هدایت شده از به سوی قله...
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غزه_الگوی_مقاومت
نمیدانم آیا کلمات توانایی دارند حس من را نسبت به این دختربچه مظلوم فلسطینی بیان کند یا نه!😔 بارها و بارها این فیلم را دیدم و... شاید این فیلم کوتاهترین و پر محتوا ترین خبر از حال روز این روزهای مردم شریف و مقاوم غزه باشد.
مردی که آنقدر عزت نفس دارند که به راحتی نمی شکنند.💪
چند روز گذشته به برکت نزول برف و باران اکثر ما سرما 🌨️را تجربه 🌧️کردیم و شاید بتوانیم ذره ای از حس این #ریحانه را متوجه شویم. ریحانه ای که با وجود همه سختی ها هنوز هم می خندد 🙂و خنده او تیری است بر دل مستکبرین جهان که منتظر شکست این ملت مقاوم است.
#ریحانه 🌹خانم ببخشید ما کلام امیر المومنین علی علیه السلام را فراموش کردیم که شما #قهرمانه🔨 نیستی.
بعضی از ما هنوز در این دوراهی گیر هست که آیا تو شیعه هستی یا سنی!
نمیدانم چه بگویم.....
ولی به تو و همه زنان، بچه ها، مردان و همه اقشار مقام غزه احسنت👏 می گویم.
انشاءالله هر چه زودتر به دعای شما ملت مظلوم صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف ظهور کنند و انتقام شما را از همه کسانی که باعث شدند تو در این سرما بلرزی را بگیرند. امید دارم وجدان های به خواب رفته با دیدن فیلم تو بیدار شوند و این سرطان چرکین، اسرائیل☠️ وحشی را از روی زمین محو کنند.
9.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
7 جراحی که حالا 500 نفر شدند و بیش از 4500 عمل انجام زیبایی برای کسانی انجام دادند که هیچ کس غیر خدا نداشتند
مهمش اینه که میگه استاد دانشگاه یا مشاور وزیر یا هر کسی هستی باید بری و کسانی که نیازمندت هستند را پیدا کنی و با عشق بهشون خدمت کنی
بسمه تعالی
مَنْ ظَلَمَ أَجِیراً أَجْرَهُ أَحْبَطَ اللَّهُ عَمَلَهُ وَ حَرَّمَ عَلَیْهِ رِیحَ الْجَنَّة
« هر کس در دادن مزد کارگر به او ستم روا دارد خداوند عمل او را باطل میسازد و بوی بهشت را بر وی حرام میگرداند» (أمالی صدوق، صفحه ۴۲۷)
جناب آقای سیدابراهیم رئیسی
رئیس جمهور محترم؛
با سلام و احترام، همانطور که میدانید تورم افسارگیسخته، به ویژه در زمینه مواد خوراکی، تامین حداقلهای زندگی را برای طبقات فرودست و کارگران و مزدبگیران دشوار کرده است.
سرکوب دستمزد و کاهش ارزش سالانه آن، که نسبتی با تورمهای سرسامآور نداشته، باعث شده دستمزد نه فقط کفایت «تامین زندگی»، که تکلیف ماده ۴۱ قانون کار است را نداشته باشد، بلکه حتی از تامین کالری مورد نیاز خانوارهای کارگری نیز عاجز باشد.
علاوه بر قانون کار، سیاستهای کلی تامین اجتماعی نیز مقابل دیدگان ماست. آن جا که در ماده ۵، «حفظ قدرت خرید اقشار ضعیف جامعه از طریق متناسبسازی مزد شاغلین، مستمری بازنشستگان و مقرری بیکاران» را تکلیف میدارد.
اکنون در آستانه تعیین مزد ۱۴۰۳، اظهارات غیرقابل قبول و غیرقانونی ریاست سازمان برنامه، اظهارات وزیران تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اقتصاد و دارایی و رفتار نمایندگان دولت در شورای عالی کار، این بیم را زنده میکند که اشتباه سال گذشته که منجر به افزایش دستمزد به میزان نصف تورم اعلامی بود تکرار شود.
به روایت صدر نامه باز گردیم: ضایع ساختن مزد کارگر، همه اقدامات خوب دولت را نیز نابود میسازد. کارگرانی که ستون فقراتشان زیر بار زندگی در حال شکستن است، ستون فقرات تولید هستند.
لذا از جنابعالی تقاضا داریم مکتبی بودن دولت و تعهد آن به قانون و سیاستهای ابلاغی رهبری معظم را با تاکید صریح بر لزوم افزایش دستمزد کارگران به میزان تامین سبد معیشت خانوار کارگری که معیار صریح ذکرشده در ماده ۴۱ قانون کار است اعلام کنید.
جمعی از فعالین اجتماعی، دانشجویان، طلبهها کارگران و اساتید دانشگاه
امضا کنندگان:
برای امضا نامه به آیدی
@Ali_enm
و یا
@Ssajadsajadi
در پیام رسان ها نام و نام خانوادگی و عنوان خود را بفرستید
nameh-jomhour-dastmozd.pdf
40.77M
🔥انتشار رایگان ویژهنامه «سرکوب دستمزد» نامهجمهور
منتشر شده در شماره پنجم نامهجمهور
«طبقه دولتمند و سرکوب رفاه»
📝با آثار و نوشتاری و از:
محسن قنبریان
علی نصیریاقدم
علیرضا خیرالهی
علیرضا میرغفاری
سمیه گلپور
سید احسان ولدان
🗞در این ویژهنامه میخوانیم:
مسئله کارگران، وظیفه همگان
افزایش دستمزد بهمثابه استراتژی توسعه
نسبت دستمزد-تورم افسانه یا واقعیت
سرکوب دستمزد زمینهها و چالشها
طرد ساختاری کارگران
🔶 بههمراه مصاحبه اختصاصی با سردار علیحسین رعیتیفرد معاون روابط کار وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی
🔹این ویژهنامه بخشی از شماره پنجم نامهجمهور است که بهدلیل ضرورت موضوع فصل سرکوب دستمزد آن به صورت رایگان منتشر شده است.
➖➖➖
برای تهیه این شماره نامه جمهور در طرح پیشفروش با ۱۰٪ تخفیف و #ارسال_رایگان، مبلغ ۱۶۲ هزارتومان به شماره کارت:
۶۰۳۷ ۹۹۷۵ ۹۹۶۹ ۴۹۳۳
بهنام پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم
واریز کرده و رسید واریز را به همراه آدرس پستی و شماره همراه به شماره ۰۹۰۱۶۸۵۵۲۹۰ ارسال نمایید.
➖➖➖➖
با ما همراه باشید:
@nameh_jomhour
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فوت زوج جوان بهخاطر گازگرفتگی کنار بیمارستان
🔹دیروز یک زن و شوهر شهرستانی درون خودروی خود بر اثر گاز گرفتگی فوت کردهاند. این حادثه مقابل یکی از بیمارستانهای معروف تهران اتفاق افتاده است.
🔹این زوج برای پیگیری روند درمانی کودک یکسالهشان به تهران آمده بودند اما بر اثر گازگرفتگی با گاز مونوکسید کربن جان خود را ازدست دادند. چرا که آنان برای در امانماندن از سرما، از گاز پیکنیک استفاده کردهاند. آراد، کودک یکسالۀ این خانواده، همچنان در بیمارستان بستری است.
🔹گرچه این سالها همراهسراهای رایگان در نزدیکی بیمارستانها احداث شده اما ظرفیت پایین این مراکز، خانوادهها را بهسمت چادرخوابی و خوابیدن درون خودرو سوق میدهد. کارشناسان معتقدند که با تداوم سفرهای درمانی، تاسیس همراهسرا فقط یک مُسکِّن به حساب میآید.
