🔶 برق ؛ تهدید یا فرصت
.
▪️ شرایط عجیبی بر کشور حاکم شده است ، روز های آخر دولت دکتر روحانی نماد ۸ سال مدیریت اصلاح طلبان است ، نماد تعامل با دنیا ، نماد ذلت و وادادگی ، نماد کدخدا باوری و نماد نتیجه انتخاب اشتباه است.
▪️یک کشور برای حرکت به سمت صنعتی شدن ۵ مسیر شناخته یا نقشه راه مقابل خود میبینند ؛ فرض کنید ایران بخواهد به یک کشور صنعتی تبدیل شود ؛ با این حساب ۵ روش پیش روی ایران عبارتند از:
۱. پیشرفت با کمک صنایع نظامی مثل آمریکا
۲. پیشرفت به کمک کشاورزی مثل انگلستان
۳. پیشرفت به کمک تکنولوژی مثل مالزی
۴.پیشرفت به وسیله صنعت حمل و نقل مثل آلمان
۵. پیشرفت به وسیله انرژی
اما کدوم گزینه برای ایران مناسب تر است؟
آیا به این سرعت در هرکدام از نقشه راه ها میتوانیم رقیب کشورهای باسابقه شویم؟
گزینه مطلوب با توجه به شرایط اقلیمی و ژئوپلیتیکی ایران مسیر شماره ۵ است ، پیشرفت به وسیله انرژی ؛ ایران تنها کشور جهان است که تمام و کمال توانایی استفاده از همه ظرفیت های تولید برق( هسته ای ، زمین گرمایی ، نور خورشید ، سیکل ترکیبی ، امواج دریا ، باد و....) را داراست ، لاکن نماد برونگرایی و عدم اعتقاد به متخصصین داخلی و امید بستن به خارج وضعیتی را در کشور حاکم کرده که در شرایطی که کشورهای همسایه شدیداً تقاضای خرید برق از ایران را دارند و حاضرند هزینه های گزافی برای خرید برق از ایران پرداخت کنند و ایران میتواند علاوه بر رفع نیاز داخل درآمد قابل توجهی را کسب کند که حتی بیشتر از درآمد حاصل از فروش نفت برآورد شده است حتی نیاز داخلی را هم نمیتواند برطرف نماید.
▪️ نقشه گنج مظفر این است ؛
اعتقاد به خدا و لعن کدخدا
امید به جوانان و ناامیدی از سالمندان
فهم دقیق مشکلات و همت در پی رفع مشکلات
.
✍ امیرحسین اسفندیاری
💠@Naslsevom
جَرَیٰانْ| امیرحسیناسفندیاری
🔶کابینه بهشتی وزارت امور خارجه ▪️علی باقری کنی که پس از حضور آیت الله رئیسی در قوه قضاییه به معاون
علی باقری در دیدار وزیر امورخارجه هند با دکتر رئیسی حضور داشت.
همانطور که استاد فرمودند
دکتری باقری گزینه اصلی تصدی این وزارت خانه است
#فوری
🔥🔥🔥
ارتش افغانستان به ایران پناهنده شد.
در پی حمله طالبان به مرز دوغارون افغانستان ، خودروهای ارتش افغانستان به تایباد ایران آمدند ، تا از حمله طالبان جان سالم به در ببرند.
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین روش برای تخریب جریان انقلاب در سینما چیست؟
یه فیلم بسازیم که همه مذهبی ها رو ظاهر ساز نشون بده ، دولت هم که حمایت میکنه
_بسازم؟
_توکل کن بساز😏
@Naslsevom
🔶 کابینه بهشتی
#وزارت_علوم_تحقیقات_فناوری
.
▪️ وقتی دم از وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری میزنیم ، اولین مشکلی که به ذهن میرسد ، بحث اسلامی سازی دانشگاه ها میباشد ، در این عرصه هیچکس همچون سید محمود نبویان که همه اورا به عنوان منتقد برجام میشناسند ؛ نیست که در باره اسلامی سازی دانشگاه ها تز داده باشد و تحقیقات عملیاتی خود را پیاده سازی کرده باشد.
از این رو نبویان جز گزینه های اصلی برای مدیریت این وزارت خانه محسوب میشود.
.
✍ امیرحسین اسفندیاری
💠@Naslsevom
🔶 کابینه بهشتی
وزارت آموزش و پرورش
.
▪️وقتی نام از آموزش کودکان و نوجوانان میرسد ، ناخودآگاه نام حجتالاسلام سید علیرضا تراشیون به ذهن خطور میکند ؛ کسی که مدت هاست در زمینه تربیت و آموزش فعال است و حتی مدارس مختلف مدیریت خودشان را زیر مجموعه رهنمود های ایشان تعریف کرده اند.
▪️ حجتالاسلام والمسلمین تراشیون برنامه های مختلف و متنوعی در زمینه های تربیت کودکان ، ارتباط گیری با نوجوانان ، ازدواج و خانواده را پیاده سازی کرده اند ، که نتایج خوبی را هم دنبال داشته است.
.
✍ امیرحسین اسفندیاری
💠@Naslsevom
🔶کابینه بهشتی
معاون علمی و فناوری
.
▪️ دانشمند برگزیده صادق واعظ زاده که سابقه ریاست بنیاد ملی نخبگان ، ریاست مرکز الگوی ایرانی اسلامی ، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ، معاون وزیر فرهنگ و آموزش عالی در امور برنامه ریزی و توسعه ، استاد تمام دانشگاه تهران و عضو فعلی مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای عالی انقلاب فرهنگی در کنار سورنا ستاری میتواند اصلی ترین گزینه ی احتمالی برای معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور باشد.
.
