کانال ایران قوی 🇮🇷(گروه بدر)
🔴 کدام مسیر منطبق بر عقلانیت و منطقِ انقلابی هست؟! 🔻 فرض کنید نتیجه یک انتخابات ریاست جمهوری که یک
🔴 حالا اینجا یک سوال پیش میاد، اونم اینکه خب حالا که قراره حمایت کنیم و تعامل داشته باشیم! یعنی دیگه باید همه اقدامات دولت جدید رو تایید کنیم؟ قبول کنیم؟ نقد نکنیم؟ مطالبه نکنیم؟ و ....
جواب این سوالات رو در کلام رهبری ببینیم
👇👇👇👇👇
🔴 چرا همیشه دولتها مورد حمایت رهبری هستند؟!
🔻 به این بیانات مقام معظم رهبری دقت داشته باشید:
🔹"بنده گاهی از دولت حمایت میکنم، دفاع میکنم؛ بعضی سعی میکنند برای این کار معنای نادرستی جعل و ابداع کنند. نه، من از دولتها #همیشه دفاع میکنم؛ منتها اگر دولتی بیشتر مورد تهاجم قرار گرفت و احساس کردم حملات غیر منصفانهای میشود، بیشتر دفاع میکنم. من طرفدار اِعمال انصافم؛ من میگویم باید منصف باشیم. رفتارها را نگاه کنیم؛ این ربطی به انتخابات ندارد، بحث انصاف و بیانصافی است. حمایت کردن از خدمتگزاران در کشور، #وظیفهای است که هم من دارم، هم همه دارند؛ این مربوط به اعلام موضع انتخاباتی نیست. " ۱۳۸۸/۰۱/۰۱
🔹"من این را صریحاً به ملّت عزیزمان عرض میکنم – قبلاً هم گفتم – من از همهی دولتها در دوران مسئولیّت خودم حمایت کردم؛ از این دولت هم حمایت میکنم. هرجا هم لازم باشد تذکّر میدهم؛ البتّه چک سفید امضا هم به کسی نمیدهم. نگاه میکنم به عملکردها و برحسب عملکردها قضاوت میکنم و به توفیق الهی و به کمک الهی، برحسب عملکردها هم عمل خواهم کرد."۱۳۹۴/۰۱/۰۱
🔹"طبیعت کار این است که همه [به دولت] کمک کنیم؛ من وظیفه ی خودم میدانم، همه ی دولتها را ما کمک کردیم، از همه ی دولتها حمایت کردیم... و حمایت خواهیم کرد، و مسئولین هم همینجور. البتّه حمایت بنده ی حقیر از دولتها به معنای این نیست که همه ی کارکرد آن دولتها را ما قبول داشته باشیم؛ نه، در دوره های مختلف، دولتهای گوناگونی بودند، از همه شان هم ما حمایت کردیم، به همه شان هم ایرادهایی داشتیم در زمینه های مختلف؛ اما آن ایرادها نباید موجب بشود که ما دولت را بیگانه ی از خودمان بدانیم و دست حمایت و کمکی که همه باید به سمت دولتها دراز کنند، این را انجام ندهیم... حمایت از دولت ، حمایت بی حساب و کتاب نیست؛ توقعاتی هم در مقابلش از دولت دارم." ۱۳۹۲/۰۶/۱۴
پ.ن: تقریبا در این سه فراز از بیانات رهبری در حمایت از دولتها میشه به پاسخ خیلی از ابهامات و سوالات پیرامون این موضوع رسید.
🔻 حمایت از دولتها، بی حساب و کتاب نیست. در جای خودش تذکرات هم داده میشه، نقد هم ارائه میشه، مطالبات هم مطرح میشه... اما در چارچوب مشخص و اثرگذاری حداکثری
3.2M
🔴 نکاتی پیرامون نقد و مطالبه از دولت و مسئولین در چهارچوب حمایت و تعامل با دولت
🎙 سید احمد رضوی
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی
👇👇👇
🔻 به این بیانات رهبری دقت کنید؛ حضرت آقا در کنار اینکه میفرمایند: " شما از من گله نکنید که چرا حمایت میکنم؛ من #باید از مسؤولان قوا حمایت کنم" به انتقادها و اعتراض هاشون به دولتها نیز اشاره میکنند و حتی از تشر زدن در جلسات خصوصی نیز نام میبرند! "گاهی ما به بعضیها در جلسات خصوصی #تشر هم میزنیم" اما در کنار مجددا صحبت از حمایت میفرمایند: " اما حمایت معنوی عمومی را از هر سه قوّه #لازم میدانم؛ باز هم انشاءاللَّه حمایت خواهم کرد."
