✨﷽✨
✅چرا باید #خدا را #عبادت کنیم با اینکه از ما بی نیاز است؟
✍️روزی جوانی نزد حضرت #موسی علیه السلام آمد و گفت: ای موسی خدا را از عبادت من چه سودی می رسد که چنین امر و اصرار بر عبادتش دارد؟ حضرت موسی علیه السلام فرمود: یاد دارم در نوجوانی از گوسفندان #شعیب نبی چوپانی می کردم. روزی #بز ضعیفی بالای صخره ای رفت که خطرناک بود و ممکن بود در پایین آمدن از آن صخره اتفاقی برایش بیفتد.
با هزار مصیبت و سختی خودم را به صخره رساندم و بز را در آغوش گرفتم و در گوشش گفتم: ای بز ! خدا داند این همه دویدن من دنبال تو وصدا کردنت برای برگشتن به سوی من، به خاطر سکه ای نقره نیست که از فروش تو در جیب من می رود. می دانی موسی از سکه ای نقره که بهای نگهداری و فروش تو است، بی نیاز است. دویدن من به دنبال تو و صدا کردنت به خاطر خطر گرگی است که تو نمی بینی و نمی شناسی و او هر لحظه اگر دور از من باشی به دنبال شکار توست.
🌟ای جوان بدان که خدا را هم از عبادت من و تو سود و زیانی نمی رسد، بلکه با عبادت می خواهد از او دور نشویم تا شیطان بر ما احاطه پیدا نکند و در دام حیله های شیطان نیفتیم... "وَ مَنْ يَعْشُ عَنْ ذِکْرِ الرَّحْمٰنِ نُقَيِّضْ لَهُ شَيْطَاناً فَهُوَ لَهُ قَرِينٌ " و هر کس از یاد خدا رویگردان شود شیطان را به سراغ او میفرستیم پس همواره قرین اوست (زخرف 36)
📚 #الانوار_النعمانیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتاب صعود چهل ساله
✍ #امام_حسن_عسکری علیه السلام:
تا جايى كه مى توانى تحمّل كنى دست نياز دراز مكن؛ زيرا هر روز، روزىِ تازه اى دارد. بدان كه پافشارى در درخواست، هيبت آدمى را مى بَرد، و رنج و سختى به بار مى آورد؛ پس، صبر كن تا خداوند دَرى به رويت بگشايد كه براحتى از آن وارد شوى؛ كه چه نزديك است احسان، به آدم اندوهناك، و امنيت، به آدم فرارى وحشتزده؛ چه بسا كه دگرگونى و گرفتاريها، نوعى تنبيه خداوند باشد و بهره ها مرحله دارند؛ پس، براى چيدن ميوه هاى نارس شتاب مكن، كه به موقع آنها را خواهى چيد. بدان، آن كه تو را تدبير مى كند، بهتر مى داند كه چه وقت، بيشتر مناسب حال توست، پس در همه كارهايت به انتخاب او اعتماد كن، تا حال و روزت سامان گيرد.
#حدیث
📚 #ميزان_الحكمه جلد5 صفحه 167
⏰ 🌷
.
💠 #حديث_روز جمعه ۱۲ دی ۱۳۹۹
🔺 دعای حضرت زهرا (س)!
🔅 #حضرت_فاطمه_سلام_الله_علیها :
🔸 «ـ في دُعائِها عَقيبَ فَريضةِ الظُّهرِ ـ: اللّهُمَّ إنّي أسألُكَ قَولَ التَّوّابينَ وعَمَلَهُم، ونَجاةَ المُجاهِدينَ وثَوابَهُم» .
🔹 «ـ در دعايش پس از نماز ظهر ـ: خدايا ! گفتار و كردارِ توبهكاران، و رستگارى و پاداشِ مجاهدان را از تو مىطلبم».
📚 #فلاح_السائل : ص ٣١٢ ح ٢١٢
#حدیث
#باورها_و_رفتارهای_قرآنی
💮 علاج واقعه قبل از وقوع بايد كرد. (با فرا رسيدن مرگ راه عمل بسته مىشود)
💮🔶 وَ أَنْفِقُوا مِنْ ما رَزَقْناكُمْ مِنْ قَبْلِ أَنْ يَأْتِيَ أَحَدَكُمُ الْمَوْتُ فَيَقُولَ رَبِّ لَوْ لا أَخَّرْتَنِي إِلى أَجَلٍ قَرِيبٍ فَأَصَّدَّقَ وَ أَكُنْ مِنَ الصَّالِحِينَ «10 منافقون»
🔹و از آنچه روزى شما كردهايم انفاق كنيد پيش از آنكه مرگ به سراغ هر يك از شما آيد، پس (در آستانه رفتن) گويد: پروردگارا چرا (مرگ) مرا تا مدتى اندك به تأخير نيانداختى تا صدقه (و زكات) دهم و از صالحان گردم.
🔶 وَ لَنْ يُؤَخِّرَ اللَّهُ نَفْساً إِذا جاءَ أَجَلُها وَ اللَّهُ خَبِيرٌ بِما تَعْمَلُونَ «11»منافقون
🔹و هرگز خداوند مرگ كسى را كه اجلش فرارسيده، به تأخير نمىاندازد و خداوند به آنچه عمل مىكنيد آگاه است.
💮🔶جمله ی «من قبل ان یأتی احدکم الموت» اشاره به قرار گرفتن انسان در آستانه مرگ و ظاهر شدن علائم آن است، زیرا این سخن را انسان بعد از مرگ نمیگوید بلکه در آستانهی مرگ میگوید.
تعبیر به «مما رزقناکم» (از آنچه به شما روزی دادهایم) علاوه بر اینکه منحصر به اموال نیست، بلکه تمام مواهب را در بر میگیرد، بیانگر این حقیقت است که همه ی اینها از ناحیه ی دیگری است و «چند روزی این امانت نزد ما است»، بنابراین بخل ورزیدن چه معنی دارد؟
📚تفسیر نمونه
💫 کانال زیست قرآنی
┄═❁🍃❈🌸❈🍃❁═┄
https://eitaa.com/joinchat/245891088C04b58d311dغ
🔸🔸
https://chat.whatsapp.com/EcWfio5iuIq01Dy5YeT0Tt
🔸🔸
.https://t.me/zistequrani
هدایت شده از روش مطالعه، تحقیق و نگارش
یک نفس تا دیدار.pdf
1.01M
#یک_نفس_تا_دیدار
آیا تا به حال به دنبال راهی برای #دیدار با #امام_زمان #عجل_الله_تعالی_فرجه بودهاید؟ این #داستان را بخوانید تا بدانید: چگونه میتوان به زیارت حضرت نایل شد؟ آیا خواجه #حافظ_شیرازی اشعار مهدوی دارد؟ کدام اشعار او خطاب به امام زمان علیهالسلام است؟
آیت اللّه مرعشى نجفى، از مراجع بزرگ تقلید است از جمله تألیفات ارزشمند نزدیك به 150 اثر در موضوعات مختلف، كرامات معنوى، دریافت بیش از 400 اجازه اجتهادى و روایتى از علماى بزرگ اسلامى، تدریس و... میگوید:
زمانى كه در نجف بودیم، یك روز مادرم فرمودند: پدرت را صدا بزن، تا براى صرف ناهار تشریف بیاورد.
حقیر به طبقه بالا رفتم و دیدم پدرم در حال مطالعه خوابش برده است.
مانده بودم چه كنم: از طرفى میخواستم امر مادرم را اطاعت كنم و از سوئى دیگر میترسیدم با بیدار كردن پدر، باعث رنجش خاطر او گردم، خم شدم و لبهایم را كف پاى پدر گذاشتم و چندین بوسه برداشتم،
تا این كه در اثر قلقلك پا، پدرم از خواب بیدار شد و وقتى این علاقه و ادب و كمال احترام را از من دید فرمود: شهاب الدین تو هستى؟
عرض كردم: بله آقا؛
دو دستش را به سوى آسمان بالا برد و فرمود: پسرم خداوند عزتت را بالا ببرد و تو را از خادمین اهل بیت(علیهم السلام) قرار دهد.
حضرت آیة اللّه مرعشى نجفى مىفرمود: من هرچه دارم از بركت آن دعاى پدرم میباشد.
براي انعقاد نطفه #حضرت_فاطمه سلام الله عليها، پيامبر 40 روز روزه گرفتند، حكمت اين روزه چه بود؟ آيا دیگران مي توانند براي بچه دار شدن اين كار را انجام دهند؟
پاسخ:
عملكرد #پيامبر_اكرم(ص) بر اساس #وحي و فرمان خداوند انجام گرفت، و تنها روزه گرفتن نبود، بلكه رسول خدا(ص) مأمور بود كه چهل شبانه روز از حضرت خديجه(س) فاصله بگيرد، روزها روزه باشد، و شب ها يكسره به عبادت بپردازد، و در مكاني معتكف باشد.
بنا بر اين چنين تكليفي مختص آن حضرت بود، چنان كه در روايت آمده است كه روزي جبرئيل(ع) خدمت آن حضرت رسيد، و گفت: (1) اي محمّد! خداوند بلند مرتبه تو را سلام ميرساند، و امر ميكند كه چهل روز از همسرت خديجه دوري نما. پيامبر(ص) جهت امتثال امر خدا از جا برخاست و رفت به خانه عمويش جناب ابوطالب. چهل روز به دور از همسرش خديجه(س) در آنجا ماند. روزها روزه مي گرفت، و همه چهل شب را تا صبح به بيداري و عبادت خداوند متعال گذرانيد، در روزهاي آخرين عمّار بن ياسر را به سوي خديجه(س) فرستاد، و به وي پيغام داد:
اي خديجه! خيال نكني كه دليل دوري من از تو به سبب غضبي است كه نسبت به تو دارم، بلكه خداوند متعال اين دوري را امر فرموده، و من براي امتثال فرمان او چنين ميكنم، و تو جز خير، در اين مورد هيچ انديشه ديگري نداشته باش، كه خداوند متعال در هر روز چند بار به سبب تو بر ملائكه مباهات ميورزد. هنگام شب پشت درب را محكم كن، و به آسودگي بخواب، و بدان كه من در اين ايّام در منزل مادرم فاطمه بنت اسد- مادر علي بن ابي طالب عليهما السلام، يعني در منزل عمويم- هستم. خديجه(س) در دوران اين دوري در هر روزي چند بار محزون و انديشناك ميشد.
پس از اتمام چهل روز جبرئيل بر پيامبر(ص) نازل شد و فرمود: اي محمّد! خداوند بر تو درود ميفرستد، و تو را امر ميكند، تا از تحفه و هديه او بهرهمند گردي. پيامبر(ص) فرمود: تحفه پروردگار عالميان چيست؟ و مژده او كدام است؟ جبرئيل گفت: نميدانم. در اين حال ميكائيل فرود آمد و همراه او طبقي بود كه با پارچهاي پشمي پوشيده شده بود، و آن را در مقابل پيامبر(ص) گذارد، و جبرئيل نزديك آمده و گفت:
اي محمّد! خداوند فرمان ميدهد كه امروز را با اين طعام(يعني غذا و آب مخصوصي كه خدا فرستاده ) افطار كني. امير المؤمنين(ع) مي فرمايد: هنگامي كه پيامبر(ص) اراده افطار مينمود، به من امر ميكرد كه درب خانه را باز كنم تا هر كسي مايل است داخل خانه شود، و با هم سفره و هم غذا شود، ولي در اين شب پيامبر(ص) مرا مأمور كرد كه بر درب خانه بمانم تا كسي وارد خانه نشود، و فرمود:
اين طعام را خداوند فقط مخصوص من فرستاد، براي غير من حرام است از آن بخورند. سپس پارچه را از روي طبق برداشت، در آن طبق خوشه اي از خرما و خوشهاي از انگور بود، رسول اكرم(ص) به اندازه كافي از آن ها خورد، و آب كاملي نيز نوشيد، آن گاه جبرئيل بر دستان مبارك حضرت آب ريخته، و ميكائيل دستانش را با آن آب شست، و اسرافيل آن ها را خشك نمود، و باقي طعام و ظرف آب را به آسمان بازگردانيدند، پس از آن پيامبر(ص) برخاست تا نماز بگزارد كه جبرئيل جلو آمد و گفت:
نماز در اين وقت براي تو حرام است، تا آن كه به منزل خديجه بروي و او را ديدار كني، و با وي همبستر شوي، زيرا خداوند اراده كرده از صلب تو در اين شب ذرّيّهاي طيّبه متولّد نمايد. رسول خدا(ص) شتابان به سوي منزل خديجه به راه افتاد، و امر خدا را اطاعت كرد. (1)
پس ظاهرا حكمت اين عمل در مورد خاص براي بوجود آمدن ذريه پاك يعني بهترين زن عالم حضرت زهرا سلام الله عليها بوده است. اما لزومي ندارد مردم براي فرزند دار شدن چنين عملي را انجام دهند زيرا در سيره اهل بيت عليهم السلام و حتي خود پيامبر در غير اين يك مورد چيزي مشاهده نشده است. بهتر است 👈مراقبت هاي ديگر را كه در روايات براي فرزند دار شدن توصيه شده - که آداب گسترده ای است، مراعات كنند.🌺 البته این دستور ویژه خدای متعال به پیامبر صی الله علیه و آله فی الجمله اهمیت مراقبت های قبل از بارداری و تأثیر آن بر سلامت نسل را به خوبی بیان می کند.👉
پي نوشت:
1. علامه مجلسي، بحار الانوار، بيروت - لبنان: مؤسسه الوفاء، 1404ق، ج 16، ص 78.
منبع: نرم افزار پیامبر مهربانی - مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
⚜️ عن عائشة بنت طلحة عن عائشة، قالت:
🌟 ما رَأیتُ أحداً أشبهَ کلاماً و حدیثاً مِن فاطمةَ برسولِ اللهِ «ص» و کانت إذا دَخَلَت علیه رَحّبَ بِها، و قام إلیها، فأَخذَ بِیَدِها فَقَبّلَها، و أَجلَسَها فی مَجلِسِه.
🌟 از همسر پیامبر اکرم نقل است که «من هیچ کس را در سخن گفتن، از فاطمه شبیهتر به رسول خدا ندیدم، هنگامی که وارد بر پدر میشد، حضرت رسول به او خوش آمد میگفت، و در برابر دخترش فاطمه بر میخاست و به سویش حرکت میکرد، دست او را میگرفت و میبوسید، و او را در جای خود مینشاند.»
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••
✨ ولادت سراسر نور حضرت صدیقه طاهره سلاماللهعلیها، بر همهی شما موالیان و مدافعان حریم فاطمی مبارک
💝 @ghafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👏 دست خدا
❎ خیلی عجیبه
@asserajolmonir ✌️ 🌹 🍃
هدایت شده از مهدوی ارفع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یادواره_شهدا
قسمت اول | هفتاد سال عبادت کردید خدا قبول کند. یک بار وصیت نامه شهید را بخوانید
با کیفیت در آپارات:👇👇
https://aparat.com/v/p9Xg6
🆔 @mahdavi_arfae
در گلو بغضِ خستهای دارم، هستم از این همه ستم شاکی
جانِ شیعه رسیده بر لبها، از غم و رنجِ شیخ #زکزاکی
روسفیدی در این جهانِ سیاه، ایستادی به پای باورِ خود
مردِ میدانِ کارزار و جهاد، عالِمِ انقلابی و خاکی
مدّعی تا دلت بخواهد هست، یاوه و حرفِ مفت بسیار است:
شیخِ برجام و سازش و تسلیم، شیخِ تحقیر و خشم و هتّاکی
شیخِ مظلومِ شعرِ من امّا، مردِ عزم و اراده و عمل است
شش پسر داده پیش از این... یعنی، از شهادت ندارد او باکی
این نفسهای آخرینت را، نذرِ کردی برای آخرتت
جای تو آسمانِ قربِ خداست، بال بگشا! تو مرغِ افلاکی
محمّد #عابدینی
🖋دکتر مجتبی زارعی:
هر دو طرف دعوا غافلند که خامنه ای حکیم خود به تنهایی رسانه است!
پیام روشنه! گذشت زمان رفسنجانی و خاتمی که غرب با ما گفت و گوی انتقادی داشت و گذشت اثبات عدم انحراف ایران در زمان احمدی نژاد و بتن کردن های برجامی روحانی! وقت راستی آزمایی آمریکا-اروپا از سوی ایران است!
🖇https://twitter.com/MojtabaZarei50/status/1358490529311375369?s=20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خواندن دعای ۷ صحیفه سجادیه، نگاه توصیه اخلاقی داشتیم نه امر ولی....و
امری که زمین ماند
مثل خودسازی که آقا برای خاتم گفتند و.... زمین ماند... باز هم توصیه اخلاقی برداشت کردیم و...
@bevaghtenghelab