✍ امیرحسین اسفندیاری
💠@Naslsevom
جَرَیٰانْ| امیرحسیناسفندیاری
🔶چرا میگم بهشتی زمان؟! . همه آمدند ، همه آن کسی که دیروز بی سواد خواندش آن کسی که از شش کلاس سواد گف
کابینه بهشتی زمان
از همه قشر ها خواهد بود
بدون هیچ تعلق به جناح خاصی
مانتو جلو باز طرح چفیه
وقتی میگیم نفوذ فرهنگی از این میگیم.
پ.ن: الان مذهبی ها مانتو جلو باز میخوان یا غیر مذهبی ها چفیه؟!
چرا چفیه هارو میریزید توی مانتو ها
.
✍تحریریه نسلِ سوم
💠@Naslsevom
🔶 مدل عراق در خوزستان
.
▪️چند روزی است که به دلیل مشکلات خدماتی و کمبود آب در خوزستان، اعتراض هایی در برخی شهرهای این استان صورت می گیرد.
باتوجه به مطالعه برخی مردم خوزستان، اما برخی عناصر معاند مترصد از آب گل آلود ماهی گرفتن هستند. مدلی که در طرح ریزی کشورهای بیگانه برای خوزستان در نظر گرفته شده است، مدل اغتشاش های ۹۸ در عراق است. اغتشاش های ۹۸ عراق از شهر نفت خیز بصره و سپس به استان های جنوبی عراق کشیده شد. خروجی اغتشاش های ۹۸ عراق ترور سردار سلیمانی بود.
در خوزستان نیز همین وضعیت درحال رخ دادن است. تحریک مردم و تحریک اقوام در کنار مشکلات خدماتی برای ایجاد دومینوی اعتراض ها در کل کشور است.
سناریوی نخ نمای کشته سازی هم کاتالیزور این اعتراض ها است برای تحریک بیشتر مردم.
.
تحریریه نسلِ سوم
💠@Naslsevom
✅سفر چند وجهی
مصطفی الکاظمی برای دومین بار در طول نخست وزیری اش به آمریکا سفر می کند. اولین سفر او در شهریور ۹۹ و در زمان ترامپ انجام شد و اکنون کمتر از یک سال دومین سفر وی به آمریکا صورت می گیرد. در رابطه با اهداف و چرایی این سفر ذکر چند نکته لازم و ضروری است:
۱. بسیاری این سفر را در قالب مصوبه پارلمان عراق(دی ۹۸) برای خروج نیروهای آمریکایی از این کشور می دانند. در واقع سفر الکاظمی برای ایجاد یک مکانیسم یا چارچوب خروج نیروهای آمریکایی از عراق است. اما در عمل مشاهده می شود که این هدف خیلی در دستور کار الکاظمی قرار ندارد و برخی اخبار حکایت از آن دارد که شخص الکاظمی به دنبال حضور مستشاری آمریکا در عراق است. به گونه ای که خود الکاظمی هم مطرح کرده که عراق برای آموزش و جمعآوری اطلاعات نظامی از آمریکا درخواست همکاری خواهد کرد. پس علنا حضور نظامی آمریکا در عراق در یک چارچوب دیگر تداوم خواهد یافت. البته ذکر این نکته هم ضروری است که الکاظمی در راستای گفتگوهای راهبردی بغداد- واشنگتن به آمریکا سفر کرده و یکی از موارد قابل ذکر در این گفتگوها حضور نیروهای آمریکایی به عنوان نیروهای آموزشی در عراق است.
۲. الکاظمی روی انتقال روابط عراق و آمریکا از چارچوب نظامی به چارچوب فراگیر مبتنی بر ابعاد سیاسی و اقتصادی و اجرای کار کمیته های مشترک با توجه به مواد شش گانه همکاری میان عراق و آمریکا در توافقنامه چارچوب راهبردی در زمینه های سیاسی، امنیتی، اقتصادی، آموزشی، فناوری، بهداشتی و زیست محیطی کار می کند.
۳. بسیاری این سفر را در راستای بقای الکاظمی در نخست وزیری می دانند. الکاظمی در واقع نخست وزیر انتقالی برای برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام در عراق بود. اما با تعویق انتخابات عراق در خردادماه و احتمال تعویق مجدد آن در مهرماه جاری این گزینه مطرح است که الکاظمی فعلا در پست نخست وزیری در عراق حضور خواهد داشت. برای به ثمر رسیدن این امر الکاظمی نیازمند حمایت های بین المللی و به ویژه آمریکا است. در واقع الکاظمی به دنبال نشان دادن خود به عنوان گزینه ای مطلوب نزد بازیگران تاثیرگذار در عراق همچون ایران و آمریکا است. به همین منظور بود که وی در اولین سفر خارجی خود بعد از نخست وزیری به ایران سفر کرد.
۴. الکاظمی راهبردی مبتنی بر همکاری با بازیگران تاثیرگذار در سطح منطقه ای و بین المللی در پیش گرفته و در همین جهت اولویت بندی خاصی انجام داده است. در این اولویت بندی، آمریکا نقش اول را ایفا خواهد کرد. زیرا حضور پررنگ واشنگتن در عراق به منزله حضور سایر بازیگران همچون عربستان سعودی خواهد بود. البته این حضور و تاثیرگذاری بیشتر در ابعاد اقتصادی مطرح است و الکاظمی به دنبال ایفای نقش بازیگرانی همچون عربستان سعودی در مسائل اقتصادی عراق است. به همین دلیل مشاهده می شود که هیئت هایی از عربستان و عراق طی چند وقت گذشته سفرهای متعددی در قالب های اقتصادی داشته اند.
تحریریه نسلِ سوم
💠@Naslsevom