🔻خب، حالا این آقای ماست، امام ماست، مراد ماست و ما در تبعیت و بیعتش هستیم. پس طبیعتا باید از ایشون الگوبرداری کنیم و با اساس منش و مرام ایشون نسبت خودمون رو با دولتها و مسئولین تعریف و تنظیم کنیم.
🔻 اگه در بیعت و تبعیتِ #سید_علی هستیم پس تکلیفمون بر مبنای منش و مرام ایشون مشخصه اما اگه دلباخته و شیدای برخی کانال دار جویای نام و شهرت هستیم یا ذوبِ در فلان شخصیتِ سیاسی و بر اساس منش و مرام آنها میخواهیم فعالیت سیاسی داشته باشیم دیگه دم از ولایتِ سیدعلی نزدیم؛ بگیم ما ولایت فلان شخصیت یا بهمان کانال رو قبول داریم و ولایتمداریمون بر اساس شاخصهای ایشون هست.
🔴 قصه، قصه مجنون و شترش هست!😅
🔻 مجنون چند فرسخ دورتر از ليلي زندگی میکرد، هر روز شترش را سوار میشد تا به ديدار معشوق برود. طی راه از فكر ليلی بی طاقت ميشد و مهار شتر از دستش رها ميگشت. از قضا شترش ( ماده بود) کره ای داشت و هوش و حواسش پیش کره بود، همینکه مجنون مهار شتر را رها میکرد شتر به سمت منزل مجنون برمیگشت. مجنون و شتر هر کدامشان محبوب خود را ميطلبيدند كه در دو نقطه مخالف قرار داشتند.
هر روز همين بساط بود: مجنون به منزل ليلی عازم میشد، در راه از خود بیخود ميشد و شتر برمیگشت. مولانا میگوید:
▪️همچو مجنوناند و چون ناقهش يقين
▪️ميكشد آن پيش و، اين واپس به كين
▪️ميل مجنون پيش آن ليلی روان
▪️ميل ناقه پس پی كره دوان
▪️يك دم ار مجنون زخود غافل بدی
▪️ناقه گر ديدی و واپس آمدی
▪️عشق و سودا چونكه پربودش بدن
▪️می نبودش چاره از بی خود شدن
▪️آنك او باشد مراقب، عقل بود
▪️عقل را سودای ليلی در ربود
▪️ليك ناقه بی مراقب بود و چست
▪️چون بديدی او مهار خويش سست
▪️فهم كردی زو كه غافل گشت و دنگ
▪️رو سپس كردی به كره بی درنگ
▪️چون به خود بازآمدی ديدی زجا
▪️كو سپس رفته است بس فرسنگها
▪️در سه روزه ره بدين احوال ها
▪️ماند مجنون در تردد سال ها
▪️گفت ای ناقه چو هر دو عاشقيم
▪️ما دو ضد پس همره نالايقيم
▪️سرنگون خود را زاشتر درفكند
▪️گفت سوزيدم زغم، تا چند چند؟
🔹 حالا حکایت، حکایت ماهاست. هر کدوممون عاشق و مرید یکی هستیم که بعضا منش و مرام محبوب هر کدوممون با اون یکی دیگه در تضاد و مخالف هست. لذا یکی مون حمایت میکنه یکی مون مخالفت میکنه، یکی مون تکفیر میکنه یکی مون هم تقدیس!!!
🔹 اگه همه مون دل به دل یک معشوق بدیم و تحت ولایت یک ولی باشیم عملا این تضادها و بگومگوهامون هم تموم میشه😅
✅ به نظرتون جمع شدن زیر خیمه ولایتِ سیدعلی بهترین کار نیست؟ قطب نمای عقل و قلبمون رو به سمت سیدعلی تنظیم کنیم تا اختلافات و تضادهامون ختم به وحدت و همدلی و وفاق بشه
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷بازخوانی | ویژه به مناسب فرارسیدن فصل بازگشایی مدارس
🔹️ پاسخ رهبر انقلاب به نامه تولیدکنندگان نوشتافزار ایرانی
👈 این راه مبارک را با قوت ادامه دهید
🔹حضرت آیتالله خامنهای در پاسخ به نامه تولیدکنندگان نوشتافزار ایرانی، تلاش و همت آنان را مبارک دانسته و خواستار ادامه این مسیر شدند. جمعی از تولیدکنندگان نوشتافزار ایرانی در نامه خود، گزارشی از دستاوردهای جدید و موفقیتهای کسب شده سال گذشته در این عرصه را به رهبر انقلاب ارائه کرده بودند.
📝 متن پاسخ رهبر انقلاب اول تیرماه ۱۴۰۲ همزمان با نخستین گردهمایی فعالان صنعت نوشتافزار ایران (همنوشت) در محل برگزاری این همایش منتشر شد، به شرح زیر است:
✏️ بسمه تعالی
ـ با سلام رهآورد تلاش و همت شما در تهیهی نوشت افزار ایرانی، بار دیگر موجب خرسندی و سپاس از دستاندرکاران شد. راه مبارکی است، با قوت ادامه دهید، با توفیق الهی
سیّدعلی خامنهای
۴۰۱/۸/۱۲
🔹حضرت آیتالله خامنهای پیش از این هم در ۸ بهمن ۱۴۰۰ در پیام دیگری به آیین پاسداشت نوشتافزار ایرانی، تولید با کیفیت نوشتافزار را برای هر کشوری مایه افتخار توصیف کرده بودند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
تو مادری ترین پسر خانواده ای
نام تو را ادامه ی زهرا نوشته اند...
#دوشنبه_های_امام_حسنی💚
#کریم_بن_الکریم 💚
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی
هدایت شده از KHAMENEI.IR
4_5976613048704569879.mp3
10.2M
موفقیت راهبرد سیاسی ایران در عراق
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی
نگاه اروپایی ها به اعراب اینگونه است
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی
چرا عملیات مسلحانه راننده اردنی اهمیت دارد ؟
#علیرضا_تقوی_نیا
1️⃣ مرز اردن ، امن ترین مرز زمینی برای صهیونیست ها بود که بخش قابل توجهی از نیازهای خود را از طریق آن تامین می کردند.
همچنین کریدوری که کشورهای خائن عربی (امارات و سعودی) ایجاد کرده بودند و بخشی از نیازهای اسرائیل را تامین می کردند ، از اردن می گذرد.
به صراحت می توان گفت عملیات امروز این نقطه قوت اسرائیل را تبدیل به یک معضل کرد و میتواند الهام بخش دیگر افراد باشد.
2️⃣ بیش از ۶۰ درصد جمعیت اردن فلسطینی هستند و آمادگی کامل دارند تا با اسرائیل مبارزه کنند و چالش جدید و خطرناکی برای صهیونیست ها باشند ؛ البته مواضع خائنانه پادشاهی انگلیس زاده هاشمی و قدرت بالای سرویس امنیتی آن ، تا حد زیادی باعث کنترل فلسطینی ها شده است ولی عملیات موفق امروز و بازتاب های آن نشان می دهد که جامعه اردن ( حتی غیر فلسطینی ها) به نقطه جوش رسیده است .
3️⃣ عامل عملیات امروز یک فلسطینی الاصل نبود بلکه یک فرد اردنی بود؛ در واقع می توان گفت عملیات شهادت طلبانه امروز نمادی از نارضایتی شدید و غیر قابل تحمل امت اسلام نسبت به جنایات صهیونیست هاست؛اسرائیلی ها باید بدانند اینگونه نخواهد بود که در پاسخ به ددمنشی های این رژیم تنها تظاهرات در سطح ملت های جهان و دنیای اسلام صورت بگیرد و ممکن است شرایطی به وجود بیاید که هیچ اسرائیلی در جهان دارای امنیت نباشد.
4️⃣ بعید است دولت اردن نقشی را که از سوی غرب (حمایت از بقای اسرائیل) بدو تفویض شده نادیده بگیرد و با مقاومت همراهی کند و به همین دلیل احتمال اصطکاک جامعه و حاکمیت در این پادشاهی وجود دارد.
5️⃣ این عملیات از طریق یک تپانچه کمری با کالیبر ۹ میلی متری صورت گرفت که عامل شهادت طلب در کامیون خود پنهان کرده بود.
سوال مهم اینست که با توجه به جو بسیار امنیتی و اشراف بالای دستگاه استخبارات اردن، چگونه این فرد به اسلحه دست پیدا کرده است ؟
📌 در پایان باید گفت شاید اردن جبهه ای جدید علیه صهیونیست ها شود اما نه به صورت نظامی، بلکه صرفا امنیتی.
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از مدیترانه تا دریای سرخ محوری علیه اسرائیل شکل گرفته است
علیرضا تقوی نیا در گفتگو با شبکه سحر افغانستان :
قسمت اول
🔸️تحلیلگران اسرائیلی از جنگ مرگ و زندگی خود صحبت می کنند
🔸️امروز اولویت اصلی جامعه اسرائیل آزادسازی اسرای خود است
🔸️ مخالفان نمی توانند نتانیاهو را از طریق قانونی از قدرت برکنار کنند
🔸️اسرائیل چیزی برای دلخوشی فلسطینیان باقی نگذاشته است
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی
تاخیر در پاسخ ایران، کوتاه آمدن یا فرصت سنجی؟.mp3
51.97M
🎙 تاخیر در پاسخ ایران، کوتاه آمدن یا فرصتسنجی؟ | شدیدترین حمله اسرائیل به سوریه
◾️بررسی آخرین تحولات روز ۳۳۷ جنگ غزه در برنامه میدان
👥مهمانان برنامه:
علی صمدزاده؛ تحلیلگر مسائل غرب آسیا
حسین پاک؛ کارشناس مسائل لبنان
📆 ۱۹ شهریور ۱۴۰۳
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی
کانال ایران قوی 🇮🇷(گروه بدر)
🎙 تاخیر در پاسخ ایران، کوتاه آمدن یا فرصتسنجی؟ | شدیدترین حمله اسرائیل به سوریه ◾️بررسی آخرین تحول
ویدیوی کامل را در آپارات میتوانید تماشا کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افسانه دروغین اعتبار پاسپورت ایرانی در زمان شاه؛ پاسپورتی که با آن "شاهمملکت" را به انگلیس راه ندادند
داریوش سجادی روزنامهنگار و تحلیلگر سیاسی ساکن آمریکا:
🔸پذیرش ادعای اعتبار پاسپورت ایرانی در دوره محمدرضا شاه، محصول کدام منزلت پهلوی بود؟! ایرانیها در آن زمان حامل هیچ منزلت و اعتباری نبودند و از جمله کشورهای جهان سومی و عقب مانده محسوب میشدند که تنها به برکت نفت و مشتقات نفتی و حاکمیت خودباخته، غربیها رگ خوابشان را پیدا کرده بودند.
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی
هدایت شده از تحلیل و تبیین
🌷 ویژه فرارسیدن فصل بازگشایی مدارس
🎤 #تحلیل_و_تبیین | رسانه ملی میتواند در بحث شخصیتسازی کمک کند
🖼 پرونده: نوشتافزار هویتساز
🎤 بررسی وضعیت تولید داخلی نوشتافزار و تأثیر آن بر فرهنگ و هویت جامعه در گفتوگو با مسعود رمضانپور تولید کننده پیشتاز محصولات ایرانی با نشان "فطرس" و "فرمی نو"
🔹محصولات شخصیتمحور ایرانی-اسلامی با تبلیغ توسط مجموعه ایران نوشت در جامعه شناخته شدند و قبلاً این موضوع در بازار وجود نداشت.
🔹 چالش مشترک بین همه تولیدکنندگان طی این سالها در وهله اول، کاغذ است. در این عرصه هیچوقت ثبات وجود نداشته که بتوانیم اول سال چیزی را تولید کنیم و تا آخر سال در آن ثبات داشته باشیم و بفروشیم.
🔹 رسانه و تصویر از کودکی در ذهن فرد قرار میگیرند. رسانه ما همان صداوسیماست هر چیزی که پخش میکند در ذهن بچهها باقی میماند و این بسیار مهم است و بازخورد آن را در نمایشگاهها میبینیم. مثلاً کسی که میخواهد دفتر بخرد، با اینکه دفترهای شخصیتهای داخلی را داریم ولی وقتی شخصیت خارجی را بیشتر دیده، در نمایشگاه ایرانی-اسلامی بهدنبال آنها میگردد.
🔹 کیفیت و تصویرسازی از همه چیز مهمتر است. رسانه ملی در حوزه تبلیغات نوشتافزار اولین رسانهای است که میتواند کار بکند.
🔍 ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/54191