eitaa logo
طبیبِ جان
114.5هزار دنبال‌کننده
6.3هزار عکس
3هزار ویدیو
102 فایل
🌺طبیبِ جان... همراهی برای جسم و جان 💎مجموعه تخصصی تربیتی جواهرالحیاة 🍜تغذیه @Taghzieh_tabaie_amzaj 💼آموزشگاه @Amoozesh_Javaher 📞مشاوره @Setare_mobin 💞همسرداری @Delbarkade 🛍️فروشگاه @FJawaher 🚨تبادل، تبلیغات نداریم.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔅سلام خدمت شما 🔹از نظر طب، این موارد ۱۱ گانه خیلی اولیه و ساده هست. رعایت تمامی موارد تغذیه و مزاج بر اساس طب خیلی مشکل هست😊 بخاطر همین داریم قدم به قدم پیش میریم و مرحله به مرحله انجام میدیم👌 https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba ࿐❁🍀❒◌🦋◌❒🍀❁࿐
🍀گرفتن ناخن و شستن سر با پودر گل خطمی @Javaher_Alhayat ◢ ࿐❁☘❒◌🌙◌❒☘❁࿐
طبیبِ جان
🔅سلام. وقتتون بخیر 🚨بهیچ عنوان از نوشابه برای جبران قندخون استفاده نکنید. نوشابه قند مضر و فساد را
💥ان شاء الله در روزهای آینده یک طرح خیلی خوب برای شما مخاطبین عزیز، درباره اصلاح تغذیه داریم 🔸با این طرح خیلی از ابهامات و سوالات شما درباره اصلاح تغذیه حل میشود. 🔹لطفا با ما همراه باشید...
طبیبِ جان
🔰 دانستنی های نمکی ❶ 🔸 نمک طعام طبيعی مورد تایید طب، دو نوع است: پودر نمک دریا و يا سنگ نمک که 70 ت
🔰 دانستنی های نمکی ❷ 🔸مصرف نمک باید بدین صورت باشد که غذا را بی نمک درست کنیم، اما اول و آخر غذا نمک بخوریم. يک گرم قبل غذا و يک گرم بعد از غذا. 🔹کسى که بيمارى زمينه اى دارد، درصد نمکش کم شود نه اينکه کلا نمک از سفره ها برداشته شود! اينکه به ديابتی ها ميگويند اصلا نمک نخورید، اينها در اثر قطع مصرف نمک، ۹ تا بيمارى ميگيرند که يکى از آنها تپش قلب است. در اصطلاح پزشکى ميگويند آريتمی قلب يا ضربان نامنظم قلب ▫️همچنین کسانى که دلپیچه و نفخ می‌گیرند، يکی از علتهایش نخوردن نمک است. ✍ادامه دارد... @Javaher_Alhayat ◢ ࿐❁☘❒◌🌙◌❒☘❁࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مناجات با امام زمان علیه السلام آیت‌الله @Javaher_Alhayat ◢ ࿐❁☘❒◌🌙◌❒☘❁࿐
🌷سلام به شما. حالا این چیزهایی که تهیه کردید را استفاده کنید، اما از این به بعد سعی کنید، مواد غذایی خوب تهیه کنید👌 💢 از 11 موردی که برای این چله گفتیم، 8 موردش قوانین و اصول تغذیه هست و اصلا هزینه ای برای شما ندارد 😊، مثل مورد 8 و 9 🔆 بقیه موارد هم اگر دقت بفرمایید در جهت کاهش هزینه شما هست. مثلا غذای سرخ کرده به مراتب هزینه ش بیشتر از غذای غیر سرخ کردنی هست. https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba ࿐❁🍀❒◌🦋◌❒🍀❁࿐
یک سوال و چالش🤔 ❗️بجز سرخ کردن، دیگه چه روشهایی برای پخت و آماده سازی غذا داریم؟! حداقل 5 مورد بگید و حتما با مثال ☝️ 🔹 ارسال پاسخ: @Rahnama_Javaher@Javaher_Alhayat ◢ ࿐❁☘❒◌🌙◌❒☘❁࿐
✴️ انار و خواص آن 🔹انار شیرین غلظت خون را کم می کند، خون را تصفیه می کند، لکنت زبان کودک را خوب می کند. مصرف انار شیرین با دانه اش اگر جویده و مصرف شود برای درمان انواع کولیت مفید است. این کار برای هضم سریع غذا مفید است و نمی گذارد غذا در معده زیاد باقی بماند. 🔸برای رماتیسم مفصلی مفید است. انار برای درمان برای آفت و برفک دهان مفید است. 🛍 برای خرید میوه ی انار باید آن را بلند کرد و وزن آن را در دست احساس کرد. هرقدر سنگین تر باشد بهتر است. دیگر اینکه پوست آن نازک و سفت باشد و براق باشد. 🍃این روزها فصل انار هست. حتما نهایت استفاده را ببرید https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba ࿐❁🍀❒◌🦋◌❒🍀❁࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای منتظران گنج نهان می آید💖 آرامش جان عا‌شقان می آید💖 بربام طلایه داران ظهور💖 گفتندکه صاحب الزمان می آید💖 💖آغاز امامت حضرت مهدی (عج)💖 مبارک وفرخنده باد🌸🎊🌸 @delbarkade@Javaher_Alhayat ◢ ࿐❁☘❒◌🌙◌❒☘❁࿐
▪️طبیعت با انسان معتدل المزاج همگام است 🔅علامه حسن زاده آملی : 🔹 آیا یک کسی می‌تواند در تمام امور اِداره‌‌‌ی بدن خود، اَعَم از خوردن و خوابیدن، نحوه‌‌ی خوردن ... راه اعتدالی را در پیش بگیرد، بطوری که بین بدن او با نظام هستی، وفق برقرار شود؟ آیا این اعتدال مزاج ممکن است؟ بله. نه تنها ممکن است بلکه محقّق هم شده است. همانند انسان‌ کامل، که اگر دیگران به بدن او ضربه وارد نکنند او از ناحیه‌ی خودش هرگز به بدن خود ضربه نمی‌زند و بین او و نظام طبیعت دائماً وفق است و لذا در عالم طبیعت، هیچ‌گاه مرگ و مریضی به او روی نمی‌‌آورد. https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba ࿐❁🍀❒◌🦋◌❒🍀❁࿐
طبیبِ جان
یک سوال و چالش🤔 ❗️بجز سرخ کردن، دیگه چه روشهایی برای پخت و آماده سازی غذا داریم؟! حداقل 5 مورد بگید
✴️نظرات مخاطبین درباره سوال دیروز حالا ان شاء الله امروز پاسخ اصلی را در کانال میگذاریم 😊 از همه عزیزانی که به سوال، پاسخ دادند تشکر میکنیم #نظرات_اصلاح_تغذیه ◣@Javaher_Alhayat ◢ ࿐❁☘❒◌🌙◌❒☘❁࿐
طبیبِ جان
🔰 دانستنی های نمکی ❷ 🔸مصرف نمک باید بدین صورت باشد که غذا را بی نمک درست کنیم، اما اول و آخر غذا نم
🔰 دانستنی های نمکی ❸ 🚨ضررهای مصرف بی رويه نمک (یعنی مصرف بیش از ۵ گرم در روز): ● ۱. فشار خون ● ۲. سکته هاى قلبى ● ۳. پوکی استخوان ● ۴. سکته هاى مغزى مخصوصا به نوع پارگی مويرگ ● ۵. نارسایی کلیوی مخصوصا از حيث اوره خون 🔹تبصره : البته اگر کسی قند و فشار خونش بالاست چون نمک برای او ضرر دارد باید در ابتدای غذا به مقدار نوک قاشق چایخوری (به مقدار یک گرم) سرکه ی طبیعی سیب یا انگور عسکری بخورد. @Javaher_Alhayat ◢ ࿐❁☘❒◌🌙◌❒☘❁࿐
🔴حجت‌الاسلام رئیسی، رئیس ستاد کرونا : به شبهات کرونایی پاسخ علمی و منطقی داده شود 🔹واکسیناسیون عمومی باید با قوت ادامه یابد. بازگشایی‌ها با برنامه‌ریزی و نظارت دقیق باشد تا سلامت مردم به خطر نیفتد. 🔹در مقابله با کرونا سیاست ما باید اقناعی باشد نه اجباری! به شبهات درباره کرونا پاسخ علمی و منطقی داده شود/فارس https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba ═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
طبیبِ جان
🔴حجت‌الاسلام رئیسی، رئیس ستاد کرونا : به شبهات کرونایی پاسخ علمی و منطقی داده شود 🔹واکسیناسیون عموم
🔺صحبتی که امروز حاج آقا رئیسی داشتند، خیلی چیزها را مشخص کرد! به دوستان تذکر داده بودیم که از تفسیر به رأی ها بپرهیزند. تفسیر بیانات رهبری باید در چهارچوب و با در نظر گرفتن تمام صحبتها و مبانی ایشون و طبق عقل و منطق باشد. 🔸اولا امروز مشخص شد که از کلمه "بایستی" که رهبری در ماجرای واکسیناسیون فرمودند، برداشت اجبار نمیشود!!! اینکه از تمام فرمایشات حضرت آقا در باب کرونا ما فقط یک کلمه بفهمیم آن هم واکسیناسیون اجباری، این واقعاً خطای بزرگی هست. 🔹ثانیا برخورد چکشی و حذف جریان منتقد نیز صد درصد اشتباه است. انتقاد علمی و دلسوزانه را پاسخ شایسته بدهیم، نه اینکه سریعا برچسب بزنیم، تخریب کنیم یا تهدید! ان شاءالله خداوند به ما توفیق درک صحیح از مبانی انقلاب و رهبری بدهد. https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba ࿐❁🍀❒◌🦋◌❒🍀❁࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبیبِ جان
یک سوال و چالش🤔 ❗️بجز سرخ کردن، دیگه چه روشهایی برای پخت و آماده سازی غذا داریم؟! حداقل 5 مورد بگید
🌷سلام. خیلی متشکریم از نظر شما مخاطب محترم و بقیه بزرگواران. بحمدالله نظرات و مشارکت در نظردهی بالا هست. 🔸ما با مایکروویو و زودپز چندان موافق نیستیم. ارزش و فواید مواد غذایی را کم میکنند
طبیبِ جان
یک سوال و چالش🤔 ❗️بجز سرخ کردن، دیگه چه روشهایی برای پخت و آماده سازی غذا داریم؟! حداقل 5 مورد بگید
🍱روشهای کلی انواع طبخ و آماده سازی غذا بدین صورت می باشد: 1. آتش مستقیم 2. جوشاندن 3. بخار 4. حرارت های غیرمستقیم 5. روشهای غیر حرارتی البته برخی غذاها نیازی به طبخ ندارند. 🔰 هدف از پخت غذا باید این باشد که جویدن و هضم آن آسانتر شود، همچنین مواد مغذی آن حفظ شود. 🔹پس برای طبخ یا آماده سازی یک غذا ابتدا باید از خودتان بپرسید که آیا این روش ارزش ماده غذایی را حفظ میکند یا خیر و آیا این روش طبخ کمک به هضم غذا میکند یا خیر! 🥗انواع روشهای پخت غذا: ● غذای آب پز (جوشانده) ● غذای بخار پز ● بریان کردن ● غذای کبابی ● غذای درون فر ● غذای دم پخت ● غذاهای خام حاضری ● غذاهای آرام پز ● غذاهای تفت دادنی و... 🔺اینکه ماده غذایی چه باشد و برای چه طبع و مزاجی میخواهیم غذا بدهیم، روش طبخ آن تفاوت میکند. ان شاء الله در پستهای بعدی تفاوت این روشها را با مثال توضیح میدهیم☝️ ✍ادامه دارد... https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba ࿐❁🍀❒◌🦋◌❒🍀❁࿐
طبیبِ جان
🍱روشهای کلی انواع طبخ و آماده سازی غذا بدین صورت می باشد: 1. آتش مستقیم 2. جوشاندن 3. بخار 4. حرارت
✅کانال تخصصی طبع و مزاج غذاها زیر نظر مجموعه تخصصی جواهرالحیاة 🔸در این کانال انواع غذاها، مفردات، دمنوشها، میوه ها و... بر اساس طبع و مزاج دسته بندی شده اند 🔹برای تشخیص گرمی، سردی، تری، خشکی غذاها وارد کانال شوید:👇 https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸سبزیجات را سرخ نکنید! 🔺سبزیجات مواد غذایی سبک و از لحاظ بافت، ساختاری ظریف و ضعیف دارند. وقتی حرارت بالایی ببینند، مقاومت خود را از دست میدهند و عملا تبديل به یک ماده فاسد میشوند و برای معده و گوارش بسیار مضر خواهند بود! 🔹سبزی بهتر است به صورت خام مصرف شود، همچنین میتوانید خیلی کم تفت دهید یا بخارپز و آب پز کنید به صورتی که رنگ آن تیره نشود و رنگ آن روشن بماند. @Javaher_Alhayat ◢ ࿐❁☘❒◌🌙◌❒☘❁࿐
طبیبِ جان
🔸سبزیجات را سرخ نکنید! 🔺سبزیجات مواد غذایی سبک و از لحاظ بافت، ساختاری ظریف و ضعیف دارند. وقتی حرا
▪️شاید پذیرش این مطلب برای شما عزیزان کمی مشکل باشد، اما تقریبا بین اطبای قدیم و جدید در این موضوع اتفاق نظر هست! دلایل و مستندات علمی متقنی دارد. 🔺متاسفانه در انواع غذاهای روزمره ما سبزیجات چنان حرارت میبینند و سرخ میشوند که دیگر چیزی از آن باقی نمی ماند. این کار واقعا روش غلطی هست که مرسوم شده و علت بیشتر مشکلات معده و روده نیز به همین موضوع برمی‌گردد.