*دکتر آیشان ، پزشک و جراح مشهور پاکستانی ، روزی برای شرکت در یک کنفرانس علمی که جهت بزرگداشت او بخاطر دستاوردهای پزشکی اش برگزار می شد ، با عجله به فرودگاه رفت*
بعد از پرواز ، ناگهان اعلان کردند که بخاطر اوضاع نامساعد هوا و رعد و برق و صاعقه ، که باعث از کار افتادن یکی از موتورهای هواپیما شده ، مجبوریم فروداضطراری در نزدیکترین فرودگاه را داشته باشیم ...
بعد از فرود هواپیما ، دکتر بلافاصله به دفتر فرودگاه رفت و خودش را معرفی کرد و گفت:
هر ساعت، برای من برابر با جان چند بیمار است و شما می خواهید من ۱۶ ساعت ، در این فرودگاه منتظر هواپیما بمانم ؟
یکی از کارکنان گفت :
جناب دکتر ، اگر خیلی عجله دارید می توانید یک ماشین دربست بگیرید تا مقصد شما ، سه ساعت بیشتر نمانده است ...
دکتر آیشان ، با کمی درنگ پذیرفت و ماشینی را کرایه کرد و براه افتاد که ناگهان در وسط راه ، اوضاع هوا نامساعد شد و بارندگی شدیدی شروع شد بطوریکه ادامه راه مقدورنبود ...
ساعتی گذشت تا اینکه احساس کرد راه را گم کرده است ...
خسته و کوفته و درمانده و با نا امیدی براهش ادامه داد ...
که ناگهان کلبه ای کوچک توجه او را به خود جلب کرد ...
کنار آن کلبه توقف کرد و در را زد ، صدای پیرزنی را شنید :
- بفرما داخل ، هر که هستی در بازه ...
دکتر داخل شد و از پیرزن که زمین گیر بود خواست که اجازه دهد از تلفنش استفاده کند . پیرزن گفت :
کدام تلفن فرزندم ؟ اینجا نه برقی هست و نه تلفنی ... ولی بفرما و استراحت کن و برای خودت استکانی چای بریز تا خستگی بدر کنی و کمی غذا هم هست بخور تا جون بگیری ...
دکتر از پیرزن تشکر کرد و مشغول خوردن شد ، درحالیکه پیرزن مشغول خواندن نماز و دعا بود ... که ناگهان متوجه طفل کوچکی شد که بی حرکت بر روی تختی نزدیک پیرزن خوابیده بود ، که هر از گاهی بین نمازهایش ، او را تکان می داد
پیرزن مدتی به نماز و دعا مشغول بود . بعد از اتمام نماز و دعا ، دکتر رو به او کرد و گفت :
مادر جان ، من شرمنده این لطف و محبت شما شدم ، امیدوارم که دعاهایتان مستجاب شود.
پیرزن گفت :
شما رهگذری هستید که خداوند به ما سفارش میهمان نوازیتان را کرده است .
من همه دعاهایم قبول شده ، بجز یک دعا ...
دکتر آیشان می پرسد :
چه دعایی ؟
پیرزن می گوید :
این طفل معصومی که جلو چشم شماست ، نوه من هست که نه پدر داره و نه مادر ، به یک بیماری مزمنی دچار شده که همه پزشکان اینجا ، ازعلاج آن عاجز هستند ...
به من گفته اند که یک پزشک جراح بزرگی بنام دکتر آیشان هست که او قادر به علاجش هست ، ... ولی هم او خیلی از ما دور هست و دسترسی به او مشکل هست ، و هم می گویند هزینه عمل جراحی او خیلی گران است و من از پس آن برنمی آیم ... می ترسم این طفل بیچاره و مسکین ، خوار و گرفتار شود ... پس از خدا خواسته ام که چاره ای برای این مشکل جلویم بگذارد و کارم را آسان کند !
دکتر آیشان در حالیکه گریه می کرد ، گفت :
به والله که دعای تو ، هواپیماها را از کار انداخت و باعث زدن صاعقه ها شد و آسمان را به باریدن وا داشت ... تا اینکه منِ دکتر را بسوی تو بکشاند .
من هرگز باورنداشتم که الله عزوجل با یک دعا ، این چنین اسباب را برای بندگان مومنش مهیا می کند و بسوی آنها روانه می کند.
وقتی که دستها ، از همه اسبابها کوتاه می شود و امید ، حتی در تاریکی ها همچنان ادامه دارد ، فقط پناه بردن به آفریدگار زمین و آسمان بجا می ماند و راه ها از جایی که هیچ انتظارش را ندارید ، باز می شود .
هر جایی که امید ادامه دارد ، تمام کائنات در راستای خواسته ی او تلاش می کنند .
گابریل گارسیا مارکز :
باور نميكنم خدا به كسی بگويد:
" نه...! "
*خدا فقط سه پاسخ دارد:*
١- چشم....
٢- یه کم صبر کن....
٣- پيشنهاد بهتري برايت دارم....
همیشه در فشار زندگی اندوهگین مشو...
برای تمام رنجهایی که میبری صبر کن!
صبر اوج احترام به حکمت خداست . .
🌸🍃🌸🌿🌸🍃🌸
#زندگینامه امام حسن عسکری علیه السلام
قسمت1⃣
🌹امام ابو محمد حسن بن علی العسکری علیه السلام یازدهمین اختر نورانی آسمان ولایت و امامت و سیزدهمین گوهر دریاى عصمت میباشند.
👼 آن امام همام در 8 ربیع الثانی(به روایتی 24 ربیعالاول و در روایتی دیگر 10 ربیع الثانی) سال 232 هجری قمری در مدینه منوره دیده به جهان گشود و در سال ۲۵۴ پس از شهادت پدر بزرگوارشان، حضرت امام علی النقی الهادى علیه السلام به مقام شامخ امامت و پیشوایی شیعیان برگزیده شدند.
💗 پدر گرامی ایشان حضرت علی النقی الهادی علیه السلام و مادرشان بانوی پارسا و شایسته حدیثه است. این بانوی بزرگوار، از زنان مؤمنه و نیکوکار بود که حضرت امام حسن عسکری علیه السلام در دامان پاک ایشان متولد شد و پرورش یافت. این زن پرهیزگار، در سفر امام عسکری علیه السلام به سامراء همراه ایشان بوده و در همان شهر از دنیا رحلت فرمودند.
✳ از آنجا که امام یازدهم (ع) همراه با پدر بزرگوارشان امام هادی علیه السلام به شهر سامراء پایتخت خلافت عبّاسی منتقل و در آن جا در محله «عسکر» سکونت اجباری داشتند، «عسکری» نامیده شدند.
🌹 کنیه ایشان هم «ابو محمّد» و از القاب آن حضرت «سراج»، «زکى» و «خالص» است.
💖 آن حضرت و پدر و جدّ بزرگوار ایشان علیهما السلام به خاطر یاد کرد و زنده نگه داشتن عظمت به دست آمده شیعه در زمان امام هشتم (ع) نیز به «اِبْنُ الرِّضا» (فرزند امام علی بن موسی الرضا علیه السلام) ملقب و شهرت یافته بودند.
🧕 ضمناً «نرجس خاتون» نیز همسر گرامی آن حضرت (ع) و مادر ارجمند حضرت صاحب العصر مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف میباشند.
✨امام حسن عسکری علیه السلام...
#ادامه_دارد
⭕ ان شاءالله قسمت #دوم فردا ارسال خواهد شد.
🌸👉@Ra_stgari
🌴🌾🌴🌿🌴🌾🌴🌿🌴
ادامه #زندگینامه امام حسن عسکری علیه السلام
قسمت2⃣
✨امام حسن عسکری علیه السلام به عظمت نفس و علو مقام معروف، دارای بیانی شیرین و جذاب و شخصیتی الهی و باشکوه و وقار و مفسری بی نظیر برای قرآن کریم بودند و مورد احترام خاص قرار میگرفتند.
در شکوه و منقبت آن امام همام (ع) چیزى بالاتر از این نیست که حضرت امام زمان (عجل الله تعالى فرجه الشریف) که عدالت گستر جهان و در هم کوبنده ستمگران است، فرزند گرامی ایشان میباشد.
♻ دوران ۲۹ ساله عمر کوتاه و مبارک و حیات شریف و ارزشمند حضرت امام حسن عسکری علیه السلام به سه دوره تقسیم میگردد:
🔹دوره اول: ۱۳ سال اول زندگی شریف و نورانی آن حضرت (ع) که در مدینه طی گردید.
🔹 دوره دوم: ۱۰ سال دیگر قبل از امامت (۱۳ تا ۲۳ سالگی عمر مبارک) که در سامرا تشریف داشتند.
🔹 دوره سوم: نزدیک به ۶ سال هم دوره امامت آن حضرت (ع) میباشد.
📖 با نگاهى به تاریخ شیعه در مییابیم که با نزدیک شدن به عصر غیبت، عرصه زندگانى بر شیعیان تنگتر و رسالت امامان علیهم السلام در برنامه هدایت الهى، سنگینتر و دشوارتر میشود. به ویژه عصر امام حسن عسکرى علیه السلام، دورانی بسیار سخت و پر ابتلاء و آکنده از بدعت، اختناق، فساد و ظلم و جور در تمام زوایاى اجتماع بود.
👑 مدت امامت آن امام همام (ع) شش سال به طول انجامید که با قدرت ظاهری بنی عباس و با حکومت سه خلیفه جابر عباسى به نام هاى معتز، مهتدى و معتمد همزمان بود.
✈ بنى عباس، امام هادى و امام حسن عسکرى (علیهما السلام) را به این بهانه که میخواهند رهبر شیعیان در مرکز حکومت باشند (و البته به منظور مراقبت و کنترل دقیق امام و سرکوبى حرکت هاى احتمالى علیه حکومت) از مدینه به سامراء منتقل نمودند.
♨ از زمان ولیعهدى امام رضا علیه السلام...
#ادامه_دارد
⭕ با توکل به پروردگار رئوف و مهربان قسمت #سوم دوشنبه ارسال خواهد شد.
🌸👉@Ra_stgari
🌴🌾🌴🌿🌴🌾🌴🌿🌴
ادامه #زندگینامه امام حسن عسکری علیه السلام
قسمت 3⃣
♨ از زمان ولیعهدى امام رضا علیه السلام که شیعه از حاشیه اجتماع تا پایگاه قدرت پیشروى کرده بود، وحشت و ترس بنى عباس فزونى یافته بود و در زمان هاى بعد نیز شیعیان وظیفه خود میدانستند که کاسته شدن قدرت حق را برنتابند، این عامل ترس و کابوسى براى خلفاء عباسى بود؛ لذا آنان چاره اى جز در پیش گرفتن سیاست خانه نشین کردن، مراقبت شدید، زندان و آزار نمى دیدند.
🔴 دستگاه خلافت عباسی برای حفظ آرامش خلافت خود، در بیشتر اوقات عمر شریف امام حسن عسکری علیه السلام، آن حضرت را زندانی و ممنوع از معاشرت نمود، به طوری که آن بزرگوار (ع) مدت ۳ سال از دوران ۶ ساله امامتشان را در زندان گذرانیدند.
💥 صالح بن وصیف زندان بان آن حضرت (ع)، دو غلام ستمکار را بر امام گماشته بود تا ایشان را آزار بیشتری بدهد، اما آن دو غلام که خود از نزدیک ناظر حال و حرکات امام (ع) بودند، تحت تأثیر آن امام بزرگوار قرار گرفته، به صلاح و خوش رفتاری گراییده بودند. وقتی از این غلامان، جویای حال امام (ع) شدند، میگفتند این زندانی روزها ر
وزه دار است و شبها تا بامداد به عبادت و راز و نیاز با معبود خود سرگرم است و با کسی سخن نمیگوید.
😊 عبیدالله خاقان وزیر معتمد عباسی با همه غروری که داشت وقتی با حضرت امام حسن عسکری علیه السلام ملاقات میکرد، به احترام آن حضرت (ع) بر میخاست و ایشان را بر مسند خود مینشانید. پیوسته میگفت: «در سامرا، کسی را مانند آن حضرت (ع) ندیده ام، وی زاهدترین و داناترین مردم روزگار است.»
پسر عبیدالله خاقان میگفت: «من پیوسته احوال آن حضرت (ع) را از مردم میپرسیدم. مردم را نسبت به او متواضع مییافتم. میدیدم همه مردم به بزرگواریش معترفند و دوستدار او میباشند.»
🌿 در این عصر،...
#ادامه_دارد
⭕ به فضل پروردگار قسمت #چهارم چهارشنبه ارسال خواهد شد.
🌸👉@Ra_stgari
🌴🌾🌴🌿🌴🌾🌴🌿🌴
ادامه #زندگینامه امام حسن عسکری علیه السلام
قسمت 4⃣
🌿 در این عصر، جنبش هاى مکتبى زیادى نیز برپا شد، به طورى که نهضت هاى علوى روز به روز گسترش مییافت. ولى بسیارى از این نهضتها به وسیله حکومت کشف و با آن مقابله میشد.
😢 یاران امام (ع) در شهرهاى مختلف پراکنده و امکان تمرکز براى آنان وجود نداشت و از دیگر سو، فشار دستگاه خلافت، عرصه را چنان تنگ کرده بود که امکان هر حرکتى را ناممکن میساخت.
📜 علامه مجلسی (ره) از یکى از یاران حضرت امام عسکرى علیه السلام روایت کرده که: «ما در عسکر اجتماع کرده بودیم و منتظر ورود ابى محمد (علیه السلام) بودیم که میخواست به دیدار معتمد برود. در این هنگام، نامه اى از امام به دستمان رسید که در آن نوشته شده بود: «ألا لا یسلمنّ علیّ أحد، و لا یشیر إلیّ بیده، و لا یومئ، فإنکم لا تؤمنون على أنفسکم.» یعنى: «مراقب باشید احدى از شما بر من سلام نکند و با دستش مرا نشان ندهد و اشاره هم نکند که در غیر این صورت جانش در خطر خواهد بود.»
از این روایت آشکارا در مییابیم که تا چه اندازه امام عسکری علیه السلام تحت مراقبت و فشار دستگاه خلافت بوده اند و به همین سبب، در روایات بسیارى، شیعیان به تقیه امر شده اند.
🌟 مهمترین عامل برخورد و موضع گیرى بسیار خصمانه و ظالمانه خلفای حکومت علیه امام حسن عسکری علیه السلام، روایات و بشارت امامان پیشین علیهم السلام در مورد اینکه از امام حسن عسکرى علیه السلام فرزندى به دنیا خواهد آمد که به ستم آنان پایان میدهد (بنابراین سیاست فرعونى را پیشه خود ساخته و گاه و بیگاه به منزل امام (ع) هجوم آورده و به جستجو میپرداختند.) و همچنین احترام و سیادتى که امام (ع) بواسطه تقوا و مقام امامت داشتند و نفوذ و احترامى که در بین علویان و عباسیان دارا بودند (و خلفا را وادار میکرد تا مانع انتشار این نور شوند.) بود.
👌امام حسن عسکرى علیه السلام...
#ادامه_دارد
⭕ با توکل به پروردگار متعال قسمت #پنجم جمعه ارسال می شود.
🌸👉@Ra_stgari
🌴🌾🌴🌿🌴🌾🌴🌿🌴
ادامه #زندگینامه امام حسن عسکری علیه السلام
قسمت 5⃣
👌امام حسن عسکرى علیه السلام در مدت عهده داری منصب امامت، رسالتى بس گران و الهى را تحت مراقبت هاى شدید و تنگناهاى دستگاه خلافت به انجام رساند و با برخوردارى از مقام امامت، شیعه را از شدیدترین مهلکهها و بحران هاى تاریخى حفظ کرد.
💞 با وجود تمام محدودیت ها، آن حضرت (ع) (که در قدرت بسیار والا و بی بدیل علمی شان ـ که از سرچشمه زلال ولایت و اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام مایه گرفته بود ـ نکتهها گفته اند.) از نشر احکام اسلام و تقویت بنیه علمى شیعه و رسیدگى به امور شیعیان دریغ نمى ورزیدند و در آگاهى بخشیدن، روشنگرى، ارشاد مردم و بر حذر داشتن آنان از نیرنگ هاى حکومت جائر، لحظهای درنگ نمى فرمودند که اهتمام بسیار به حفظ اموال مسلمین و تقویت بنیه مالى شیعیان، فراخوانی شیعیان و اصحاب و رسیدگی به مسائل و مشکلات آنان، جهت دادن به حرکت انقلابی شیعیانی که از راههای دور برای کسب فیض به محضر امام (ع) مشرف میشدند، سخنان، مراسلات و مکاتبات هدایتگرى، تألیف تفسیر و تعلیمات عالیه قرآنی، نشر احکام الهی و بیان مسائل فقهی، مأثوراتى در فقه و اعتقاد و ...، مناظرات کلامی و ... از جمله این اقدامات است.
💔 دستگاه بنى عباس پیوسته از وجود امام عسکری علیه السلام در زحمت و ترس بود تا آنکه سرانجام معتمد خلیفه جائر عباسى، آن حضرت (ع) را در سال ۲۶۰ هجرى قمری به طور پنهانى مسموم کرد و آن امام همام (ع) در روز جمعه ۸ ربیع الاول همان سال و در سن تقریباً ۲۹ سالگی به شهادت رسیدند.
⛔ علت شهادت آن حضرت (ع) را سمی بیان کرده اند که معتمد عباسی در غذا به آن حضرت (ع) خورانید و بعد، از کردار زشت خود پشیمان شد. به ناچار اطبای مسیحی و یهودی که در آن زمان، کار طبابت در بغداد و سامرا را بر عهده داشتند، برای معالجه فرستاد. البته از این دلسوزیهای ظاهری، هدف دیگری هم داشت و آن خشنود ساختن مردم و غافل نگه داشتن آنها از حقیقت ماجرا و توطئه بود.
🥀 پس از...
#ادامه_دارد
⭕ به لطف و یاری خداوند بخشنده مهربان قسمت #ششم فردا ارسال می شود.
🌸👉@Ra_stgari
🌴🌾🌴🌿🌴🌾🌴🌿🌴
ادامه #زندگینامه امام حسن عسکری علیه السلام
قسمت 6⃣
🥀 پس از آگاه شدن شیعیان از خبر شهادت جانگداز حضرت امام حسن عسکری علیه السلام، شهر سامرا را غبار غم و اندوه فرا گرفت و از هر سوی، صدای ناله و گریه برخاست. مردم آماده سوگواری و تشییع جنازه آن حضرت (ع) شدند. از آنجا که هیچ عاملى نمى تواند از مشیت الهى جلوگیرى کند، پس از شهادت امام حسن عسکری علیه السلام، فرزند عزیز و گرانقدرشان امام مهدى ارواحنافداه عموى خویش (جعفر کذاب) را که قصد نماز بر پیکر مطهر پدر بزرگوارشان امام حسن عسکری علیه السلام داشت، کنار زدند و خود بر این بدن شریف، نماز گزارده و منصب امامت را از جانب خدای متعال بر عهده گرفتند.
🕌 پیکر مبارک و مطهر حضرت امام حسن عسکری علیه السلام در شهر سامرا و در کنار پدر بزرگوارشان حضرت امام علی النقی الهادی علیه السلام به خاک سپرده و ملجاء، پناهگاه و زیارتگاه عاشقان و دلدادگان حضرتش شد.
