هدایت شده از ناب جهادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 این صحبت امام را با دقت گوش کنید
اسلام از چه کسانی بیشتر ضربه خورده است؟
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
هدایت شده از ناب جهادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍چی شد؟؟؟
مگه رفتی عروسی؟😂😂
یکی نیست دو کلمه بهش آداب دیپلماتیک یاد بده؟؟🫠
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
هدایت شده از ناب جهادی
22.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 چرا تو کشورهای دیگه با مسئولین دانه درشت و آقازاده ها برخورد می کنند ولی تو ایران نه؟
نظرتون؟
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
هدایت شده از ناب جهادی
23.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻دوستانی که میخوان درمورد انجمن حجتیه و مواضعِ عجیب و غریب و متناقضشون اطلاعات کسب کنند، حتما این کلیپ رو ببینند.
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
هدایت شده از ناب جهادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍وقتی به رفیقم میگم چرا کافه زدی:
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
هدایت شده از ناب جهادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻الگوی زندگیمو پیدا کردم😍😂
هر کی موافقه لایک رو بکوبه😂👍
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
هدایت شده از ناب جهادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻از قدیم گفتن دروغگو کم حافظه است😐
کلا این امت اصلاحاتی که ابویی مغروغشون ایشون بودن
عادت به کذب داشتن و دارن
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
هدایت شده از ناب جهادی
🔻بی عدالتی در مملکت یعنی این که جوابشو خواهید گرفت!
کارمند محوطه نفت:
پایه حقوق ۸ میلیون تومان.
مزایا ۸۰ میلیون تومان!
یارو کلا ۴ روز تو عسلویه رفته دوتا فلکه باز و بسته کرده الان ادعای خدایی میکنه و سانتافه سوار میشه برای ما😐
هدایت شده از ناب جهادی
🔻فصل الخطاب
خب معلوم است که هیچ ایرانی غیرتمند و باشعوری درباره نقاط قوت خود معامله نمیکند. پس اصل #مذاکره غلط است، حتی با آدم حسابی. اینها که آدم حسابی هم نیستند و به هیچ چیز پایبند نیستند.
🖋️ رهبر انقلاب
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
هدایت شده از اخبار سوریه
🔴ادامه روند گسترش روابط ایران و روسیه
🔻سفر امروز رئیس جمهور به مسکو اهمیت بالایی دارد و این اهمیت صرفاً به دلیل امضای معاهده راهبردی میان دو کشور نیست، بلکه دلایل متعدد دیگری دارد که علاوه بر تحولات جهانی، ناظر به روی کار آمدن دولت چهاردهم در ایران است که گفته میشود عمده اعضای تشکیلدهنده آن را افراد غربگرا تشکیل میدهند که دید و نگاه خوبی به روسیه ندارند. پیش از سفر رئیس جمهور ایران به روسیه، مسائل اینچنینی و برخی اظهارات روسستیزانه بر روابط تهران – مسکو سایه افکنده بود، ولی به نظر میرسد دیدارهای ماههای گذشته میان پوتین و پزشکیان و همچنین روحیه شخصِ رئیس جمهور ایران باعث شده تا این مسائل چندان برجسته نشوند و معاهده راهبردی میان دو کشور در این سفر پس از ماهها انتظار و اصلاح، سرانجام به امضای نهایی برسد.
🔻این سفر در حالی که دولت چهاردهم در ایران شش ماهی است روی کار آمده، بیانگر آن است که با وجود عناصر غربگرا در این دولت، اما نگاه به روسیه و جایگاه آن در سیاست خارجی کشور محکم است و تهران و مسکو هر دو متاثر از تحولات جهانی، دردهای مشترک و قرار گرفتن در کنار هم در پیمانهای منطقهای و جهانی مهم، نیازمند همکاری دوجانبه هستند. با توجه به اینکه دولت سیزدهم معروف به دولت نزدیک به روسیه بود و گفته میشد دولت چهاردهم میخواهد توازن را به شکلی برقرار کند که با «غرب و شرق» به یک اندازه! همکاری کند اما مشخص شده که غرب خیلی دور از دسترس است و به همین دلیل سفر مسعود پزشکیان به مسکو از اهمیت بالایی برخوردار است.
@SyrianKhabar
هدایت شده از اخبار سوریه
🔻این سفر از جانب دیگر با واسطه تحولات منطقه و اتفاقات روی داده در سوریه نیز دارای اهمیت روزافزون است. به هر حال ایران گلایههای بسیاری از رفتارها و اقدامات روسها در سوریه داشته و دارد و بر این باور است که اگر روسها هماهنگتر، روراستتر و کوشاتر بودند این اتفاقات در سوریه روی نمیداد. روسها هم از آنچه در سوریه روی داده وحشتزده هستند. دهها هزار تروریست ترکتبار که عمدتا از آسیای مرکزی، قفقاز و جمهوریهای روسیه هستند امروز توسط ناتو در سوریه سازماندهی شده و خطرات امنیتی بسیاری برای روسها دارند. بر همین اساس نمیتوان برخی ادعاها مبنی بر اینکه روسیه میخواهد با تروریستهای القاعده در سوریه همکاری کند را جدی گرفت.
🔻از طرف دیگر، این سفر دو روز پیش از مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید امریکا که با امضای یک توافق راهبری میان ایران و روسیه همراه شده، پیامهای مختلفی برای غرب به ویژه امریکایِ ترامپ دارد که با دو بحران جدی در غرب آسیا و شرق اروپا مواجه است که مدیریت یکی دست ایران و دیگری دست روسیه قرار دارد. باوجود برخی خوشبینیها و ادعاها در مورد روابط خوب میان پوتین و ترامپ و احتمال پایان جنگ در اوکراین و بهبود روابط میان کرملین و کاخ سفید، به نظر بعید است که روسها حاضر به اعتماد به امریکاییها باشند و همه تخممرغهای خود را در سبد ترامپ بگذارند.
🔻این مساله در مورد ایران هم صادق است؛ باوجود گفتوگوی نه چندان خوب پزشکیان با یکی از شبکههای تلویزیونی امریکا و ارسال پیام مذاکره و توافق و موضعگیریهای تندِ ترامپ علیه نتانیاهو و حتی آرزوی سلامتی با رهبر انقلاب، اما ایران هم از امریکا زخمهای کاری بسیاری خورده و دیوار بیاعتمادی به دلیل رفتارها و اقدامات امریکاییها عمری نیمقرنی دارد که نمیتواند به این سادگی از آن عبور کرد. از طرف دیگر، همانگونه که در بالا گفته شد، ایران و روسیه هر دو عضو پیمان شانگهای و سازمان اقتصادی بریکس هستند که با اهداف کلان خود میخواهد نظمِ امریکایی را که متزلزل شده، برای همیشه نابود کند. این مساله از اهمیت بالایی در روابط دو کشور برخوردار است.
🔻با نگاهی به اظهارات مسعود پزشکیان در دیدار با پوتین به خوبی میشود نسبت به دیدگاه او در مورد روسیه آگاه شد، اینکه او تاکید دارد «همه» توافقات گذشته به صورت «کامل» شکل اجرایی به خوب بگیرند: پزشکیان در این دیدار با بیان اینکه «تلاش کردهایم موانع موجود بر سر راه اجرای کامل و سریعتر همه توافقات قبلی با روسیه را رفع کنیم، تصریح کرد: مصمم هستیم همه این توافقات را به شکل کامل اجرا کنیم. راهکارهای این موضوع در نشستها و مذاکرات کارشناسان و مسئولان دو کشور مطرح و نهایی شده و جمعبندیهایی حاصل شده در دیدارهای امروز نهایی خواهند شد.»
🔻همانگونه که در بالا هم گفته شد، در اینجا روحیه و نگاه شخص پزشکیان را هم باید مدنظر دقیق قرار داد که نشان دهنده تفکر او در توسعه روابط با کشورهای همسایه است: به همین خطاب به پوتین گفت: «بر موضع گسترش این روابط محکم ایستادهایم، این نگاه و توصیه رهبر معظم انقلاب اسلامی و باور و اعتقاد ماست که مسایل منطقه باید با مدیریت کشورهای منطقه حل و فصل شود و نیازی به این نیست که دیگران از آن سوی دنیا به اینجا آمده و بخواهند منطقه را برهم زده و سیاستهای خودشان را اعمال کنند؛ قطعا توسعه روابط ما نقشههای آنها را نقش بر آب خواهد کرد.»
🔻بنابراین، آنهایی که فکر میکردند در دولت چهاردهم روابط ایران و روسیه از یکسو و روابط تهران با پکن از سوی دیگر تحت تاثیر قرار خواهد گرفت، حالا متوجه اشتباه خود شدهاند. حقیقتِ ماجرا آن است که هم ایران و هم روسیه و هم چین اشتراکات زیاد، فرصتهای زیاد و مهمتر از همه تهدیداتِ مشترک متعددی دارند که تنها از مسیر همکاری و همراهی میتوان آن را حل و فصل کرد. از همین رو است که ولادیمیر پوتین با رضایت از گسترش روابط دو کشور، میگوید: روند توسعه روابط دو کشور در حال حاضر از سرعت قابل قبولی برخوردار است و ما توانستهایم طی 10 ماه گذشته بیش از 15 درصد بر حجم مبادلات تجاری دو کشور بیافزاییم و مطمئن هستیم این معاهده به سرعت بخشیدن توسعه روابط در تمامی ابعاد کمک خواهد کرد.
🔻دقت کنید، 15 درصد عدد کوچکی در 10 ماه نیست و او با اشاره به امضای معاده دو جانبه آوردههای آن را اینگونه توصیف میکند: « ما بر مبنای این معاهده در پروژههای مهم و بزرگ مشترک از جمله در توسعه طرحهای نیروگاه هستهای و انرژی همکاری خواهیم کرد، همکاریها در گردشگری و توریسم 21درصد افزایش پیدا خواهد کرد، همکاری در بخش حمل و نقل و توسعه مسیرهای مواصلاتی توسعه مییابد و در بخش بشردوستانه نیز پیشرفت خواهیم داشت.»
@SyrianKhabar
هدایت شده از اخبار سوریه
نگاهی_به_معاهده_راهبردی_ایران_و_روسیه.mp3
67.21M
✴️نگاهی به امضای معاهده راهبردی میان ایران و روسیه
🔸همانگونه که در جریان هستید پس از چند سال رایزنی و تبادل نظر سرانجام متن توافق جامع همکاریهای ایران و روسیه آماده امضا شد و روز جمعه با حضور رئیس جمهوری ایران در کرملین به امضای مسعود پزشکیان و ولادیمیر پوتین رسید. این معاهده دارای اهمیت بسیار زیادی است و میتواند سطح همکاریهای دوجانبه را به شکل تصاعدی بالا ببرد با این حال در این گزارش تلاش کردم تا نگاهی عمیقتر و دقیقتر به این معاهده و دستاوردهای آن داشته باشم.
@SyrianKhabar