eitaa logo
ایده های بانوان
9هزار دنبال‌کننده
32.1هزار عکس
32.7هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ای مضـمون شعـرهاے خـزان زده ے مـن رو سفیدم ڪن و آفتـابے شو ڪه برگـهای افتاده بر سنگفرش حیاط سـفره ے مهری پهـن ڪرده اند تا بساط دلتنگی پاییـز را جمع ڪنند حالا بگو .... چایت را تلخ میخوری یا شیرین؟ ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
28.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ویدئو یه مرغ کنتاکی و جذاب رو بهتون آموزش میده 🍗🫒🌽🫑 به راحتی بااین آموزش واسه خودتون تو خونه مرغ بریون درست کنید و در کنار خانواده نوش جان کنید 😋 این مرغ شکم پر نیستش و فقط بااستفاده از نمک و فلفل سیاه و آب جوش بوی زهمش رو گرفتم برای مرغ زیر ۲ کیلو ۱:۳۰ دقیقه زمان پخت کافیه برای مرغ بالای دو کیلو ۲:۰۰ ساعت زمان طبق ویدئو پیش برید 👌😍
🍲آش گوشت بوشهری 🍴۲ لیوان لوبیا قرمز 🥣۳۰۰ گرم گوشت 🍴۱ لیوان برنج 🥣یک و نیم لیوان سبزی ( شوید، تره) 🍴۲ قاشق غذاخوری ترخون 🥣۱ عدد پیاز 🍴زردچوبه، ادویه، فلفل قرمز و سیاه به میزان لازم 🍵طرز تهیه 🍵 ابتدا در یک قابلمه گوشت و لوبیا قرمز را همراه کمی زردچوبه، ادویه و ۱ عدد پیاز با مقداری آب بپزید. برنج را نیز با یک لیوان آب به صورت جداگانه بپزید تا خوب له شود. سبزی آش را به برنج اضافه کرده تا سبزی کمی با برنج پخته شود. گوشت‌ها را از قابلمه‌ای که گوشت و لوبیا را پخته بودیم، جدا کرده و ریش ریش می‌کنیم. لوبیا را نیز در غذاساز بریزید تا کاملا له شود. اگر غذا ساز ندارید، می‌توانید از گوشت کوب برقی یا چرخ گوشت استفاده کنید. لوبیا را به قابلمه برنج و سبزی اضافه کرده و همراه آن کمی فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه، نمک و دو قاشق ترخون اضافه کنید. برای رقیق کردن مخلوط آش، از آب گوشت و آب لوبیا استفاده کنید؛ بنابراین فراموش نکنید که آب لوبیا و آب گوشت را دور نریزید. بعد از رقیق کردن آش، آن را روی شعله ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا کاملا جا بیفتد سپس ۲۰ دقیقه آخر گوشت و پیاز داغ را اضافه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔄عـصـرتـون پـر از🌀 🍇شادی های بی سبب😘 🍯قلبتـون مَملُو از مهربانی 🍯دستتـون سرشار 🫳 🍇از بـخـشـنــدگـی 🍯آرزوهاتون مستجاب 🍇عصر زیبا پاییزیی شما 🍯شـیـریـن تـر از عـسـل ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
•مدل شینون مو ••😍 اموزش👇👇👇 . 🌸🍃🌸🍃
🦋🌼 مجلســـــی🦋🌼 🧚‍♀ 💜 🧚‍♀ 💜 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 میزان مواد در ویدئو مشخصه در نظر داشته باشید که همیشه برای جلوگیری از گلوله شدن نشاسته ذرت،ابتدا اون رو در مقداری شیر سرد حل و بعد به سایر مواد اضافه میکنیم. در اینجا مجموعا 2 لیوان شیر استفاده شده که ابتدا نصف لیوان از شیر رو با نشاسته ذرت مخلوط و نشاسته رو حل میکنیم و بعد مخلوط نشاسته رو به بقیه شیر اضافه میکنیم برای این مدل دسرها همیشه از نشاسته ذرت استفاده میشه...پس لطفا نشاسته گندم(نشاسته گل)جایگزین نکنید...چون طعم و بافت دسر تغییر میکنه. در این دستور 2قاشق شکر استفاده میشه...به همراه 100 گرم خامه قنادی بهتره خامه قنادی رو ابتدا چند دقیقه بزنید تا کمی فرم بگیره و بعد اضافه کنید. میتونید خامه صبحانه جایگزین کنید ولی طعم دسر با خامه قنادی خیییلی خوشمزه تر میشه اگه از خامه صبحانه استفاده کردید احتمالا بنا به ذائقه به شکر بیشتری نیاز هست. در این دستور نصف بسته پودر کرم کارامل استفاده شده که طعم بینظیری به دسر میده...ولی میتونید حذفش کنید که در اینصورت باید کمی شکر بیشتر به دسر اضافه کنید. با این میزان 4 لیوان دسر خواهید داشت به جای موز میتونید آناناس جایگزین کنید. 🌟
🍌🍊موز وپرتقال رو ریختم تو مخلوط کن وبعد کشیدم تو ظرف شکلات تلخ هم رنده کردم به همین راحتی 🌟
💌 براے کسایے که قلبشون کبوتر 🕊 کسایے که دلشون با اسم امام مهربون آروم مے‌گیره 💚💜 🔆 امشب هم، عاشقانه و با شوق، زمزمه کن صلوات خاصه امام رضا (ع) رو:☺️ اللهّـــمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضـا المرتَضی، الامــام التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَــوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق‌ الشَّهيد صَلَوةً كثيرَةً تامَة زاكيَةً مُتَواصِلــةً مُتَواتِـــرَةً مُتَرادِفَـــه كافْضَل ماصَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ 🍀 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
8عدد😍😋 آرد نان یا آرد همه کاره 400 الی 500 گرم،آب ولرم 1 پیمانه،شیر ولرم نصف پیمانه،روغن مایع 50 گرم،نمک نوک ق چ،خمیرمایه 1 ق س، شکر 1 ق چ 🔴مایه خمیر رو با آب ولرم و شکر مخلوط و اجازه بدین مخمر عمل بیاد. شیر و روغن مایع و نمک رو مخلوط کنید مخمر عمل آمده رو اضافه و در نهایت آرد. 10 تا 15 دقیقه خمیر رو ورز بدین و اجازه بدین تا 1 ساعت استراحت کنه. خمیر رو به 8 چانه تقسیم کنید.هر چانه رو با دست باز کنید و رول کنید رول ها رو توی سینی فر با فاصله بچینید و نیم ساعت دیگه استراحت بدین روش یه پلاستیک چرب شده بندازین.در فر از قبل گرم شده با دمای 220 بمدت 15 دقیقه بپزید. این باگت رومال نداره ولی میتونید با مقداری شیر سطح نونها رو رومال کنید. من روی نونها رو اسپری آب کردم و کنجد پاشیدم و دوباره اسپری آب کردم تا کنجد خوب بچسبه. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ نفر😋😍 🔴۱ پیمانه پلوپز برنج رو که خیس خورده با نمک، آبکش کنید ۲ تا پیاز درشت رو ریز خرد و سرخ کنید و کنار بذارید. ۳۰۰ گرم گوشت چرخ شده + نصف پیاز داغ + برنج + ۳ ق گردوی ساییده شده + ۱ دونه تخم مرغ + ۳ ق سبزی خشک معطر(نعناع ، جعفری ، مرزه + ترخون) + ۲ ق غ سر صاف آرد نخودچی + ۲ ق زعفران غلیظ دم شده + نمک + فلفل سیاه + پودر پاپریکا رو با هم خوب ورز بدید تا خمیر منسجمی ایجاد بشه دست رو چرب کنید و کوفته ها رو تو دست شکل بدید در ماهی تابه ای مابقی پیازداغ + ۲ق رب انار + ۱ لیوان دونه انار + نمک + فلفل سیاه رو تفت بدید + ۲ لیوان آب انار اضافه و اجازه بدید سس انار بجوشه. شعله رو کم کنید کوفته ها رو دونه دونه تو ماهی تابه کنار هم بچینید و از سس انار روشون بریزید ۴۵ دقیقه زمان بدید تا با شعله کم و در باز کوفته ها بپزن و جا بیفتن. در کنارش رب انار قرار بدید و با نان یا برنج نوش جان کنید😋 ⭕️ کوفته ها رو کنار هم تو تابه بچینید و روی هم قرار ندید ⭕️شعله گاز موقع پخت کوفته ها حتما کم باشه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای_فوری😍😋 شگرد گوشت شیشه ای کاری میکنه که گوشت زیر دندونت آب بشه ،از طعمش ک دیگه نگم برات🥰 گوشت گوسفندی کم چرب و بدون استخوان که شسته و خرد شده رو داخل شیشه بریزید ¼پیاز ۱حبه سیر و باقی موند گوشت هارو بریزید در آخر ،۱ عدد برگ بو توی شیشه بذارید و در شیشه رو محکم ببندید داخل قابلمه‌ی آبجوش بذارید و ۴ ساعت زمان بدید تا بپزه (تو این مدت نباید آب قابلمه کم بشه و اگه آبش تبخیر شد،آب بریزید)بعد از ۴ ساعت گوشتمون حسابی آب انداخته و آماده س 🥗🍔
😍 آب پرتقال : ۲ لیوان یا ۴ استکان چای (کمرباریک) شکر : ۱ استکان چای نشاسته : ۲ ق غ سر پر وانیل : نوک قاشق کره : ۱ ق پودر نارگیل : ۱ لیوان آب پرتقال و شکر و نشاسته و وانیل رو هم بزنین تا یکدست بشه بعد روی اجاق قرار بدین تا غلیظ بشه در آخر کره رو اضافه کنین و خوب هم بزنین تا مثل فرنی بشه بعد توی لیوان مورد نظر رو با آب سرد آب بکشین تا خیس بشن مواد رو بریزین توی لیوان و بزارین یخچال تا ۳ الی ۴ ساعت خوب میبنده بعد توی سینی پودر نارگیل بریزین و لیوان رو برگردونین توی پودر نارگیل و خوب بغلتونین و به اندازه دلخواه برش بدین و نوش جان کنین دسر خیلی راحتیه امیدوارم مفید واقع بشه 🌟
مدل لاک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه آموزش سایه دیگه برای مبتدی ها😍 منظورم از تمیز کردن براش اینکه براشتو به مرطوب یا دستمال کاغذی یا پارچه ای بکشی تا رنگ اضافی ازش پاک بشه 🎀💅 🎀💅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه هندیه که با توجه به خواص بالایی که داره تو این فصل برای درمان سرماخوردگی و کاهش التهابات و سرفه موثره. شیر دو و نیم پیمانه زردچوبه یک ق مرباخوری زنجبیل تازه یک ق غ دارچین یک تکه کوچک هل سبز شش عدد فلفل سیاه یک ق مرباخوری نبات یا عسل برای شیرین کردن مقداری مدت زمان آماده شدن حدود چهل دقیقه 💟 بهبود عملکرد مغز و جلوگیری از آلزایمره. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌶🥥 فلفل قرمز نصف پیمانه اب نصف پیمانه شکر نصف پیمانه سرکه نصف قاشق غذاخوری پاپریکا نصف قاشق غذاخوری نمک و نکته طلایی این سس نصف قاشق غذاخوری پودر نارگیل هست. 💟دستور سرآشپز معروفی در مصر ♥️
📌 طرح_مهدوی ؛ عید_بیعت | امروز که عید بیعت است، عهد می‌بندیم آن‌گونه عمل کنیم و آماده باشیم و آن‌چنان پیوند محکمی با امام زمانمان برقرار کنیم که هر‌زمان، بانگِ انا المهدی‌اش به گوشمان رسید، بی‌معطّلی بگوییم: لبیک...🥰🪴 |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میکاپ چشم 🌸🧚🏿‍♂️💖✨ 🍭 «••▬▬🌸💕🌸▬▬••» «••▬▬🌸💕🌸▬▬••»