📜 ابوالادیان میگوید: من در خدمت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام بودم. نامههای آن حضرت (ع) را به شهرها میبردم. روزی من را طلب فرمود: و چند نامهای نوشت به مدائن تا آنها را برسانم. سپس امام (ع) فرمود: پس از پانزده روز باز داخل سامرا خواهی شد و صدای گریه و شیون از خانه من خواهی شنید و در آن موقع مشغول غسل دادن من خواهند بود. ابوالادیان میگوید به امام (ع) عرض کردم: ای سید من! هر گاه این واقعه دردناک روی دهد، امامت با کیست؟ فرمود: هر که جواب نامه من را از تو طلب کند. ابوالادیان میگوید: دوباره پرسیدم علامت دیگری به من بفرما. امام (ع) فرمود: هر که بر من نماز گزارد. ابوالادیان میگوید: باز هم پرسیدم علامت دیگری بفرما تا بدانم. امام (ع) فرمود: هر که بگوید در همیان چه چیز است، او امام شماست. ابوالادیان میگوید: ابهت و شکوه امام (ع) باعث شد که نتوانم چیز دیگری بپرسم. رفتم و نامهها را رساندم و پس از پانزده روز برگشتم. وقتی به درب...
#ادامه_دارد
⭕ به یاری پروردگار حکیم قسمت #هفتم دوشنبه ارسال خواهد شد.
🌸👉@Ra_stgari
🌴🌾🌴🌿🌴🌾🌴🌿🌴
ادامه #زندگینامه امام حسن عسکری علیه السلام
قسمت 7⃣
وقتی به درب خانه امام (ع) رسیدم، صدای شیون و گریه از خانه آن حضرت (ع) بلند بود. داخل خانه امام (ع)، جعفر کذاب برادر امام حسن عسکری علیه السلام را دیدم که نشسته و شیعیان به او تسلیت میدهند و به امامت او تهنیت میگویند. من از این بابت بسیار تعجب کردم، پیش رفتم و تعزیت و تهنیت گفتم. اما او جوابی نداد و هیچ سؤالی نکرد. چون بدن مطهر امام (ع) را کفن کردند و آماده نماز گزاردن بود، خادمی آمد و جعفر کذاب را دعوت کرد که بر برادر خود نماز بخواند. چون جعفر به نماز ایستاد، طفلی گندمگون، پیچیده موی و گشاده دندان مانند پاره ماه بیرون آمد و ردای جعفر را کشید و گفت: ای عمو! پس بایست که من به نماز سزاوارترم. رنگ جعفر دگرگون شد. عقب ایستاد. سپس آن طفل پیش آمد و بر پدر نماز گزارد و آن جناب را در پهلوی امام علی النقی (علیه السلام) دفن کرد. سپس روی به من آورد و فرمود: جواب نامهها را که با توست تسلیم کن. من جواب نامه را به آن کودک دادم. پس حاجزوشا از جعفر پرسید: این کودک که بود؟ جعفر گفت: به خدا قسم من او را نمیشناسم و هرگز او را ندیده ام. در این موقع، عدهای از شیعیان از شهر قم رسیدند، چون از وفات امام (ع) با خبر شدند، مردم به جعفر اشاره کردند. چند تن از آن مردم نزد جعفر رفتند و از او پرسیدند: بگو نامههایی که داریم از چه جماعتی است و مالها چه مقدار است؟ جعفر گفت: ببینید مردم از من علم غیب میخواهند! در آن حال خادمی از جانب حضرت صاحب الامر (عج) ظاهر شد و از قول امام (عج) گفت: ای مردم قم! با شما نامههایی است از فلان و فلان و همیانی (کیسه ای) که در آن هزار اشرفی است که در آن ده اشرفی است با روکش طلا. شیعیانی که از قم آمده بودند گفتند: هر کس تو را فرستاده، امام زمان است، این نامهها و همیان را به او تسلیم کن. جعفر کذاب نزد معتمد خلیفه آمد و جریان واقعه را نقل کرد. معتمد گفت: ...
#ادامه_دارد
⭕ به لطف خداوند روزی رسان قسمت #هشتم را چهارشنبه ارسال خواهیم کرد.
🌸👉@Ra_stgari
🌴🌾🌴🌿🌴🌾🌴🌿🌴
ادامه #زندگینامه امام حسن عسکری علیه السلام
قسمت 8⃣
معتمد گفت: بروید و در خانه امام حسن عسکری (علیه السلام) جستجو کنید و کودک را پیدا کنید. رفتند و از کودک اثری نیافتند. ناچار صیقل کنیز حضرت امام عسکری (علیه السلام) را گرفتند و مدتها تحت نظر داشتند، به تصور اینکه او حامله است. ولی هر چه بیشتر جستند کمتر یافتند.
از آن پس، به خاطر مصالحى، نوع ارتباط شیعه با امامشان تغییر کرد و حضرتش که آخرین حجت الهى و بقیه السلف از فرزندان پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم است و از سویى مأمورین م
عتمد در پى به شهادت رساندن آن حضرت (عج) بودند، با خواست خدا، در پرده غیبت به سر بردند و تا مدتى (غیبت صغری) ارتباط مردم با وى از طریق چهار نایب تعیین شده از طرف ایشان بود و بعد از آن، مرحله غیبت کبرى آغاز گشت که تا این لحظه، دیدگان منتظر دوستدارانش در انتظار طلوع خورشید وجود اویند.
«اَلّلهُمَّ عَجِّلْ فَرَجَهُ وَ سَهِّلْ مَخْرَجَهُ وَ اَوْسِعْ مَنْهَجَهُ ...»
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
* چند جمله از بیانات گهربار و شریف امام حسن عسکری علیه السلام:
🔆 «لَیسَتِ العِبادَةُ کَثرَةَ الصیّامِ وَ الصَّلوةِ وَ انَّما العِبادَةُ کَثرَةُ التَّفَکُّر فی أمر اللهِ»
عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار خدا اندیشیدن است. (تحف العقول، ص ۴۴۸)
🌼 «اِنَّ الوُصُولَ اِلی اللهِ عَزّوجلَّ سَفَرٌ لا یُدرَکُ اِلّا بِامتِطاءِ اللَّیلِ»
وصول به خداوند عزوجل سفری است که جز با عبادت در شب حاصل نگردد. (مسند الامام العسکری، ص ۲۹۰)
🔆 «خَصْلَتانِ لَیْسَ فَوقَهُما شَئٌ: الإیمانُ بِاللّهِ وَ نَفْعُ الإخْوانِ.»
دو خصلت است که بالاتر از آن چیزی نیست: ایمان به خدا و سود رساندن به برادران. (بحار الأنوار، ج ۵۳، ص ۱۹۱)
🌼 «بئسَ العَبد عَبدٌ یَکُون ذاوجهَین و ذالسَانینِ، یطرِی أخاه شَاهِداً و یأکله غائباً، إن أَعطی حَسَده و إن ابتَلی خَانَه»
چقدر بد است بنده دورو و دو زبان، که...
#ادامه_دارد
⭕ ان شاءالله قسمت #نهم جمعه ارسال می شود.
🌸👉@Ra_stgari
🌴🌾🌴🌿🌴🌾🌴🌿🌴
ادامه #زندگینامه امام حسن عسکری علیه السلام
قسمت 9⃣
چقدر بد است بنده دورو و دو زبان، که در حضور برادرش او را میستاید و در غیاب او بدگوئی اش میکند. اگر عطایی به برادرش رسد حسد برد، و اگر گرفتار گردد او را وانهد. (تحف العقول، ص ۵۱۸)
🔆 «المُومِنُ بَرَکَةٌ عَلی المُومِنِ وَ حُجَّةٌ عَلی الکافر»
مؤمن برای مؤمن برکت و برای کافر، اتمام حجت است. (تحف العقول، ص ۴۸۹)
🌼 «لَیسَ مِنَ الاَدَبِ اِظهارِ الفَرَح عِندَ المَحزونِ»
اظهار شادی نزد غمدیده، از بی ادبی است. (تحف العقول، ص ۴۸۹)
🔆 «کَفاکَ ادباً تَجنُّبُکَ ما تَکرهُ مِن غَیرکَ»
در مقام ادب همین بس که آنچه برای دیگران نمیپسندی، خود از آن دوری کنی. (مسند الامام العسکری، ص ۲۸۸)
🌼 «التَّواضُعُ نِعمَةٌ لایُحسَدُ عَلَیها»
تواضع و فروتنی نعمتی است که بر آن حسد نبرند. (تحف العقول، ص ۴۸۹)
🔆 «جُعِلتِ الخَبائِثُ فی بَیت وَ جُعِل مِفتاحُهُ الکَذِبَ»
تمام پلیدیها در خانهای قرار داده شده و کلید آن دروغگویی است. (بحار الانوار، ج ۷۸، ص ۳۷۷)
🌼 «لا تُمار فَیذهَبَ بَهاوُک وَ لا تمازح فَیجتَرَاُ عَلَیک»
جدال مکن که ارزشت میرود و شوخی مکن که بر تو دلیر شوند. (تحف العقول، ص ۴۸۶)
🔆 «اَشَدُّ النّاس إجتهاداً مَن تَرَک الذُّنوبَ»
کوشندهترین مردم کسی است که گناهان را رها سازد. (تحف العقول، ص ۴۸۹)
🌼 «أقَل النّاس رَاحَة، الحُقُود»
کینه ورز، کم آسایشترین مردم است. (تحف العقول، ص ۵۱۹)
🔆 «قَلبُ الأَحمَق فِی فَمِه و فَمُ الحَکیم فی قَلبِه»
قلب نابخرد در دهان اوست و دهان خردمند فرزانه در دل او. (تحف العقول، ص ۵۱۹)
******
الّلهُمَّ ارْزُقْنا زِيارَتَهُ وَ شَفاعَتَهُ وَ اجعَلنَا مِن خَیرِ شِیعَتِهِ وَ مُحِبِّیهِ ...
#پایان
📚 منابع؛
1) https://hawzah.net/fa/Question/View/64824/%D8
2) https://www.yjc.ir/fa/news/6337209/%D8%B2
🔻🔺🔻🔺🔻🔺
🌸👉@Ra_stgari
🔴 وفات حضرت سکینه خاتون دختر امام حسین (ع) تسلیت باد
📑 به جانم سوگند من خانه ای را دوست دارم که در آن سکینه و رباب باشند. آن دو را دوست دارم و همه ی مالم را برای آنان بذل میکنم و هیچ ملامتگری نیز حق سرزنش مرا ندارد [1]
آری این فرموده سید الشه ...
📌 ادامه مطلب
http://badesaba.ir/tiket/9c7cf
📌 لینک کانال بادصبا
https://t.me/baadesabaa
هدایت شده از تحلیلگر ۵۷
#صدای_مخاطبین
سامان اقدسی از تهران
#نوبخت_دیروز: مگر دولت اجازه میدهد که مردم زیر بارفشار گرانی وتورم زندگی کنند.
#نوبخت_امروز: دولت مثل پدری است که همسرش بیمار است، فرزند دانشجو دارد و خانهاش هم تخریب شده است.
#نوبخت_فردا: بدین وسیله و با نهایت تاسف و تاثر درگذشت پدری دلسوز و مهربان را باطلاع میرساند.
فاتحه
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#صدای_انقلاب
#آتش_به_اختیار
☑️ @tahlilgar57
هدایت شده از تحلیلگر ۵۷
🔴 #فتنه ی عراق را باید نخبگان عراق جمع کنند/#جوانان_مقاومت با رسانه های خود به کمک عراق بشتابند.
🔺اعتراضات #معیشتی عراق خیلی زود تبدیل به فتنه ای شد که نقاط قوت عراق را نشانه گرفت و نقاط ضعفش را روز به روز پررنگ تر کرد.
🔺در عراق، شعارهای #ضد_ایرانی (هم پیمان روزهای سخت عراق) شنیده و توسط رسانه ها پررنگ می شود؛ فرماندهان #حشدالشعبی ( قهرمانان عراق) در معرض ترور فیزیکی و شخصیتی قرار می گیرند؛ امکانات عمومی و اموال شخصی مردم تخریب می شود. شایعات #ضد_امنیتی بسرعت منتشر می شوند و اوضاع با شدت بسمت ناامنی می رود.
🔹دلارهای #آمریکایی کف خیابان ها پخش می شود تا مردم را در خیابان نگه دارد؛ شبکه های اجتماعی مجازی و ماهواره ای شبانه روز در حال پمپاژ اخبار دروغ و #انحراف افکار عمومی به سمت #دودستگی، کینه و انتقام هستند...
🔹#داعشی ها و #بعثی_ها و گروه های منحرف از سوراخ های خود بیرون خزیده اند و مشغول گسترش ناامنی و مسموم کردن فضا و کشته سازی هستند.
🔹مردمی که هنوز دو سال نیست از چنگ جنایت های داعش رها شده اند، بخاطر مشکلات معیشتی و مطالبات بحق شان، دارند با دست خود کشور را به #کفتارها می دهند.
🔹در این شرایط #نخبگان_عراقی کجا هستند؟چرا نقششان در آگاهی بخشی به جامعه ای که فقط تلنگری برای به خود آمدن و درست دیدن وقایع نیاز دارد، کم رنگ است؟
🔹از شخصیت های سیاسی مثل #مقتدی_صدر و حیدر #العبادی که بدنبال منافع قدرت طلبانه ی خود هستند توقعی نیست. مواضع #مرجعیت اعلای عراق آیت الله #سیستانی نیز که هر هفته در خطبه های نمازجمعه نجف قرائت می شود، گرچه قوی و تاثیرگذار است؛ اما بخاطر محدود بودن به تریبون نمازجمعه بُرد و قوت همسنگی با موج قوی تبلیغات لحظه ای معاندان را ندارد. برخی علما مثل برخی ائمه جمعه تلاش هایی در جهت روشنگری و آگاهی بخشی مردم دارند. اما به گونه ای نیست که موازنه ای با تبلیغات جنگ نرم مثلث عبری عربی غربی پیدا کند.
🔹مردم عراق در میان #غبار_فتنه تنها مانده اند و فتنه بر جهل مردم سواری می کند و خونریزی و خرابکاری به بار می آورد.
🔹روشنگری #خواص، خلاء بزرگ امروز عراق است. در شرایطی که #رهبری_مقتدر، #روشنگری_خواص و #بصیرت_مردم نباشد، فتنه توفیق می یابد مردم را سردرگم کند؛ همچون گیاهان جدا شده از ساقه ای در دست طوفان، هر آن به سویی پراکنده می شوند و هیچ استقراری نمی یابند و حتی گذشته ی نه چندان دور دوران صدام، اشغال نظامی آمریکا و جنایات داعش را از یاد می برند.
🔹این سه عامل، مزیت های کشور عزیز ماست که باعث می شود فتنه ی عظیمی مثل #فتنه_۸۸ خیلی زود از حالت مردمی خارج و کوچک شود؛ قدر این سه عامل را بدانیم و در حفظ و تقویتشان کوشا باشیم.
🔹فتنه ی عراق با دست قدرتمند #مقاومت جمع خواهد شد. اما آسیبی که مردم عراق در این میان می بینند، به سختی جمع خواهد شد.
🔹نخبگان مومن عراقی باید با تأسی به منبع و منطق جوشان و #وحدت آفرین اهل بیت علیهم السلام، جوانان عراقی را از این تنهایی درآورند. باید حقایق را آنقدر فریاد زد تا #شایعات را ابطال کند. ریشه های فتنه، از فساد و اشکالات ساختار سیاسی تا نگاه قومیتی و نقش #نفوذ در به آشوب کشیده شدن کشور... حرف حقی که با شجاعت گفته شود، ده ها برابر باطل بُرد دارد. این سنت الهی ست.
🔻جوانان #جبهه_مقاومت باید در این مسیر به کمک نخبگان عراقی بشتابند و شعارهای وحدت آقرین و تألیف قلوب آور را در #فضای_مجازی غالب سازند. مسامحه و تعلل عاقبت خوبی ندارد.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#صدای_انقلاب
#آتش_به_اختیار
☑️ @tahlilgar57
هدایت شده از تحلیلگر ۵۷
🔴 هشدار #نهادهای_امنیتی سعودی
حساب توئیتری #العهد_الجدید مدعی شد به یک گزارش امنیتی که اخیراً به دیوان پادشاهی سعودی ارسال شده، دست یافته است.
در این گزارش چنین نتیجهگیری شده که جامعه عربستان طرفدار #سنتهای_اسلامی است و درگیری حکومت با جریانهای اسلامی بسیار دشوار است.
جامعه #عربستان در مخالفت با فعالیتهای نهاد موسوم به «هیأت سرگرمی» در التهاب بی سابقهای به سر میبرد. دستگاه امنیتی سعودی از دانشجویان دانشگاه «الامام محمد بن سعود» نیز تحقیق کرده و به این نتیجه رسیده که اکثریت آنها به شدت با تصمیمات بنسلمان مخالف هستند و او را سرسپرده کشورهای بزرگ و #امارات میدانند.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#صدای_انقلاب
#آتش_به_اختیار
☑️ @tahlilgar57
هدایت شده از تحلیلگر ۵۷
#طنز_تلخ
یادتونه #روحانی میگفت با بگیر و ببند فساد درست نمیشه؟ الان #زیباکلام دیگه پا رو فراتر گذاشته، میگه چرا #رئیسی میخواد جلوی تعطیلی کارخانهها رو بگیره! فقط مونده علیه مردم اقدام مسلحانه کنن😂
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#صدای_انقلاب
#آتش_به_اختیار
☑️ @tahlilgar57
هدایت شده از تحلیلگر ۵۷
🔴 #خبر_فوری
#آیت_الله_سیستانی مرجع عالی #عراق با صدور فتوایی، تعدی به اموال عمومی و خصوصی، پرتاب سنگ و بطریهای آتش به سمت #نیروهای_امنیتی این کشور در جریان تظاهرات مردمی را #حرام اعلام کرد.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#صدای_انقلاب
#آتش_به_اختیار
☑️ @tahlilgar57
هدایت شده از محرمانه
محرمانه
🔴 مهر تاييد روزنامه دولت بر سفر خانواده جهانگيری به عراق با هواپيمای اختصاصی دولتی!
@secret_file
🔻روزنامه «ايران»، ارگان دولت، خبر رسانهها درباره سفر خانوادگی معاون اول رئیسجمهور به عراق را تاييد كرد و نوشت:
هواپيمای ايرباس مورد اشاره، #هواپيمای_تشريفاتی است كه همه مسئولان تراز اول كشور در سفرهای خود از آن استفاده میکنند!
در اين هواپيما كابينی برای مقام ارشد حاضر تدارك ديده شده تا در سفرهای طولانی شرايط استراحت كافی داشته باشد يا بتواند جلساتی با مسئولان برگزار كند؛ اين كابين اختصاصی است و در سفر چند ساعته!! #اربعین خانواده آقای #جهانگیری درآن مستقر شدند!
جهانگيری روز ۲۷ مهر به همراه همسر، دو داماد، دو دختر، نوه دختری، دو فرزند پسر به عراق سفر كرده بود.
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید