فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده.
ماشاءالله 😍👏👏👏
👶🏻جینگیلی ها 👶🏻👇
https://eitaa.com/joinchat/855638179C7cd8548bee
👈👈 #روزه_دختربچه
آیا روزه ماه رمضان بر دخترانی که
تازه به سن بلوغ رسیده اند، واجب است؟
🦋- اگر روزه گرفتن برای آنان ضرر ندارد، ولی به علت مثلا طولانی بودن روز و شدت گرما اتمام روزه بر آنان حرجی است و مشقتی فوق العاده دارد که عادتأ تحمل پذیر نیست، باید از ابتدای روز، روزه بگیرند.( أيت الله سیستانی: باید به قصد قربت مطلقه روزه
بگیرند.) و هنگامی که دچار ضعف شدید یا تشنگی زیاد شوند که ادامه روزه ماه مبارک رمضان بر آنان حرجی شد، می توانند آب بیاشامند یا غذا بخورند ولی روزه آنها باطل می شود. (حضرت امام، آیت الله سیستانی)
🦋- اگر وضعیت مکلف به گونه ای است که به خاطر ضعف جسمانی یا طولانی بودن روز، روزه گرفتن به خودی خود - حتی با
ترک فعالیت و مراعات تغذیه - سختی فوق العاده داشته باشد، در این صورت بنا بر احتیاط روزه بگیرد و وقتی به سختی فوق العاده افتاد افطار کند و قضای آن را بگیرد اما اگر حرجی بودن ادامه روزه به دلیل فعالیت مانند اشتغال به کار یا تحصیل و مطالعه باشد، در این صورت بنابر فتوا باید روزه بگیرد و هر گاه به سختی فوق العاده افتاد، افطار کند و قضای آن
را بگیرد. (امام خامنه ای)
🦋- دختران با تمام شدن نه سال قمری (۸ سال و ۸ ماه و ۲۵ روز شمسی) بالغ می شوند، ولی چنانچه قادر بر انجام برخی از
تکالیف مثل روزه نباشند، انجام آن برای آنها واجب نیست. و اگر تا ماه رمضان سال بعد قادر بر قضای آن هم نباشند، قضا نیز
ندارد، ولی برای هر روز باید فقیری را سیر کنند (آیت الله مکارم).
@ahkame_banovan
👶🏻جینگیلی ها 👶🏻👇
https://eitaa.com/joinchat/855638179C7cd8548bee
#دنیا_رو_عاشقت_میکنم
❤️قراره دنیا رو عاشقش کنیم❤️
سازندگان این کلیپ زیبا، که این روزها داره از شبکههای سیما پخش میشه
میخوان با همراهی
❇️خانوادههای ایرانی و غیر ایرانی❇️
در شهر مقدس قم
(شنبه، دوم اردیبهشت، ساعت ۱۶
ورزشگاه حیدریان)
یک اجتماع عظیم راه بندازن
و این سرود زیبا رو بازخوانی کنن
🔹پخش از شبکه قم
و احتمالا چند شبکه ملی🔹
🎊یه جشن بزرگ🎊
پر از اتفاقای قشنگ
🎁و جایزههای رنگارنگ🎁
🎶رونمایی از چند سرود خاص دیگه
و ساخت کلیپ جدید از این اجتماع و پخش در رسانه ملی🎶
پس حتما با همه اعضای خانوادهتون در این جشن بزرگ شرکت کنید.
برای اطلاع از محتوای جشن و دریافت شعرها جهت یادگیری بچهها باید در اینجا ثبت نام کنید:👇
https://mobtada.org/mahisa/
و اگر سوالی دارید و یا مشکلی در ثبت نام بود با ادمین در میون بگذارید👇
🆔 @admin_pooyesh
🔺امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم با مشارکت مؤسسه اندیشه کوثر برگزار میکند:
💢گردهمایی خانوادههای پر جمعیت
📅چهارشنبه 30 فروردین
⏰ساعت 17 الی 20
⏪علاقهمندان جهت شرکت در این برنامه نام و نام خانوادگی، تعداد فرزند و شماره تماس خود را به آیدی زیر در ایتا ارسال نمایند:
@Nehzat_population
آقاجون تولدت مبارک....😍❤️
👶🏻جینگیلی ها 👶🏻👇
https://eitaa.com/joinchat/855638179C7cd8548bee
چه انتظاری از فرزندتان دارید؟
متاسفانه بسياري از والدين از فرزندان شان انتظار دارند ...
ساكت باشند و تسليم والدين ،
به خصوص زماني كه خارج از منزل هستند ، اما به يك باره در حدود سن ٢٠ سالگي از آن ها انتظار دارند ، كه اجتماعي باشند و ارتباط خوبي با ديگران برقرار كنند .
اجتماعي شدن ، يك فرآيند تدريجي است که آغاز آن از دوران کودکی است.
انتظاراتمان را در حد سن و توانایی فرزندمان بالا ببریم.
👼جینگیلی ها👼
https://eitaa.com/joinchat/855638179C7cd8548bee
كودكي كه در كودكي آزاد نبوده در بزرگسالي با شك و ترديد روبرو ميشه. حس ميكنه وقتي من آنقدر بي ارزش و اشتباه كارم كه حتي در مورد زندگي خودم نميتونم تصميمي بگيرم پس بهتره كاري انجام ندم. بنابراين از هر موضوع تازه اي ميترسه، از شكست و اشتباه ميترسه، و تنها نظر مردم براش مهمه و در حقيقت از كار مي افته و دچار اضطراب و نگراني و وحشت چه در كودكي چه در بزرگسالي ميشه. يا كمال پرست ميشه يا ترجيح ميده كاري انجام نده.
كودكی که آزاد نیست عادت ميكنه خودشو انكار كنه نيازش رو انكار كنه و احساساتش رو نفي و انكار ميكنه و حس ميكنه در اين دنيا تك و تنهاست و كسي نيست كه او رو بخواد و تبديل ميشه به كسي كه ديگران ميخواهند.
كودك تبديل به چشم ميشه كه همه رو ميبينه جز خودش. از ديگران مراقبت ميكنه به خوشحاليه بقيه اهميت ميده اما به خودش نه. خواسته همه براش مهم جز خودش. پدر و مادري كه در چهارچوب امن به كودكشون ازادي نميدن در سه سالگي دچار اضطرابي عميق ميشه.
👼جینگیلی ها👼
https://eitaa.com/joinchat/855638179C7cd8548bee
مراحل جدایی بچه از شیر
مادری که به بچه شیر میدهد احساس مادری بیشتری نسبت به بچه اش دارد .این احساس مادری درذهن مادراتفاق میفته ،پس حالا هم که می خواهیم بچه رو از شیر بگیریم باید مادر یه سری مسائل را در ذهن خودش حل کنه. بعدا اقدام به از شیر گرفتن کنه
🍃یکی اینکه واقعاً تصمیم جدی باشه، یعنی این باور رو داشته باشه که من دو سال زحمت کشیدم به بچه شیر دادم و بچه من تا دو سال رشد کرد و بزرگ شد و هر نیازی داشت از من گرفت. حالا باید شیردهی قطع بشه چون برای رشد بچه من مناسبه. بچه من تا ۲ سال باید شیر میخورداز حالا دیگه نباید شیر بخوره، به خاطر کسب استقلالی که باید بدست بیاره به خاطر اینکه دیگه بچه من نیازهایش را از شیر خوردن به دست نمیاره. اگر من بیشتر به بچم شیر بدهم، استقلال و خودباوری و خیلی چیزها را از بچم گرفته ام.
پس لازمه که دیگه جدی تصمیم بگیره که من دیگه می خوام بچه ام رو از شیر بگیرم و به این صورت نباشه که ظاهراً بخواد این کارو بکنه ولی از لحاظ ذهنی نه.
و از این فکرها نکنیم که آیا این کار درسته یا نه؟ آیا بچه گناه نداره ؟و بگیم حالا یک ماه بیشتر شیر بخورد و بعد این کار را میکنیم.
🍃دومین اتفاقی که باید بیفته حوصله است.چون ازشیرگرفتن یک اتفاق خوشایند است اما سختی های خودش را هم دارد بر عکس که فکر میکنیم از شیر گرفتن باعث میشه راحت تر شویم ،ولی نه. اتفاقا بچه بیشتر به مادر میچسبه.
چرا؟ به خاطر این که میخواد چک کنه که آیا خودت هستی؟ حالا که شیر نیست آیا خودت هستی؟ آیا اون عشق هست؟ آیا هنوز من را دوست دارد؟ برای همین به مادر میچسبد. گریهها گریههای خواستن شیر نیست گریهها گریههای خواستن من مادر است.من باید حوصله کنم و با آرامش و حوصله بهش بگم بله من هستم .من هنوز عاشق تو هستم. اما شیر دیگه نیست. شیر تمام شد. و این را هم یکدفعه ای بهش نمی گوییم. یواش یواش و در زمان مناسب خودش یک وعده شیر دادن را کمتر می کنیم.
👼جینگیلی ها👼
https://eitaa.com/joinchat/855638179C7cd8548bee