eitaa logo
آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
6.4هزار دنبال‌کننده
241 عکس
228 ویدیو
3 فایل
🖇🌱آشپزی بر اساس #طب_اسلامی انواع ابتکارات غذایی مفید و خوشمزه سفره آرایی با ساده ترین وسایل دستورات غذایی سالم و طبیعی دستور تهیه انواع خوراكی ها،نوشیدنی‌ها،دسر،سالاد 🧑🏻‍🍳ارتباط با ادمین: @Admin_T124 تبلیغات پر جذب: https://eitaa.com/tab_124
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ 🍳 🥩 غذای گوشت و تخم مرغ ✅گوشت با تخم مرغ در ایران معروف نیست ولی در کشورهای دیگر وجود دارد و به آن «» گفته می‌شود. امروزه که مردم به مبتلا هستند، این غذا از جهت جنسی خیلی تقویت کننده است.🔥 🌸در روایتی از امام صادق علیه‌السلام آمده است: إِنَّ نَبِيّاً مِنَ الْأَنْبِيَاءِ شَكَا إِلَى اللَّهِ قِلَّةَ النَّسْلِ فَقَالَ لَهُ كُلِ اللَّحْمَ‏ بِالْبَيْضِ‏ پیامبری از پیامبران به خداوند از کم بودن فرزند شکایت کرد؛ خداوند به او فرمود گوشت به همراه تخم مرغ بخور. 📚 المحاسن،ج‏2،ص481 📚 الكافي،ج‏6،ص325 📚 وسائل الشيعة،ج‏25،ص79 📚 بحار الأنوار،ج‏14،ص460 📚 بحار الأنوار،ج‏63،ص46 📚 بحار الأنوار،ج‏110،ص80 🌸در روایت دیگری آمده است: اللَّحْمُ وَ اللَّبَنُ يُنْبِتَانِ اللَّحْمَ وَ يَشُدَّانِ الْعِظَامَ‏ وَ اللَّحْمُ يَزِيدُ فِي السَّمْعِ وَ الْبَصَرِ وَ اللَّحْمُ‏ بِالْبَيْضِ‏ يَزِيدُ فِي الْبَاءَةِ. گوشت و شير، گوشت مى‏ رويانند و ‏ها را مى بخشند. و گوشت، و را افزون مى‏كند و گوشت همراه با تخم ‏مرغ، بر می‏افزايد. 📚 دعائم الإسلام ؛ ج‏2 ؛ ص145 📚 بحار الأنوار،ج‏59،ص273 📚 بحار الأنوار،ج‏63،ص76 📚 مستدرك الوسائل و مستنبط المسائل،ج‏16،ص359 🌸و در روایت دیگری از امام کاظم علیه‌السلام آمده: مَنْ أَكَلَ الْبَيْضَ وَ الْبَصَلَ وَ الزَّيْتَ زَادَ فِي جِمَاعِهِ وَ مَنْ أَكَلَ اللَّحْمَ‏ بِالْبَيْضِ‏ كَبُرَ عَظْمُ وَلَدِه‏. هركس تخم‌مرغ و پياز و روغن زيتون(باهم)بخورد،نيروى جنسى او زياد مى‌شود و هركس گوشت را با تخم‌مرغ بخورد،استخوان‌هاى فرزندش بزرگ و ستبر مى‌شود. 📚 مكارم الأخلاق،ص195 📚 بحار الأنوار،ج‏101،ص84 ✅گوشت به همراه تخم مرغ هم غذا است و هم داروی ناتوانایی جنسی است. ✅حلیم و گوشت به همراه تخم مرغ هست و گوشت پخته شده با شیر یا به همراه لبنیات، است. 🥣 مواد لازم: 🔹گوشت گوسفندی (ترجیحاً سردست) چرخ کرده 250 گرم 🔹تخم مرغ 1 عدد 🔹نمك دریا به مقدار لازم 🔹پیاز متوسط(در صورت تمایل) ✍🏻 طرز تهیه : ¹ مقداری از چربی گوشت را جدا کرده و در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا کمی ذوب شود. (و یا کمی روغن زیتون یا شحم بریزید) ² پیاز را خرد کرده و داخل روغن سرخ کنید. ³ گوشت چرخ کرده را چند بار بشویید و فشار دهید تا خونابه آن کامل خارج شود. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا پخته شود. ⁴ در پایان تخم مرغ را اضافه کنید تا پخته شود. ⚠️ از اضافه کردن گوجه فرنگی یا رب آن یا سیب زمینی یا سایر مواد مضر به این غذا باید پرهیز کرد. 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
لیست آموزش موجود در آشپزخانه آشپزی اسلامی🫒🥒 «استاد قاسمی» درحال بروزرسانی..✅ آموزش تهیه ترشك آلبالو 🍒 آموزش تهیه ترشی خرفه🌱 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🌱ترشی افزایش عقل🌱 تا فصل خرفه هست از فرصت استفاده کنید و ترشی خوشمزه و بسیار مفید خرفه رو درست کنین😌 🍶طرز تهیه: ¹ خرفه‌ها پاک شده و شسته شود سپس ریز ریز خرد کرده(اختیاری) ² با مقدار کمی آب یا سرکه طبیعی انگور قُل داده آبکش کرده و روی پارچه تمیزی پهن کرده تا آب اضافی جمع شود ³ سپس با کمی رب انار، سیر، نمك دریا و ادویه جات ترشی مخلوط کرده و داخل ظرف مورد نظر ریخته؛ روی آن سرکه انگور طبیعی ریخته و در یخچال نگهداری شود (در یخچال مدت زمان بیشتری نگهداری می شود.) اگه به این ترشی کرفس و تخم تره هم اضافه بشه که عالی تر هم میشه.😍 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c •┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈
🫕😍دستور درست کردن فرنی برای پوکی استخوان سویق سنجد و آرد برنج رو داخل شیر سرد حل کنید؛ روی حرارت بزارید و مدام هم بزنید تا به قوام برسه سپس با کمی عسل یا چند تا خرمایی که پوستش رو کندید و له کردید به اندازه دلخواه شیرین کنید😋 ✅برای تزئین میتونید از پودر دارچین و پودر نارگیل استفاده کنید 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
💎💎 🫕مواد لازم: آرد با سبوس کامل 1 لیوان کدو پخته و پوره شده 1 لیوان شکرسرخ 1/2 لیوان شیر1/4 لیوان گلاب1ق غ روغن کنجد2ق غ بکینگ پودر طبیعی1ق چ وانیل1/4 ق چ دارچین۱ ق چ تخم مرغ1 عدد ☺️👌همه ی مواد رو بجز آرد توی کاسه بریزید و با همزن دستی هم بزنید، بعد آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس توی یه تابه روغن بریزید و اجازه بدید داغ شه. با قاشق یا ملاقه کوچیک از مواد توی روغن بریزید. در تابه رو بزارید و شعله رو کم کنید تا خوب پف کنه. وقتی یه طرفش سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ شه. 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🍪 شیرینی مقوی و خوشمزه بدون نیاز به فر🍪 😋توپی خرما و سویق😋 خرمای له شده و سویق کامل را مخلوط میکنیم و بصورت توپی درست کرده و در پودر پسته و گروه و.. میغلطانیم به همین سادگی و خوشمزگی 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🌿نخود آب (لبلبی) غذای درمانی🌿 استفاده از نخود پخته (نخود آب) برای کمک به درمان و حتی درمان کمر درد و دیسک کمر می تواند بسیار مناسب باشد. 🍱 طرز تهیه: نخود را به اندازه کافی مثلا 50 گرم، یک شبانه روز بخیسانید. سپس برای مدت مناسب تا خوب پخته شود روی شعله ملایم قرار دهید. این کار را حداقل تا یک هفته هر شب ادامه دهید. 🍽 میتوانید هنگام پخت مقداری ادویه و سبزی معطر اضافه کنید و میل بفرمایید. 🔥 این غذا برای بهبود مشکلات جنسی و بیماری های گلو هم می تواند مفید باشد. 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
41.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥘 مستحبات پخت غذا 👌حتما ببینید 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🍲نام غذا: گروه غذایی: شیرینی جات ⏰مدت زمان طبخ:۲۰ دقیقه 🔥❄️طبع غذا:گرم طرز تهیه: مقداری از مغز خشکبار را از یک نوع و یا ترکیبی از چند نوع مغز خشکبار انتخاب کنید آنها را پودر کنید و با مواد زیر مخلوط کنید برای 4 نفر یا 4 وعده پودر مغز دلخواه یک ق غ شیره انگور یا عسل یک ق غ ارده یک ق غ روغن زرد یا کره گاوی یک ق غ کمی زعفران پودر شده خلال بادام یا پسته یک ق چ همه مواد را در یک ظرف زیبا مخلوط کرده و با خلال بادام یا پسته تزئین کنید. 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🍹شربت گلاب زعفران(جُلاب) 🍹شربت مفید و معروفی در طب اسلامی ایرانی به نام جلاب یا شربت گلاب زعفران وجود دارد ⬅️طرز تهیه آن بسیار ساده است: به اندازه یک واحد نبات و حدود سه واحد گلاب را در یک ظرف ریخته تا حل شود سپس روی حرارت ملایم قراردهید تا كمی بجوشد... ⬅️به آرامی كف روی آن را بگیرید وقتی حجم آن به نصف رسید كمی زعفران به آن بیفزایید بعد از این كه كمی جوش خورد از روی شعله برداشته، مایه شربت عسلی شکلی كه بدست می‌آید همان جلاب است 🍹خواص بسیار عالی جلاب: ⬅️ مفرح و مقوی قلب و مغز است ⬅️این شربت برای كسانی كه فكر و خیال دارند بسیار خوب است ⬅️این شربت بهتر است خنک خورده شود و می‌توانید آن را در یخچال نگهداری کنید 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🍯زنحبیل خشک را تکه تکه کرده و با عسل مخلوط شود. مخلوط حاصله را در ظرف سربسته و در آفتاب یا جای گرم گذاشته تا به مرور نرم و قابل خوردن شود. 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🥣‍ 🫕 مواد لازم: ▫️پیاز داغ ۵ قاشق غذاخوری ▫️سیر داغ ۳ قاشق غذاخوری ▫️نخود کوهی ۲۵۰ گرم ▫️لوبیا چیتی دیم ۲۵۰ گرم ▫️گندم پوست کنده محلی ۴۰۰ گرم ▫️سبزی های آش ۱ کیلوگرم ▫️نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری ▫️کشک محلی گاوی به مقدار لازم ▫️نمک دریا و فلفل به مقدار لازم 🧑‍🍳طرز تهیه: از شب قبل حبوبات ( لوبیا و نخود) را در آب خیس کنید، درون قابلمه گندم شسته شده و حبوبات خیس خورده شده را بریزید و بگذارید تا بپزند و نرم شوند. پس از پختن و نرم شدن حبوبات می‌توانید سبزی اش را که شسته اید و خرد کرده اید (میتوانید سبزی های آش را درشت چرخ کرده یا با چاقو ریز کنید) بهمراه پیاز داغ و سیر داغ به آش اضافه نمائید (در هنگام سرخ کردن پیاز و سیر زردچوبه و فلفل را اضافه کنید تا با پیاز و سیر تفت بخورند) پس از اضافه کردن تمام مواد حرارت گاز را ملایم کنید و اجازه دهید تا آش کاملاً جا بیفتد و غلظت پیدا کند سپس آش را در ظرف کشیده و با کشک، پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ تزئین کنید. 🔹نکته ها: ۱- در صورت تمایل میتوانید در انتهای پخت درون آش مقداری کشک اضافه کنید. ۲- این آش گوشت ندارد اما اگر دوست داشتید میتوانید کمی گوشت قرمز را جداگانه بپزید و همزمان با اضافه کردن سبزی ها اضافه نمائید. ۳- برای تهیه نعنا داغ کمی نعنای خشک را در مقداری آب خیس کنید سپس آب اضافه را گرفته و درون روغن تفت دهید تا رنگ نعنا تغییر کند و کمی تیره تر شود. ۴- سبزی های آش شامل ترکیبی از جعفری ، تره و برگ چغندر است. 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این کتاب آشپزی در سال ۱۳۰۲ چاپ شده است ، آموزش قیمه بدون رب 😶 در ۵۰ سال اخیر طوری رب گوجه به همه غذاهای ایرانی رسوخ کرده انگار از ۱/۱/۱ همیشه بود 👈 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
نوشابه و شربت‌های طب اسلامی🥤 1⃣شربت سکنجبین عسلی ۲واحد عسل طبیعی + ۱واحد سرکه طبیعی تعدیل طبع ، مفید برای و میتوان به این شربت جوشانده گیاهان روایی مثل نعنا اضافه شود چون عرقیجات (بجز گلاب) در طب اسلامی توصیه نمیشود. 2⃣ شربت رضوی (شراب رضوی) مویز+زعفران+آب باران+عسل+زنجفیل +دارچین بسیار مفید و مقوی، رفع سردی، ، 3⃣ترکیب آب، شکر قهوه ای + آبلیمو 4⃣ترکیب آب، شکر قهوه ای، سرکه خمری انگور 5⃣ترکیب شیر گاو + عسل 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
دستور تهیه 🥣مواد اولیه : برای ۴ نفر 🔸ارده ۱ لیوان 🔸نمك دریا به میزان لازم 🔸نخود ۲ لیوان (خام) 🔸سیر ۳حبه 🔸فلفل قرمز . روغن زیتون . آبلیمو نصف لیوان 🔵 حُمُص غذای بسیار معروف و پر خاصیت لبنانی و با طبع گرم میباشد 🥘طرز تهیه: ✍ ابتدا نخود را با مقداری نمک می پزیم به طوری که حدود نصف استکان آب آن باقی بماند. سپس نخود‌ها را در دستگاه مخلوط کن می‌ریزیم. 🔹 ( از مخلوط کن دستی هم می‌توان استفاده کرد ) کم‌کم آب نخود را می‌افزاییم تا نخودها کاملاً پوره شوند ولی مخلوط مواد شل نشود. پوره نخود را در کاسه‌ای ریخته و سیر له شده را هم به آن می‌افزاییم. کم کم ارده و آب لیمو ترش را اضافه می‌کنیم، می‌چشیم تا حدی که مطلوب ذائقه‌مان باشد. درنهایت با فلفل قرمز و روغن زیتون تزئین می‌کنیم. 🔰نکات: 1)حتما نخودها را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید آنها را یک بار بجوشانید و آب آن را خالی کنید. ۲)بهتر است پوست نخودها را بگیرید تا غذایتان خوشمزه تر شود. 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥣طرز تهیه 🔻¹ابتدا شیر محلی را در یک یا دو قابلمه مناسب ریخته و می گذاریم روی حرارت تا به جوش بیاید. 🔻² بعد از به جوش آمدن شیر میگذاریم ده تا پانزده دقیقه با شعله ملایم بجوشد، بعد حرارت را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا شیر کاملا خنک بشود و رویه ببندد. 🔻³بعد از خنک شدن شیر، سرشیر را با ملاقه برمی داریم و در ظرف دیگر میریزیم و می گذاریم چند ساعتی در یخچال بماند. بعد از اینکه سرشیر کاملا خنک شد با یک چنگال یا دورکند همزن می زنیم، ابتدا شل میشود ولی بعد فرم میگرد و سفت می شود. 🔻⁴همین که خامه کمی غلیظ شد و شکل گرفت کافیست و دیگر نیاز نیست به هم زدن ادامه دهید در این صورت خامه تبدیل به کره خواهد شد. نوش جان🥰💕 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
الأطعمة_و_الأشربة_آدابها،_فوائدها.pdf
5.52M
الأطعمة و الأشربة آدابها، فوائدها المعروف بـ النفحات الزكية في شرح الأرجوزة الأعسمية لشيخ محمد علي الأعسمpdf 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
جدول تدابیر تغذیه ای1.pdf
160.6K
👈پرینت اجباری 🔹جدول اطعمه و اشربه در طب اسلامی 👈تمام خوراکی های معرفی شده در قرآن و احادیث معصومین علیهم السلام ، در این برگه یکجا آورده شده است. 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
ویژگی مزاج ها غذاهای مفید مضر طبع.pdf
217.3K
✅ویژگی مزاج ها ،غذاهای مفید و مضر طبایع خیلی کاربردیه و به دردتون میخوره خانومای کدبانو حتما یه نگاهی بهش بندازین🥰💕 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍞 طرز تهیه نان خانگی🍞 🪵 روی ساج یا تنور ✅ مــــــــــواد لازم: آرد سالم(سبوس گرفته نشده) ۲ لیوان نمک دریا۱/۲ قاشق چایخورے آب سالم به میزان لازم (تا وقتے آرد خمیرے بشه) 🥣 طــــــــــرز تهیه: 🔹🔸 آرد و نمک دریا رو مخلوط کنید و بهش آب ولرم اضافہ کنید و با دست مخلوط کنید تا خمیری یکدست و نرم بدست بیاد. 👈خمیر نباید چسبناک باشہ ولی خشک هم نباشہ. این نون بدون خمیر مایہ تہیہ میشہ. 🔹🔸خمیر رو ورز بدید و بعد روش رو بپوشونید و بزارید به مدت ۲۰ دقیقہ استراحت ڪنہ. 🔹🔸خمیر رو به ۸-۹ قسمت تقسیم ڪنید و روے میز ڪار ڪمے آرد بپاشید و با ڪمڪ وردنہ یا دست خمیر رو نازڪ پهن ڪنید و با دست از اطراف ڪمے بڪشید تا نازڪتر شود (البتہ این کار ڪمے مہارت و تجربہ نیاز داره که بعد از مدتی بدست میارید) حالا خمیر رو روے میز پہن ڪنید 🔹🔸حالا تابہ اے رو آماده ڪنید و بزارید رو حرارت تا داغ بشه(در صورت نبود ساج از تابہ استفاده میشه) 👈حرارت باید متوسط باشہ چون نون زود میسوزه و اگر هم ڪمتر باشہ نونتون خشڪ و سفت میشہ پس حواستون باشہ. 🔹🔸خمیر رو بندازید داخل تابہ یا روی ساج یا بکوبید به دیواره ی تنور 👈برای دفعات بعدی یک مشت از خمیر را بعنوان مایه نگه دارید تا نان های بعدی بیشتر قوام پیدا کند ولی دفعه اول ،نیازی به خمیر مایه نیست. 👌بدون نان خانگی، داشتن سلامت، افسانه ای بیش نیست! 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا