هدایت شده از اخبار سوریه به فارسی𓂆
📸 پرچم تروریست های سوری پشت سر سرکرده قسد مظلوم عبدي!
@SyrianToPersian
هدایت شده از تولید غیرکارخانهای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در طول تاریخ رفع نیاز عامل نوآوری و نبوغ انسانها بوده و تقریباً تمام وسایلی که امروزه مورد استفاده انسانهاست یا در راستای رفع نیاز بوده یا محصول قوه خیال.
پس از مدتی تعدد محصولات با کاربری محدود و محدودیتهای مالی و فیزیکی برای ساخت یا خرید آنها به چالشی جدی تبدیل میشود.
در مرحله بعد اینکه چندین و چند کاربری را برای یک وسیله درنظر گرفت و با آن نیازهای متعدد را برطرف کرد، تبدیل به یک نیاز شده و عاملی برای نوآوریهای بعدی شده است. تمام وسایل چندکاره مانند این فرغون در پاسخ به این نیاز ساخته شده است.
⚙️کانال تولید غیرکارخانهای
عضو شوید👇:
🛠https://eitaa.com/manumind
هدایت شده از دکتر نوراحمدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Ⓜ️ این همه سال از ساخت #بیل گذشته و تازه یک نفر به ذهنش رسیده که بیل دو دسته بسازه تا استفاده ازش راحت بشه! چیه این نگاه متفاوت داشتن که آدمو شگفت زده میکنه.
▪️مهمات
🔗 مجید میرزایی | حواس پرت (@havas_paart)
🛄 @zistboommedia || مدرسه علوم انسانی
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
تا این افسانهها از ذهن مدیران پاک نشود، پیشرفت جدی رخ نمیدهد. ذهنی که هنوز در سده ۱۸ میلادی سیر میکند و تولید را در انحصار نظام تولید انبوه کارخانهداری سرمایهداری و نظام کارگر کارفرمایی کلاسیک تصور میکند، هیچ آشنایی با مفهوم تولید امروزی ندارد.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از تولید غیرکارخانهای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساخت سرباز فندوق شکن!
حالا مشخص شد عقده های درونی این سرباز از کجا میاد! از بس زدن تو سرش اینطوری شده!
⚙️کانال تولید غیرکارخانهای
عضو شوید👇:
🛠https://eitaa.com/manumind
هدایت شده از تولید غیرکارخانهای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستگاه تولید میخ
با یک دستگاه و سیم آهنی مخصوص میخ تولید کنید.
⚙️کانال تولید غیرکارخانهای
عضو شوید👇:
🛠https://eitaa.com/manumind
هدایت شده از هاد
استثمار سونامیزدگان
🔸پس از سونامی ۲۰۰۴ در سریلانکا وقتی که عملیات اضطراری فروکش کرد، خانوادههای ماهیگیران به جایی برگشتند که روزی خانهشان بود. پلیس به استقبال آنها آمد و مانع بازسازی خانههایشان شد. به آنها گفتند که مقررات جدیدی وضع شده است. هیچ خانهای نباید بر ساحل بنا شود. بیشتر ماهیگیران آمادگی داشتند که خانههای خود را دورتر از حریم دریا بسازند اما در آنجاها دیگر زمینی یافت نمیشد. همه زمینها تا کیلومترها در قرق سرمایهداران بود طرحی جدید.
🔸ظاهرا این اقدام توجیهی منطقی داشت اما مشکلی اشکار در این منطق وجود داشت: این اقدام احتیاطی شامل صنعت گردشگری نمیشد. یعنی با اینکه لب دریا منطقه ورود ممنوع اعلام شد اما از هتلها حمایت میشد که بساطشان را تا لب آب بگسترانند. مناطق تفریحی ساحلی از قانون "منطقه حائل" کاملا مستثنا شدند.
🔸میزان صید ماهیگیران از دریا برای معاششان کافی بود اما با معیارهای بانک جهانی این میران صید به رشد اقتصادی کشور کمکی نمیکرد. بنابراین این زمینها که روزی خانه و بازار ماهیگیران را در خود جای میداد قطعا میتوانست کاربرد سودآورتری داشته باشد.
🔸در شهر خور آروگام گرچه فقط املاک لب آب از سونامی خسارت دیده بود و بیشتر بافت شهر هنوز سرپا بود، طرح بازسازی خواستار تخریب و بازسازی کل شهر بود. طرح خواستار تبدیل یک شهر ساحلی ساده و جذاب به یک مقصد گردشگری تجاری ، تفریحی پنج ستاره با ویلاهای مجلل زیست گردشگری با کرایه شبی سیصد دلار و با اسکلهای ویژه برای فرود هواپیما بر روی آب و مجهز به فرودگاه مخصوص بالگرد بود. قرار بود که خور آروگام تبدیل به الگو و مدلی برای سی منطقه دیگر در آن حول و حوش شود.
🔸 صدها هزار خانوار ماهیگیر که در ساحل زندگی و کار میکردند از نگاه طراحان بطور هنرمندانه از قلم افتاده بودند. در گزارش آمده بود که روستاییان باید به نقاط مناسبتری چند کیلومتر دورتر از اقیانوس نقل مکان کنند. بدتر اینکه قرار بود که پروژه هشتاد میلیون دلاری بازسازی از محل کمکهای اعطایی مردمی که به نام قربانیان سونامی جمعآوری میکردند، تامین مالی شود.
🔸 برای مردم این مدل بازسازی چیزی جز نابودی عمدی فرهنگ، شیوه زندگی و غصب زمینهایشان معنای دیگری نداشت. فرایند بازسازی در کل به قربانی کردن و استثمار بیشتر حادثهدیدگان میانجامید.
#دکترین_شوک ۱۴۰
@haad1442
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
اینجاست که ارزش کار شهید رئیسی در آزادسازی ساحل ها به نفع همه مردم مشخص میشه.
تصاحب ساحل به نفع رانتخواران و سرمایه داران، سالها قبل در ایران رخ داده بود. بخشی از منابع طبیعی تصاحب کرده بودند و بخشی هم از بومیان خریداری کردند و آنها را نهایتا، نگهبان ویلاهای ساحلی خود کردند!
با آزادسازی ساحل ها، همه مردم دسترسی پیدا کردند به ساحل.
هر چند ماهیگیران و بومی های ساحلی، هیچ وقت نتوانستند به ساحل برگردند و خانه های خود را داشته باشند. قدری با فاصله از دریا، هنوز هم در اختیار همان تصاحب کنندگان است.
خارج کردن هر لایه از ثروت های مردم از دست رانتخواران، یک جنگ سنگین منافع است و بسیار هزینه بر.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از بیداری ملت
❌خنجر از پشت به مردم یعنی دفاع از گرانسازی
🔹روزنامه هممیهن به بهانه حمایت از رشد مصنوعی بورس که در اثر گرانسازی دولتی قیمت خودرو و ارز اتفاق افتاده، از گران شدن ارز و کاهش ارزش پول ملی حمایت کرد.
🔻این روزنامه در تیتری با عنوان «عبور از شاخص سه میلیونی؟/ بورس در آسـتانه رکوردشکنی» نوشت: بورس، چند ماهی میشود که روند نسبتاً صعودی گرفته و توانسته کانالهای جدید را فتح کند. شاخص کل از مرز ۲/۹ میلیون واحد عبور کرده؛ و میتواند به شاخص ۳ میلیونی برسد و پس از آن با تکیه به سیگنالهای سیاسی مثبت، کانال ۳/۵ میلیونی را نیز فتح کند.
🔹رشد شاخص درحالی رخ میدهد که در هفته جاری ورود نقدینگی به بورس نسبت به هفتههای اخیر کاهش محسوسی را تجربه کرده که علت را میتوان ریسکهایی همانند خبر استیضاح وزیر اقتصاد دانست؛ هرچند این موضوع منتفی شد اما به صورت موقت توانست تاثیری روی بازار داشته باشد.
🔻اما یکی از مهمترین و خاصترین شرایط و اتفاقات پیش روی بازار، رویدادها و فضای سیاسی است که بسیاری از افراد دلیل کم افت و خیز شدن و یا فاصله گرفتن جریان پول از بازار در برخی روزها را این موارد میدانند. بسیاری جریان حضور ترامپ در کمتر از دو هفته آتی را جریان مهمی برای بازار میدانند و از این رو این جریان میتواند مؤثر و اثرگذار باشد که بسیاری از افراد در سودهای نسبتاً خوبی قرار دارند و دست آنها برای فروش به راحتی روی ماشه فروش میرود.
🔹هممیهن در ادامه نوشت: "متاسفانه چون مجلس ساز مخالف با دولت میزند، ریسکهایی نظیر استیضاح وزیر باعث ترس در بازار میشود. متاسفانه ما آنقدری که از نمایندگان مجلس خودمان میترسیم از ترامپ نمیترسیم. در سال ۱۳۸۴ که دلار ۸۰۰ تومان شده بود آقای صمصامی که اکنون نیز نماینده مجلس هستند این نظر را داشتند که قیمت تعادلی دلار زیر ۴۰۰ تومان است. بیست سال گذشته اما رویکرد ایشان هنوز تغییر نکرده است، بورس ما از صمصامیها و امیرحسین ثابتیها میترسد".
🔻معنای دیگر تحلیل هممیهن در حمله به منتقدان گرانسازی نرخ ارز (کاهش ارزش پول ملی)، این است که حذف ارز نیمایی و رساندن نرخ دلار به ۸۰ هزار تومان (و آثار تورمی آن در زندگی ۸۵ میلیون نفر) کار درستی بوده، چون موجب رشد حبابی و مصنوعی شاخص بورس برای چند ده هزار سهامدار بوده است!
🔹روزنامه مذکور، چند ماه قبل در تحلیلی به دفاع از گران کردن بنزین پرداخته و مدعی شده بود: «بهترین راه حل مسئله بنزین این است که قیمت بنزین واقعی شود و دولت یک بار برای همیشه خود را از قیمتگذاری نرخ بنزین خلاص کند»!
🔻این روزنامه غربگرا همچنین، پس از آن که اعلام شد صادرات نفت ایران از جمله به چین با وجود تحریمها افزایشی شده، با وقاحت تمام ادعا کرد این افزایش صادرات، به خاطر چراغ سبز ترامپ بوده است!
🔹نشریه صدا نیز که سردبیر آن با هممیهن یکی است، اخیرا، از حذف ارز نیمایی (و گران شدن نرخ ارز) جانبداری و در کنار تصویر عبدالناصر همتی تیتر زد: «پوپولیسم علیه لیبرالیسم»!
🔹مواضع سوپر کاپیتالیستی تیم هممیهن در حالی است که این نشریه هر از گاهی هم ژستهای مردمی و چپگرایانه میگیرد. چنان که چند هفته قبل، کاریکاتوری را منتشر کرد که سیاست گران کردن خودرو و گاز و برق و لبنیات و... را به مثابه خنجر زدن دولت از پشت به مردم تصویر کرده بود!
💢روزنامه کیهان
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تا آخر عمرت هرچی میخری واسه بانکه
تا وقتی که آخرین قسطش رو پرداخت کنی...
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از کاربر ایتا
💢 آتش سوزی آمریکا یک درس خیلی مهم داشت و اونم اینه که بدونیم در هر صورت تنها قدرت مطلق عالم، خداوند متعال هست
و بشر هرچقدر هم پیشرفت کنه و به خودش مغرور باشه و هرچقدر به ظاهر ابرقدرت بشه بازم در برابر قدرت خدا هیچ هست.
🔥 و اینکه با چشم خودمون میبینیم اون آمریکایی که انقدر در نظر مردم جهان بزرگش کردن چیز خاصی نیست و در خاموش کردن آتش هم عاجز هست.
🔴 و این درس رو میگیریم که فقط سیستم های جهادی هستند که در شرایط خاص و اضطراری میتونن به کمک یک ملت بیان نه سیستم ها پیچیده و قوانین دست و پاگیر و آدم هایی که فقط به اندازه حقوقشون کار میکنند.
واقعا ما باید ارزش بسیج و سپاه و نیروهای جهادی رو قدر بدونیم و ازشون تشکر کنیم.