هدایت شده از سفال حکمت
به لطف خدا برای اولین بار بلوک خاکی فشرده تثبیت شده در کشور ساخته شد.
این بلوک دارای ابعاد ۴۰ سانت در ۲۰ سانت در ۱۰ سانت بوده و هزینه های ساخت مسکن را تا ۵۰ درصد کاهش خواهد داد.
این بلوک توسط دستگاه مکانیکی طراحی شده در گروه تحقیقاتی سماء ساخته شده و به علت داشتن ۷۰ درصد خاک رس دارای خواص درمانی می باشد.
برای آشنایی با خواص درمانی آن مطالب کانال را دنبال کنید.
@Sofal_hekmat
@tebe_jame_negar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 گزارشی از پیگیری ساخت خانههای یک طبقه در قم
✔️کانال معماری اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1405747515C94fb9971da
هدایت شده از جهانِ پساکرونا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖥 گزارش خبرِ شبکه یک سیما از استدلال های واهی برخی مسئولین قم برای فرار از دستور رئیس جمهور مبنی بر ساختن خانه های ویلائی
🔺معاون استاندار قم : به علت کمبود زمین نمی سازیم!
🔻استاندار قم : در قم کمبود زمین نداریم!
⁉️ لطفاً به مردم بفرمایید مشکل اصلی تون چیه 😉؟
➖کمبود زمین برای ساخت خانه های ویلایی یک جهل یا دروغ است چراکه اگر فرضاً به همه ی خانواده های کنونی ایرانی، هزارمتر زمین برای ساخت خانه بدهند، تنها ٢ درصد از زمین های کشور اِشغال می شود و حدود ۶٠ درصد زمین های کشور قابل ساخت و سکونتند.
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
هدایت شده از جهانِ پساکرونا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 صحبت های مهم عضو شورای شهر تهران را بشنوید:
➖ نسبت شورای شهر و شهرداری کنونی که داعیه انقلابی گری دارد با معماری و شهرسازی اسلامی و منویات رهبر انقلاب در این حوزه چیه؟
➖ این شورا دارد جا پای شورای قبلی می گذارد...
➖ به من نسل سومی بگویید کدام گوشه از این شهر بعد از ۴٠ سال الگوی اسلامی را پیاده کردید؟
➖ بخشی از معضلاتِ کنونیِ جوانانِ کف تهران، حاصل همین الگوی معماری و شهرسازی است...
➖ بعد از پایان شورا این فیلم را نگه می داریم و در خصوص عملکرد شورا در این خصوص قضاوت می کنیم...
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
هدایت شده از جهانِ پساکرونا
🔴 پاسخ جمعی از اساتید دانشگاه به اظهارات غیرکارشناسی رئیس شورای شهر تهران
🔉 آقای چمران رئیس شورای شهر تهران امروز بیان کردند : اینکه چقدر ساختمانهای بلند جلوی باد را میگیرد یا نه؟ و اینکه آیا اساسا این حرف علمی است یا نه را نمی دانیم. هر چند که من فکر میکنم این مسئله چندان تاثیری ندارد!
🗞 در این جوابیه آمده است:
◼️ ١- در داخل و خارج از کشور، پژوهش های متعددی در اثبات تأثیر ساختمان های بلند بر جریان باد انجام شده است. از باب مشت نمونه ی خروار، یکی از این پژوهش ها، تحقیق پیوستی ٢۴٩ صفحه ای معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران است که حضرتعالی را به مطالعه و بررسی این مقالاتی که با هزینه های فراوان تدوين شده دعوت می نماییم!
◼️ ٢- رسول خدا (ص) فرمودند: یکی از حقوق همسایه اینست که خانه ات را بلندتر از خانه او نساز كه جلوى جريان هوا را بر او بگيري؛ مگر آنكه خودش اجازه دهد(مسكّن الفؤاد، ص ١٠٥)؛ امام صادق (ع) فرموند:خداوند عزّوجل فرشته ای را مقرر فرمودند که هر کس سقفی بیش از هشت ذراع (حدود ۴ متر) بنا می کند خطاب به او می گوید: ای فاسق! چه کار می کنی؟)(کافی،ج۶، ص۵٢٨)؛ عمل به این گونه توصیه های معصومین (ع) که راهنمای بشریت در طول تاریخ در تمام شئون زندگی بشری بوده و هستند در سیاست گذاری های شهر تهران چه جایگاهی دارد؟
◼️ ٣- امروز بر کسی پوشیده نیست اتخاذ سیاست تراکم فروشی،ارتفاع سازی و آپارتمان نشینی منجر به کاهش جریان باد، انباشت آلاینده ها، ترافیک، ازدحام و تمرکز جمعیتی، آلودگی هوا و ده ها مشکلات جسمی، روانی و اخلاقی شده است. به فرموده رهبری آمارهایی که تن انسان را می لرزاند گویای آینده ی جمعیتی هولناک است؛ آپارتمان، این قفس های کوچک، یکی از بزرگترین موانع اطاعت از حکم واجب و حکومتی رهبری مبنی بر فرزند آوریِ متعدد است.
⚫️ در پایان، شما برادر خداترس و انقلابی را توصیه می کنیم تا با توقف ارتفاع سازی و تراکم فروشی و سایر اقدامات و سیاست گذاری های مشابه، بیش از این موجب حقّ الناس نشوید که روز حساب و کتاب نزدیک است و سخت!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥مکان دیدنی🔥
خوبه که در ایام سفر عید نوروز از نزدیک این مکان رو سری زد.
👈اجداد شماها و بنده حقیر مسلط به علم کشاورزی بودن و ترجیح میدادند این معماری های جالب و عظیم رو برای ادامه زندگی خوش و خرمشون طراحی کنند، جدای از خواص ماورائی این حیوان با برکت.
🔸️اما امروزه ماده مخربی مثل کود شیمیایی جای کشت و زرع وسیع و اصولی نیاکانمان رو گرفته !
👈انسانهای آگاهی که از نزدیک این معماری ها رو دیده باشن، حتما یه حساب دو دو تا چهار تایی میکنند که سالیانه چقدر این مواد احتیاج ما هست.
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
سکوهای واقع در حریم ورودی خانههای سنتی را دیدهاید؟ نام این سکوها پیرنشین است و از کارکردهای مهمش این بود که اگر انتظار مهمان (به ویژه مهمان پیر و سالخورده) برای ملاقات با میزبان طولانی میشد میتوانست در حریم ورودی خانه که به نوعی فضای انتظار بود، روی این سکوها بنشیند و استراحت کند تا انتظارش برای گشوده شدن درب و وصال میزبان به سر آید. رحمت خدا بر مرحوم کافی که با سوز دل خطاب به میزبان حقیقی همه عالم چنین میگفت که جوانان ما پیر شدند و پیران ما مُردند، نیامدی آقا...
ضَيْفُكَ بِبَابِكَ؛ سالهاست که در آرزوی وصالت، سکونشین حریم انتظارت هستیم، این انتظار را پایانی نیست؟
منتظران را به لب آمد نفس
ای شه خوبان تو به فریاد رس
@baladetayyeb
هدایت شده از ❣️طبیب خداست❣️
💠 مطالعه تطبیقی با موضوع «بلندمرتبهسازی و بیماریهای ناشی از لمس اجنّه»
📝 پروفسور رابرت گیفورد، استاد برجستۀ روانشناسیِ دانشگاه ویکتوریای کانادا در تحقیقی که در سال 2007 با نام «The Consequences of Living in High-Rise Buildings» منتشر کرده پس از مقایسه و بررسی وضعیتِ 271 آمریکاییِ سالخورده در شهر نَشویل (مرکز ایالت تِنِسی آمریکا) "که در خانههای بلندمرتبه زندگی میکنند" با 373 سالخوردۀ دیگر در همان شهر "که در مساکن کوتاهمرتبه زندگی میکنند" گزارش میدهد که در گروه اول، انواع بیماریهای اعصاب و روان همچون افسردگی، اسکیزوفرنی و فوبیا (ترس) بیشتر یافت میشود.
📚 در آیات قرآن و روایات معتبر شیعی، اولا یکی از دلایل نهی از بلندمرتبهسازی، حضور و سکونت اجنّه در خانههای بلندمرتبه عنوان شده و ثانیا یکی از آثار همنشینی و مصاحبت انسان با اجنّه، پدیدآمدن انواع بیماریهای اعصاب و روان در انسان عنوان گردیده است.
#نهضت_ملی_مسکن #افقی_سازی
#فَلْیَنْظُرِ_الْإِنْسانُ_إِلى_طَعامِهِ
#امام_زمان_منتظر_بیداری_ماست
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @tabib_khodast
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
هدایت شده از ❣️طبیب خداست❣️
🏢 یکی از دلایل نهی از بلندمرتبهسازی، حضور و سکونت اجنّه در خانههای بلندمرتبه است.
در مورد رابطه میان اجنّه و خانههایی که در ارتفاع بالاتر از 8 ذراع (حدودا 4 متر) ساخته میشوند دو دسته روایت وجود دارد: #بلندمرتبه_سازی
1. روایاتی که از ساختن اینگونه خانهها نهی میکنند و حکمت نهی از ساخت اینگونه ساختمانها را حضور اجنّه در آن عنوان میکنند؛
2. احادیثی که میگویند اگر به حضور در چنین خانههایی مضطر شدید و چارۀ دیگری نداشتید با نوشتن آیةالکرسی و نصب آن بر روی دیوارهای خانه، از حضور اجنّه جلوگیری کنید.
روایات دسته اول:
1. روایت حمزه بن حمران از امام باقر علیه السلام
عِدَّةٌ مِنْ أَصْحَابِنَا عَنْ أَحْمَدَ بْنِ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ سِنَانٍ عَنْ حَمْزَةَ بْنِ حُمْرَانَ قَالَ: شَكَا رَجُلٌ إِلَى أَبِي جَعْفَرٍ ع وَ قَالَ أَخْرَجَتْنَا الْجِنُّ عَنْ مَنَازِلِنَا فَقَالَ اجْعَلُوا سُقُوفَ بُيُوتِكُمْ سَبْعَةَ أَذْرُعٍ وَ اجْعَلُوا الْحَمَامَ فِي أَكْنَافِ الدَّارِ قَالَ الرَّجُلُ فَفَعَلْنَا ذَلِكَ فَمَا رَأَيْنَا شَيْئاً نَكْرَهُهُ بَعْدَ ذَلِكَ.
مردى به امام باقر عليه السّلام شكايت نمود و گفت: جنيان ما را از خانههاىمان بيرون كردهاند! فرمود: سقف خانههاى خود را هفت ذراع بسازيد و در كنار خانه كبوتر نگهدارى كنيد. آن مرد میگويد: ما به دستور آن حضرت عمل كرديم و بعد از آن چيز ناپسندى مشاهده ننموديم.
الکافی، ج6، ص529
2. روایت محمد بن مسلم از امام صادق علیه السلام
عِدَّةٌ مِنْ أَصْحَابِنَا عَنْ سَهْلِ بْنِ زِيَادٍ عَنْ جَعْفَرِ بْنِ بَشِيرٍ عَنِ الْحُسَيْنِ بْنِ زُرَارَةَ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ مُسْلِمٍ قَالَ قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع ابْنِ بَيْتَكَ سَبْعَةَ أَذْرُعٍ فَمَا كَانَ فَوْقَ ذَلِكَ سَكَنَهُ الشَّيَاطِينُ إِنَّ الشَّيَاطِينَ لَيْسَتْ فِي السَّمَاءِ وَ لَا فِي الْأَرْضِ وَ إِنَّمَا تَسْكُنُ الْهَوَاءَ.
امام صادق عليه السّلام فرمود: خانهات را هفت ذراع بساز؛ آنچه كه بيشتر از هفت ذراع باشد، شيطانهای [جنّی] در آن سكونت مىكنند. شيطانها نه در آسمان هستند و نه در زمين؛ بلكه آنها در هوا سكونت دارند.
همان
3. صحیحۀ هشام بن حَکَم از امام صادق علیه السلام
عَلِيُّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ عَنْ أَبِيهِ عَنِ ابْنِ أَبِي عُمَيْرٍ عَنْ هِشَامِ بْنِ الْحَكَمِ وَ غَيْرِهِ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: إِذَا كَانَ سَمْكُ الْبَيْتِ فَوْقَ سَبْعَةِ أَذْرُعٍ أَوْ قَالَ ثَمَانِيَةِ أَذْرُعٍ فَكَانَ مَا فَوْقَ السَّبْعِ وَ الثَّمَانِ الْأَذْرُعِ مُحْتَضَراً وَ قَالَ بَعْضُهُمْ مَسْكُوناً.
امام صادق عليه السّلام فرمود: اگر ارتفاع خانه از هشت ذراع بالاتر برود، فضاى فوقانى آن محل زندگی جنيان خواهد بود.
همان
ادامه دارد...
#نهضت_ملی_مسکن #افقی_سازی
#فَلْیَنْظُرِ_الْإِنْسانُ_إِلى_طَعامِهِ
#امام_زمان_منتظر_بیداری_ماست
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @tabib_khodast
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
هدایت شده از ❣️طبیب خداست❣️
روایات دسته دوم:
1. روایت محمد بن اسماعیل از امام صادق علیه السلام
عَنْهُ (عده من اصحابنا عن سهل بن زیاد) عَنْ عَلِيِّ بْنِ الْحَكَمِ وَ مُحَسِّنِ بْنِ أَحْمَدَ عَنْ أَبَانِ بْنِ عُثْمَانَ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ إِسْمَاعِيلَ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: إِذَا كَانَ الْبَيْتُ فَوْقَ ثَمَانِيَةِ أَذْرُعٍ فَاكْتُبْ فِي أَعْلَاهُ آيَةَ الْكُرْسِيِّ.
امام صادق عليه السّلام فرمود: هرگاه ارتفاع خانه بیشتر از هشت ذراع باشد، در بالاى [دیوارهای] آن آيةالكرسى بنويس.
الکافی، ج6، ص529
2. صحیحۀ ابان بن عثمان از امام صادق علیه السلام
عَلِيُّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ وَ عِدَّةٌ مِنْ أَصْحَابِنَا عَنْ أَحْمَدَ بْنِ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ وَ سَهْلِ بْنِ زِيَادٍ جَمِيعاً عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ عِيسَى عَنْ أَبِي مُحَمَّدٍ الْأَنْصَارِيِّ عَنْ أَبَانِ بْنِ عُثْمَانَ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: شَكَا إِلَيْهِ رَجُلٌ عَبَثَ أَهْلِ الْأَرْضِ بِأَهْلِ بَيْتِهِ وَ بِعِيَالِهِ فَقَالَ كَمْ سَقْفُ بَيْتِكَ فَقَالَ عَشَرَةُ أَذْرُعٍ فَقَالَ اذْرَعْ ثَمَانِيَةَ أَذْرُعٍ ثُمَّ اكْتُبْ آيَةَ الْكُرْسِيِّ فِيمَا بَيْنَ الثَّمَانِيَةِ إِلَى الْعَشَرَةِ كَمَا تَدُورُ فَإِنَّ كُلَّ بَيْتٍ سَمْكُهُ أَكْثَرُ مِنْ ثَمَانِيَةِ أَذْرُعٍ فَهُوَ مُحْتَضَرٌ تَحْضُرُهُ الْجِنُّ يَكُونُ فِيهِ مَسْكَنُهُ.
مردى به امام صادق عليه السّلام شكايت نمود كه موجودات زمينى (مانند جن و...) با اهلبيت و خانوادهاش بازى مىكنند. فرمود: سقف خانهات چه اندازه است؟ عرض كرد: ده ذراع. فرمود: هشت ذراع، اندازه بگیر، سپس بين ذراع هشتم تا دهم، همانطوركه گرداگرد منزل دور مىزنى آية الكرسى بنويس؛ زيرا هر خانهاى كه سقف آن بيشتر از هشت ذراع باشد، آن اقامتگاهى براى جنيان خواهد بود كه در آن حاضر شده و مسكن اختیار میکنند.
همان
** این روایت با سندی کمی متفاوت در الخصال [ج2، ص408] نیز آمده است: حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ عَلِيٍّ مَاجِيلَوَيْهِ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُ قَالَ حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ يَحْيَى الْعَطَّارُ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ أَحْمَدَ بْنِ يَحْيَى بْنِ عِمْرَانَ الْأَشْعَرِيِّ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ عِيسَى عَنْ أَبِي مُحَمَّدٍ الْأَنْصَارِيِّ عَنْ أَبَانِ بْنِ عُثْمَانَ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَال.
3. روایت یونس بن عبدالرحمن از امام صادق علیه السلام
عَلِيُّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ عَنْ أَبِيهِ عَنْ إِسْمَاعِيلَ بْنِ مَرَّارٍ وَ أَحْمَدَ بْنِ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ عَنْ أَبِيهِ جَمِيعاً عَنْ يُونُسَ عَمَّنْ ذَكَرَهُ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: فِي سَمْكِ الْبَيْتِ إِذَا رُفِعَ ثَمَانِيَةَ أَذْرُعٍ كَانَ مَسْكُوناً فَإِذَا زَادَ عَلَى ثَمَانِيَةٍ فَلْيُكْتَبْ عَلَى رَأْسِ الثَّمَانِ آيَةُ الْكُرْسِيِّ.
امام صادق عليه السّلام درباره سقف خانه فرمود: هنگامى كه تا هشت ذراع بالا رود، [از آنجا به بعد] محل سكونتِ [موجودات دیگر] است. پس هنگامى كه از هشت ذراع بيشتر شود، بايد بر سر ذراع هشتم آيةالكرسى نوشته شود.
همان
ادامه دارد...
#نهضت_ملی_مسکن #افقی_سازی
#فَلْیَنْظُرِ_الْإِنْسانُ_إِلى_طَعامِهِ
#امام_زمان_منتظر_بیداری_ماست
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @tabib_khodast
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
هدایت شده از ❣️طبیب خداست❣️
4. روایت حسن بن سری از امام صادق علیه السلام
عَنْهُ عَنْ أَبِيهِ عَنْ مُحَسِّنِ بْنِ أَحْمَدَ وَ عَلِيِّ بْنِ الْحَكَمِ عَنْ أَبَانِ بْنِ عُثْمَانَ الْأَحْمَرِ عَنِ الْحَسَنِ بْنِ السَّرِيِّ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: سَمْكُ الْبَيْتِ سَبْعَةُ أَذْرُعٍ أَوْ ثَمَانِيَةُ أَذْرُعٍ فَمَا فَوْقَ ذَلِكَ فَمُحْتَضَرٌ ذَكَرَهُ سَبْعَةَ أَذْرُعٍ وَ لَمْ يَذْكُرْ ثَمَانِيَةَ.
سقف خانه [یعنی محدودۀ کف تا سقف هر اتاق] 7 یا 8 ذراع است و بیش از آن محل حضور [شیاطین و اجنّه] است. [راوی میگوید:] یا اینکه 7 ذراع را گفت و 8 را نگفت.
المحاسن، ج2، ص609
5. روایت شیخ طبرسی از امام صادق علیه السلام
عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع مَا مِنْ إِنْسَانٍ يَبْنِي فَوْقَ ثَمَانِيَةِ أَذْرُعٍ إِلَّا وَ يَأْوِي الشَّيْطَانُ فِيمَا فَوْقَ ثَمَانِيَةِ أَذْرُعٍ وَ الْوَاجِبُ أَنْ يُكْتَبَ لَهُ فِيهِ آيَةُ الْكُرْسِيِّ حَتَّى لَا يَأْوِيَ فِيهِ الشَّيْطَانُ.
امام صادق علیه السلام فرمود: هيچ انسانى سقف خانهاش را از هشت ذراع بلندتر نسازد مگر آنكه در آنجا (بالاتر از 8 ذراع) شیطان سکونت گزیند، در اين صورت باید بر آن [دیوار] آيةالكرسى بنويسد، تا شيطان در آنجا مأوى نكند.
مکارم الاخلاق، ص127
6. روایت احمد بن محمد سیاری از امام صادق علیه السلام
أَحْمَدُ بْنُ مُحَمَّدٍ السَّيَّارِيُّ فِي كِتَابِ التَّنْزِيلِ وَ التَّحْرِيفِ، عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: كُلُّ سَمْكِ بَيْتٍ جَاوَزَ سَبْعَ أَذْرُعٍ مَسْكُونٌ إِلَّا أَنْ يُكْتَبَ فِيهِ آيَةُ الْكُرْسِيِّ فَإِنْ كُتِبَ لَمْ يَقْرَبْهُ الشَّيْطَانُ.
امام صادق علیه السلام فرمود: هر سقف خانهای که بیش از هفت ذراع مسکونی بود حتما باید در آن آیةالکرسی نصب شود و اگر در چنین خانهای آیةالکرسی نصب شد دیگر شیطان به آن نزدیک نمیشود.
مستدرک الوسائل، ج3، ص455
شایان توجه است که راهحلهای بسیار سادۀ دیگری از سوی اهل بیت عصمت و طهارت برای دفع شیاطین از خانه عنوان شده که یکی از مهمترین آنها نگهداری حیوانات خاصی در خانه است مثل کبوتر، خروس و ... که بیان آن راهحلها در این مجال نمیگنجد.
#نهضت_ملی_مسکن #افقی_سازی
#فَلْیَنْظُرِ_الْإِنْسانُ_إِلى_طَعامِهِ
#امام_زمان_منتظر_بیداری_ماست
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @tabib_khodast
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
هدایت شده از ❣️طبیب خداست❣️
🚑 یکی از آثار همنشینی و مصاحبت انسان با اجنّه، پدیدآمدن انواع بیماریهای اعصاب و روان در انسان است.
الف) اصل قاعدۀ علمی:
اصلِ اینکه مسّکردن [لمس] انسان توسط شیاطینِ جنّی منجر به ایجاد بیماری جسمی در انسان میشود در آیه 41 سوره مبارکه ص مطرح شده است: «وَ اذْكُرْ عَبْدَنا أَيُّوبَ إِذْ نادى رَبَّهُ أَنِّي مَسَّنِيَ الشَّيْطانُ بِنُصْبٍ وَ عَذاب» (یادی هم بکن از بندۀ خوبمان، ایوب. وقتی خدا را صدا زد: مسّ شیطان مرا به رنج و بلا مبتلا کرده است!)
امام صادق علیه السلام برای بیان این قاعده علمی قسم جلاله خوردهاند! و این نشان میدهد که تا چه اندازه چنین مطلبی حتی از سوی اصحابِ نزدیک به امام محل انکار است! امام علیه السلام به ابابصیر فرمود اینکه قرآن کریم در آیه 100 سوره مبارکه نحل فرموده: شیطان تسلطی بر مؤمنین ندارد [إِنَّهُ لَيْسَ لَهُ سُلْطانٌ عَلَى الَّذِينَ آمَنُوا] به خدا قسم این عدمِ تسلط فقط در زمینۀ اعتقادات مؤمنین است. در حالیکه در زمینه بیماریهای جسمی، شیطان قادر است که به همه انسانها حتی مؤمنین ضربه و آسیب برساند [يُسَلَّطُ وَ اللَّهِ مِنَ الْمُؤْمِنِ عَلَى بَدَنِه]؛ همانطور که به پیامبر خدا، ایوب سلام الله علیها که الگوی مؤمنین تاریخ است آسیب جسمی وارد کرد و وی را بیمار گردانید [قَدْ سُلِّطَ عَلَى أَيُّوبَ ع فَشَوَّهَ خَلْقَهُ].
این روایت مهم را شیخ کلینی رحمه الله در الکافی [ج8، ص288] آورده است: «عَنْ أَبِي بَصِيرٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: قُلْتُ لَهُ "فَإِذا قَرَأْتَ الْقُرْآنَ فَاسْتَعِذْ بِاللَّهِ مِنَ الشَّيْطانِ الرَّجِيمِ إِنَّهُ لَيْسَ لَهُ سُلْطانٌ عَلَى الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَلى رَبِّهِمْ يَتَوَكَّلُونَ" فَقَالَ يَا أَبَا مُحَمَّدٍ يُسَلَّطُ وَ اللَّهِ مِنَ الْمُؤْمِنِ عَلَى بَدَنِهِ وَ لَا يُسَلَّطُ عَلَى دِينِهِ قَدْ سُلِّطَ عَلَى أَيُّوبَ ع فَشَوَّهَ خَلْقَهُ وَ لَمْ يُسَلَّطْ عَلَى دِينِهِ وَ قَدْ يُسَلَّطُ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ عَلَى أَبْدَانِهِمْ وَ لَا يُسَلَّطُ عَلَى دِينِهِمْ قُلْتُ قَوْلُهُ تَعَالَى- إِنَّما سُلْطانُهُ عَلَى الَّذِينَ يَتَوَلَّوْنَهُ وَ الَّذِينَ هُمْ بِهِ مُشْرِكُونَ قَالَ الَّذِينَ هُمْ بِاللَّهِ مُشْرِكُونَ يُسَلَّطُ عَلَى أَبْدَانِهِمْ وَ عَلَى أَدْيَانِهِمْ.»
ب) کدام بیماریها به عامل ماورایی «جِنّ» مرتبط دانسته شده؟
در روایات شیعه، یکی از انواع بیماریهایی که ممکن است در اثر همنشینی و مصاحبتِ دائمی با اجنّه به انسان اصابت کند بیماریهای اعصاب و روان و مجموعِ بیماریهای روحی-روانی عنوان شده است:
به عنوان نمونه وقتی امام هادی علیه السلام در مقام توضیح حرزی برای در امان ماندن زن زائو از مسّ جن هستند، خطراتی که ممکن است با مسّ جن [یا همان خَبطِ شیطان] به زن زائو و نوزادش برسد -و این حرز قرار است او را دقیقا از همین خطرات در امان نگهدارد- را اینگونه برمیشمرند: «... فَإِنَّهُ لَا يُصِيبُ أَهْلَهُ مَا دَامَتْ فِي نِفَاسِهَا وَ لَا يُصِيبُ وَلَدَهُ خَبْطٌ وَ لَا جُنُونٌ وَ لَا فَزَعٌ وَ لَا نَظْرَةٌ إِنْ شَاءَ اللَّهُ ...» [طبالائمه، ص97] جنون (بیماریهای اعصاب و روان) و ترس (یا به قول امروزیتر: فوبیا) از مشکلاتی است که مس جنّ برای نوزاد به وجود میآورد.
البته شایان ذکر است که در ابتدای همین روایت وجود مبارک امام هادی علیه السلام از تعبیری استفاده میکنند که برای ما آشناست! عَبَث با اهل و عیال (یا همان بازی کردن و متعرض شدن به خانواده). این همان تعبیری است که در روایات نهی از بلندمرتبهسازی استفاده میشد: «مَنْ أَرَادَ أَنْ لَا يَعْبَثَ الشَّيْطَانُ بِأَهْلِهِ مَا دَامَتِ الْمَرْأَةُ فِي نِفَاسِهَا فَلْيَكْتُبْ هَذِهِ الْعُوذَةَ ...»
#نهضت_ملی_مسکن #افقی_سازی
#فَلْیَنْظُرِ_الْإِنْسانُ_إِلى_طَعامِهِ
#امام_زمان_منتظر_بیداری_ماست
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @tabib_khodast
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
هدایت شده از جهانِ پساکرونا
🔺تصویری از نیویورک که کمتر دیده اید!
در تصویر بالا نیویورک را مشاهده می کنید که ناحیه مرکزی عمدتاً شرکتها و سازمانها و ادارات هستند و خانه ها با توسعه افقی به صورت ویلایی در اطراف مستقر شدند.
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
هدایت شده از زیست شهر نوین مولّد
لیست همه مطالبی که تا کنون در سایت زیست شهر منتشر شده است:
کلیک کنید
1: معرفی زیست شهر در برنامه ثریا
2: آشنایی با پلتفرم ایچوپال (نظام توزیع)
3: آشنایی با پلتفرم تائوبائو (نظام توزیع)
4: مقررات و قوانین واگذاری زمین در جمهوری اسلامی ایران
5: داچا در روسیه (کشاورزی کوچک مقیاس)
6: روایات و احادیث احیاء زمین (مبانی نظری)
7: نهاد اجتماعی بانوان
8: نظام سلامت در زیست شهر
9: کاربری پژوهش و تحقیق و توسعه در زیست شهر
10: کاربری آموزش در زیست شهر
11: آسیب شناسی اجمالی نظام سلامت
12: رویکرد زیست شهر به سلامت (اجمالی)
13: مرور برخی روایات بهداشت و سلامت
14: تجارب ایران و جهان در زمینه سلامت
15: کمپانی های بزرگ، غارتگران ملت های دنیا (نظام تولید و توزیع)
16: نسبت زیست شهر با تکنولوژی
17: اشتغال اختصاصی پایدار در زیست شهر
18: کشاورزی معیشتی در منزل
19: شهر و خانه هوشمند مولد
20: خانه مولد، خوداشتغالی پایدار
21: بهره گیری از هوش مصنوعی برای تحقق تمدن اسلامی
22: فارمرز مارکت، ساده و موثر (نظام توزیع)
23: بازار در زیست شهرها
24: مستند بازگشت به بهشت (کشاورزی)
25: مشاغل خانگی و کوچک مقیاس
زیست شهر نوین مولّد
@zistshahr
هدایت شده از تشکل حوزوی سعداء قم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهم/ صحبتهای صریح اعضای شورای شهر تهران را ببینید؛
وقتی سیاست های نئولیبرالیسم همچنان توسط مسئولین انقلابی ادامه دارد.
با این سیاستها به دنبال پرت کردن مستضعفین به بیرون از شهر تهران هستیم!!!
خیانت و ظلم به انقلاب این است که سیاستهای نئولیبرالیسم را با لباس انقلابیگری ادامه میدهند.
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
🆔 https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در چونگ کینگ چین روی یک پل ۴۰۰ متری خونه و مغازه ساختن. ۲۰۰ متر به سبک غربیها و ۲۰۰ متر طبق معماری چینی(این رنگ رنگیا چینیاند)
همین ابتکار تبدیل شده به یکی از مکانهای توریستی پر بازدید این منطقه
✍️Havaas_part
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎آیا ما پیشرفته ایم؟💎
🔷با ساختن سد، نابودی كه تکنوکرات های چپ و راست در حق کشور ایجاد كردند،جنگ ٨ساله نكرد.
🔷امروزه در جهان مدرن برای تخریب سدها جشن می گیرند.
✔️کانال معماری اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1405747515C94fb9971da
⭕️ افتتاح بزرگترین مسجد مصر!!!!
🔸بزرگترین مسجد مصر با نام مرکز فرهنگی اسلامی مصر صبح امروز پنجشنبه در مرکز قاهره افتتاح شد.
🔹این مسجد با هزینه بیش از ۸۰۰ میلیون پوندی در زمینی به مساحت ۱۹۱۰۰ ساخته شده و مجموع ظرفیت آن حدود ۱۰۷ هزار نمازگزار است.
👌رسول خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) در این باره میفرماید:
«لَا تُزَخْرِفُوا مَسَاجِدَکُمْ کَمَا زَخْرَفْتِ الْیَهُودُ وَ النَّصَارَی بیَعَهُمْ»؛ «زینت نکنید مسجدهایتان را، آنگونه که یهودیان و مسیحیان عبادتگاههای خود را زینت میکنند».
محدث نوری، مستدرک الوسائل، ج۳، ص۳۷۲ ۳۷۱، مؤسسة آل البیت، قم، ۱۴۰۸ ق.
هدایت شده از جهانِ پساکرونا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 مردم از تفاوت های زندگی در خانه های حیاط دار با آپارتمان می گویند...
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b06
هدایت شده از جهانِ پساکرونا
.
🔴 جایگاه پیوست های فرهنگی و توجه به سبک زندگی در قبوض انرژی ما کجاست؟
در خانواده مثلا ۵نفره در یک خانه ۱۵۰متری حیاطدار، خانم خانهدار با الگوی زندگی ایدهآل جامعه ایرانی و پرورش تعدادی طیور مولد و درختان مثمر، میبایست آب بیشتری برای نظافت، برق بیشتری برای امورات منزل و انرژی بیشتری برای گرمایش و ... مصرف نماید. بنابراین یک خانواده مطلوب با الگوی رفاه مطلوب در کشور از دیدگاه قبوض انرژی، قطعا خارج از الگوی مصرف بوده و میبایست سقف قیمتی را پرداخت نماید. در حالیکه این میزان مصرف برای یک خانه آپارتمانی دونفره شاغل با مساحت ۵۰متری با سبک زندگی متمایز، متفاوت است اما هیچ تفاوتی بین این دو خانواده در پرداخت قبض وجود ندارد....
@afra_eco
پینوشت: یکی از توجیهات اشتباهی که اخیرا در قم اتفاق افتاد و سبب شد طراحی اراضی ۵۶۰ هکتاری نهضت ملی مسکن، از الگوی ویلایی به الگوی آپارتمانی تغییر یابد همین بیتوجهی به پیوست سبک زندگی بود. مدافعین آپارتمان سازی با این توجیه اشتباه که مصرف آب در خانههای ویلایی بیشتر است مدیران مربوطه را به مغلطه انداختند؛ در حالی که اولا به پیوست سبک زندگی بیتوجه بودند و ثانیا، بعد خانوار در خانههای ویلایی در مقایسه با آپارتمانی غالبا بیشتر است و لذا طبیعی است که در ویلاییها که پرجمعیتتر هستند مصرف آب قدری بیشتر باشد. با این وجود، حسب آمار رسمی آبفای قم، تفاوت در مصرف آب خانههای ویلایی و آپارتمانی آنقدر ناچیز است که قابل اغماض است و این یعنی بهرهوری بیشتر در خانههای ویلایی.
@baladetayyeb
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b06
هدایت شده از «ازدواج»،«خانواده»و«جمعیت»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اجرای کم نظیر ، زیبا و عالی به زبان شیرین فارسی 🌺
اسم های زیبای خداوند را تا حالا به زبان فصیح عربی شنیدیم...
حالا به زبان شیرین فارسی هم بشنويم....
💝کانال «ازدواج» ، «خانواده» و «جمعیت»(تحت نظر استاد قاسمی)
https://eitaa.com/joinchat/1284047165Ca74c9aa859
هدایت شده از جهانِ پساکرونا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اظهارات مهندس حاج سعید قاسمی درباره کارشکنی مافیای مسکن و زمین
سعید قاسمی، فرمانده قرارگاه مهندسی و جهادی احمد متوسلیان: به تکنولوژی ساخت کامل مسکن در ده روز دست پیدا کرده ایم؛ مافیای قدرتمند مسکن و زمین که در این چهل سال پوستشان کلفت شده است، اجازه فراگیر شدن این الگو را نمی دهد...
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
هدایت شده از حوزه انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️دو سؤال از دولت مردان در خصوص موضوع مسکن
▪️حجت الاسلام و المسلمین حامدی، امام جمعه پردیسان قم :
1⃣ آیا عمودیسازی و انبوهسازی اسمش مردمیسازی است؟!!
2⃣ آیا با ادامۀ سیاستهای غلط گذشته بخصوص در عرصۀ مسکن و شهرسازی میتوان تورم را مهار کرد و تولید را رشد داد؟!!
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅───────────┅╯
هدایت شده از احلی مارکت
🛖عجایب خونههای کاهگلی
🏘در قرن بیست و یکم سیمان برای اولین بار جایگزین کاهگِل در خونهسازی شد اما واقعیت اینه که ساخت خونههای گلی از لحاظ اقتصادی به صرفه تر از خونههای مدرنه و این خونهها ویژگیهای حیرتانگیزی دارن که کمتر شنیده شده...
🇮🇳جالبه بدونید که از ۱۱۸ میلیون خونه در هند ۶۵ میلیون اونها گلی هستن و در شهر البوکرکی یکی از مراکز فناوری مدرن در مکزیکوسیتی آمریکا هم کمتر برج دیده میشه ولی تا دلتون بخواد ساختمونهای گلی وجود داره که میتونید با جستجوی عبارت
«mud straw in Albuquerque, USA»
تصاویر و مطالب مربوطه رو ببینید و بخوانید.
🛕خونههای گلی اگه با کاه یا آهک محکم کاری بشن میتونن تا قرنها در برابر زلزله یا سیل دووم بیارن. امروزه در برخی نقاط دنیا نمونههای تاریخی از ساختمونهای گلی با قدمت هزار سال و حتی بیشتر وجود داره.
🌬خونههای گلی دارای طبع دم و ریح هستن و شبیه پوست بدن انسان عمل میکنن یعنی حفرهدار هستن و نفس میکشن تا دمای داخل خونه تنظیم بشه؛ بنابراین چه در تابستون و چه در زمستون دما معتدل میمونه و در مصرف انرژی صرفه جویی میشه، اما خونه های سیمانی و آجری دارای طبع سودای سرد هستن و خصوصیت بالا رو ندارن...
♻️در صورت خراب شدن خونه گلی مواد اون دوباره به طبیعت برمیگرده و میشه دوباره از همون گل خونه جدید ساخت، برخلاف مصالح ساختمونی مدرن مثل پلاستیک و فلز و سیمان که به راحتی بازیافت نمیشن.
🧱خاک خیلی فراوونه و میشه با کمترین هزینه تهیهاش کرد؛ علاوه بر این تقریباً همه جا هم در دسترسه و قرار نیست هزینه زیادی بابت حمل و نقلش پرداخت بشه.
🏭جالبه که بدونید صنعت تولید سیمان به تنهایی نزدیک هشت درصد دی اکسید کربن جهان را تولید میکنه اگه کل این صنعت به کشور بود سومین آلوده کننده هوا شناخته میشد و در تولید آلودگی از چین و آمریکا پیشی میگرفت...
🏦متأسفانه امروزه خونه به یه سرمایه اقتصادی تبدیل شده که هر چه گرونتر باشه بهتره و مردم هم بیشتر به دنبال ساختن یه خونه به ظاهر مجللن تا یه خونه کارآمد و پر بهره.
✅قبول دارید که با ساخت خونه گلی هم پول کمتری هزینه میشه و هم محیط زیست و هم جسم و روحمون سالمتر میمونه؟
📚منابع متن در اینجا،اینجا و اینجا
#تمدن
🌸احلیٰ، رسم بهشت🌸
https://eitaa.com/joinchat/2437480544C33728f104d
هدایت شده از جهانِ پساکرونا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🖥 ببینید| طرحی که دین اسلام برای زندگی بشر ارائه کرده تا هم با فقه و دستورات شریعت سازگارتر و بهینه تر باشد و هم نیازهای دنیای مردم (در یک چارچوبی) به خوبی برطرف شود، چیزی شبیه به این انیمیشنی است که به معرفی زیست شهر اسلامی پرداخته است...
.
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069