📌خطرناک تر از داعش
🔹درسته اغتشاشات اخیر برای همه ملت بد بود و هست اما ظاهرا برای برخی ها خیلی خوب شده؛
برخی اصلا آب را گل آلود کردند تا حرفهای خودشان علیه نظام و ملت را به مردم و جوانان نسبت بدند.
🔸به نظر میرسه خطر و ضرر جرأت یافتن داعش برای حمله تروریستی در شاهچراغ در اثر اغتشاشات، کمتر از خطر و ضرر جرأت امثال جهانگیری هاست که روی مردم بایستد و از اصل 27 و 56 قانون اساسی صحبت کند در حالیکه اگر اعتراضی هم که میگن باشه دست پخت خودشان است. یا امثال علوی بروجردی که برای مردم و جوانان دلسوزی کند با اینکه خودش بر آتش آشوب می دمید و حالا که تیرشان به سنگ خورده از آدم کشها حمایت کند که باید با عطوفت با آنها برخورد شود.
🔹این حضور وقاحت آمیز و توهین به یک ملت است که برای حضور داعش بهانه میسازد. لذا باید اسلحه امثال علوی بروجردی و جهانگیری را شکست تا گلوله داعش از آن شلیک نشود.
#عوامل_خائن
#اغتشاشات
#شاهچراغ
#امنیت
https://eitaa.com/Iran_ghavy
📌خواص جلّال
✅روزهای پایانی سال 1400، رهبری معظم انقلاب در دیدار با اعضای مجلس خبرگان، از خواص اغواء شده به دست دشمن که وظیفه اغواء مردم را برعهده دارند صحبت کرده و فرمودند یکی از سنگین ترین جنگهای نرم تاریخ کشور ما امروز در همین زمینه اغواء خواص در جریان است:
«شما میبینید که شیاطین کوچک و بزرگ در صدد اغوای مردمند... به وسیلهی این رسانههایی که امروز دیگر خیلی آسان کرده رساندن هر حرفی را، هر دروغی را و تزیین کردن و توجیه کردن هر حرف غلطی را، دائم به اعماق ذهنیّات جامعه چیزهایی را میرسانند. اغواء میکنند دیگر؛ لَاُغوِیَنَّهُم اَجمَعین؛ برای اینکه بتوانند مردم را از آن ایمان، از آن اعتماد، از آن امید، از آن اعتماد به نفْس، از این چیزهایی که گفتیم منصرف کنند و آنها را مأیوس کنند، اعتماد به نفْس آنها را سلب کنند، اعتماد به مسئولین را از آنها سلب کنند، اتّحاد ملّی را تضعیف کنند؛ دائم در حال یک چنین کارهایی هستند؛ و این کاری است که دشمن میکند.
البتّه هدف این است که تودههای مردم مورد اغوا قرار بگیرند امّا وسیلهی اغوای تودههای مردم، اغوای خواص است. امروز یکی از کارهای مهم، اغوای خواصّ جامعه است، یعنی کسانی که عنوانی دارند و امکانی دارند و احیاناً سوادی دارند و مانند اینها. چون وقتی خواص اغوا شدند، اگر به این خواصّ اغواشده فرصت داده بشود و امکان داده بشود، راحت تودهی مردم را اغوا خواهند کرد. یکی از سنگینترین جنگهای نرم تاریخ کشور ما امروز در همین زمینه در جریان است. دارند دائم با مزدورپروری، با حرامخوارسازی، با لطایفالحیل افرادی را حرامخوار میکنند؛ وقتی حرامخوار شد، مثل حیوان جلّال، دیگر خیلی مشکل میشود او را از حرامخواری دور کرد. و مزدورپروری میکنند؛ بعضیها را با تهدید، بعضیها را با تطمیع و انواع و اقسام این چیزها.»
✅ این اغتشاشات فرصت خوبیست که
هم خود را از اغواء نجات دهیم
هم اگر تحت تأثیر خواص جلالی بودیم، آنها را شناخته و بیدار شویم و
هم جریان خواص فریب خورده و حرام خوار و ترسو و طمع کار و مزدور را بشناسیم و مهم تر از همه برای مردم بشناسانیم(جهاد تبیین).
#اغتشاشات
#خواص_خائن
#جنگ_نرم
#جهاد_تبیین
https://eitaa.com/Iran_ghavy
📌سهل و ممتنع؟!
🎙امام خامنهای مدظله العالی 22 شهریور 68 در دیدار با اقشار مردم
«مطلبى که باید همهی ما به آن توجّه بکنیم، این است که
دفاع از انقلاب و تشخیص مصلحت انقلاب کارى است هم آسان و هم مشکل؛ با یک نظر آسان است، با یک نظر مشکل است؛ سهل و ممتنع است.
آسان است چون فطرتهاى پاک عامّهی مردم هم آن را تشخیص میدهد. [اگر] شما نگاه کنید به جمعیّت عظیم مردم ایران، خواهید دید که از اوّلِ انقلاب تا امروز در همهی مسائل، تقریباً عامّهی مردم درست فکر کردند، درست تشخیص دادند، راه را خوب شناختند، شبهه و وسوسه و خدشهی در راه مستقیم در آنها به وجود نیامد یا زودگذر بود. لذا مثلاً در جنگ، عموم مردم -از شهرها و روستاها، قشرهاى مختلف، زنها، خانوادههاى گوناگون؛ مخصوصاً قشرهاى مستضعف و محروم، روستاییان، عشایر، کارگران کارخانهها و دیگران- هرچه در وسع و توانشان بود، براى جنگ انجام دادند. خب، این بدین معنا است که عامّهی مردم و متن جامعه، مصلحت انقلاب را تشخیص میدهند و درک میکنند.
امّا از طرف دیگر تشخیص مصلحت انقلاب و دفاع از انقلاب، به نظر میرسد مشکل است؛ چون بعضى از خواص، بعضى از کسانى که ادّعا میکنند مسائل کشور را یا مسائل سیاسى را میشناسند، گاهى اشتباه میکنند، غلط میفهمند، کج تشخیص میدهند و بد عمل میکنند. کسانى که ادّعا میکردند مسائل سیاسى ایران را مثلاً از چهل سال پیش یا سى سال پیش بلد بودهاند، گاهى در مسائل واضحِ امروز درمیمانند. چیزى را که مردم بروشنى میفهمند، بعضى از این افرادِ بهاصطلاح صاحبنظر و فهیم، این چیز آسان را تشخیص نمیدهند.
معلوم میشود مشکلاتى هم دارد، خیلى هم آسان نیست».
#خواص_بیبصیرت
#بصیرت_عامه
https://eitaa.com/Iran_ghavy
دل این ملت برای چه میتپد؟!🇮🇷
🔹دل اين ملت براى همان چيزى مىتپد كه كسانى برنامهريزى كرده بودند كه آن را قلعِ ماده كنند؛ دل اين ملت براى اصول اسلامى مىتپد.
🔸نمىخواهيم ادعا كنيم كه همهى آحاد ملت جزو مقدسينِ درجهى يكاند؛ اما مىخواهيم ادعا كنيم كه آنهايى هم كه در عمل جزو مقدسين درجهى يك نيستند، براى اسلام و براى ارزشهاى اسلامى و براى ارزشهايى كه اين انقلاب به اين كشور داد، اهميت قائلند و طعم آنها را چشيدهاند.
🔹حافظهى تاريخى اين ملت، نمىتواند آن دورانى را كه اين كشور بزرگ و اين ملتِ تاريخى، بازيچهى دستِ استعمارگران و بازيگران صهيونيست شده بود، فراموش كند؛ مىخواستند اقتصاد او را، فرهنگ او را، دل مردم را، جهت زندگى مردم را، پوشش مردم را، عقايد مردم را، دستمايهى بازى خودشان قرار بدهند؛ اهانتى از اين بزرگتر به اين ملت متصور نبود. فقر بود، تبعيض بود، زورگويى بود، ظلم بود؛ در عين حال، همهى اينها با اهانت به مقدسات بود، با جهتگيرىهاى ضد اسلامى و قرآنى و دينى بود؛ با كشاندن مرد و زن به سمت منجلاب فساد بود. حافظهى اين ملت، آن دوران را فراموش نخواهد كرد.
🔸اگر فرض كنيم در زمان حاضر، اكثر افراد ملت، آن دوران را با پوست و گوشتشان لمس نكردهاند - چون جوانند؛ البته ماها لمس كردهايم - اما يك ملت چيزهايى را در ذهن و حافظهى خود نگه مىدارد و آنها به معارف آن ملت، فهم آن ملت و بصيرت آن ملت تبديل مىشود.
🔹ملت اين اصول را دوست دارد.
🎙امام خامنهای، هشتم خرداد هشتاد و شش در دیدار با نمایندگان هفتمین دوره مجلس
#حافظه_تاریخی
#عظمت_ملت
#ایران_قوی
https://eitaa.com/Iran_ghavy
🇮🇷پدر روح الله
«ما هر چه امتیاز داریم، ناشى از همین هویّت فرهنگى است؛ اگر این هویّت فرهنگى نبود، انقلاب ما هم پیروز نمیشد. اگر این هویّت فرهنگى نبود، یک امامى مثل امام ما که نهضت را بهوجود آورد و به سرانجام رساند، اصلاً خلق نمیشد، درست نمیشد. امام بزرگوار، ساخته و پرداختهى همین فرهنگ است. همین هویّت فرهنگى است که آدمى مثل امام را در جامعه پرورش میدهد؛ این را باید نگه داشت».
📣امام خامنهای مدظله العالی، دیدار شاعران، بیست و یک تیر 93
#هویت_فرهنگی
#عظمت_ملت
https://eitaa.com/Iran_ghavy
🇮🇷عجب حجتی!!
🔹من معتقدم، اين حجّت خداست كه به نفع جمهورى اسلامى تمام كرده است؛
هرجا جناح خبيث و پليد و منفورى هست، با جمهورى اسلامى بد و مخالف و دشمن است؛
🔸درست مثل زمان رسول اكرم (صلى الله عليه وآله وسلم) كه اشراف فاسد و زورگوها و دشمنان طبقات مظلوم و محروم و كسانى كه خودشان به اين طبقات ظلم ميكردند و منافقان كه در دلشان مرض بود، با دعوت پيامبر مخالفت كردند.
🔹امروز عيناً همان جناحها در برابر جمهورى اسلامى ايستادهاند؛
چون جمهورى اسلامى راه پيامبران را طى ميكند.
🎙امام خامنهای مدظله العالی، دوم فروردین 61 حرم رضوی
#جمهوری_اسلامی
#سنت_الهی
#ملت_مقتدر_مظلوم
https://eitaa.com/Iran_ghavy
📌ایمان فرانسلی
🔹بنده مکرّر عرض کردهام که ما نباید خیال کنیم آبروی نسل فعلی روحانیت موجب این شد که مردم به سمت انقلاب اسلامی گرایش پیدا کنند. نه؛ این اشتباه است. بلکه آبروی هزار ساله روحانیت، که یک ذخیره تمام نشدنی بود، موجب این پیروزیها و موفّقیتها گردید. این آبروی هزارساله، عبارت است از آن اعتباری که در طول قرنهای متمادی، از علم و تقوای علمای بزرگ به دست آمده است...
