فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ سنجیدهی رئیس جمهور محترم در پاسخ به پرسش کودکانهی خبرنگار شرق که جامعه ایران را ملتهب توصیف کرد:
" در جامعه اختلاف نظر هست، اما جامعه دارای انسجام است، اختلاف و دوقطبی را دشمن القا میکند."
#روزنامه_شرق
#همسو_با_دشمن
#منافقینرابشناسیم
لطفااینویدئوراببینید
#حتما_ارسال_کنید👆
@KANALEMASJED
.
👌شاید مهمترین بخش #تمجید رهبرانقلاب از دولت سیزدهم این باشد:
👇
"بعضی از دولتها طبیعتشان این است که فردا را قربانی امروز میکنند، این دولت این کار را نکرد.
دولت سیزدهم کارهای بزرگ و زیربنایی انجام داده که اثرش ممکن است بهطور کامل امروز ظاهر نشود اما بالاخره ظاهر خواهد شد."
👈این یعنی صداقت و عقلانیت
#دولت_مردمی #دولت_انقلابی
📡 لطفا رسانه باشید👌
@KANALEMASJED
چرا لیبرالیست ها از درک اهمیت امر به معروف و نهی از منکر عاجزند؟!!
بر اساس تعریفی که لیبرالیسم از #آزادی ارائه می دهد، مرز آزادی را، چه در حوزه فردی و چه اجتماعی تا جایی میداند که آزادی فرد مانع آزادی دیگران نشود، ولی اسلام ضمن این که این مرز را برای آزادی فردی می پذیرد و پا گذاشتن در آن را حق الناس می داند، در تعیین محدوده آزادی اجتماعی، آنرا تا جایی جائز می داند که مانع مصالح اجتماعی نشود، در نتیجه اسلام امر به معروف و نهی از منکر را ضمانتی برای کنترل حدود آزادی های اجتماعی می داند، ولی نظام لیبرالیسم که اصالت را به فرد و لذت ها و آزادی فردی می دهد، از درک جایگاه فریضه امر به معروف و نهی از منکر عاجز است.
@KANALEMASJED
🌱غبارزدایی از دولت
رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت سیزدهم صبح روز چهارشنبه با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند. در این دیدار رهبر معظم انقلاب به نکات متعددی اشاره کردند. در یکی از این موارد ضمن برشمردن برخی از اقدامات مثبت اقتصادی دولت، به تبیین و چرایی دیده نشدن این اقدامات با ارزش از سوی مردم اشاره کردند و فرمودند: «چون مشکلات معیشتی الان در مردم وجود داردـ گرانی هستـ و اینها مسائل روزمره مردم است، مردم اینها را میبینند و از کارهای مهم و باارزش اقتصادی طبعاً غفلت پیدا میشود؛ یعنی اینها غباری میشود که جلوی کارهای اساسی را میگیرد؛ یک فکر جدی و عاجلی باید روی این مسئله بشود انشاءالله.» نکته مهم اینکه دولت چگونه میتواند رویکرد و جهتگیری مثبت خود در عرصه اقتصادی را به عملکردی قابل لمس برای مردم تبدیل کند یا به اصطلاح مطابق آنچه رهبری اشاره فرمودند، دولت عملکرد خود را غبارزدایی کند؟
▫️تحلیل :
آخرین بررسیهای آماری نشان میدهد، گروه خوراکی و آشامیدنی (به ویژه گوشت) و همچنین گروه مسکن در تورم ماهانه و تورم نقطه به نقطه بالاترین سهم را دارند. از طرفی در بررسی هزینههای خانوادهها، متوجه میشویم که خوراک و مسکن بالغ بر 70 درصد هزینههای خانوادهها را به خود اختصاص داده است. بنابراین نکته بسیار مهم اینکه بیشترین تورم در اقتصاد کشور متعلق به سبدی است که بیشترین درآمد مردم در آنجا مصرف میشود. این آمارها به ما بیان میکند که هر اقدام دولت در جهت افزایش قدرت خرید مردم باید از کنترل قیمتها در این دو سبد یا پوشش هزینههای آنان در این دو زمینه شروع شود. در واقع، ایجاد ثبات در قیمت گروه خوراکی و تأمین مسکن ارزان به منزله مهمترین نیاز مردم موجب ملموس شدن اقدامات دولت و افزایش اعتماد و امید مردم به منزله اصلیترین سرمایه نظام میشود.
🔹 نکته مهم بعدی که مردم گلایههای زیادی نسبت به آن دارند و تقویت آن میتواند دستاوردهای دولت را بیشتر عیان کند، نظارت دولت در همه عرصههاست. تفاوتها و تناقضهای قیمتگذاری کالاهای مشابه در بازار، فرارهای مالیاتی، تبعیض در دستمزدها و حقوقها و... از جمله مواردی است که با رصد و نظارت دولت میتواند سامان یابد و قدرت خرید مردم را بهبود بخشیده و به دولت اعتبار بخشد.
🔹قیمتگذاری عمده کالاها در بازار به ویژه مواد اولیه بخش تولید، بر اساس فرمولهای خاص در بورس کالا که مبتنی بر قیمت دلار است، این انگاره را در اذهان مردم متبادر کرده که به اصطلاح چرا هزینههای مردم دلاری است؟ از این منظر کاهش تأثیرگذاری بازارهای داخلی به دلار، چه از طریق قانونگذاری جدید و چه از طریق عملیاتی، میتواند هم تولید را رونق بخشد و هم قدرت خرید مردم را ارتقا دهد تا دستاوردهای دولت برای مردم ملموستر شوند.
🔹 مورد آخر صنعت خودروسازی است. دولت در زمینه رشد تولید خودرو موفق بوده و برآوردها از ادامه این رشد در سال جاری حکایت دارد؛ اما به دلایل گوناگون که در هر دو بخش عرضه و تقاضا ریشه دارد، این صنعت از عدم ثبات در قیمت و نبود کیفیت لازم رنج میبرد و لذا نتوانسته است رضایت مردم را جلب کند. تمرکز بر این بخش نیز که جزء شعارهای دولت محترم بوده، میتواند غبار را از دستاوردهای بزرگ دولت در زمینه رویکردی و عملکردی بزداید.
@KANALEMASJED
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویت جاسوسان اسرائیلی و لحظه دستگیریشان
@KANALEMASJED
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💧 پاداش عجیبِ سلام دادن به امام حسین علیهالسلام و لعن قاتلین حضرت ، موقع نوشیدن آب
🎙حاج مهدی توکلی
💧
#صلاللهعلیکیااباعبدالله✋
❤️
🌱۱۰۰هزار
@KANALEMASJED
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این یک دقیقه از سریال عاشورا، باید گریست!
🌹شهید باکری میگه:
"استعفا میدم...ذات این میز فحش و لعنت شنیدنه... نمیشه کار کرد، میرم جنگ؛ فعلا که مردم رزمندهها را با سلام و صلوات از زیر قرآن رد میکنن"
دقیق نمیدانیم شهید باکری واقعا این حرفها را گفته یا نه؟ ولی این حرف دقیقاً حقیقت داره، هرچند واقعیت نداشته باشه. این همان پیشبینی شهداست که: "ماندن، سختتر از رفتن است."
در دورانی که جهاد در ماندن باشه و نه در رفتن، سختیها مضاعفه. چون هیچکس شما رو با سلام و صلوات از زیر قرآن رد نمیکنه.
البته که اگر اخلاص نباشه، خسر الدنيا و الآخره...
@KANALEMASJED
.
🔻رئیسی دیوار کشید؟!
🔺یا خندق را پُر کرد؟!
🔹اردیبهشت ۱۳۹۶ است؛ ۱۱ روز تا آغاز رأیگیری برای دوازدهمین دوره ریاستجمهوری مانده و تنور تبلیغات انتخاباتی داغ است. حسن روحانی در همدان میان هوادارانش میگوید: «اگر شما جوانان در خانه بنشینید[در انتخابات شرکت نکنید]، بدانید که در پیادهروهای ما هم دیوار خواهند کشید. شما آنها را نمیشناسید من آنها را میشناسم.» او سعی میکند با این سخنان، مخاطبانش را از پیروزی سید ابراهیم رئیسی به عنوان مهمترین رقیب انتخاباتیاش بترساند تا چهار سال دیگر بر صندلی ریاست جمهوری بنشیند و همینطور هم میشود.
🔹حالا شهریور ۱۴۰۲ است. سید ابراهیم رئیسی با رأی مردم در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ به ریاست جمهوری انتخاب شده و سومین نشست خبری با اصحاب رسانههای داخلی و خارجی را برگزار میکند. حامیان آقای روحانی اما هنوز به شیوه او متوسل میشوند و همچنان سعی میکنند از کلیدواژه «دیوارکشی» استفاده کنند. خبرنگار یکی از نشریات زنجیرهای حامی حسن روحانی با اشاره به جامعه ایران سؤال میکند: «آقای رئیسی در جامعه پل ساختید یا دیوار کشیدید؟» اما اجازه دهید این بار به جای آقای رئیسی، مرور رویدادهای یک دهه اخیر پاسخ این سؤال را بدهد.
🔹۲ خرداد ۱۴۰۱ حوالی ساعت ۲ بعد ازظهر بخشی از مجتمع تجاری متروپل آبادان فروریخت. کمتر از ۸ ساعت پس از حادثه وزیر کشور برای بررسی میدانی، آماده سفر به آبادان میشود اما به دلیل شرایط نامساعد جوی این سفر در بامداد ۳ خرداد صورت میپذیرد.
🔹احمد وحیدی بلافاصله از فرودگاه آبادان به محل حادثه میرود و پس از بازدید از محل، اولین جلسه برای هماهنگی و مدیریت اقدامات امداد و نجات را در ساعت ۳ بامداد ۳ خرداد ۱۴۰۱ تشکیل میدهد. او تا آخرین روز آواربرداری و کشف اجساد و شناسایی قربانیان در آبادان میماند و ۶ روز بعد، پس از اتمام عملیات در ۹ خرداد ۱۴۰۱ به تهران بازمیگردد. حادثه تلخ متروپل اگرچه به دلیل عدم رعایت اصول مهندسی و عدم توجه به هشدار مهندسان ناظر و همچنین قصور شهرداری آبادان با ریزش یک ساختمان نیمهساز منجر به فوت ۴۳ نفر شد ولی به نظر میرسید خبر از فروریختن یک دیوار دیگر هم میداد؛ اما کدام دیوار؟
😡 حالا کمی برگردیم عقب👇
🔹آخرین روزهای اسفند ۱۳۹۷ است که سازمان هواشناسی از بارش باران گسترده در استانهای خراسان شمالی؛ گلستان و مازندران خبر میدهد. بارشها نهایتا در ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ منجر به سیل میشود که استان گلستان را بیش از استانهای همجوار تحت تأثیر قرار میدهد اما خبری از استاندار گلستان نیست. سه روز از وقوع سیل میگذرد، منطقه را آب گرفته و برخی اقدامات نظیر تخریب خط آهن برای تخلیه آب، احتیاج به دستور استاندار دارد اما خبرها حاکی از سفر استاندار گلستان به خارج کشور علیرغم آگاهی از اوضاع است. علاوهبر استاندار، رئیسجمهور نیز در سفر تفریحی قشم به سر میبرد.
🔹حسن روحانی طی یک هفته پس از وقوع سیل در شمال ایران ترجیح میداد اوضاع مناطق سیلزده را به صورت تلفنی از جنوب ایران پیگیری کند. دیواری که مسئولان ارشد دولت تدبیر و امید[!] بین خودشان و مردم کشیده بودند حتی با سیل هم خراب نمیشد!
🔹اولین روزهای مرداد ۱۴۰۱ است. حالا سیل مناطقی در پایتخت را درگیر کرده است. استانداری تهران از مدتی قبل هشدارهای لازم برای اجتناب از توقف در حاشیه رودخانهها و بستر مسیلها را داده است. با این حال اما سیل خساراتی به همراه داشته است. بامداد ۶ مرداد ۱۴۰۱ سیل ابتدا در منطقه کن و امامزاده داود تهران جاری میشود؛ صبح همان روز وزیر کشور و استاندار تهران خود را به محل میرسانند و تصمیمات لازم برای هماهنگی نهادهای امدادرسان را با توجه به وضعیت منطقه اتخاذ میکنند. یک روز بعد در ۷مرداد ۱۴۰۱ اینبار سیل با قدرت بیشتری مناطقی از فیروزکوه تهران را فرامیگیرد. محسن منصوری استاندار وقت تهران بلافاصله از منطقه کن به کانون اصلی سیل در روستای مزداران فیروزکوه میرود ویک روز بعد رئیسجمهور نیز برای آگاهی ازشرایط مردم منطقه در محل حضور پیدا میکند. برخلاف تجربه سالهای قبل، مسئولان دولت سیزدهم دور از دسترس مردم سیلزده قرار ندارد.
🔹میشود این مقایسه را با سفرهای استانی دو دولت و دستاوردهای عملیاش نیز ادامه داد، مقایسهای که میتواند به شدت جذاب باشد ولی احتیاج به گزارشی تفصیلی دارد. به نظر میرسد باهمین موارد هم بشود پاسخ این سؤال را داد: «آقای رئیسی در جامعه پل ساختید یادیوار کشیدید؟» حالا پاسخ کاملا ساده است امابگذارید جور دیگری پاسخ دهیم. سید ابراهیم رئیسی نه پل زد و نه دیوار ساخت. او ودولتمردانش در این بیست ماه، خندقی که طی هشت سال توسط آقای روحانی و مدیرانش بین مردم و مسئولین حفرشده بود را با مسئولیتپذیری، خدمترسانی، موقعیتشناسی و در یک کلام کار شبانهروزی نسبتاً ترمیم کردهاند./کیهان
#دولت_مردمی
#دولت_انقلابی
@KANALEMASJED
.
آنها که به کربلا میروند چشم جدیدی برای دیدن عالم پیدا میکنند. بزرگترین پاداش آنها امکان تماشای چیزهایی است که دیگران از تماشای آن محرومند و بزرگترین لذت آنها محو شدن در این تماشاست.
ما قرنهاست به این تماشا دعوت شدهایم. اهل تماشا در لحظهی باشکوه حضور خود نمیدانند که در چه خلسهای فرو رفتهاند. اما آنگاه که از ضیافت تماشا بازمیگردند روزها و شبها به یاد آن خلسهی بیتکرار آه تمنّا و حسرت از جان برمیآرند.
لحظهی اشک، همان لحظهی کنار رفتن پرده و آغاز تماشاست. اشک تمنای تماشاست. گویی جانها چون جامهای پر از آب در لحظهی قرار گرفتن در شعاع نور حرم، به جوش میآیند و از چشمها سرریز میشوند.
تمام زندگی ما تمهید و مقدمه و تلاشی است برای عزیمت به این سفر تماشایی.
و #کربلا را تو مپندار که شهری است در میان شهرها...
#اربعین_حسینی✋
@KANALEMASJED