🔹چرا که کمبود پزشک متخصص در شهرستانها و نبود دسترسی عادلانه به خدمات پزشکی در شهرستانها، روز به روز بر میزان سفرهای درمانی خواهد افزود. مجمدبیگی نمایندۀ قزوین گفته اگر تعداد متخصصها افزایش یابد همان خدمات درمانی بهصورت ارزان تر، در دسترستر و با عدالت بیشتری به مردم در کشور ارائه خواهد شد.
@Farsna - Link
هدایت شده از اندیشکده قصد
23.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ تحلیل لیلاز از وضعیت اقتصادی کشور؛ هیچ حوزهای در اقتصاد ایران وجود ندارد که شرایط آن نسبت به دو یا سه سال قبل به مراتب بهتر نباشد
🔹واقعیت این است که من شرایط اقتصادی ایران را بیشتر از آنچه که بهصورت عمومی در رسانههای منتقد دولت مطرح میشود، میبینم.
🔹هیچ حوزهای در اقتصاد ایران وجود ندارد که شرایط آن نسبت به دو یا سه سال قبل به مراتب بهتر نباشد. این به معنای آن نیست که اقتصاد کشور شرایط خوبی دارد. ما هنوز در شرایط بحران هستیم اما روندمان رو به بهبود است.
🔹وضعیت مالیاتستانی، بهبود شرایط عمومی کسبوکار و مانند آن شرایط بهتر است و در بعضی حوزهها مثل رشد اقتصادی با سرعت نسبتاً کمتری رو به جلو حرکت میکنیم.
🔹این تحلیلگر اقتصادی در پاسخ به این سوال که چرا این پیشرفتهای اقتصادی در زندگی افراد عادی جامعه احساس نمیشود؟ گفت: «ما در حال تغییر وضعیت از حالت فوقبحرانی به وضعیت بحرانی هستیم. در این زمینه نیز سیاهنمایی صورت میگیرد. تولید خودروی ایران در سال ۱۳۹۷ بالغ بر ۷۰۰ هزار دستگاه بود. این آمار در سال ۱۴۰۲ به یک میلیون و ۴۰۰ هزار دستگاه رسید. علاوه بر اینکه چندهزار دستگاه خودرو از خارج از کشور وارد شد. این حوزه رشد ۱۰۰ درصدی داشته است. سوال من این است که چه کسانی این خودروها را میخرند؟ سرمایهدارها میخرند؟ سرمایهدارها که خودروی ایرانی سوار نمیشوند. به نظر میرسد وضعیت خرید در حال بهبود است. با وجود اینکه در ۵ سال گذشته بیش از ۳ میلیون دستگاه خودرو تولید شده، ۵۰۰هزار نفر همچنان در صف خرید خودرو قرار دارند که ظرف ۴ ماه آینده ماشینهای خود را دریافت خواهند کرد.
🔹در حال حاضر ماهانه یکونیم میلیون دستگاه تلفن همراه وارد کشور میشود که نیمی از آن ارزش گمرکی ۶۰۰ دلاری دارد که به معنی پیشرفته بودن این دستگاههاست. مراجعه به آمارهای سینمایی و فروش بلیتهای تئاتر نشان میدهد که این عرصه نیز با رونق بیشتری مواجه شده است.
🔹 اینکه چرا ما بهعنوان شهروندان این پیشرفتهای اعلامی را در زندگیمان حس نمیکنیم، سه علت مادی و یک علت ذهنی دارد؛ اول، سرعت رشد اقتصادی ایران به اندازه نیاز کشور نیست. سرعت کم است و برای محسوس بودن آن به رشد بیش از ۷ درصد نیاز داریم. این اعداد طی چهار و پنج سال گذشته ۴ تا ۵ درصد بوده است. دوم، بخش مهمی از این رشد اقتصادی چالههای سقوط اقتصاد ایران در سالهای ۹۷ و ۹۸ را پر کرده است. این همان چیزی است که اقتصاددانها و مقام رهبری اسم آن را دهه ازدسترفته ۹۰ گذاشتهاند. سوم، شکاف طبقاتی بهویژه در دوران اخیر بسیار افزایش پیدا کرده است. وقتی حرف از رشد اقتصادی میزنیم، طبقات فرادست آن را بیشتر از طبقات فرودست احساس میکنند. علت اصلی این شکاف طبقاتی، تورم لگامگسیخته ۶ سال اخیر بوده است. بخشی از این شکاف طبقاتی به علت پرداخت یارانههای نقدی در حال ترمیم است.
🔹دلیل ذهنی این وضعیت نیز این است که آقای رئیسی و نظام جمهوری اسلامی، جنگ نرم را باختهاند. درحالیبا مراجع اجتماعی مثل هنرمندان و ورزشکاران درافتادهاند که آنها مراجع مردم هستند. وقتی این شکاف وحشتناک بین حاکمیت و مردم بهخصوص بعد از ماجرای مهسا اتفاق افتاد، کسی نیست که دستاوردهای مادی دولت را به مردم بگوید. این شکاف بین مردم و حکومت بعد از انقلاب سابقه نداشته و هیچوقت مردم نگاهی تا این حد ناباورانه نسبت به عملکرد یک دولت نداشتهاند.
🔹 در حال حاضر حجم اقتصادی ایران از سال ۱۳۹۶ که بالاترین میزان پیش از خروج آمریکا از برجام بوده، بسیار بالاتر است. اما به این دلیل که مراجع اجتماعی طرفدار دولت وجود ندارند، انتقال آن به مردم سخت است.
🔹واقعیت این است که وضعیت مادی مردم رو بهبود است؛ اگرچه حقوقبگیرها بهرغم تورم بالای ۴۰ درصد، بهطور متوسط۲۰ درصد افزایش حقوق داشتهاند. این نشاندهنده آن است که شکاف طبقاتی در سال ۱۴۰۳ ترمیم نخواهد شد. اما در مجموع وضعیت رو به بهبود است. ریشه افزایش قیمتها چیزی جز تورم و تورم چیزی جز رشد نقدینگی نیست.
🔹 در پایان سال ۱۴۰۲ رشد نقدینگی به کمتر از ۳۰ درصد کاهش پیدا کرده است. من تصورم میکنم تورم نقطه به نقطه که در حال حاضر 5/32 درصد است، خردادماه زیر ۳۰ درصد خواهد آمد. افزایش لگامگسیخته تورم نیز کنترل شده است. شرایط اصلاً و بهطور مطلق مطلوب نیست اما نسبت به دو یا سه سال قبل بهتر شده است. بهطور خلاصه شرایط ما کاملاً نامطلوب و روندمان مطلوب است.
🔻یوم الانتقام 🔻
با مدد از حضرت زهرا(س)
بسم الله الرحمن الرحیم
با ایرانی جماعت در نیوفتید!
#وعده_صادق
Felestin-Bakalam New.mp3
14.24M
یوم الانتقام 🇮🇷
با نوای حاج ابوذر روحی
مرحبا لشکر حزبالله
مرحبا جیش رسولالله
✔️لئن شکرتم لازیدنکم و لئن کفرتم ان عذابی لشدید
◼️یادمان هست که وظیفه اصلی مان که امسال رهبری بر گردن همه گذاشت، چه بود؟ قدردانی از تلاش مسئولین؛
◼️آنوقت دعایی که دیشب کردند چه بود؟ خداوند نعمت این مسئولین پرتلاش را از ما سلب نکند.
◼️حالا آیا این سلب نعمت بزرگ را نتیجه قدردان نبودن خودمان نباید بدانیم؟
◼️آیا الان وقت استغفار عمومی نیست؟ تا شاید خداوند جبران کند.انشاء الله
نستغفرالله و نتوب الیه
https://eitaa.com/Iran_ghavy