه سینه ی مرغ پخته،یک سوم پیمانه پنیر خامه ای،یک قاشق سس مایونز،جعفری،نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم:
همه ی مواد را داخل غذاساز ریخته و وقتی پوره ای شد توپک درست میکنیم.توپک ها را داخل تخم مرغ و پودر سوخاری غلت میدیم و سرخ میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاپیون خوشگل با روبان توری✂️😍
💓
زندگی زیباییهای خودش روداره
خوبه کمتر به زشتیهاش توجه کنیم
🥀🥀🥀
خوبه کمتربه بی مهریها توجه کنیم
میتونیم بیشتر به مهربانیها توجه و اهمیت بدیم.
ظهرتون خوش☀️
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
رفع شوره و خارش سر 👌
سرکه سیب و آب گرم را به نسبت مساوی ترکیب کرده و پس از شستن موها در حمام، بطور مستقیم به پوست سرتان بزنید، کمی ماساژ دهید و اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه بماند !
سپس موها را آبکشی کنید و مجددا با شامپو بشویید. این ترفند را یک یا دو بار در هفته تکرار کنید تا از شوره و خارش سر خلاص شوید 👌
🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلسر خوشگل💥🎊🎊😍
.💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی پفک گردویی درست کن🤩
خونگی و سالم دیگه چی از این بهتر؟✨
۱۵۰ گرم گردو رو داخل غذاساز بریزید تا کمی خُرد بشه
تو کاسه بریزید و کنار بذارید
۳عدد زرده (زرده ها باید سرد باشند)
نصف لیوان پودر قند
نصف قاشق چایخوری وانیل
با همزن (برقی) هم بزنید تا کرم رنگ و کش دار بشه
یک ق چایخوری آرد قنادی
یک چهارم ق چایخوری آب لیمو ترش تازه(برای بالانس کردن مزه ها)
اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید
گردو اضافه کنید و هم بزنید
کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید
با قاشق با فاصله از مواد روی کاغذ روغنی بریزید
برای تزیین از خلال پسته استفاده کنید
بذارید تو فر با دمای ۱۷۰ درجه ۱۲-۱۵ دقیقه تا بپزه
شیرینی گردویی هامون که خنک شد، تو ظرف سرو بچینید
به همین راحتی میتونید این شیرینی گردویی های خوشمزه رو درست کنید 🤩
نوش جان😍😍
🌟
👩پیتزا تورینو
🫔🌯مواد لازم:
قارچ ۴۰۰ گرم
مرغ خرد شده ۳۵۰ گرم
گوجه فرنگی ۳عدد
سس گوجه ۱پیمانه
زیتون سیاه به تعداد لازم
سس خردل ۲ق.غ
زرد چوبه ۱ق.م
پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
خمیر پیتزا ۵۰۰ گرم
🍗طرز تهیه:🥓🍕
ابتدا در تابه کمی روغن می ریزیم مرغ خرد شده، سس خردل و زردچوبه را با هم تفت داده بعد قارچ خرد شده را ریخته درب تابه را گذاشته.گوجه فرنگی را رنده می کنیم به مایه اضافه کرده سپس سس گوجه و فلفل سیاه را می ریزیم هم زده تا کاملا مزده دار شود و بپزد.دوتابه گذاشته کمی نمک کف تابه می ریزیم خمیر از قبل آماده شده را پهن می کنیم مایه که به غلظت رسید و خنک شد روی خمیر می ریزیم پخش کرده کمی پنیر پیتزا و زیتون سیاه بدون هسته را چیده،بعد در طبقه وسط فر حرارت دو طرفه در دمای ۱۸۰c گذاشته تا کاملا بپزد و ترد شود آماده سرو است.