🔸یعنی هزاران انسان برگزیده، عمرهایشان را به طهارت و تقوا گذراندند، مجموعههای علمی سطح بالا به وجود آوردند و آثار علمی ارائه دادند، تا بتدریج یک جامعه و یک ملت را به روحانیت - به صورت بنیادین - معتقد کردند.
🔹این نیست که عدّهای؛ مردم یک عهد و زمان و نسلی، کسی را بخواهند، امّا نسل بعد نخواهند. وقتی که محبّتی، بنیادی و عمیق شد، به مثابه خصال انسانی، از نسلی به نسل دیگر به ارث میرسد. مثل محبّتِ حسینبنعلی علیه الصّلاة و السّلام، یا محبّت اهل بیت علیهم الصّلاة و السّلام. اینها خصوصیاتی نیست که یک نسل داشته باشد و نسل دیگر بخواهد تحصیل کند. نه؛ اینها تحصیل کردنی نیست. اینها از نسلی به نسل دیگر به ارث میرسد و در تعلیمات پدران، در تربیت مادران، در نوازش مربّیان و در لالایی دایهها برای کودکان، خودش را نشان میدهد.
🔸بنیادین شدن یک موضوع به این معناست و اعتقاد به روحانیت در جامعه ما، بنیادین بوده و هست.
📣امام خامنهای مدظله العالی، بیست و پنجم بهمن 71 در دیدار با روحانیون
#روحانیت
#ملت_مومن
#ایمان_فرانسلی
https://eitaa.com/Iran_ghavy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویت دینی و ملی و خانواده،
کانون تهاجم نظام سلطه و سرمایه داری است
https://eitaa.com/Iran_ghavy
عالم نو.pdf
422.4K
🔸عالَم نو؛ منظر متفاوت رهبری در تحلیل رویدادهای اخیر.
▫️در میان تحلیلهایی که برای تفسیر و تاویل رخدادهای آشوبزده این روزها بیان شده است، این انگاره عمومیت یافته است که این رویداد در نتیجه «ضعف» مستقر در منطق جمهوری اسلامی رخ داده است. ضعفی که میتوان آن را در تدبیر فرهنگ، اقتصاد یا سیاست جستجو کرد.
▫️اما #رهبر معظم انقلاب، در شش سخنرانی خود که در این ایام ارائه نمودهاند، منظری متفاوت را برای تفسیر و تحلیل این رخداد، برگزیدهاند. متن #ضمیمه به بیان اجمالی و واچینی بیانات ایشان پرداخته است.
ـــــــــــــــــــــــ
@Lalinea |آقای خط
ایران قوی
🔸عالَم نو؛ منظر متفاوت رهبری در تحلیل رویدادهای اخیر. ▫️در میان تحلیلهایی که برای تفسیر و تاویل ر
از مطالب کانال آقای خط استفاده میکنم
مطالبی در راستای فهم نقطه محوری حرکت عمومی ملت ایران
پیشنهاد میکنم شما هم ملاحظه داشته باشید
گزارش راهبردی اندیشکده اخلاق و معنویت از اغتشاشات 1401.pdf
264.1K
اغتشاش مردم یا غشّ خواص؟
اختلال دستگاه محاسباتی مردم یا خواص؟
اختلال در روایت دستاوردهای نظام یا اختلال در روایت نظام دستاوردها؟
اختلال در روایت برای مردم یا اختلال در ایجاد زمینه روایتهای مردمی؟
در گزارش فوق با تأکید بر هویت ایمان جمعی ملت ایران به این پرسشها پاسخ داده شده است.
#اغتشاش
#هویت_ملی
#خواص_خائن
#جنگ_نرم
https://eitaa.com/Iran_ghavy
May 11
📌بسم الله الرحمن الرحیم «یؤمن بالله و یؤمن للمؤمنین» توبه/61
🔷عیار ملّت و تجربههای سفید و سیاه
🔸شناخت عیار ملّت ایران و اینکه براساس این عیار، ملت تا به حال چه کاره بوده و بعد از این میخواهد چه کار کند؛ مسئلهای است که بیشتر تحلیلهای سیاسی امروز براساس آن ارائه میشود و بیشتر اشخاص و جریانها به نوعی خود را زبان گویای ملت ایران میدانند؛ اما آیا واقعا شناخت عیار ملت اینچنین سهل و در دسترس همگان است؟ اگر اینگونه است پس چرا بسیاری پیروزی انقلاب در سال 57 را پیشبینی نمیکرد! چرا بسیاری مقاومت و پیروزی مردم در دوران ترورهای کور و تجزیه طلبیهای دهه شصت را انتظار نداشت! چرا علیرغم تجربه پیروزی مردم در انقلاب و دو سال جنگ داخلی، باز قدرت مقاومت مردم در جنگ بین المللی هشت ساله را بسیاری از کسانی که فکر میکردند عیار مردم دستشان است، باور نداشتند! چرا خیلیها حتی نمیتوانستند انقلاب را یک روز بدون امام تصور کنند؟ و چراهای بسیاری که بهتر است آنها را به یاد بیاوریم و یادآور دیگران شویم تا زمینهای شود برای برخی اعترافها.
🔹آیا خوب نیست که با صراحت تمام، اعتراف کنیم که قیام مردم در خاموش کردن فتنهی 23 تیر سال 78 را پیشبینی نمیکردیم؟! آیا خوب نیست که برخی اعتراف کنند که هشت ماه فتنه انتخابات 88 ، دلهای آنها را لرزاند و گمان بد به خدا و مردم بردند و با اینکه قطرهای در دیای قیام 9دی بودند اما باز مبهوت و حیران؟! آیا خوب نیست که به زبان بیاوریم که میترسیدیم تحریمهای سنگین اقتصادی، مردم را از پا درآورد؟! از این قبیل اعترافات زیاد است اما آنچه دستبهنقد و از همه روشنتر است، تشییع جنازه سردار دلهاست؛ آیا بهتر نیست اعتراف کنیم که خلق این یوم الله، برای همه ما _و نه فقط برای دشمنان_ غیرمنتظره بود. با اینکه همه معجزههای پیش از این مانند همین یوم الله را خداوند با دستان ما آفریده بود.
🔸اینجاست که باید به سخت و پیچیده بودن مسئله شناخت ملت ایران اذعان کرد؛ چرا که ریشههای #عظمت_ملّت ایران در پی آفرینش عظمتهای میدانی و کسب دستاوردهای بزرگ، در رشد روزافزون و تصاعدی بلکه معجزهگون، به شکلی سقف فلک را شکافته و میشکافد که یارای همراهی دیدههای جزئینگر، باورهای متّکی به محاسبات زمینی و قدمهای لرزان و لغزان را از خود سلب میکند. و اگر چنین نیست پس چرا دشمنان ملت با همه توانانی که بکار میگیرند از ارزیابی ملت درمانده و عاجزند؟!
🔹خب اگر وضعیت ما این گونه بوده و هست، پس چگونه به راحتی نسبت به تحلیلهای خود و دیگران از وضعیت ملت ایران؛ وضعیت قدرت، ایمان، آگاهی، صبر و خلاصه همه اموری که به هویت جمعی ما مربوط است، سرخم فرود میآوریم حال آنکه همین تحلیلها اگر تبدیل به باور شود، #تصمیمهای_بزرگ ملّی را دستخوش آسیبهای جدی میکند. آیا نباید از تجربهی سفید و سیاه گذشته در شناخت عیار ملت عبرت بگیریم؛ تجربهی سفید وعدههای پیروزی امامین انقلاب براساس شناخت الهی از توانائیهای ملت و نقاط ضعف دشمن و در مقابل تجربه سیاهِ ارعاب و مأیوسسازی مدعیان مردم شناس براساس ضعفهای درونی خود و تکیه به هیمنه پوشالی دشمن و نگاه تحقیرآمیز و البته کور و احمقانه دشمن به ملت ایران.
🔸آری اغتشاشات پاییز 1401 نیز نشان داد که دشمن و هر کسی که هراسی از دشمن در دل دارد، حق ندارد برای ما از ناتوانائیهای ملی سخن بگوید و تنها کسی که در مقابله با دشمن در قله شجاعت قرار گرفته و همواره با زیرکی تمام، سیاهنماییهای دشمنان و دنبالهروهای داخلیشان را خنثی کرده است، میتواند و باید #زبان_گویای_ملت باشد. آری تنها رهبری معظم است که آیینه تمام نمای هویت ملی ما در هر زمان است و تنها او میتواند با نگاه الهی و کلان خود، وضعیت گذشته و امروز ما را به هم گرده زده و توشهی راه آینده قرار دهد. اوست که ایمان به مردم را به ایمان به خدا پیوند زده (یومن بالله و یومن للمومنین) و در نتیجه نصرت الهی را در ایمان به نصرت ملت ایران(هو الذی ایدک بنصره و بالمومنین) دنبال میکند. و ما هم تا چنین ایمانی را مزه نکنیم نباید امیدوار چنان نصرتی باشیم.
🆔 @Iran_ghavy
هدایت شده از متقین
➖➖➖➖➖➖➖
🔲 این عو عو سگان شما نیز بگذرد
✍️علی ثقفی
◻️با شما حاکمان امروز جهان، سرمایه سالاران بزرگ، مالکان ثروتهای عظیم هستم که طراحان و مدیران و برنامه ریزان مزدور شما در دستگاههای فکری تان، در سرزمینتان سرخورده ازبیش از چهل سال دشمنی با نظام مردمی برآمده از بزرگترین انقلاب این دوران مرتبا طراحی می کنند، برنامه می ریزند مکر می ورزند و دشمنی ورذالت می کنند و نهایتا هر بار سرافکنده و در خذلان شکست می خورند.
هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد/هم رونق زمان شما نیز بگذرد
◻️شما نشسته اید وبا غضب رشد وبالندگی انقلاب را تماشا می کنید و مثل برف در حال آب شدن هستید. تا می توانید بر مردم جهان ظلم کنید و از این عصبانیت بمیرید. سرافکندگی برای شما همین بس که نماینده سیاسی دولت سابقا کبیر بریتانیا که روزی در این کشور فرمان می داد و شاه را به خط می کرد امروز سطل رنگ به دست می گیرد و خود در پیاده رو دیوار لانه ی توطئه و جنایتش روی ننگ سالیان طولانی نیرنگ و خباثت ماله می کشد.
◻️چه می کنید؟ ایران را از کمیسیون مقام زن حذف می کنید؟ ایرانی که هزاران هزار زنان دانشمند، مدیر، فداکار، یل پرور و عفیف را در خود دارد. چه کسی می تواند زنان ما را از صفحه افتخار این دوران حذف کند؟ شما که زن غربی را له کرده اید و هستی او را نابود کرده اید، کینه زنان ما را بدلیل وارد کردن ضربت خرد کننده بر تئوریهای شکست خورده تان به دل دارید.
◻️شما هنوز زخم خورده اخراج شاه از این کشور هستید. شاه دست نشانده تان در این دیار روزی هر کاری می خواست می کرد. او روی اسب می نشست و از نیروهای نظامی پوشالی خود و دست ساز شما سان می دید. امروز از این چند دلاربگیردر گونی رفته ی کف خیابان شما و آن دزدان تار و مار شده در مرزها چه کاری بر می آید؟ شما اگر می توانستید شاه را نگه می داشتید. آن کس که اسب داشت غبارش فرو نشست/ گرد سم خران شما نیز بگذرد.
◻️شما در برابر انقلاب اسلامی مستأصل هستید. بی آبرو هستید. تمام مهره هایتان را در طول این چهل سال سوزاندید. امروز هیچ بی آبرویی دیگر در این کشور توان حمایت از شما را ندارد.دوران غرب زده ها و غرب پرستها تمام شد. دیگر نه سیاستمداردور از مردم ، نه چهره ی پولکی ورزشی، نه صورتکهای هنری در آینده این کشور جایی ندارند. هر چه داشتید رو کردید. این از الطاف الهی بود که با ترکیبی از یک جنگ همه جانبه هر چه داشتید به میدان آوردید.
◻️ببینید در صحنه ی مقابله با این نظام در این ماهها چه عناصری را در برابر انقلاب قرار دادید؟ اگر شما شرم نمی کنید و ما هم اگر خنده مان نگیرد خجالت می کشیم بگوییم اینها می خواهند نظام را براندازی کنند. اینها قصد انقلاب دارند. ما بر برخی از اینها ترحم می کنیم بگوییم اینها مخالفان ما هستند. شما غضبناک و با چشم بسته بخاطر شکست در منطقه، قهرمان ما سلیمانی را ترور کردید و تصور کردید در مملکت ما غرش شیری چون او را خاموش کردید و اکنون بی شخصیتهایی را اجیر کرده و قلاده شان را باز کرده اید بر صورت خورشید خاک بپاشند. اما این عوعو سگان شما نیز بگذرد.
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/almottaqin
➖➖➖➖➖➖➖
ایران قوی
➖➖➖➖➖➖➖ 🔲 این عو عو سگان شما نیز بگذرد ✍️علی ثقفی ◻️با شما حاکمان امروز جهان، سرمایه سالاران بزرگ
ماشاء الله به این حقیقت و گوینده اش
از شما دوستان نیز دعوت میکنم تا از مطالب ارزنده استاد عزیزم در مسائل اساسی انقلاب بهره بجویید و در فهم و نشر آن بکوشید
⭕️هر روز همتی تازهتر برای پروازی بلندتر
🔹پيغمبر فرموده است كه من هر روز هفتاد بار استغفار می كنم؛ چرا؟ پيغمبر كه گناه نمی كرد؛ و حتّى خدا در سوره فتح در مورد ترك اولاى پيغمبر فرمود: «ليغفر لك الله ما تقدّم من ذنبك و ما تأخّر»؛ او كه بار وزر و وبالى بر دوش ندارد؛ استغفار چرا؟ پيغمبر با مجاهدت خود، با ذكر و با تلاش عظيم معنوى خود، هر روز مرحله اى از مراحل قرب به خدا را طى می کرد. پيغمبر هم بااينكه انسان كامل است، متوقف نيست؛ اما ساحت قدس قرب الهى پايان ندارد. او هم بايد هر روز يك مرحله پيش برود و هر روز يك مرحله جلو
می رفت. پيغمبر وقتى به مرحله ديروز نگاه می کرد، آن را بهصورت حجابى، بُعدى و دورى اى مشاهده می کرد؛ لذا از دورىِ ديروز استغفار می کرد. هر روز يك مرحله نو می گشود و از حضور در مرحله قبلى كه نسبت به موضع امروز، دورى بود از خدا آمرزش می طلبيد.
🔸اين درس بزرگى است؛ عمق معنا و بطن اين سخن مثل اقيانوسهاست. يك لحظه توقّف در راه كمال انسانى جايز نيست. در اين اقيانوس عظيم كه بعضى از ما در آغاز راه تا قوزك پا و بعضى تا زانوانمان وارد شديم، كسانى «دل به دريا زده» شنا می كنند و كسانى مرحله ها پيش رفته اند، خود را نورانى كرده اند، از فراز مادّيات عالم و از فراز خواسته های حقير و آرزوهاى كوچك پرواز می كنند. دنيا را نديده نمی گيرند، اما دنيا را هدف قرار نمی دهند.
آن بلندپروازان اين آسمان لايتناهى هم هر روز براى پروازى بلندتر، همت تازه ترى را
به خرج می دهند.
🔹اين موجود را با قدرت فكر او، با قدرت خِرد او، با توان جسمى او، با توان عصبى او، با نيروهاى ناشناخته ى وجود او، خداى متعال خلق كرده است تا از اين طبيعت، از اين خور و خواب و از اين دنياى مادّى، همچون وسيله اى استفاده كند و خود را به مقامات قرب الهى برساند.
رهبری معظم انقلاب امام خامنهای مدظله العالی ديدار گروه كثيرى از جوانان استان اردبيل 05/ 05/ 1379
https://eitaa.com/Iran_ghavy
🇮🇷معیار حق و باطل در این زمان؟
📌ممکن است کسی سؤال کند در «إِنَّ الَّذِينَ يُحَادُّونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ» آنهایی که با خدا دشمناند، چرا میگوید «رسولَه»، با رسول دشمناند، خب معلوم است هرکسی با خدا دشمنی میکند، با رسول هم دشمنی میکند؛ خدا و رسول که دو جریان نیستند، یک جریاناند؛ علّت چیست؟ این یک نکته¬ی دقیق و ظریفی دارد؛ نکتهاش این است که خدا در موارد زیادی نامشخص است؛ راه خدا راه نامشخصی است. شما خیال نکنید که در آن زمان کفار قریش با خدا دشمن بودند؛ نه، مخلص خدا هم علیالظاهر بودند؛ حتی میگفتند ما این بتها را که میپرستیم، برای خاطر این است که این بتها برای ما پیش خدا شفاعت کنند؛ یعنی بنابراین خدا را قبول داشتند. اگر به آنها بگویند که با خدا دشمنی نکنید، آنها میگویند که ما با خدا دشمنی نمیکنیم؛ نهخیر، ما طرفدار خدا هستیم. این یک عرض عریضی داشت و قابل اشتباه بود. خدا میآید در این آیه قرآن، راه خدا را مشخص می¬کند و می-فهماند که راه خدا همانی است که پیغمبرش میگوید. خیال نکنید که خدا به جز راه پیغمبر، راه دیگری دارد؛ این اشتباه را نکنید.
📌مصداق امروزیاش این است که خیال نکنید راه انقلاب و راه انقلاب اسلامی و راه جمهوری اسلامی غیر از مثلاً راه امام راهی دارد؛ نه اینکه این، مضمون این آیه است، میخواهم بگویم این مشخص کردن است. بسیاری هستند که ادّعا میکنند که طرفدار خدا و رسول هستند؛ لذا به همین دلیل یکجاهایی کلمه «اولوالأمر» آمده؛ ««أَطِيعُوا اللَّهَ وَأَطِيعُوا الرَّسُولَ وَأُولِي الْأَمْرِ مِنْكُمْ» اطاعت خدا کنید، اطاعت پیغمبر کنید، اطاعت اولوالأمر کنید؛ خب خدا و پیغمبر و اولوالأمر که سه جریان نیستند، یک جریاناند. این برای این است که اگر چنانچه یکوقتی پیغمبر در حیات ظاهری نیست، همه نیایند بگویند ما طرفدار پیغمبریم، هرکدام انقلاب پیغمبر را و مکتب پیغمبر را به یک طرف بکشند؛ این بگوید این مال من است، آن بگوید نهخیر مال من است؛ این میگوید من درست میگویم، آن میگوید من درست میگویم؛ نهخیر، یک ملاک و معیاری وجود دارد، یک شاخصی هست، شاخص چیست؟ وجود «اولوالأمر»؛ «اولوالأمر» که بود، درست است؛ البته «اولوالأمر» با آن شرایطی که مشخص است که ما بیان میکنیم. اینجا هم که رسول آمده، به این معنا است.
📌در همه انقلابها، کسانی هستند که بهصورت فرصتطلبانه یکچیز کلی را برای خودشان مستمسک قرار میدهند، میگویند، ما معتقد به این و در این راه هستیم؛ مردم را به اشتباه میاندازند؛ بایستی شاخص معین بشود. لذاست که در این انقلاب ما، شاخص وجود امام و خطّ امام است.
📌دو سه سال قبل چند نفر از این منافقین آمده بودند پیش من، حرفهای گوناگون بی¬محتوایی میگفتند؛ من به آنها گفتم که: این را بدانید که معیار و ملاک در تاریخ ما، امام است؛ امام معیار و ملاک حق و باطل در این تاریخ ما است؛
هرکسی که در مقابل امام قرار بگیرد، باطل است، هرکسی که با امام باشد حق است.
📝امام خامنهای مدظله العالی، تفسیر سوره مجادله؛ص 51
https://eitaa.com/Iran_ghavy
♨️حالا هم همین جور است!
«عمل صالح بر اساس ایمان، ایمان راسخ و ایمان درست، ایمان همراه با بصیرت، و تداوم و استقامت، اگر چنانچه بود، پیروزی قطعی است. اینهایی که پیروز نمیشوند، یکی از اینها را ندارند: یا ایمان نیست، یا ایمانِ درست نیست، یا استقامت نیست، یا بصیرت نیست؛ در نیمهراه بار را بر زمین گذاشتن است؛ طبعاً به نتیجه نمیرسند.
ملّت ایران این شرایط را فراهم کرد؛ ایمان او درست بود، چون راهنمای او راهنمای صادقی بود، راهنمای ماهر و خبیری بود؛ یک فقیه آگاه به مسائل جهان، و بریدهی از مطامع و منافع مادّی شخصی، و آگاه به کتاب و سنّت؛ راه را به مردم نشان میداد، مردم هم با بصیرت حرکت کردند؛ فهمیدند که چه کار باید بکنند؛ آن کار را انجام دادند، وَ کانَ حَقًّا عَلَینا نَصرُ المُؤمِنینَ؛
حالا هم همینجور است».
🎙امام خامنهای مدظله العالی 19 دی 1392
#ولایت_فقیه
#امام_خامنهای
https://eitaa.com/Iran_ghavy
🌹هیچ نگران نباشید
🔰هر وقت پیغامی به یک مجموعهای از دوستانمان میدهیم، همیشه بنده میگویم هیچ نگران نباشید، از ملّت ایران نگران نباشید؛
ملّت ایران میداند چه کار دارد میکند، بلد است چه کار بکند و دارد میکند کار خودش را.
📣امام خامنهای مدظله العالی 29 بهمن 98 دیدار با مردم آذربایجانشرقی
https://eitaa.com/Iran_ghavy
🇮🇷استمداد از ظرفیّتهای معنوی مردم
🔹من اصرار دارم که به این ظرفیّتهای معنوی توجّه کنیم، از اینها استمداد کنیم، این ظرفیّتها را -آنهایی که نیاز به فعلیّت دارد- به فعلیّت برسانیم. این ظرفیّتهای معنویِ کشورِ ما، غالباً یا تقریباً همه، ریشه در ایمان مذهبی و ایمان انقلابی دارد؛ یعنی ایمان مذهبی و انقلابی مردم زیاد است، ظرفیّتی به وجود میآورد، تواناییهایی را در کشور به وجود میآورد که از این تواناییها میشود استفاده کرد. در طول انقلاب -از اوّل انقلاب تا دوران جنگ تحمیلی تا امروز- نمونههایش را دیدهایم.
🔸تازهترین نمونهی این ظرفیّتهای مهمّ ملّی و مبتنی بر ایمان انقلابی و مذهبی، همین حضور بههنگام و فداکارانهی ملّت در موج اوّل بیماری کرونا است... یا در نهضت کمک مؤمنانه؛ .. اینها ظرفیّتهای معنوی کشور است، اینها چیزهای مهمّی است. نمونهی دیگر این ظرفیّت معنوی، اندکی قبل از همین حوادث، مربوط به حرکت خیرهکنندهی مردم در بدرقهی شهید سلیمانی است...
🔹نمونههای فراوان دیگری هم از این ظرفیّت معنوی و حضور معنوی و آمادگی ملّت ایران وجود دارد که همهی اینها ریشه در ایمان اسلامی و ایمان انقلابی دارد؛ اینها را نمیشود منکر شد؛ اگر کسی منکر بشود، مثل این است که منکر آفتاب در وسط روز شده باشد.
🔸شما ببینید در طول این سالها هر جایی که نظام مشکل پیدا کرد، مردم وارد میدان شدند؛ آنجایی که کسانی با تحریک دشمنان -چه در سال ۷۸، چه در سال ۸۸ چه در سالهای بعد- یک حرکتی انجام دادند که برای نظام مضر بود، آن که توانست بیاید وسط میدان و دشمن را مأیوس کند مردم بودند.
🔹ظرفیّت از این بالاتر؟ بنیهی قوی از این بهتر؟ این بنیهی قویِ ملّت ایران است. پس بنابراین، این واقعیّتها را که انسان میبیند، میفهمد که بنیهی کشور در مقابل این حوادث گوناگون قوی است.
🎙امام خامنه ای مدظله العالی 22 تیر 99 دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی
https://eitaa.com/Iran_ghavy
⚫️این نشانهی مبارکی است؛ نشانهی توجه آن بانوی دو عالم
◻️یکی از خصوصیاتی که در انقلاب ما بارز است، مطرح شدن مکررِ مضاعف نام مبارک حضرت زهرا (سلام اللَّه علیها) و نام مبارک حضرت بقیةاللَّه مهدی صاحبزمان (صلوات اللَّه علیه) است. این دو نام مبارک، در تمام دوران انقلاب، به مناسبتهای مختلف، بیش از سایر معارف الهی و معارف اسلامی و معارف شیعی تکرار شده است؛ این یک پدیده است. در دوران پیش از انقلاب، نه در محافل مذهبی، نه در محیط عمومی، نه در زبان شعرا و گویندگان و خواص و عوام و دیگران، اینقدر نام مبارک زهرا (سلام اللَّه علیها) تکرار نمیشد. متدینین بودند، مجالس بود، محافل بود، گویندگان بودند، اسم مبارک هم برده میشد، اما نه اینجور، با این وسعت و با این عمق نگاه.
◻️هیچ کس هم این را به مردم یاد نداد. یعنی ما در شعارهامان، در حرفهامان، این قضیه را مطرح نکردیم. این یک پدیدهی الهی است، یک امرِ برخاسته و روئیدهی از دلها و عواطف و ایمانهاست. هیچ کس - نه امام بزرگوار، نه بزرگان انقلاب - در دوران دفاع مقدس به رزمندگان نگفت که رمز «یا زهرا» برای حملاتتان بگذارید، یا سربند «یا زهرا» ببندید؛ اما هرچه که شما نگاه میکنید، در طول دوران دفاع مقدس، اسم مبارک حضرت زهرا از همهی نامهای مطهر و مبارک دیگر بیشتر مطرح است، بیشتر آورده میشود؛ همچنین نام مبارک حضرت بقیةاللَّه (ارواحنا فداه). این دو نام در انقلاب، به طور طبیعی، بدون دستور، بدون یک مطالعهی قبلی، همین طور از دلها و از ایمانها و از عواطف روئیده است؛
◻️این نشانهی مبارکی است؛ نشانهی توجه آن بانوی دو عالم، آن عنصر ملکوتىِ الهىِ بینظیر در عرصهی وجود از لحاظ نورانیت - بعد از پدر بزرگوار و امیرالمؤمنین (علیهالسّلام) - است. بعضی از اهل معنا هم این توجه ویژه را میگفتند. ما شنیدیم از بعضیها که میگفتند بانوی دو عالم توجه ویژهای دارند.
◻️این خیلی باارزش است، این امیدبخش است؛ ما را در دلهامان، در اعماق جانمان، به دست یافتن به اهداف نهائی، مطمئن و خاطرجمع میکند؛ گامها محکم و استوار برداشته میشود. وقتی انسان چشمش به هدف است، هدف را میشناسد، رسیدن به هدف برای او یک آرزوی خام به حساب نمیآید، امیدوار است، هم قدمها را محکم برمیدارد، هم راه را گم نمیکند و چپ و راست نمیشود.
🎙امام خامنه ای مدظله العالی سوم خرداد 1390 در دیدار با ذاکرین و مداحان اهل بیت علیهم السلام
https://eitaa.com/Iran_ghavy
🇮🇷ما هم تابع همین عقلانیت عظیم ملت هستیم
◻️راهی که ملت ایران انتخاب کرده، راه درستی است؛ حضور در صحنه، رها نکردن این دستاورد بزرگ. مسائل جزئی، اختلافی، اهمیتی ندارد. بگو مگوهائی که این گروه با آن گروه، این آدم با آن آدم دارد، اینها اهمیت ندارند. اینها چیزهای جزئی است. خانوادهی انقلاب باید یکپارچگی خودش را حفظ کند.
◻️بنده اولِ امسال گفتم: «اتحاد ملی»؛ یعنی خانوادهی ملت، خانوادهی انقلاب وحدت خود را، درونگرائی خود را نسبت به یکدیگر، اتصال و چسبندگی را به یکدیگر حفظ کنند؛ نگذارند واگرائی به وجود بیاید.
◻️ملت بحمدالله خودش این توصیه را آویزهی گوش دارد؛ احتیاج به گفتن ما هم شاید نبود. ما هم تابع همین عقلانیت عظیمی هستیم که در ملتمان هست؛ ما هم به ملت عرض کردیم و آنها هم نشان دادند که همینجور است.
🎙امام خامنه ای مدظله العالی، 28 بهمن 1386 دیدار مردم آذربایجانشرقی
#عظمت_ملت
#نظام_انقلابی_امت_و_امامت
https://eitaa.com/Iran_ghavy
🇮🇷شجره طیبه «جمهوری اسلامی»
📝امروز این شجرهی طیّبه -شجرهی طیّبهی جمهوری اسلامی و ملّت ایران- شجرهی طیّبهای است که «اَصلُها ثابِتٌ وَ فَرعُها فِی السَّماء. روزبهروز به فضل الهی ما پیشرفت کردیم، روزبهروز قویتر شدیم؛ بعد از این هم همین خواهد بود؛ و این نسخهِی حرکت مسلمین و پیشرفت مسلمین در دنیای اسلام است. (امام خامنهای 4 آذر 97)
پ.ن:
🔹نظام جمهوری اسلامی از یکسو برپایه ایمان پایدارِ امت به نصرت الهی که در تدبیر امام تبلور میکند، استوار است و از سوی دیگر برپایه ایمانِ امام به نصرت امت شکل گرفته و پیش میرود. و از همین رو قدرت و حِکمت نظام به قدرت و حکمت الهی متصل شده و امکان فهم و تحلیل هر تهدیدی و خنثیسازی آن و بالاتر از همه تبدیل آن به فرصت برای این نظام نه به عنوان یک امتیاز بلکه به عنوان یک خصیصه ذاتی رقم خورده است.
🔸برهمین اساس، این نظام علیرغم تلاش همه جانبه نظام سلطه در ایجاد اختلال در ثبات و امنیت -به عنوان اساسیترین نیاز یک ملت-، توانسته است بهشت ثبات و امنیت را در میان جهنمی از ناامنی تأمین کند و به آن استقرار کامل ببخشد. بلکه به استقلال سیاسی خود و در رأس آن به مردم سالاری دینی استقرار کامل ببخشد؛
🔹همچنین علیرغم تلاش نظام سلطه در تحریم علمی و فناوری و معیوب کردن چرخه پیشرفت مادی، توانسته است موتور پیشران پیشرفت همه جانبه با محوریت علم و فناوری را به راه اندازد و آثار چشمگیری از آن را نیز به نمایش بگذارد هرچند هنوز تا بروز محسوس آثار آن در زندگی مردم فاصله وجود دارد. و در کنار راهاندازی موتور پیشرفت توانسته است، مطالبه عدالت را نیز به یک مطالبه عمومی و مستقر در میان آحاد ملت تبدیل کند و در استقرار این مطالبه در قالب نظامات اداره کشور و مهمتر از آن در قامت مدیرانی با روش و منش اسلامی، گامهای خوبی برداشته است هرچند که در این قمست نیز هنور به حدنصاب کمی و کیفی مطلوب نرسیده است.
🔸این نظام پیشرفت و عدالت را زمینه رشد معنوی ملت قرار داده و عیار معنویت و اخلاق را افزایش داده است با اینکه تلاش نظام سلطه در تخریب پایههای معنویت از هر تلاشش بیشتر و محسوستر است؛
🔹نتیجه چنین ویژگیهای پیوند جمهوریت و اسلامیت، شکست نظام سلطه در اهداف ظالمانه خود نسبت به جمهوری اسلامی و بروز ضعف و زبونی جبهه استکباری در دل و ذهن این ملت است؛ بلکه نتیجه این مقاومت، تقویت جبهه مقاومت در منطقه و جهان و ایجاد عمق راهبردی نظام جمهوری اسلامی در منطقه و افزایش روزافزون اعتبار بین المللی نظام اسلامی است.
🔰لذا این نسخه میتواند و باید نسخه حرکت مسلمین باشد.
https://eitaa.com/Iran_ghavy
May 11