🔶 کابینه بهشتی
وزارت آموزش و پرورش
.
▪️وقتی نام از آموزش کودکان و نوجوانان میرسد ، ناخودآگاه نام حجتالاسلام سید علیرضا تراشیون به ذهن خطور میکند ؛ کسی که مدت هاست در زمینه تربیت و آموزش فعال است و حتی مدارس مختلف مدیریت خودشان را زیر مجموعه رهنمود های ایشان تعریف کرده اند.
▪️ حجتالاسلام والمسلمین تراشیون برنامه های مختلف و متنوعی در زمینه های تربیت کودکان ، ارتباط گیری با نوجوانان ، ازدواج و خانواده را پیاده سازی کرده اند ، که نتایج خوبی را هم دنبال داشته است.
.
✍ امیرحسین اسفندیاری
💠@Naslsevom
🔶کابینه بهشتی
معاون علمی و فناوری
.
▪️ دانشمند برگزیده صادق واعظ زاده که سابقه ریاست بنیاد ملی نخبگان ، ریاست مرکز الگوی ایرانی اسلامی ، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ، معاون وزیر فرهنگ و آموزش عالی در امور برنامه ریزی و توسعه ، استاد تمام دانشگاه تهران و عضو فعلی مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای عالی انقلاب فرهنگی در کنار سورنا ستاری میتواند اصلی ترین گزینه ی احتمالی برای معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور باشد.
.
✍ امیرحسین اسفندیاری
💠@Naslsevom
جَرَیٰانْ| امیرحسیناسفندیاری
🔶چرا میگم بهشتی زمان؟! . همه آمدند ، همه آن کسی که دیروز بی سواد خواندش آن کسی که از شش کلاس سواد گف
کابینه بهشتی زمان
از همه قشر ها خواهد بود
بدون هیچ تعلق به جناح خاصی
مانتو جلو باز طرح چفیه
وقتی میگیم نفوذ فرهنگی از این میگیم.
پ.ن: الان مذهبی ها مانتو جلو باز میخوان یا غیر مذهبی ها چفیه؟!
چرا چفیه هارو میریزید توی مانتو ها
.
✍تحریریه نسلِ سوم
💠@Naslsevom
🔶 مدل عراق در خوزستان
.
▪️چند روزی است که به دلیل مشکلات خدماتی و کمبود آب در خوزستان، اعتراض هایی در برخی شهرهای این استان صورت می گیرد.
باتوجه به مطالعه برخی مردم خوزستان، اما برخی عناصر معاند مترصد از آب گل آلود ماهی گرفتن هستند. مدلی که در طرح ریزی کشورهای بیگانه برای خوزستان در نظر گرفته شده است، مدل اغتشاش های ۹۸ در عراق است. اغتشاش های ۹۸ عراق از شهر نفت خیز بصره و سپس به استان های جنوبی عراق کشیده شد. خروجی اغتشاش های ۹۸ عراق ترور سردار سلیمانی بود.
در خوزستان نیز همین وضعیت درحال رخ دادن است. تحریک مردم و تحریک اقوام در کنار مشکلات خدماتی برای ایجاد دومینوی اعتراض ها در کل کشور است.
سناریوی نخ نمای کشته سازی هم کاتالیزور این اعتراض ها است برای تحریک بیشتر مردم.
.
تحریریه نسلِ سوم
💠@Naslsevom
✅سفر چند وجهی
مصطفی الکاظمی برای دومین بار در طول نخست وزیری اش به آمریکا سفر می کند. اولین سفر او در شهریور ۹۹ و در زمان ترامپ انجام شد و اکنون کمتر از یک سال دومین سفر وی به آمریکا صورت می گیرد. در رابطه با اهداف و چرایی این سفر ذکر چند نکته لازم و ضروری است:
۱. بسیاری این سفر را در قالب مصوبه پارلمان عراق(دی ۹۸) برای خروج نیروهای آمریکایی از این کشور می دانند. در واقع سفر الکاظمی برای ایجاد یک مکانیسم یا چارچوب خروج نیروهای آمریکایی از عراق است. اما در عمل مشاهده می شود که این هدف خیلی در دستور کار الکاظمی قرار ندارد و برخی اخبار حکایت از آن دارد که شخص الکاظمی به دنبال حضور مستشاری آمریکا در عراق است. به گونه ای که خود الکاظمی هم مطرح کرده که عراق برای آموزش و جمعآوری اطلاعات نظامی از آمریکا درخواست همکاری خواهد کرد. پس علنا حضور نظامی آمریکا در عراق در یک چارچوب دیگر تداوم خواهد یافت. البته ذکر این نکته هم ضروری است که الکاظمی در راستای گفتگوهای راهبردی بغداد- واشنگتن به آمریکا سفر کرده و یکی از موارد قابل ذکر در این گفتگوها حضور نیروهای آمریکایی به عنوان نیروهای آموزشی در عراق است.
۲. الکاظمی روی انتقال روابط عراق و آمریکا از چارچوب نظامی به چارچوب فراگیر مبتنی بر ابعاد سیاسی و اقتصادی و اجرای کار کمیته های مشترک با توجه به مواد شش گانه همکاری میان عراق و آمریکا در توافقنامه چارچوب راهبردی در زمینه های سیاسی، امنیتی، اقتصادی، آموزشی، فناوری، بهداشتی و زیست محیطی کار می کند.
۳. بسیاری این سفر را در راستای بقای الکاظمی در نخست وزیری می دانند. الکاظمی در واقع نخست وزیر انتقالی برای برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام در عراق بود. اما با تعویق انتخابات عراق در خردادماه و احتمال تعویق مجدد آن در مهرماه جاری این گزینه مطرح است که الکاظمی فعلا در پست نخست وزیری در عراق حضور خواهد داشت. برای به ثمر رسیدن این امر الکاظمی نیازمند حمایت های بین المللی و به ویژه آمریکا است. در واقع الکاظمی به دنبال نشان دادن خود به عنوان گزینه ای مطلوب نزد بازیگران تاثیرگذار در عراق همچون ایران و آمریکا است. به همین منظور بود که وی در اولین سفر خارجی خود بعد از نخست وزیری به ایران سفر کرد.
۴. الکاظمی راهبردی مبتنی بر همکاری با بازیگران تاثیرگذار در سطح منطقه ای و بین المللی در پیش گرفته و در همین جهت اولویت بندی خاصی انجام داده است. در این اولویت بندی، آمریکا نقش اول را ایفا خواهد کرد. زیرا حضور پررنگ واشنگتن در عراق به منزله حضور سایر بازیگران همچون عربستان سعودی خواهد بود. البته این حضور و تاثیرگذاری بیشتر در ابعاد اقتصادی مطرح است و الکاظمی به دنبال ایفای نقش بازیگرانی همچون عربستان سعودی در مسائل اقتصادی عراق است. به همین دلیل مشاهده می شود که هیئت هایی از عربستان و عراق طی چند وقت گذشته سفرهای متعددی در قالب های اقتصادی داشته اند.
تحریریه نسلِ سوم
💠@Naslsevom
بسم الله نور
استاد گرامی جناب آقای امیرحسین اسفندیاری غم از دست دادن مادر بزرگتان اندوهی عظیم بر دلها افکند که در واژهها نمی گنجد؛ تنها میتوانیم از خداوند برایتان صبری عظیم طلب کنیم .امیدوارم وسعت صبرتان به اندازه دریای غمتان باشد. روحش شاد و یادش گرامی
کانون شهید آوینی
جَرَیٰانْ| امیرحسیناسفندیاری
احمدی نژاد دوم!؟ . مثل سابق بزرگان جریان اصولگرایی با ترفند همیشگی تعلل برای ارائه لیست تا چندروز م
در یادداشت احمدی نژاد دوم که اسم از زاکانی هم بردم به این موضوع اشاره کردم که هرکس درجایگاهی میتواند مسولیت پذیر باشد
به طور مثال سید ابراهیم رئیسی ریاست قوه قضائیه را به خوبی برعهده داشت ، اما بلاشک ایشان در جایگاه مثلا وزارت بهداشت نمیتواند عملکرد مطلوبی داشته باشد.
همانطور که گفتیم و در مراسم تحلیف هم نمود آن را دیدیم ، قالیباف سیاستمدار نیست بلکه یک مدیر جهادی است که بصیرت سیاسی پایینی دارد و جایگاه ریاست مجلس مناسب او نیست.
از شورای شهر خبر شهردار شدن جناب زاکانی شنیده شده است ، زاکانی فردی فساد ستیز ، پاک دست ، ولایت پذیر و با روحیه جهادی است ، لاکن تخصص ایشان نشستن در ساختمان شهرداری در خیابان بهشت نیست.
@Naslsevom
امان از سهم خواهی
امان از بزرگان وصول گرایی
امان از پدرخوانده های مثلا انقلابی
دولت مردم رو به انحراف کشیدید
#کابینه
به شخصه حاضر بودم حسن روحانی معاون اول بشه
مخبر معاون اول نشه
داستان ادامه دارد...
کابینه معرفی شده رسمی نیست
اما تکذیب هم نشده
احتمال زیاد بدون تغییر خواهد بود
کابینه مطلوب نیست
لاکن وزرا بهتر از معاون اول انتخاب شدند
هدایت شده از جَرَیٰانْ| امیرحسیناسفندیاری
چهار نفر از مسولین معرفی شده برای سمت های اصلی به کار گرفته شده اند که بهترین انتخاب های دکتر رییسی هم محسوب میشوند.
انشالله نگاهی مختصر به وزرای پیشنهادی دکتر رئیسی خواهیم داشت ، خیلی از دوستان سوال پرسیدند چرا آقای رئیسی چنین انتخاب هایی کردند ، پاسخ ساده است لاکن نه مصلحت است و نه لازم است رسانه ای شود اما توضیح مختصری در مورد این نحوه انتخاب عرض خواهم کرد.