.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_بیسکویتی_با_مغز_هویج
۵۰۰ گرم هویج
۱ لیوان چایخوری شکر
۱ لیوان آب
۳ بسته بیسکویت پتی بور
۱۰۰ گرم کره
۲ ق غ پودر کاکاعو
شیر ۲ لیوان
برای سس شکلاتی:
۱ بسته خامه صبحانه
۱ لیوان چایخوری شکلات
ابتدا هویج هارو رنده کرده و آب و شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بپزه و آب تبخیر شه و نرم بشه و خنک بشه
بیسکویت هارو با غذاساز خورد کرده و کره ذوب شده و پودر کاکاعو و شیر رو روی حرارت هم زده تا مخلوط بشن سپس به بیسکویت اضافه و ورزبدین و روی سلفون ریخته و با وردنه پهن کنید و هویج پخته شده رو بریزید و رول کنید و در یخچال دو ساعت گذاشته سپس خامه رو گرم کنید و شکلات رو اضافه و روی رولت بریزین 😘
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_سبزیجات
سبزیجات دلخواه را خرد کنید زیاد ریز خرد نکنید که اب می شه مرغ را می شه هم با پوست هم بدون پوست استفاده کرد از هر جای مرغ دوست دارید استفاده کنید
سس
اصل طعم این خوراک به سس است سه تا حبه سیر را رنده ریز کنید به همراه کمی زنجبیل تازه رنده شده ورنده پوست دولیمو واب دولیموی تازه و چهار قاشق سس کچاب و دوقاشق رب گوجه و زردچوبه وپودر زیره وپودر تخم گشنیز ونمک وادویه مرغ که عطاریها دارن ودوقاشق روغن زیتون یا مایع همه را خوب مخلوط کنید وروی سطح مرغ شکافهایی بدید ومقداری از سس را روی مرغ بمالید بعد بقیه سس را کاملا با سبزیجات مخلوط کتید وتوی ظرف نسوز بریزید اصلا احتیاج به اب نداره سبزیجات خودش اب می اندازه اگر دوست دارید میتونید نصف لیوان اب اضافه کنید که ابدار تر باشه و مرغ را روی سطح سبزیجات بچینید ولیمویی را که ابش را گرفته بودین واسه سس اطراف مرغ بذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بمدت تقریبی 2ساعت شما چک کنید با چنگال چون دمای فرها فرق داره ودر اخر میتونید روی مرغ را گریل کنیددتا طلایی بشود ورومال زعفران وروغن کنید جهت خوشرنگ شدن روی گاز هم میشه پخت فقط روش طلایی نمیشه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀با این رسپی آسون، کوکی بدون فر و همزن بپز که نیم ساعته آماده میشه
سه قاشق غذاخوری ماست و
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر
رو هم بزنین و دو دقیقه استراحت بدین
دو عدد تخم مرغ
یک پیمانه شکر
یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
اضافه و یکدست کنین
سه قاشق غذاخوری روغن مایع بریزین و هم بزنین
سه پیمانه آرد سفید اضافه و مخلوط کنین
با دست ورز بدین
خمیر چسبنده ای به دست میاد
به خمیر آرد بیشتر نزنین
با دست چرب از خمیر به اندازه یه گردو بردارین و گِردِش کنین
وسطشو سوراخ کنین و داخل تابه بچینین
روی شعله پخش کن که بیست دقیقه گرم کردین، با دمکنی بذارین
پانزده دقیقه بعد آمادهست
برای فر دمای 170 و 20 دقیقه لازمه
بافتش عااالیه، بهترین گزینه واسه عصرونه ست
نوش جان😍😍
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیزکیک_آناناس😍😋
🌈من پنیر لبنه زدم شما میتونین از ماسکار پونه هم استفاده کنید
🌈این چیز کیک ۱ عدد کمپوت ۵۰۰ گرمی میخواد
🌈از ۱۰۰ گرم آب آناناس داخل کمپوت برای ژلاتین استفاده کردم
🌈میتونی برای اینکه طعمش بیشتر آناناسی بشه از چند قطره اسانس آناناس استفاده کنی
🌈قالب ۲۴ یا رینگ ۲۴ مناسب این چیز کیک هست
🌈استراحت بیسکوئیت داخل فریز ۱۵ الی ۳۰ دقیقه
🌈استراحت نهایی برای بسته شدن ۲ الی ۳ ساعت
بیسکوئیت خورد شده ۲۵۰ گرم یا ۲ پیمانه، کره ۱۵۰ گرم یا ¾ پیمانه، ژلاتین ۱۵ گرم یا ۱ ق غ پر، آب آناناس برای ژلاتین ۱۰۰ گرم، پنیر لبنه ۳۰۰ گرم یا ¼۱ پیمانه ( اگر ماسکارپونه زدین ۴۰۰ گرم )، خامه قنادی ۵۰۰ گرم یا ۲ پیمانه ( اگر ماسکارپونه زدین ۴۰۰ گرم )، خامه فرم گرفته برای دکور چیز کیک ۳۰۰ گرم یا ۱¼ پیمانه، آناناس نصف شده ۸ تکه، آناناس خورد شده ۱۰ عدد، پودر نسکافه برای روی چیزکیک
🌟