🌸حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)🌸
🔹حضرت عبدالعظیم (ع)، از نوادگان امام حسن مجتبی (ع) است که با چهار واسطه به ایشان میرسد.
🔸طبق نقل تاریخنویسان حضرت عبدالعظیم از بزرگان محدثین مورد اعتماد شیعه، علما، زهاد و عباد زمان خود شمرده میشود و ستایشهایی که ائمّه معصومین (ع) از وی به عمل آوردهاند، نشان دهنده شخصیّت علمی و مورد اعتماد اوست.
🔹محل قبر و حرم ایشان در شهر ری از توابع تهران قرار دارد که مورد توجه شیعیان است.
🔸براساس آنچه در تاریخ تولد و وفات حضرت عبدالعظیم (ع) نقل شده، ایشان دوران حیات پنج امام از امامان اهلبیت (ع) یعنی امام کاظم (ع) تا امام عسکری (ع) را درک کرده و آنچه قطعی و مسلّم است، ایشان محضر امام جواد (ع) و امام هادی (ع) را درک نموده و از آنها احادیث فراوانی نقل کردهاند.
🔹مهمترین نشانه عظمت معنوی و مقامات باطنی حضرت عبدالعظیم (ع) برابری فضیلت زیارت مزار ایشان، با فضیلت زیارت سیّدالشهداء (ع) است.
◀️ امام خامنه ای: آنچه که برای همهی ما، برای همهی بسیجیان عزیز، برای جوانها در هر نقطهای از این عرصهی عظیم که مشغول کار هستند، باید به عنوان شاخص مطرح باشد، عبارت است از این سه عنصر: بصیرت، اخلاص عمل بهنگام و به اندازه این سه عنصر را همیشه با یکدیگر توأم کنید و در نظر داشته باشید. ۱۳۸۹/۰۸/۰۲
آغاز هفته بسیج گرامی باد.
🍃شیعیان مژده که از پرده برون یار آمد
🍃عسکرى پورنقى مظهر دادار آمد
🍃گشت از کان کرم گوهر پاکى ظاهر
🍃ز صدف آن دُر تابنده به بازار آمد
💐ولادت امام حسن عسکری (ع) مبارکباد.
🔘ألسَّلاَم ُعَلَيک ِيَافَاطِمَة َالمَعصُومِة🔘
▪️بی سبب نیست شما جلوهی اسرار شدی
▪️اولین فاطمه هستی که حرم دار شدی
▪️میشود بی تو امور شدنی، ناشدنی
▪️میشود با تو همه ناشدنیها، شدنی
🏴فرا رسیدن رحلت جانسوز بانوی کرامت حضرت فاطمه معصومه(س) تسلیت باد🏴
abbasi-vafateh-hazrat-masoomeh-01.mp3
5.93M
به مناسبت وفات حضرت معصومه سلام الله علیها
﷽ قال الامام الصادق عليه السّلام :
🔸 وتَدخُلُ بِشَفاعَتِها شِیعَتی الْجَنَّةَ بِأجمَعِهِم؛
🔹 همه شیعیان من با شفاعت او (حضرت معصومه علیها السلام) وارد بهشت خواهند شد.
📚 بحار ج 60 ص 216
امیرالمومنین عليه السّلام :
وَ اَيْمُ اللَّهِ مَا كانَ قَوْمٌ قَطُّ فى غَضِّ نِعْمَةٍ مِنْ عَيْشٍ فَزالَ عَنْهُمْ اِلاَّ بِذُنُوبٍ اِجْتَرَحوهَا، لاَِنَّ اللّهَ لَيْسَ بِظَّلامٍ لِلْعَبيدِ. وَ لَوْ اَنَّ النّاسَ حينَ تَنْزِلُ بِهِمُ النِّقَمُ وَ تَزولُ عَنْهُمُ النِّعَمُ فَزِعُوا اِلى رَبِّهِمْ بِصِدْقٍ مِنْ نيّاتِهِمْ وَ وَلَهٍ مِنْ قُلوبِهِمْ لَرَدَّ عَلَيْهِمْ كُلَّ شَارِدٍ وَ اَصْلَحَ لَهُمْ كُلَّ فَاسِدٍ.
🔹به خدا سوگند، هرگز قومی [ملتی] در زندگىِ مرفّه و پر نعمتى نبوده اند و نعمت و رفاه از آنان زائل نشده است، مگر به سبب گناهانى كه مرتكب شده اند، چرا كه خداوند به بندگانش ظلم نمى كند. اگر مردم به هنگامى كه بلاها و سختى ها بر آنان فرود مى آمد و نعمت ها از دستشان مى رفت، با نيت هاى خوب و دلى مشتاق به پروردگارشان پناه مى بردند، بى گمان هر از دست رفته اى به آنان باز مى گشت و هر فاسدى اصلاح مى شد.
📖نهج البلاغه از خطبه ۱۷۸
رسول اعظم صلوات الله علیه و آله :
ثلاث من كنوز البرّ: كتمان الأوجاع و البلوى و المصيبات و من بثّ لم يصبر.
سه چيز از گنجينه هاى نيكى است
نهان داشتن دردها و
نهان داشتن گرفتارى ها و
نهان داشتن مصيبتها
هر كه مصيبت خود را آشكار سازد بر آن صبر نتواند كرد.
نهج الفصاحه جلد ۲ حدیث ۱۲۸۶
به مناسبت ولادت خانم
زینب(سلام الله علیها)
قصابی فروشگاه هیئت
عماریون افتتاح میگردد•
به همین مناسبت در آن روز
گوشت گوسفند به قیمت
ویژه عرضه می گردد•
💠حضرت زینب کبری (س)💠
زینب کبری (س) دختر ارشد امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب (ع) و حضرت زهرا (س) در روز پنجم جمادی الاولی سال پنجم یا ششم هجری در ایام حیات جد بزرگوار خود رسول خدا (ص) در مدینه منوره به دنیا آمد.
کمتر از ۵ سال داشت که جد بزرگوارش رسول خدا (ص) از دنیا رفت و اندکی بعد به فاصله ۷۵ یا ۹۵ روز مادرش زهرای اطهر (س) را نیز از دست داد و مسئولیت مراقبت از خواهران و برادرانش به دوش وی افتاد.
در عصر پدر، به زنان کوفی درس تفسیر و معارف اسلامی میداد. پدرش او را به عقد برادرزادهاش عبدالله بن جعفر درآورد. حاصل این ازدواج ۵ فرزند به نامهای علی، عون، عباس، محمد و امکلثوم بود. حضرت زینب (س) سرانجام در ۵۷ سالگی و در سال ۶۲ قمری چشم از جهان فروبست.
قصابی فروشگاه عماریون
راه اندازی شد•
امروز گوشت تازه
به همراه (۵٪تخفیف)
فروخته می شود•