eitaa logo
آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
6.4هزار دنبال‌کننده
239 عکس
227 ویدیو
3 فایل
🖇🌱آشپزی بر اساس #طب_اسلامی انواع ابتکارات غذایی مفید و خوشمزه سفره آرایی با ساده ترین وسایل دستورات غذایی سالم و طبیعی دستور تهیه انواع خوراكی ها،نوشیدنی‌ها،دسر،سالاد 🧑🏻‍🍳ارتباط با ادمین: @Admin_T124 تبلیغات پر جذب: https://eitaa.com/tab_124
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای شیر گوشت 🥛🥩 🥣مواد لازم جهت پختن گوشت و شیر: ● گوشت گوسفندی تازه ۲۵۰ گرم ● شیرطبیعی گاو که بمدت حداکثر بین ۲۰الی۳۰دقیقه جوشیده شده باشد ۱.۵ لیتر ● نمک طبیعی دریا ● ادویه ( فلفل) ● پیاز درصورت دلخواه یک عدد 👈🏻ابتدا مانند آبگوشت و برای این که طعم غذا بهتر شود گوشت را با پیاز و روغن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند 👈🏻سپس گوشت  را روی حرارت گذاشته و شیر طبیعی را آرام آرام و در چند مرحله ( هر یک ساعت نیم لیتر ) به آن اضافه نموده تاشیر نبرد و باید گوشت بمدت سه الی چهار ساعت خوب با شیر پخته شود،و در پایان نمک طبیعی دریا و ادویه به آن اضافه شود برای طعم دارشدن غذا. ✅👈🏻با توجه به این که شیر مانند آب نیست و امکان دارد ببرد شعله حرارت حتما باید بسیار کم باشد 👈🏻اگر مقداری آرد جو یا سویق جو در انتهای فرایند پختن به غذا اضافه کنید بسیار خوشمزه خواهد شد. ⚠️نکته : در این روش گوشت زودتر می پزد نسبت به زمانی که با آب پخته میشود.😍 🌸طرز استفاده : این غذا را میتوان همانند آبگوشت معمولی با نان میل نمود یا نان را بصورت تلیت در شیر ریخته و با گوشتها میل نمایید نوش جان🥰💕 از امام صادق صلوات الله علیه از امام باقر صلوات الله علیه روایت شده که پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند : حضرت نوح صلوات الله علیه به خداوند از ضعف بدنش شکایت داشت. پس خداوند وحی کرد که گوشت را با شیر بپز و آن دو را بخور که من قوت را در این دو قرار دادم. 📚طب الائمه صلوات الله علیهم ۶۴ 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش رشته 🍲 این مقدار برای ۱۰تا ۱۵نفر کافیه 🥣مواد لازم: سبزی آش یک کیلو شامل(تره گشنیز جعفری ) به هیچ وجه از اسفناج استفاده نکنید❌ پیاز درشت دو عدد نخود و لوبیا چیتی از هرکدام یک لیوان عدس آشی ۳/۴لیوان رشته آش کمتر از یک بسته 🥢طرز تهیه: حبوبات رو از شب قبل بزارید خیس بخوره نخود و لوبیا رو نیم پز میکنیم بعد عدس و سبزی آشی رو که خورد کردیم رو بهش اضافه میکنیم وقتی پخته شد پیاز داغ فراوان به همراه نمک طبیعی و کمی فلفل میزنیم حالا رشته آشی رو خورد میکنیم و اضافه میکنیم و اجازه میدیم جا بیوفته اگه دوست داشتید میتونید داخلش کشک و نعنا داغ هم بریزید نکته 👇🏼 بهتره از سبزی تازه استفاده کنید نوش جان🖤 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیر ترشی ۷ساله رو ۷ روزه آماده کن😍😱 🥣مواد لازم مخلوط سرکه ارگانیك و نمك طبیعی سیر حبه شده آب شیره انگور خانگی 🥢طرز تهیه مواد رو روی حرارت بزارید تا ۲۰ دقیقه بجوشه نرمیش رو با چاقو تست کنید بعداز خنک شدن داخل ظرف بریزید آب و سرکه طبیعی بریزید درشُ با نایلون ببندید بعداز۷روز آمادس😉 نوش جان🥰💕 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‎
هدایت شده از T124.ir
🔞 ورود زیر 18 سال ممنوع 🔞 لازم برای 💘 ضروری برای ❤️‍🔥 محرمانه‌های زناشویی👇🏻👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/3617129056C5693002977 ✅👆🏻 آموزش و مهارت‌های زناشویی بر اساس سبك زندگی اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس دال عدس🍿 بهترین جایگزین چیپس سیب زمینی😍 نوش جان🥰💕 خواص: ✅خونساز ✅ایجاد رقت قلب ✅زیبا کننده چهره 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
💀رگه های مرگ💀 🔷رگه های سفید گوجه فرنگی حاوی نیترات فراوان است .🍅 🔷گوجه فرنگی به دلیل تغییرات ژنتیکی علاقه زیادی به جذب سموم دارد. ☠🔯تراریخته ها هدیه صهیونیزم🔯☠ 🌐طب الائمه الصادقین«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/2700214775Cc35748b316
🥙خوراک لوبیا و کدو سبز 🥣مواد لازم کدو سبز، 4 عدد لوبیا سه ق غ پیاز، 1 عدد روغن کنجد، 4 قاشق غذاخوری نمک طبیعی و فلفل و زردچوبه، پودر سیر، به میزان لازم شوید خشک، یک قاشق غذاخوری 🥢طرز تهیه خوراک کدو سبز و لوبیا 👈🏼ابتدا لوبیاها را با مقداری آب بپزید .بعد پوست کدوها رو بگیرید و حلقه حلقه خرد کنید. 👈🏼پیاز رو نگینی خرد کنید و در تابه ای که روغن ریختید با مقداری زردچوبه تفت بدید تا شفاف بشن. 👈🏼کدوها رو حلقه حلقه خرد کرده و به مواد اضافه کنید و باز هم تفت بدید. در این مرحله ادویه ها و نمک رو به مواد اضافه کرده و باز هم تفت بدید. 👈🏼شوید رو داخل تابه بریزید و مخلوط کنید لوبیاهای پخته را اضافه کنید و حالا نصف فنجان آب بریزید تا طعم مواد به خورد هم بره و غذا جا بیوفته. 👈🏼زمانی که آب ریختید مدت کمی درب تابه رو ببندید تا بخار کنه و بعد در تابه رو باز کنید تا آب تبخیر بشه. نوش جان🥰💕 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای خوشمزه و همه پسند 😍 🥣مواد لازم: فیله مرغ به تعداد لازم برنج ارگانیک ۴پیمانه خلال بادام نصف پیمانه خلال پسته نصف پیمانه زرشک نصف پیمانه خلال پوست پرتقال نصف پیمانه هویج یک عدد بزرگ کشمش نصف پیمانه ادویه نمک طبیعی وفلفل نصف ق چ خ زعفران مقداری شکر قهوه‌ای مقداری کره محلی و روغن ارده کنجد هل ۲عدد گلاب نصف پیمانه 🥢طرز تهیه: 👈🏻فیله هارو با زعفران و ادویه حسابی ماساژ بدین ویه ساعت بزارین تا مزه داربشه. 👈🏻تو این فاصله خلال پسته وبادام رو با گلاب وباقی مواد رو با آب خیس کنید هویج رو رشته ای رنده کنید و با کمی اب کره وابلیمو بزارین کمی بپزه وبعد تفتش بدین... 👈🏻خلال پسته وبادام روهم جدا کمی تفت بدین زرشک رو با کمی شکر قهوه ای وکشمش رو هم یه تفت کوچیک بدین. 👈🏻پوست پرتقالم چندبار بجوشونید وابش رو عوض کنید وبا کره شکر وکمی زعفران تفت.بدین...برنج روابکش کنید ته دیگ مورد نظر روبزارید وروش ۲تاهل بزارین تادم بکشه .. 👈🏻فیله هارو مثل تصویر رول کنید وباخلال چوبی فیکس کنید وداخل روغن باحرارت نسبتا بالا تفت بدین تا اب نندازه. 👈🏻وبعد داخل ظرف سروتون به دلخواه تزیین کنید.ودراخر روی فیله ها روغن محلی بدین نوش جان 🥰💕 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧕🏻غذای مادران باردار و شیرده آش لوبیا چشم بلبلی 🍲 🥣مواد لازم: پیاز ۱عدد/بلغور گندم ۱/۲ پیمانه/برنج ارگانیک ۱/۲ پیمانه/لوبیا چشم بلبلی ۱/۲ پیمانه/تره و جعفری خرد شده ۵۰۰گرم/آب قلم ۲ الی ۳ پیمانه/نمک دریا، فلفل سیاه 🥢طرز تهیه: 👈🏽ابتدا لوبیا چشم بلبلی را از شب قبل خیس کنید. بلغور گندم را به همراه برنج خیس کنید. 👈🏽 پیاز را نگینی خرد کرده و در قابلمه‌ای، روی حرارت قرار دهید تا سبک شود. برنج و بلغور را اضافه کنید و روی مواد آب جوش بریزید و بگذارید تا پخته شوند. 👈🏽لوبیا چشم بلبلی را به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. سپس لوبیا پخته شده را به مواد آش اضافه کنید. آب قلم را اضافه کنید و هم بزنید. 👈🏽 تره و جعفری خرد شده را اضافه کرده و بگذارید آش پخته و جا افتاده شود. سپس نمک را اضافه کرده و در ظرف مورد نظر سرو کنید نوش جان🥰💕 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لواشک هلو و شلیل🍑 👈🏻حدودا دو و نیم ، سه کیلو هلو و شلیل رو هسته اش رو جدا کنید و خرد کنید 👈🏻 خیلی کم حدودا نصف لیوان آب ریخته و روی حرارت بگذارید ، نمک طبیعی هم حدودا یه قاشق غذاخوری اضافه کنید 👈🏻بزارید خوب له بشه و پخته بشه بعد از صافی رد کرده میتونین داخل میکسر هم حتی بریزین 👈🏻 داخل یه سینی نایلون انداخته ، چرب کردن هم روی نایلون نیازی نداره و بعد مواد رو ریختخ و صاف کنید و بزارید دو تا سه روز جلوی آفتاب تا خشک بشه 👈🏻 می تونین جلوی باد پنکه هم بزارین حتی خشک بشه توجه کنین که اگه خوب خشک نشه کپک می زنه بعدا و حواستون باشه که خیلی نازک نشه و خیلی قطور نشه نوش جان 🥰💕 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش دوغ🍲🍶 🥣مواد لازم : یک لیوان برنج نیمدانه خیس خورده یک لیوان نخود پخته ۳۰۰ گرم سبزی شامل گشنیز و تره ۳ لیتر دوغ محلی ۵ حبه سیر و نمک طبیعی ، نعناع داغ و سیر داغ برای تزیین ،مدت زمان پخت یک ساعت. 👈🏻اگر مدام نمیتوانید دوغ و‌برنج را که روی شعله قرار دادید رو مدام هم بزنید ، یک عدد تخم مرغ اضافه کنید تا دوغ نبررد . نوش جان 🥰💕 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
روش ساده روغنگیری بکر در منزل😍 مراحل؛ 1⃣زیتون‌ها را بشویید 2⃣بوسیله ته لیوان و تخته گوشت ، بر روی زیتون‌ها تک‌تک ضربه زده و هسته را جدا نمایید. 3⃣زیتون‌های هسته جدا را با چرخ‌گوشت دنده‌درشت چرخ نمایید.(یا در هاون بکوب) 4⃣ بعد ظرف خمیر را درون یک ظرف بزرگتر دیگر محتوی آب قرار داده، با حرارت غیر مستقیم لب‌جوش نیم ساعت ، خمیر نیم‌پز شود. 5⃣سپس با یک پارچه تمیز، خمیر زیتون را صاف نموده تا با فشار، روغن از تفاله‌ها جدا شود. 6⃣مایع حاصل را چند روز استراحت دهید تا کاملا زلال شده و لرد و آب آن ته نشین شود. ✅ این بهترین دنیا است نوش جان 😍💚 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥من از این به بعد محاله که «نون تست» بخورم!! میگید چرا؟! ببینیم👆🏻 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
مواد لازم: گوشت راسته گوسفند پاک کرده یک کیلو و نیم روغن زیتون یک استکان فلفل به مقدار کم پیاز دو سه عدد 🍱دستور پخت: ¹ کباب برگ را میتوانیم به هر اندازه که میل داریم پهن کنیم به این ترتیب که راسته را روی تخته میگذاریم به اندازه ای که میل داریم پهنای کباب بشود یک قطعه جدا میکنیم بطور مثال پهنا چهار انگشت و آن قطعه را پهلوی قطعات دیگر گوشت می گذاریم قطعات دیگر را برش میزنیم ( بااین کار پهنای تمام گوشتها به یک اندازه میشود ) ²بعد گوشت را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه میکنیم و کنار میگذاریم پیاز را نرم رنده میکنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و گوشت را در این مایه میخوابانیم و اجازه میدهیم چند ساعتی بماند ³بعد از 24 ساعت گوشت ها را به سیخ کشیده و کمی روی آن را با کارد می کوبیم و روی حرارت ملایم کباب میکنیم و گاهی سیخهای کباب را بر میگردانیم ⁴ توجه کنید کباب نباید خشک باشد و کمی آبدار بودن کباب مزه ی خاصی به آن خواهد داد ⁵ کبابها را پس از حرارت دیدن و آماده شدن در دیس چیده و به آنها کمی نمک میپاشیم و کمی کره روی آن گذاشته و اطراف آنرا با پیاز خلال شده تزئین میکنیم کباب برگ جزو انواع کباب میباشد ✅زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 6 ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد نوش جان🥰💕 🖇رسول خدا صلی‌الله کسی که چهل روز گوشت بخورد به قساوت قلب مبتلا میشود 📚بحارالانوار،ج59ص294 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نخود پلو🍙 ✅نخود نفخ بر است، لذا واکنش اولیه آن موجب نشود که از استفاده آن در غذاها محروم شویم نوش جان🥰💕 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا